Valikko

Sony DSC-HX99 musta

Tuotekoodi:
DSC-HX99
499,00 €
norm 549,00 €
Varastossa

Sony Cybershot DSC-HX99 - huippuluokan reissukamera

HX99 on helposti mukana kulkeva, maailman pienin kompaktikamera, jossa 24–720 mm:n zoom, 4K-videotallennus, nopea ja älykäs automaattitarkennus, Eye AF -toiminto, optinen SteadyShotTM, suuren kontrastin OLED Tru-FinderTM -etsin, kätevä ohjausrengas ja 180 asteen kallistettava LCD-kosketusnäyttö.

 

Maailman pienin kamera, jossa laaja zoomausalue

HX99 kattaa alueen 24 mm:n laajakulmasta 720 mm:n telekuvaukseen, mikä tekee siitä täydellisen kameran niin lomamuistojen kuin arkipäivän käänteiden ikuistamiseen. ZEISS® Vario-Sonnar T* -objektiivi tuottaa loistavan kuvanlaadun koko zoomausalueella, ja Clear Image Zoom -ominaisuus mahdollistaa kohteen suurentamisen jopa 1 440 millimetriin resoluutiosta tinkimättä. [1] 24 mm [2] 720 mm [3] 1 440 mm

 

Exmor R™ ja BIONZ X™ tuottavat ylivertaisen kuvanlaadun

HX99-kameran kuvakenno – 18,2 (tehollisen) megapikselin taustavalaistu CMOS-kenno – tuottaa yhdessä edistyksellisen BIONZ X -kuvaprosessorin kanssa ylivertaisen kuvanlaadun myös tarkoissa yksityiskohdissa ja rakenteissa. Laajennettu ISO-herkkyysalue on 80–6 400 takaa kauniit kuvat hämärässäkin valaistuksessa, ja parannettu väritoisto tuottaa luonnolliset ihonsävyt.

 

4K-videot tallennetaan täydellä pikselilukemalla

HX99 on HX-sarjan ensimmäinen kamera, joka tallentaa 4K-videokuvaa (QFHD, 3 840 x 2 160 pikseliä). Laadukasta 4K-videota saadaan täydellä pikselilukemalla ilman pikselien pakkaamista – näin kerätyn tiedon määrä on noin 1,6-kertainen tarvittavaan verrattuna. Tämän ansiosta kuvien tarkkuus on aivan omaa luokkaansa ja moiré-ilmiöitä ja rosoisuutta esiintyy vähemmän.

 

Eye AF -toiminto täydellisiin muotokuviin

Kameran edistyksellinen Eye AF -toiminto havaitsee kuvan pääkohteiden silmät ja tarkentaa niihin automaattisesti. Se löytää silmät nopeasti ja tarkasti vaikeissakin olosuhteissa, kuten kohteen katsoessa alaspäin tai valaistuksen tullessa kasvojen takaa tai ollessa heikko.

 

Nopea ja älykäs automaattitarkennus ikuistaa tärkeät hetket

Kamerassa on nopea ja älykäs automaattitarkennus sekä tarkka kontrastintunnistus. Tarkennus saadaan aikaan mahdollisimman vähillä objektiivin liikkeillä, ennakoimalla automaattitarkennuksen alue ja parantamalla objektiivin hallintaa. Reagointikykyä on parannettu, joten voit tallentaa nopeasti ohikiitävät hetket aiempaa paremmin.

 

Jatkuva kuvaus jopa 10 kuvan sekuntinopeudella

Nopean jatkuvan kuvauksen suurin mahdollinen nopeus on jopa 10 kuvaa sekunnissa. Vaikka kuvan kirkkaus muuttuisi jatkuvan kuvauksen aikana, kamera säätää asetuksensa automaattisesti ja takaa parhaan mahdollisen valotuksen. Jatkuvan kuvauksen kuvat voidaan myös näyttää, poistaa ja suojata ryhmissä.

 

Kuvanvakautus optisella SteadyShot™-toiminnolla

Käsivaralta tai teleobjektiivilla kuvattaessa ja myös tehokasta suurennusta käytettäessä kameran optinen SteadyShot-toiminto vakauttaa kuvan ja vähentää kameran tärinää tehokkaan gyro-tunnistimen ja erityisen algoritmin avulla. Koska kyseessä on optinen toiminto, kuvanvakautus tehdään resoluutiota pienentämättä. [1] SteadyShot pois käytöstä [2] SteadyShot käytössä

 

Selkeä ja helppokäyttöinen OLED Tru-Finder™ -etsin

Suurikontrastinen OLED Tru-finder™ -etsin on paljon kirkkaampi kuin perinteiset elektroniset etsimet. Etsimen reaaliaikaisen esikatselun ja kuvaustietojen näytön ansiosta saat tallennettua kuviin juuri sen näkymän, jonka näet näytössä. Etsin on helppo vetää sisään, mikä tekee siitä kannettavan, turvallisen ja käytännöllisen.

