Valikko

Nikon D7200 + AF-S DX 18-105 VR

Tuotekoodi:
VBA450K001
1 199,00 €
norm 1 499,00 €
3-5 päivää

Hienostunut Nikon D7200 nostaa kuvaajankin uudelle tasolle. Tämä ketterä ja hyvillä yhteyksillä varustettu DX-koon DSLR-kamera tuottaa erinomaisia valokuvia ja videoita. Nopea ja monipuolinen kamera on valmis toteuttamaan kuvaajan kaikki tavoitteet.

D7200 suorastaan henkii laatua. Luokkansa paras automaattitarkennusjärjestelmä periytyy Nikonin maineikkaista ammattilaiskameroista. Sen ansiosta kohteen täsmällinen tarkennus onnistuu jopa –3 EV:n valaistuksessa. Videoasetuksille pyhitetty erillinen elokuvavalikko ja kehittyneet äänenhallinnan vaihtoehdot tuovat videokuvaajille lisää joustavuutta. Valojuovakuvaukseen ja sujuvaan ajastettuun elokuvaukseen suunnatut toiminnot lisäävät luovia mahdollisuuksia, ja NIKKOR-objektiivit huolehtivat yksityiskohtien tarkkuudesta. Integroidun Wi-Fi- ja NFC-tuen ansiosta hienojen valokuvien siirtäminen on helppoa.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Pääominaisuudet

Tee tavoitteista totta

Erittäin yksityiskohtaiset valokuvat ja videot antavat mahdollisuuden kurkottaa korkeammalle. Saat tulostuskelpoisia 24,2 megapikselin kuvia kohteesta kuin kohteesta. Myös jopa yöaikaan kuvattu videoaineisto on selkeää.

Tee tavoitteista totta

Ammattilaistasoinen automaattitarkennus

D7200:n automaattitarkennusjärjestelmä on luokkansa valio: se lukittuu kohteeseen uskomattoman tarkasti. Aina –3 EV:n herkkyyteen yltävä järjestelmä varmistaa, että kohteen tarkennus onnistuu myös pimeissä olosuhteissa.

Ammattilaistasoinen automaattitarkennus

Erinomaiset tulokset myös heikossa valaistuksessa

Entistä terävämmät, puhtaammat ja yksityiskohtaisemmat kuvat suurilla ISO-herkkyyksillä. ISO-herkkyysalue 100–25 600 mahdollistaa luotettavan kuvauksen valossa kuin valossa.

Erinomaiset tulokset myös heikossa valaistuksessa

Videoita kuvaajan ehdoilla

Vaikuttavat videoaineistot syntyvät helposti. Nikonin ammattilaiskameroista periytyvät videokuvausominaisuudet ja kevyt runko: D7200 toteuttaa videokuvaajan päiväunet.

Videoita kuvaajan ehdoilla

Jaa visiosi

Integroidun Wi-Fi¹- ja NFC (Near Field Communication) -tuen ansiosta hienot kuvat siirtyvät älylaitteen avulla käden käänteessä.

Jaa visiosi

Nopea sarjakuvaus

Nopea sarjakuvaus

Voit kuvata jopa 6 kuvaa/s DX-koossa ja 7 kuvaa/s 1,3-kertaisessa rajaustilassa. Kameran suuren puskurimuistin ansiosta voit ottaa jopa 27 12-bittistä RAW-kuvaa ja 100 laadukasta JPEG-kuvaa yhdessä nopeassa kuvasarjassa.²

Rajoittamaton sarjakuvaus

Rajoittamaton sarjakuvaus

Voit luoda hienoja valojuovakuvia. Voit käyttää sarjakuvaustilassa 4 sekunnin suljinaikaa (tai hitaampaa). Tällöin vain muistikorttien kapasiteetti ja akun kesto rajoittavat tallennettavien kuvien määrää.

Ajastetut elokuvat

Ajastetut elokuvat

Ajastettuja kuvasarjoja voi ottaa niin, että kuvien väliset siirtymät ovat sujuvia. Käytä ajastettua valokuvausta, kun haluat tallentaa kuvat videotiedostoina ja nähdä hitaan liikkeen nopeutettuna.

