Valikko

Style Collection

Sopiva annos glitteriä ja säihkyä tekevät tytöstä kiinnostavamman.

Olipa edessä klubi-ilta tai kutsu elegantteihin juhliin, elämä on ilontäyteisempää, kun saa tanssia. Nämä ovat hetkiä, jotka haluat säilyttää ikuisesti. Mutta kuka haluaisi kantaa mukanaan isoa ja rumaa kameralaukkua?

OLYMPUS-malliston varusteet ovat täydellinen pari mille tahansa kameralle, ja ne tuovat yöhön glamouria. Hopean, kullan ja mustan väriset käsilaukut ja kaulaketju kameralle ylittävät sovinnaisuuden rajan sopivasti ja herättävät ansaittua huomiota juhlissa. Kamerasi istuu tyyliisi entistä paremmin ja seuraa mukanasi tanssilattialle.

Style-malliston tuotteet

Kaulaketjuhihnat

OLYMPUS-kaulaketju on täydellinen kameratarvike kaikkiin juhliin. Elegantin mustasta keinonahasta ja ylellisestä hopean- ja kullanvärisestä metallista valmistettu ketju on juuri sopivan huomiota herättävä yön juhlahumussa. Sen ansiosta kamera sulautuu lookkiisi ja näyttää muodikkaalta tanssilattialla.

Olkahihnat

OLYMPUS-olkahihna sopii täydellisesti tyttöjen illanviettoon. Voit käyttää sitä kamerassasi tai OLYMPUS-käsilaukussasi. Hopean- ja kullanvärinen nahkainen olkahihna antaa jokaiselle naiselle hänen ansaitsemaansa glamouria.

Käsilaukut

OLYMPUS-käsilaukut kameroille kulkevat mukana koko yön. Aidosta nahasta valmistetut laukut täydentävät kokonaisuuden, olipa edessä klubi-ilta tai kutsu elegantteihin juhliin.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.