Valikko

Panasonic Lumix DMC FZ1000 II

Tuotekoodi:
DC-FZ10002EP
899,00 €
Varastossa

Korkealuokkainen bridge-kamera isokokoisella 1" sensorilla ja nopealla LEICA DC -linssillä, 25-400mm polttoväliekvivalentilla. Kuvaa 20 megapikselin tarkkuudella ja videokuvaa 4K-tarkkuudella!

Panasonic LUMIX FZ1000 II on tinkimättömän korkealuokkainen Bridge-kamera. Suurikokoisen 1" sensorin ja kirkkaan 16x optisella zoomilla varustetun LEICA-linssin ansiosta se ulottaa kuvaustarkkuuden kauas ja tarkasti.

Valokuvat 20 megapikselin tarkkuudella sekä videokuvaa huipputarkalla 4K-tarkkuudella tekevät kamerasta monipuolisen muistojen tallentajan.

LEICA Linssi - Ylivertaisen Laadukasta Valoa

LEICA DC VARIO-ELMARIT linssi on valmistettu erityisesti DMC-FZ1000 II -kameralle. Sen kirkaskuvainen ja valovoimainen F2.8- 4.0 linssi tuottaa tarkan kuvan koko zoomalueelle, ja sen kuvakulma ulottuu 25mm laajakulmasta 16x optisella zoomilla 400mm telefotoon.

Maksimi-F-arvoa on laajennettu entisestään ja se voidaan ulottaa F11 asti valokuvauksessa. Panasonicin edistynyt optinen teknologia tarjoaa tehokkaan tarkennuksen sekä valikoiman kauniita tarkennusefektejä. Yksi linssi tarjoaa mahdollisimman laajan valikoiman kuvausvaihtoehtoja.

Suurikokoinen 1 tuuman 20.1 Megapikselin kuvasensori

FZ1000 II kuvaa kirkkaita kuvia jopa ISO12800 asetuksella minimaalisella kohinalla, kiitos uuden 1" korkeaherkkyyksisen MOS-kuvasensorinsa. Kiitos laajan pintansa, kuvasensorille tulee runsaasti valoa ja hienostuneemmat defokus-efektit tulevat mahdollisiksi.

4K Kuvaus – Täydellisiä kuvasarjoja

4K videokuvasta voi leikata tärkeimmät hetket 8 megapikselin tarkkuudella still-kuviin kolmessa erilaisessa 4K valokuvatilassa. Uuden Sequence Composition -toiminnon avulla yksittäisiä kuvia voidaan liittää komposiitti-JPEG-kuvaksi. Lisäksi käytettävissä on merkintätoiminto.

**Täydellinen näkymä ja manuaalinen ohjaus **

FZ1000II-kamerassa on 2 360 000 pisteen OLED LVF (Live View Finder) -etsin, joka takaa vakaan rajauksen ja erinomaisen näkyvyyden myös suurella 0,74-kertaisella (35 mm:n kinovastaavuus) suurennuksella ja kirkkaassa auringonvalossa.

1 240 000 pisteen kosketus-LCD-näytön kulma on valittavissa, ja näytön avulla kameran hallinta hoituu intuitiivisesti sormen kosketuksella. Kolme uutta toimintopainiketta helpottavat myös käyttöä. Edessä ja takana olevat kaksi valitsinta tarjoavat valita asetuksia, kuten aukon ja valotusajan, manuaalisesti.

Post Focus - Kuvaa ensin. Tarkenna myöhemmin.

Panasonicin 4K-teknologia mahdollistaa kuvan uudelleentarkennuksen jopa kuvan ottamisen jälkeen. Tarkennettava alue valitaan kuvauksen jälkeen Post Focus -toiminnolla. Uuden Focus Stacking -toiminnon avulla voidaan helposti valita useita tarkennettavia pisteitä samasta kuvasta.

Väri:  Musta

Liitännät:  Micro-USB, HDMI

Mitat (SxLxK) (mm):  136 x 97 x 132

Näytön koko (tuuma):  3

Ominaisuudet:  Wi-Fi, USB-lataus, Kosketusnäyttö, Post Focus, GPS, Focus Stacking, Sisäänrakennettu stereomikrofoni, Sisäänrakennettu salama, Bluetooth, 4K Photo

Tarkennuksen tyyppi:  Automaattitarkennus

Kuvanvakaaja:  Optinen

ISO:  80 - 25 600

Muistikorttityyppi:  SD

Kennon koko:  1"

Kennotyyppi:  CMOS

USB-liitäntä:  USB 2.0

Paino (g):  808

Videoresoluutio:  Full HD, 4K

Kääntyvä näyttö:  Kyllä

Kosketusnäyttö:  Kyllä

Etsin:  Elektroninen

Wi-Fi:  Kyllä

Sisäänrakennettu salama:  Kyllä

Salamakiinnitys:  Salamakenkä

Sarjakuvaus: 12

Akku:  DMW-BLC12E

Vesitiivis:  Ei

Polttovälivastaavuus (mm):  25-400

Focal Length (mm):  9.1-146

Maximum Aperture:  2.8-4

Warranty (year(s)):  1

Kuvaresoluutio (MP):  20.1

Optinen Zoom:  16x

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.