24,2 megapikselin tuoma yksityiskohtaisuus: kuvanlaatu on entistäkin parempi. D7200:n DX-koon kuvakenno on erityisesti suunniteltu toimimaan ilman optista alipäästösuodinta (OLPF). Näin se saa 24,2 megapikselin tarkkuudestaan kaiken irti ja tuottaa teräviä kuvia, joiden dynaaminen alue on laaja, kohina vähäistä ja värien toisto sävykästä.

EXPEED 4: nostaa kameran suorituskykyä erinomaisin tuloksin. Mahdollistaa erinomaisen kuvantuoton ja ISO-suorituskyvyn sekä suuren kuvataajuuden videoissa.

51 pisteen Multi-CAM 3500 II -automaattitarkennus: D7200:n hämmästyttävän tarkkuuden takana on Nikonin ammattilaiskameroista periytyvä automaattitarkennusjärjestelmä. Sen herkkyys riittää jopa arvoon –3 EV (ISO 100, 20 °C), joten tarkat kuvat onnistuvat myös pimeässä. Keskustan 15 ristikkäistyyppistä tunnistinta takaavat kohteen erinomaisen tarkennuksen. Yksi keskitarkennuspiste on f/8-yhteensopiva, mikä antaa mahdollisuuden useisiin objektiivin ja telejatkeiden yhdistelmiin.

1,3-kertainen rajaus: tuo lisää ulottuvuutta ja nopeutta ja laajentaa automaattitarkennuksen käyttöaluetta. Rajaustila suurentaa DX-objektiivien ulottuvuuden 1,3-kertaiseksi, lähes kaksinkertaistaa FX-objektiivin telekuvaustehon ja antaa mahdollisuuden kuvata nopeudella 7 kuvaa sekunnissa. Tässä tilassa automaattitarkennusjärjestelmän 51 tarkennuspistettä kattavat koko kuva-alan.

Picture Control 2.0: voit hallita terävöintiä, kontrastia, kirkkautta, värisävyjä ja värikylläisyyttä kuvatessasi valokuvia ja videoita. Tasainen-asetuksen suuri dynaaminen alue helpottaa jälkikäsittelyä, ja Yksityiskohtaisuus-asetus tuo kuviin terävät yksityiskohdat. Asetuksia voi säätää näönvaraisesti kuvaamisen aikana, ja kuvausta voi sujuvoittaa tallentamalla eri asetukset videoiden ja valokuvien omiin valikoihin.

Usean kuvakoon D-video: voit tuottaa lähetyslaatuista, huomattavan vähäkohinaista videokuvaa useissa eri kuvamuodoissa. Kamera tallentaa DX-koon Full HD -videota jopa kuvataajuudella 25p/30p. Käytettäessä 1,3-kertaista rajausta teleulottuvuus kasvaa ja kuvataajuus on jopa (1 080) 50p/60p. Kamerassa on laadukas HDMI-lähtö. Lisäksi täyden tarkkuuden videoaineistoa voi kuvata samanaikaisesti kameraan ja ulkoiseen tallennuslaitteeseen.

Luovaa videokuvausta: monipuoliset asetukset antavat kuvaajan hallita videoaineistoa haluamallaan tavalla. Kun käytetään automaattista ISO-säätöä M-tilassa, siirtyminen tummien ja kirkkaiden alueiden välillä sujuu pehmeästi. Valoalueiden näyttötilassa kuvattaessa kameran näytöstä näkee tarkasti, missä valoalueet ovat palaneet puhki. Picture Control -asetus Tasainen helpottaa värisävyjen säätöä jälkikäsittelyssä. Erillinen elokuvavalikko, johon voi tallentaa kaikki videoasetukset samaan paikkaan.

Tarkka äänenhallinta: D7200:n erinomaisilla äänenhallintamahdollisuuksilla videoihin saa juuri sellaisen äänentoiston kuin kuvaaja haluaa. Äänialueen (laaja/puheääni) voi valita ja tuulen kohinaa voi vähentää tallennettaessa ääntä yhdysrakenteisella mikrofonilla. Eniten vapautta tuo Nikonin langaton ME-W1-mikrofoni, jolla voi tallentaa laadukasta ääntä suoraan jopa 50 metrin päässä olevasta äänilähteestä.