 

Ohjausrengas edistynyttä valokuvausta varten

Kätevällä, objektiiviin kiinnitetyllä ohjausrenkaalla voit säätää valotusaikaa, aukkoa ja muita asetuksia manuaalisesti, ammattilaisen tavoin ja entistä luovemmin – et siis joudu tinkimään visioistasi kameran pienen koon vuoksi.

 

Automaattitarkennus kosketuslevyllä

Kun käytät etsintä, voit siirtää tarkennusta kosketuslevyn automaattitarkennuksella helposti liu'uttamalla sormea LCD-näytöllä.

 

180 astetta kallistuva LCD-näyttö helpottaa kuvan sommittelua

Suuritarkkuuksinen, kallistuva 3,0-tuumainen näyttö mahdollistaa selfieiden ottamisen ja kuvan sommittelun alaviistosta. Voit käyttää sitä erilaisissa kuvausasennoissa ja ottaa luovia kuvia aiempaa joustavammin.

 

Kosketustarkennus ja suljin

Kosketustarkennuksen ansiosta voit tarkentaa intuitiivisesti haluamaasi kohtaan koskettamalla LCD-näyttöä jopa näytön reunasta ilman uutta rajausta. Tämä koskee sekä valokuvia että videoita. Suljinta voi käyttää koskettamalla LCD-näyttöä.

 

Zoomaustoiminto

Jos liikkuva kohde pääsee karkaamaan zoomilla tehtävän sommittelun aikana, zoomaustoiminnon avulla löydät sen helposti uudelleen. Ohjelmoi toiminto mukautettuun C-painikkeeseen ja paina sitä, kunnes kamera on automaattisesti loitontanut, löytänyt kohteen ja rajannut sen uudelleen. Kamera zoomaa nopeasti takaisin alkuperäiselle polttovälille, ja voit jatkaa kuvaamista.

 

Suuren kuvataajuuden HD-videotallennus nopealiikkeisten kohteiden tallennukseen

Kuvatessasi videoita voit tallentaa nopeasti liikkuvat kohteet HD-tallennuksen suurella kuvataajuudella: 120p (NTSC) tai 100p (PAL). Näiden avulla voit editointivaiheessa luoda vaikuttavia hidastettuja kohtauksia. Suuri bittinopeus, jopa 100 Mb/s, takaa tarkat kuvat.

 

RAW-tallennus

HX99:n RAW-muotoinen kuvatallennus tarjoaa käyttäjille huomattavasti enemmän mahdollisuuksia hallita kuvien lopullista ilmettä. Tämä muoto säilyttää kaikki kennon tiedot, jolloin valotusta, kirkkautta, valkotasapainoa ja muita kuvan ominaisuuksia voidaan helposti muokata editointiohjelmilla.

 

Pitävä ote takaa vakaat kuvat

Kameran kahva sopii hyvin käteen, mikä takaa vakauden kameran kompaktista koosta huolimatta. Näin rajaus on vakaa käsivaralta kuvatessa ja kameran tärinä vähenee, mikä tarkoittaa tarkkoja otoksia silloinkin, kun kameraa pidetään yhdessä kädessä.

 

Lukittuva automaattitarkennus parantaa onnistumistasi eri kuvaustilanteissa

Lukittuva automaattitarkennus tallentaa liikkuvat kohteet ja seuraa niitä. Se säätää automaattisesti tarkennuksen kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja parantaa kohteen seurantaa, joten voit hyödyntää kaikki kuvaustilanteet parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Välitiedoston tallennus helpottaa 4K-videoiden jakamista

Kun kuvaat täyden resoluution 4K-videokuvaa, kamera voi tallentaa myös pienemmän resoluution välitiedoston, jonka käsittely on kevyempää ja helpompaa. Tämän ansiosta kuvat voi ladata ja jakaa pian kuvaamisen jälkeen, mikä helpottaa verkkopohjaista yhteistyötä.

 

Kätevä luokitus ja lajittelu kuvauspaikalla

Luokittele ja suojaa kuvat tien päällä kätevästi mukautetulla painikkeella. Luokituksia (1–5 tähteä) voi tarkastella, kun kuvat tuodaan tietokoneeseen PlayMemories Home™ -sovelluksen tai Sonyn uuden Imaging Edge -ohjelmiston kautta. Tämä nopeuttaa suurtenkin kuvakirjastojen lajittelua.

 

Juuri sinun näköisesi oma valikko

Omassa valikossa voit tallentaa valikkokohteita pikahakua varten sekä luoda mukautettuja valikoita. Valikkonäyttö on uusittu, ja voit määrittää kameran käyttöliittymän uudelleen enintään 30 kohteen toimintomäärityksellä.

