Valikko

Designer Collection

Ink Couture

Muoti on jo pitkään ollut oma taiteenlajinsa. Tunnettuja suunnittelijoita pidetään aikamme suurina taiteilijoina. Näin ollen ei ole yllätys, että tämän olkahihnan kuvitus ja muotoilu yhdessä muodostavat jotain todella poikkeuksellista.

Sarah Mikaelan kalligrafiamusteella toteutettu luomus ei ole vain muoti-ihmisten must-have - se on taideteos artistilta, joka seuraa aikaansa. Arvokkaan sininen väri ei ole sattumaa. Tämä ylellinen väri kuuluu kauden trendikkäimpiin. Käytitpä sitä sinisen lookin osana tai pienenä korostuksena asukokonaisuudessa, tämä olkahihna on muotituote, joka on pakko saada.

Valokuvauksen muoti-ikonit

Korut ja yksityiskohdat täydentävät asukokonaisuuden. Tästä syystä OLYMPUS on luonut Design-malliston, joka herättää ihastusta ympärillään. OLYMPUS-olkahihnat Get Together, Art meets Fashion, Killing me Softly, Hello Peacock, Feel Boho, Funky Town, Floral Fantasy ja Color Play ilmentävät muodikkuutta ja sopusointuisia kuvioita. Samalla olkahihnoja on helppo vaihtaa asun mukaan. Kauniit OLYMPUS-säilytystaskut ovat saatavana kahdessa koossa, ja ne ottavat OLYMPUS PEN -kameran ja objektiivit pehmeään syleilyyn. Pehmustettu sisäpinta suojaa arvokasta kameraasi tehokkaasti. Ihana tuote muotitietoisille kuvaajille.

Jokaiselle naiselle. Joka päivä. Aina erilainen

Designer-malliston tuotteet

Olkahihnat

Korut ja yksityiskohdat täydentävät asukokonaisuuden. Tämän vuoksi OLYMPUS on luonut nämä olkahihnat, jotka herättävät ihastusta ympärillään. OLYMPUS-olkahihnat eri kuoseissaan ilmentävät trendikkyyttä sopusointuisilla kuvioillaan.

Säilytystaskut

Kauniit OLYMPUS-säilytystaskut ottavat muodikkaan käyttäjänsä kameran ja objektiivin pehmeään syleilyyn. Vaikuttava ja muodikas kumppani kameralle.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.