Kirkas etsinkuva: noin 100-prosenttinen kuva-ala ja erinomainen näkyvyys ulkona, myös voimakkaassa vastavalossa. Etsimeen on yhdistetty kirkas ja suurikontrastinen tietonäyttö, jonka orgaanisen elektroluminenssielementin virrankulutus on pieni.

Värinsäätönäyttö: näytön väritasapainoa ja kirkkautta voi säätää omiin työtapoihin sopivaksi. Heijastamaton 8,0 cm:n (3,2 tuuman) ja 1 229 000 pisteen RGBW-nestekidenäyttö takaa käytön helppouden kaikissa olosuhteissa.

Vankka ja kestävä: D7200 on suunniteltu kestämään vaihtuvia olosuhteita, joten sen runko on pöly- ja sääsuojattu sekä vahvistettu pudotuksen varalta. Yläosan ja takakannen magnesiumseos parantaa kestävyyttä, ja suljinyksikkö on testattu 150 000 laukaisulla.

NIKKOR-objektiivit: D7200-kamerassa voi käyttää kaikkia Nikonin DX-koon objektiiveja ja useita FX-objektiiveja. Erinomaisen erottelukykynsä ansiosta NIKKOR-objektiivit tuottavat loistavia tuloksia. DX-koon objektiivien pieni koko on todellinen etu telekuvauksessa ja silloin, kun halutaan minimoida matkavarustuksen paino. Käytettäessä 1,3-kertaista rajaustilaa voidaan esimerkiksi AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G -objektiivin teleulottuvuus kasvattaa 390 millimetriä vastaavaksi.

Yhdysrakenteinen salama: i-TTL-salamaohjaus ja salaman ohjaintoiminto mahdollistavat jopa kahden kauko-ohjatun Nikon-salamalaiteryhmän langattoman laukaisun ja ohjauksen kameran avulla.

Luova valaistusjärjestelmä: D7200:n kanssa voi käyttää kameraan kiinnitettyjä ja langattomia salamalaitteita luovasti ja monipuolisesti. Alan kärkeä edustavaan Nikonin luovaan valaistusjärjestelmään kuuluu esimerkiksi SB-700:n kaltaisia huippusalamalaitteita. Toinen esimerkki on SB-500, joka tehokkaan LED-valaisimensa ansiosta sopii erinomaisesti videokuvaukseen.

Etäkäyttö: tarkoitukseen suunnitellut lisävarusteet avaavat monia mahdollisuuksia langattomaan ohjaukseen ja kuvien siirtämiseen. Kameran voi kaukolaukaista älylaitteella kameran integroidun Wi-Fi-yhteyden ja älylaitteeseen asennetun WMU-sovelluksen avulla.¹ Langatonta kuvausta voi hallita vieläkin monipuolisemmin langattomalla lähetin-vastaanottimella WR-R10 ja langattomalla lähettimellä WR-T10. Kameran asetuksia voi puolestaan hallita langattomalla kauko-ohjaimella WR-1. Ethernet-yhteyden tai langattoman lähiverkkoyhteyden voi muodostaa lisävarusteena saatavalla lähettimellä UT-1 ja langattomalla lähettimellä WT-5.

NFC-tuki: kuvia on helppo siirtää NFC-yhteensopivaan älylaitteeseen. Kun D7200-kameraa koskettaa älylaitteella, siirtyy kameran nestekidenäytössä kulloinkin esillä oleva kuva.

Suunniteltu energiaa säästäväksi: yhdellä latauksella voi kuvata entistä pitempään. Erittäin pienikokoisen ja kevyen EN-EL15-litiumioniakun yhdellä latauksella voi ottaa jopa 1 110 valokuvaa ja 80 minuuttia videoaineistoa³.

Tallennusvälineet: kaksi SD-korttipaikkaa takaavat sujuvan kuvauksen. Molemmat korttipaikat ovat yhteensopivia suuren kapasiteetin SDXC- ja UHS-I-korttien kanssa.

