Valikko

Sony Alpha A7 IV runko

Tuotekoodi:
ILCE7M4B.CEC
2 899,00 €
tulossa, ennakkotilaa !

Odotettu Sony Alpha 7 IV uutuus nyt ennakkotilattavissa !

Sony Alpha 7 IV runko. Täyden kennokoon peilitön kamera (33 MP, reaaliaikainen automaattitarkennus, 10 kuvaa/s, 4K 60p, kääntyvä kosketusnäyttö, suuren kapasiteetin Z-akku)

Alpha 7 IV määrittää uudet standardit täyden kennokoon kameroille. Se yhdistää saumattomasti upean 33 MP:n kuvanlaadun, 4K 60p -videotallennuksen, huolella suunnitellun käsittelyn ja nopeat jakamisominaisuudet, joten se on täydellinen hybridikamera. Huippulaadukkaalla reaaliaikaisella valokuvien ja videoiden automaattitarkennuksella Alpha 7 IV antaa kuvaajille ja ammattilaisille Sonyn parhaan teknologian tarjoamat mahdollisuudet.

HENKEÄSALPAAVA KUVANLAATU: 33 MP:n täyden kennokoon taustavalaistu Exmor R -kenno sekä uuden Bionz XR:n prosessointiteho tuottavat upean, ammattilaistason kuvanlaadun jopa hämärässä valaistuksessa.

Hyödynnä Sonyn ammattilaiskameroiden uusinta väritekniikkaa ja luovia kuvaustiloja ja ota todenmukaisia, eloisia kuvia omalla tyylilläsi.

PARAS AUTOMAATTITARKENNUS: Uusin reaaliaikainen seuranta ja Eye AF -tekniikka (ihminen/eläin/lintu) kohteen vaivattomaan seurantaan valo- ja videokuvauksessa. Alpha 7 IV ottaa lisäksi jopa 10 kuvaa sekunnissa puskurimuistin nopean tyhjennyksen ansiosta, joten voit tallentaa toiminnan parhaat hetket.

AINUTLAATUINEN KUVAUSKOKEMUS: Tyylikkäästi muotoillussa Alpha 7 IV:ssä on nopea ja selkeä 3,69 miljoonan kuvapisteen elektroninen etsin, uusi kolmituumainen kääntyvä kosketusnäyttö ja viisiakselinen In-Body Image Stabilisation (IBIS) -runkovakaaja, jotka takaavat mukavan ja vakaan kuvauskokemuksen. Kun kokonaisuuteen lisätään Sonyn uusi intuitiivinen kosketustuettu valikkojärjestelmä, valokuva/video/S&Q-valitsin ja kaksi korttipaikkaa, voit siirtyä saumattomasti valokuvauksesta videokuvaukseen ja keskittyä olennaiseen.

PARASTA VIDEOSISÄLLÖN LUONTIA: Tallenna sisältösi upealla 4K-laadulla ja jopa 60p:n tarkkuudella pikseleitä pakkaamatta. Kokeneille videokuvaajille Alpha 7 IV tarjoaa 10-bittisen 4:2:2-tallennuksen ja S-CINETONE-/S-LOG 3 -kuvaprofiilit elokuvamaiseen lopputulokseen ja vaivattomaan editointiin. Salamannopean reaaliaikaisen automaattitarkennuksen avulla voit seurata helposti kohteen silmiä jopa liikkeessä – se tunnistaa niin ihmiset, eläimet kuin linnutkin. Alpha 7 IV:ssä on myös ainutlaatuisia videotyökaluja, kuten tarkennuksen hengityksen kompensointi, digitaalinen ääniliitäntä ammattilaismikrofoneille ja lämmönhaihdutusrakenne pitkiä kuvaussessioita varten.

SINUN SISÄLTÖSI, AINA YHTEYDESSÄ: Alpha 7 IV tukee suoratoistoa jopa 4K 15p- tai Full HD 60p -tarkkuudella ilman kuvankaappauskorttia, joten olet aina yhteydessä yleisöösi. Siirrä kuvasi ja jaa ne nopeasti koko maailman kanssa suoratoistokameran uusimman USB-C gen 3.2 -yhteensopivuuden, ultranopean Wi-Fi-sirun ja automaattisen Bluetooth-varmuuskopioinnin ansiosta.

PARAS SONY-KOKEMUS: Valitse yli 40:stä Sonyn täyden kennokoon objektiivista itsellesi sopivimmat. Erityisesti Sonyn kameroihin suunniteltujen objektiivien avulla saat parhaan laadun ja kuvauskokemuksen.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.