Valikko

Panasonic Lumix DC-FZ82

Tuotekoodi:
DC-FZ82EP-K
359,00 €
norm 449,00 €
Varastossa

LUMIX DC-FZ28

Uuden tason puolijärjestelmäkamera

LUMIX FZ82 -puolijärjestelmäkameraa voi aiheellisesti kutsua monipuoliseksi. Valokuvaaja ja LUMIX-lähettiläs Jacob James löysi Tel Avivin värikkään ja eloisan katuelämän käyttäen vain LUMIX FZ82 -kameraansa. 18,1 megapikselin High Sensitivity MOS -kenno ja kehittynyt Venus Engine -prosessori toimivat erittäin nopeasti ja tallentavat kuvat ja videot korkealaatuisina. Nopeita kuvaustilanteita helpottaa myös FZ82:n ripeä ja tarkka automaattitarkennus, joka käyttää tarkennusaikaa lyhentävää DFD-teknologiaa (Depth From Defocus). Lumix FZ82:n ominaisuuksiin kuuluu myös nopea purskekuvaus, joka tallentaa nopeudella 10 fps (AFS) tai 6 fps (AFC).

FZ82:n muita ominaisuuksia ovat muun muassa QFHD 4K -videotallennus (3840×2160 25p), Power O.I.S. -kuvanvakaaja, 4K Photo, Focus Stacking, Post Focus ja 4K Live Cropping sekä 1.040K kosketusnäyttö, jonka tukena on 1.170K sähköinen etsin (EVF).

Ultralaajakuva ja dynaaminen zoomi 20--1200 mm

Kuvaa läheltä ja kaukaa. 20--1200 mm:n zoomobjektiivi ja 4K Video/Photo -tallennus takaavat, että saat tallennettua nopeasti ohikiitävät hetket aktiivisissa ulkoilmatilanteissa.

Laaja näkymä ja täydet yksityiskohdat

20 mm:n laajakulmaobjektiivilla voit kuvata uskomattomia maisemakuvia laajana panoraamana. Jos haluat enemmän yksityiskohtia, voit käyttää tehokasta 60-kertaista zoomia ja kuvata hetkiä, joita et edes näe.

Elä seikkailusi uudelleen

Elä uudelleen suosikkihetkesi tallentamalla huimimmat seikkailusi ja elämäsi tärkeimmät hetket LUMIX FZ82 -kameralla. 4K-videotilan tarkkuus on jopa nelinkertainen Full HD -tarkkuuteen verrattuna. Uskomatonta laatua nopeaan toimintaan ja jännittäviin otoksiin.

3-2-1 TOIMINTAA!

Korkealaatuisten kuvien kuvaaminen dynaamisessa ja nopeassa ympäristössä on helppoa. Kuvaat vain lyhyen 4K-videon 30 kuvaa sekunnissa nopeudella ja tallennat suosikkikuvasi suurella tarkkuudella kamerassa. Täydellinen ominaisuus seikkailujesi tallentamiseen.

Kuvaa hienoja yökuvia

Kun aurinko laskee Tel Avivissa, nuori kaupunki herää ja muuttaa yön päiväksi. Kuvaa dynaaminen, trendikäs, nuori väkijoukko tai taivaanranta parhaaseen aikaan päivästä. Erinomainen kuvanlaatu heikossakin valaistuksessa.

Kuvaa nyt, tarkenna myöhemmin!

Voit ottaa kuvia huolehtimatta tarkennuksesta. Uusimpaan 4K-tekniikkaan perustuvan Post Focus -toiminnon ansiosta voit koskettaa aluetta, jonka haluat tarkentaa, sen jälkeen, kun kuva on jo otettu. Focus Stacking -toiminnon avulla voit helposti valita useita tarkennuspisteitä samasta kuvasta, mikä antaa sinulle suuremman luovan vapauden. Toiminto, jonka ansiosta voit keskittyä elämän tärkeämpiin asioihin!

Turvallinen ja kristallinkirkas

LUMIX FZ82 sopii täydellisesti käteesi turvallisen ja ergonomisen kahvansa ansiosta. Etsin takaa, että näet aina ympäristösi selkeästi, myös kirkkaassa auringonvalossa. Jokaiselle sopiva puolijärjestelmäkamera, joka on täydellinen kumppani seikkailuihin.

Tekniset tiedot

Optinen Zoom
60x
Kääntyvä näyttö
Ei
Kosketusnäyttö
Kyllä
Ominaisuudet
Wi-Fi, USB-lataus, Kaiutin, Post Focus, Sisäänrakennettu stereomikrofoni, Sisäänrakennettu salama, 4K Photo
WiFi
Kyllä
Kuvanvakaaja
Optinen
Väri
Musta
Liitännät
Micro-USB, HDMI
Näytön koko (tuuma)
3"
Tarkennuksen tyyppi
Automaattitarkennus
ISO
80 - 3200
Kennon koko
1/2,3"
Kennotyyppi
MOS
Kuvaresoluutio (MP)
18 MP
Videoresoluutio
Full HD, 4K
Etsin
Elektroninen
Sisäänrakennettu salama
Kyllä
Salamakiinnitys
Salamakenkä
Sarjakuvaus
10
Akku
DMW-BMB9E
Vesitiivis
Ei
Muistikorttityyppi
SD
Polttovälivastaavuus (mm)
20-1200 mm
Focal Length (mm)
3.58-215 mm
Maximum Aperture
2.8-5.9
USB-liitäntä
USB 2.0
Mitat (SxLxK) (mm)
130 x 94 x 119 mm
Paino (g)
616 g

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.