Vakio-ohjelmistot: luova prosessi jatkuu kuvausrupeaman jälkeen. Nikonin omilla monipuolisilla ohjelmistoilla voi tuoda, järjestää, muokata ja jakaa valokuvia tai videoleikkeitä. Videotiedostoja voi muokata monella eri tavalla, ja myös Picture Control -parametrit ovat säädettävissä. Käytettävissä on toimintoja, joiden avulla lataukset yhteisöpalveluihin onnistuvat saman tien.

¹ Wi-Fi-toiminnon saa käyttöön helposti lataamalla älylaitteeseen Wireless Mobile Utility -sovelluksen. Voit ladata iOS™- ja Android™-älylaitteiden kanssa yhteensopivan apuohjelman maksutta Google Play™ -palvelusta tai Applen App Store™ -palvelusta. Android, Google, Google Play, YouTube ja muut merkit ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

² Kuvattaessa ISO 100 -herkkyydellä ja käytettäessä 16 gigatavun SanDisk Extreme PRO UHS-I SDHC -korttia (95 Mt/s). Puskurimuistin kapasiteetti vaihtelee tallennuskohteen mukaan.

³ Perustuu CIPA-standardeihin.

 

 

Tekniset tiedot

Tyyppi Digitaalinen yksisilmäinen peilikamera
Objektiivin kiinnike Nikonin F-bajonetti (AF-kytkentä ja AF-koskettimet)
Tehollinen kuvakulma Nikonin DX-koko, polttoväli vastaa noin 1,5-kertaisesti FX-koon kuvakulmalla varustettujen objektiivien polttoväliä 35 mm:n [135] kamerassa
Kuvakenno DX, CMOS, 23,5 mm x 15,6 mm
Kuvapisteet yhteensä 24,72 miljoonaa
Pölynpoistojärjestelmä Kuvakennon puhdistus, kuvan pölynpoiston viitetiedot (tarvitaan Capture NX-D -ohjelmisto)
Teholliset kuvapisteet 24,2 miljoonaa
Kuvakoko (kuvapistettä) DX-koon (24 × 16) kuva-ala: (L) 6 000 x 4 000, (M) 4 496 x 3 000, (S) 2 992 x 2 000; 1,3-kertaisen rajaustilan (18 x 12) kuva-ala: (L) 4 800 x 3 200, (M) 3 600 x 2 400, (S) 2 400 x 1 600; DX-koon (24 x 16) kuva-alalla otetut valokuvat, joissa reaaliaikanäkymän valitsimesta on valittu asetus videon reaaliaikanäkymä: (L) 6 000 x 3 368, (M) 4 496 x 2 528, (S) 2 992 x 1 680; 1,3-kertaisen rajaustilan (18 x 12) kuva-alalla otetut valokuvat, joissa reaaliaikanäkymän valitsimesta on valittu asetus videon reaaliaikanäkymä: (L) 4 800 x 2 696, (M) 3 600 x 2 024, (S) 2 400 x 1 344
Tallennus - Tiedostomuoto NEF (RAW): 12- tai 14-bittinen, häviöttä pakattu tai pakattu; JPEG: JPEG-Baseline-yhteensopiva pakkausasetuksella hieno (noin 1: 4), normaali (noin 1: 8) tai perus (noin 1: 16) (Pieni koko); Paras laatu -pakkaus käytettävissä; NEF (RAW) + JPEG: yksittäinen valokuva tallentuu sekä NEF (RAW)- että JPEG-muodossa
Picture Control -järjestelmä Vakio, Neutraali, Värikäs, Yksivärinen, Muotokuva, Maisema, Tasainen; valittua Picture Control -asetusta voi muokata; mukautettujen Picture Control -asetusten tallennus
Tallennus - Välineet SD, SDHC (UHS-I-yhteensopiva), SDXC (UHS-I-yhteensopiva)
Kaksi korttipaikkaa 2 SD (Secure Digital) -muistikorttia, paikkaa 2 voi käyttää ylivuoto- tai varmuuskopiointitallennukseen tai NEF + JPEG -kuvien erilliseen tallennukseen, kuvia voi kopioida korttien välillä
Tiedostojärjestelmä DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge
Etsin Silmän tasolla oleva yksisilmäisen peiliheijastuskameran pentaprismaetsin
