Passikuvat

Viralliset passikuvat heti mukaan & sähköisesti suoraan poliisille! 

Oletko lähdössä matkalle ja tarvitset uuden passin? Kar-Fotosta saat viralliset, määräykset täyttävät passikuvat nopeasti ja helposti heti odottaessa, ilman ajanvarausta! Halutessasi voit varata etukäteen sinulle sopivimman ajan.

Otamme passikuvat ja valmistamme niistä halutessasi myös laadukkaat paperikuvat joita voi käyttää esimerkiksi ajokortissa, viisumissa, lupahakemuksissa, opiskelijakortissa yms. Passi-, ja henkilökorttihakemuksiin tarvitset sähköisen passikuvan. Sähköisen passikuvan lähetämme suoraan poliisin järjestelmään. Poikkeuksena väliaikainen henkilökortti johon tarvitset edelleen paperikuvat. Voit antaa meille myös nimitietosi ja henkilötunnuksesi, jotka helpottavat kuvan tunnistamista. Antamasi tiedot menevät vain poliisille, eivätkä jää tietojärjestelmäämme.

Kun kuvasi on laitettu poliisin lupajärjestelmään, saat siitä vahvistusviestin matkapuhelimeesi tai kuvatunnuksen muutoin mukaasi. Kuva säilyy Suomen Poliisin lupapalvelupisteiden käytettävissä 6 kuukauden ajan. Passikuvien toimittaminen poliisille ei ole ajasta tai paikasta kiinni – sähköinen passikuva kulkee koko Suomen alueella!

Hinnasto

  • sähköinen passikuva poliisin järjestelmään TAI 4 kpl paperikuvia 23.00 €
  • sähköinen passikuva poliisin järjestelmään + 4 kpl paperikuvia 25,00 €
  • 2-4 kpl erikoisviisumikuvia (Intia, USA yms.)  29 €

Passikuvan ammattilainen -laatustandardi

Suomen Fotokaupan Liitto ry ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry myöntävät jäsenilleen Passikuvan ammattilainen -laatustandardin, kun tietyt laatukriteerit täyttyvät. Tunnuksen voi saada käyttöönsä erillisellä ilmoituksella.

Tunnuksen tarkoitus:
- Auttaa kuluttajaa tunnistamaan paikka, josta saa luotettavasti passikuvan.
- Laatustandardilla ylläpidetään ja tuetaan ammattilaistasoa maanlaajuisesti.

Tunnuksen saaja osoittaa osaamista lupakuvien vastastaanottojärjestelmän hallinnassa seuraavasti:

  1. Laadukkaiden sähköisten lupakuvien tuottaminen asiakkaan tarpeisiin.
  2. Passikuvauksessa tapahtuneiden muutosten hallinta.

 

Laadunvalvonta:
Laadunvalvontaa suoritetaan pistokokein. Yhdistysten edustajat voivat tarkistaa tunnusta käyttävän toimijan passikuvaosaamisen koska tahansa käymällä liikkeessä. Yhtä lailla voidaan suorittaa etäpistokoe, jolloin tunnusta käyttävän toimijan tulee pyynnöstä toimittaa valvovalle yhdistykselle ajankohtainen todiste laadun varmentamiseksi.

Jos tunnusta käyttävä toimija ei läpäise pistokoetta ja laadunvarmistusta, yhdistykset pyrkivät tarjoamaan tälle asianmukaista koulutusta ammattiosaamisen kehittämiseksi ja vahvistamiseksi.