Valikko

Leather Collection

Ihana nahka

Little White Feather, Black like my Dress ja Just Nude. Mikä voisi olla klassisempi valinta Olympuksen uusille olkahihnoille kuin nämä muotisävyt. Kauden muotivärit Olympuksen olkahihnoille ovat Strawberry Kisses, Peach Blossom Love, Bohemian Pool Party ja Hint of Mint. Houkuttelevat puuteri- ja pastellivärit vetoavat pehmeämpää lookia etsiviin.

Ajattoman tyylikkäät varusteet on suunnitellut Anne-Kathrin Strauß. Muotibloggaajana ja entisenä mallina hänellä on intuitiivinen kyky nähdä nykyiset muotivirtaukset. Anne-Kathrin on kansainvälisesti tunnettu erottuvasta tyylistään ja täydellisestä lookistaan.

Tyylikäs ja elegantti

Olkalaukku on yksi nahkamalliston katseenvangitsijoista. Pehmeä nahka ja irrotettava hihna, joka voidaan kiinnittää myös kameraan, saavat trenditietoisen sykkeen nousemaan. Tyylikäs ja elegantti laukku, jossa on kaikki pehmustetun kameralaukun edut. Tilavaan laukkuun mahtuu kamera, objektiivi ja älypuhelin.

Perinteinen muotoilu, nykyaikainen joustavuus ja monikäyttöisyys - muotia, joka ilmenee viimeistellyissä yksityiskohdissa.

 

 Nahkamalliston tuotteet

Rannehihnat

Laadukkaat OLYMPUS-rannehihnat täyttävät vaativatkin muotoiluvaatimukset ja tuovat muodin osaksi valokuvausta. Houkuttelevat värit ilahduttavat jokaista muodista kiinnostunutta. Miellyttävät ja luotettavat hihnat sopivat täydellisesti yhteen OLYMPUS PEN -kameran kanssa.

Olkahihnat

Säädettävät OLYMPUS-olkahihnat valmistetaan aidosta nahasta eri värisinä malleina, ja ne tuovat muodin osaksi valokuvausta. Ehdoton varuste kaikille muodista kiinnostuneille kuvaajille, jotka arvostavat kaunista muotoilua, valokuvaamista ja kaupunkielämää.

Olkalaukut

Tyylikkäissä ja eleganteissa OLYMPUS-olkalaukuissa on kaikki pehmustetun kameralaukun edut. Laukut valmistetaan aidosta nahasta, ja niissä on irrotettavat hihnat. Perinteinen muotoilu, nykyaikainen joustavuus ja monikäyttöisyys.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.