Kuva-ala DX-koon (24 × 16) kuva-ala: noin 100 % vaakasuunnassa ja 100 % pystysuunnassa; 1,3-kertaisen rajauksen (18 × 12) kuva-ala: noin 97 % vaakasuunnassa ja 97 % pystysuunnassa
Suurennus Noin 0,94-kertainen (50 mm:n f/1,4-objektiivi äärettömään tarkennettuna, –1,0 m-¹)
Katselupiste 19,5 mm (–1,0 m-¹, etsimen okulaarilinssin keskustan pinnalta)
Diopterin säätö –2–+1 m-¹
Tähyslasi B-tyypin kirkas BriteView Mark II -mattalasi, jossa on tarkennusalueen kohdistusmerkit (rajausruudukko näkyy haluttaessa)
Syväterävyyden esikatselu Kyllä, Pv-painiketta painettaessa objektiivin aukko himmennetään käyttäjän (A- ja M-tilat) tai kameran (muut tilat) valitsemaan aukkoarvoon
Objektiivin aukko Välitön palautus, elektronisesti ohjattu
Yhteensopivat objektiivit Yhteensopiva seuraavien objektiivien kanssa: AF NIKKOR -objektiivit, mukaan lukien G-, E- ja D-tyypin objektiivit (PC-objektiiveihin liittyy joitakin rajoituksia) ja DX-objektiivit, AI-P NIKKOR -objektiivit sekä ei-mikroprosessoriohjatut AI-objektiivit (vain tilat A ja M). IX NIKKOR -objektiiveja, F3AF-kameran objektiiveja ja muita kuin AI-objektiiveja ei voi käyttää. Elektronista etäisyysmittaria voi käyttää, kun objektiivin suurin aukko on vähintään f/5,6 (elektroninen etäisyysmittari tukee yhtä keskustan tarkennuspistettä objektiiveilla, joiden suurin aukko on vähintään f/8)
Suljintyyppi Elektronisesti ohjattu, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin
Suljinaika 1/8 000–30 s, 1/3 tai 1/2 EV:n välein, aikavalotus (bulb, time), X250
Salamatäsmäysnopeus X = 1/250 s, täsmää sulkimen kanssa enintään nopeudella 1/320 s (salaman toimintaetäisyys lyhenee, kun nopeus on 1/250–1/320 s)
Kuvanottotapa S (yksittäiskuvaus), CL (sarjakuvaus, hidas), CH (sarjakuvaus, nopea), Q (hiljainen laukaisu), itselaukaisin, MUP (peilin nosto)
Kuvausnopeus Kuva-ala-asetuksella DX (24 x 16) tallennetut JPEG-kuvat ja 12-bittiset NEF (RAW) -kuvat CL: 1–6 kuvaa/s, CH: 6 kuvaa/s; kuva-ala-asetuksella 1,3 x (18 x 12) tallennetut JPEG-kuvat ja 12-bittiset NEF (RAW) -kuvat CL: 1–6 kuvaa/s, CH: 7 kuvaa/s; kuva-ala-asetuksella DX (24 x 16) tallennetut 14-bittiset NEF (RAW) -kuvat CL: 1–5 kuvaa/s, CH: 5 kuvaa/s; kuva-ala-asetuksella 1,3 x (18 x 12) tallennetut 14-bittiset NEF (RAW) -kuvat CL: 1–6 kuvaa/s, CH: 6 kuvaa/s. Suurin kuvausnopeus reaaliaikanäkymässä on 3,7 kuvaa/s.
Itselaukaisin 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1–9 kuvaa 0,5, 1, 2 tai 3 sekunnin välein
Kauko-ohjaustilat Viivästetty kaukolaukaisu, nopea kaukolaukaisu, peilin nosto kauko-ohjaimella
Mittaustapa Matriisi: Kolmiulotteinen värimatriisimittaus II (G-, E- ja D-tyypin objektiivit), värimatriisimittaus II (muut mikroprosessoriohjatut objektiivit), värimatriisimittaus on käytettävissä ei-mikroprosessoriohjatuilla objektiiveilla, jos käyttäjä antaa objektiivin tiedot; Keskustapainotteinen: noin 75 prosentin painotus kuvan keskellä olevalle 8 mm:n ympyrälle. Läpimitaksi voidaan vaihtaa 6, 10 tai 13 mm, tai painotus voidaan perustaa koko kuvan keskiarvoon (ei-mikroprosessoriohjatut objektiivit käyttävät 8 mm:n ympyrää); Pistemittaus: mittaa noin 3,5 mm:n ympyrän (noin 2,5 % kuva-alasta) valitun tarkennuspisteen keskustasta (keskitarkennuspisteestä, jos käytössä on ei-mikroprosessoriohjattu objektiivi)
Herkkyysalue (ISO 100, f/1,4-objektiivi, 20 °C) Matriisimittaus tai keskustapainotteinen mittaus: 0–20 EV, Pistemittaus: 2–20 EV
Valotusmittarin liitäntä Mikroprosessoriohjattu, AI
Tila Automaattiset tilat (automaattinen, automaattinen (ei salamaa)), kuvausohjelmat (muotokuva, maisema, lapsi, urheilu, lähikuva, yömuotokuva, yömaisema, juhlat/sisätila, ranta/lumi, auringonlasku, ilta-/aamuhämärä, lemmikkikuva, kynttilänvalo, kukinnot, ruska, ruoka), erikoistehostetilat (pimeänäkö, väriluonnos, miniatyyritehoste, valikoiva väri, siluetti, yläsävy, alasävy), ohjelmoitu automatiikka, jossa joustava ohjelma (P), suljinajan esivalinta-automatiikka (S), aukon esivalinta-automatiikka (A), käsisäätö (M), U1 (käyttäjäasetukset 1), U2 (käyttäjäasetukset 2)
Valotuksen korjaus Voidaan säätää –5...+5 EV:tä 1/3 tai 1/2 EV:n välein tiloissa P, S, A, M, SCENE ja pimeänäkö
Valotuksen lukitus Mitattu valotusarvo lukitaan painamalla AE-L/AF-L-painiketta
ISO-herkkyys ISO 100–25 600 1/3 tai 1/2 EV:n välein, P-, S-, A- ja M-tilassa voidaan asettaa myös noin 1 tai 2 EV:tä suuremmaksi kuin ISO 25 600 (vain käytettäessä asetusta Yksivärinen, vastaa arvoa ISO 102 400), ISO-herkkyyden automaattinen säätö käytettävissä
Aktiivinen D-Lighting Automaattinen, Erittäin suuri, Suuri, Normaali, Pieni tai Pois
Automaattitarkennus Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II -automaattitarkennusmoduuli, jossa TTL-vaiheentunnistus, hienosäätö, 51 tarkennuspistettä (joista 15 ristikkäistyyppistä anturia, yksi aukkoa f/8 tukeva anturi) ja tarkennusapuvalo (toimintaetäisyys noin 0,5–3 m)
Herkkyysalue –3...+19 EV (ISO 100, 20 °C)
Tarkennustavat Kertatarkennus (AF-S): jatkuva tarkennus (AF-C), automaattinen AF-S-/AF-C-tilan valinta (AF-A), ennakoiva tarkennuksen seuranta aktivoituu automaattisesti kohteen tilan mukaan; Käsitarkennus (M): elektronista etäisyysmittaria voi käyttää
Tarkennuspisteet 51, voidaan valita 51 tai 11 tarkennuspisteestä
Tarkennusaluetila Pistetarkennus, 9, 21 tai 51 pisteen dynaaminen tarkennus, kolmiulotteinen seuranta, automaattinen tarkennusalueen valinta
Tarkennuksen lukitus Tarkennus voidaan lukita painamalla laukaisin puoliväliin (kertatarkennus) tai painamalla AE-L/AF-L-painiketta
Yhdysrakenteinen salama Automaattinen, muotokuva, lapsi, lähikuva, yömuotokuva, juhlat/sisätila, lemmikkikuva, väriluonnos: automaattisesti esiin nouseva automaattisalama tiloissa P, S, A ja M, ruoka: painikkeella esiin nostettava
Ohjeluku Noin 12, käsisäätöisellä salamalla 12 (m, ISO 100, 20 °C)
Salaman ohjaus TTL: 2 016 kuvapisteen RGB-tunnistinta käyttävä i-TTL-salamaohjaus toimii yhdysrakenteisella salamalla; digitaalijärjestelmäkameralle tarkoitettua tasapainotettua i-TTL-täytesalamaa käytetään matriisimittauksen tai keskustapainotteisen mittauksen yhteydessä, digitaalisen järjestelmäkameran i-TTL-vakiosalamaa pistemittauksen yhteydessä
Salamatila Automaattinen, automaattisalama ja punasilmäisyyden vähennys, automaattinen täsmäys pitkiin suljinaikoihin, automaattinen täsmäys pitkiin suljinaikoihin ja punasilmäisyyden vähennys, täytesalama, punasilmäisyyden vähennys, täsmäys pitkiin suljinaikoihin, täsmäys pitkiin suljinaikoihin ja punasilmäisyyden vähennys, jälkiverhon täsmäys ja täsmäys pitkiin suljinaikoihin, jälkiverhon täsmäys, pois; automaattisen nopean FP-täsmäyksen tuki
Salaman korjaus –3...+1 EV, 1/3 tai 1/2 EV:n välein
Salaman valmiusilmaisin Syttyy, kun yhdysrakenteinen salama tai lisävarusteena saatava salamalaite on latautunut; vilkkuu, kun salama on välähtänyt täydellä teholla
Varusteluisti ISO 518 -salamakenkä, jossa on täsmäys- ja dataliittimet sekä turvalukitus
Nikonin luova valaistusjärjestelmä Tukee Nikonin luovaa valaistusjärjestelmää, ohjaintilavaihtoehto käytettävissä
Täsmäysliitäntä Täsmäysliitännän sovitin AS-15 (saatavana erikseen)
Valkotasapaino Automaattinen (2 tyyppiä), hehkulampun valo, loisteputkivalo (7 tyyppiä), suora auringonvalo, salama, pilvinen, varjo, esiasetus käsin (enintään 6 arvoa voidaan tallentaa, valkotasapainon pistemittaus käytettävissä reaaliaikanäkymässä), värilämpötilan valinta (2 500–10 000 K), kaikissa hienosäätö
Valkotasapainon haarukointi Valotus, salama, valkotasapaino, ADL
Reaaliaikanäkymä - Tilat Reaaliaikanäkymä (valokuvat), reaaliaikanäkymä (video)
Reaaliaikanäkymä - Tarkennustavat Automaattitarkennus: kertatarkennus (AF-S), kokoaikainen automaattitarkennus (AF-F); käsitarkennus (M)
Reaaliaikanäkymä - Tarkennusaluetila Automaattinen kasvotarkennus, leveä alue, normaali alue ja kohteen seuranta
Reaaliaikanäkymä - Automaattitarkennus Kontrastin havaitseva automaattinen tarkennus missä tahansa kuvan kohdassa (kamera valitsee tarkennuspisteen automaattisesti, kun automaattinen kasvotarkennus tai kohteen seuranta on valittuna)
Video - Valotuksen mittaus TTL-valotusmittaus ensisijaisen kuvakennon avulla
Video - Mittaustapa Matriisi tai keskustapainotteinen
Video - Kuvakoko (kuvapistettä) ja kuvataajuus 1 920 x 1 080: 60p (progressiivinen), 50p, 30p, 25p, 24p; 1 280 x 720: 60p, 50p; todelliset kuvataajuudet arvoille 60p, 50p, 30p, 25p ja 24p ovat 59,94, 50, 29,97, 25 ja 23,976 kuvaa/s; asetukset tukevat sekä hyvää että normaalia kuvanlaatua; 1 920 x 1 080: kuvataajuudet 60p ja 50p ovat käytettävissä vain, kun elokuvausvalikosta on valittu kuva-alaksi 1,3-kertainen rajaus (18 x 12)
Video - Tiedostomuoto MOV
Video - Videon pakkaus H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Video - Äänentallennusmuoto Lineaarinen PCM
Video - Äänentallennuslaite Yhdysrakenteinen tai ulkoinen stereomikrofoni, herkkyys säädettävissä
Näyttö 8 cm:n (3,2 tuuman) lävistäjä, TFT-nestekidenäyttö, jossa noin 170 asteen katselukulma, noin 100-prosenttinen kuva-ala ja kirkkauden säätö, noin 1 229 000 pistettä (VGA; 640 x RGBW x 480 = 1 228 800 pistettä)
Toisto Täyskuva- ja pienoiskuvatoisto (4, 9 tai 72 kuvaa tai kalenteri), toiston zoomaus, videon toisto, valokuvien tai videoiden kuvaesitys, histogramminäyttö, valoalueet, kuvan tiedot, sijaintitietojen näyttö ja automaattinen kuvan kääntö
USB Hi-Speed USB, liitäntä yhdysrakenteiseen USB-porttiin suositeltava
HDMI-lähtö Tyypin C HDMI-liitäntä
Äänitulo Pieninapainen stereoliitin (halkaisija 3,5 mm, virransaanti laitteesta tuettu)
Äänilähtö Pieninapainen stereoliitin (halkaisija 3,5 mm)
Lisälaiteliitäntä Langattomat kauko-ohjaimet: WR-1, WR-R10 (saatavana erikseen); kaukolaukaisin MC-DC2 (saatavana erikseen); GPS-laite: GP-1/GP-1A (saatavana erikseen)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -standardit IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -toimintataajuus 2 412–2 462 MHz (kanavat 1–11)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöalue (esteetön näkyvyys) Noin 30 m (ilman häiriöitä, signaalin voimakkuus ja esteet voivat vaikuttaa kantamaan)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -siirtonopeudet (todelliset mitatut arvot) 54 Mbit/s, suurimmat teoreettiset tiedonsiirtonopeudet IEEE-standardin mukaisesti. Todelliset nopeudet voivat vaihdella.
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -suojaus Todennus: avoin järjestelmä, WPA2-PSK
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöprotokollat Infrastruktuuri
Tuetut kielet Arabia, bengali, bulgaria, englanti, espanja, hindi, hollanti, indonesia, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen), korea, kreikka, marathi, norja, persia, portugali, brasilianportugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, suomi, tamili, tanska, telugu, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, venäjä, vietnam
Akku Yksi litiumioniakku EN-EL15
Akkuperä Lisävarusteena saatavaan MB-D15-monitoimiakkuperään mahtuu yksi Nikon EN-EL15 -litiumioniakku tai kuusi AA-kokoista alkali- tai litiumparistoa tai NiMH-akkua
Verkkolaite Verkkolaite EH-5b, edellyttää virtaliitäntää EP-5B (saatavana erikseen)
Jalustakierre 1/4 tuumaa (ISO 1 222)
Mitat (L x K x S) Noin 135,5 x 106,5 x 76 mm
Paino Noin 765 g akun ja muistikortin kanssa ilman rungon suojusta, noin 675 g (pelkkä kameran runko)
Käyttöympäristö - Lämpötila 0–40 °C
Käyttöympäristö - Kosteus Enintään 85 % (ei tiivistymistä)
Vakiovarusteet Kuminen silmäsuppilo DK-23, rungon suojus BF-1B, litiumioniakku EN-EL15 (mukana liitinsuojus), akkulaturi MH-25a (toimitukseen sisältyvä pistokesovitin tai virtajohto vaihtelee myyntimaittain), okulaarisuojus DK-5, USB-kaapeli UC-E17, hihna AN-DC1 BK

 

  • Ellei toisin mainita, kaikki mittaukset on tehty CIPAn (Camera and Imaging Products Association) ohjeiden mukaisesti.
  • Kaikki arvot koskevat kameraa, jonka akku on ladattu täyteen.
  • Nikon varaa oikeuden muuttaa tässä esitettyjä teknisiä tietoja tai laitteistojen ja ohjelmistojen ominaisuuksia milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Nikon ei vastaa vahingoista, joita voi aiheutua näiden teknisten tietojen mahdollisesti sisältämistä virheistä.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.