 

Sisäinen ponnahdussalama

Kameran sisäänrakennettu, manuaalinen ponnahdussalama mahdollistaa useiden salamatilojen käytön valokuvattaessa. Hidas täsmäys on hyvä valinta muotokuvien ottamiseen hämärässä, takatäsmäys toimii liikkeen luovassa ilmaisussa ja automaattinen salama-asetus havaitsee automaattisesti, tarvitaanko salamaa.

 

Uusi LCD:n virransäästötila

Kun kameran runkoon on kytketty virta, LCD-näytöstä voi katkaista virran automaattisesti (2, 5 tai 10 sekunnin kuluttua käytöstä) virran säästämiseksi.

 

One touch -kaukosäädin / One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjain muuttaa älypuhelimen tai tablet-laitteen näytöksi/kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen. Asenna vain PlayMemories Mobile™ -sovellus Wi-Fi®-yhteyden kautta NFC-tekniikkaa tukevaan Android™-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Yhteensopivuus QR-koodien kanssa mahdollistaa myös sellaisten älypuhelimien yhdistämisen, joissa ei ole NFC-toimintoa.

 

Sonyn Imaging Edge -ohjelmisto

Tuottavuutta parantavan Imaging Edge -ohjelmiston hienosäätötoiminnoilla saat RAW-tiedostoista huippulaadukkaita kuvia. Voit hallita kuvausta Remote-sovelluksella samalla, kun tarkastelet reaaliaikaista kuvaa tietokoneen näytöstä, Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia ja Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet ja arvioit kuvia ja valitset niitä kuvaluettelosta.

 

Merkitse kuvien sijainti Bluetooth®-yhteyden kautta

Sijaintitietojen Bluetooth®-linkityksellä voit helposti merkitä kuviin sijainnin – täydellinen toiminto matkakuvia varten. Kun pariliität kameran yhteensopivaan älypuhelimeen PlayMemories Mobile -sovelluksen kautta, sijaintitiedot voidaan tallentaa kustakin kuvasta. PlayMemories Home -sovelluksella voit järjestää tietokoneeseen tuodut valokuvat kartalle.

KENNON TYYPPI

1/2,3-tyypin (7,82 mm:n) Exmor R® CMOS -kenno

PIKSELIMÄÄRÄ (TEHOLLISET)

Noin 18,2 megapikseliä

Objektiivi

OBJEKTIIVITYYPPI

ZEISS® Vario-Sonnar® T* -objektiivi, 11 elementtiä 10 ryhmässä (5 asfääristä elementtiä)

F-LUKU (SUURIN AUKKO)

F3,5 (laajakulma) – 6,4 (tele)

POLTTOVÄLI

f = 4,25–118 mm

KUVAKULMA (VASTAA 35 MM:N MUOTOA) (STILL-KUVA)

84–3 ast. 30 min (24–720 mm1)2

TARKENNUSALUE (OBJEKTIIVIIN ETUOSASTA)

Automaattinen: automaattitarkennus (laajakulma: noin 5 cm [0,16 jalkaa] – ääretön, tele: noin 250 cm [8,2 jalkaa] – ääretön) / ohjelmoitava automaattitila: automaattitarkennus (laajakulma: noin 5 cm [0,16 jalkaa] – ääretön, tele: noin 250 cm [8,2 jalkaa] – ääretön)

OPTINEN ZOOM

28x

CLEAR IMAGE ZOOM (VALOKUVA)

18 M noin 60x / 10 M noin 80x / 5,0 M noin 113x / VGA noin 459x / 13 M (16:9) noin 60x / 2,1 M (16:9) noin 153x3

CLEAR IMAGE ZOOM (VIDEO)

4K: noin 45x, HD: noin 60x3

DIGITAALINEN ZOOM (STILL-KUVA)

18 M noin 120x / 10 M noin 161x / 5,0 M noin 226x / VGA noin 459x / 13 M (16:9) noin 120x / 2,1 M (16:09) noin 306x 3

DIGITAALINEN ZOOM (VIDEO)

Noin 120x3

Näyttö

NÄYTÖN TYYPPI

7,5 cm (3,0 tuumaa) (4:3) / 921 600 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD

SÄÄDETTÄVÄ KULMA

Ylös noin 180 astetta

NÄYTÖN VALITSIN (ETSIN/LCD)

Automaattinen/elektroninen etsin

MF-SUURENNUSAPU

7,7x, 15,3x

KOSKETUSNÄYTTÖ

Kyllä

Etsin

NÄYTÖN TYYPPI / PISTEIDEN MÄÄRÄ

0,2 tuuman elektroninen etsin (OLED), 638 400 pistettä

KUVA-ALA

100 %, 4K-video: noin 97 %

SUURENNUS

Noin 0,5x 50 mm:n objektiivi / ääretön, diopterisäädöllä -1 m-1 (vastaavuus 35 mm)

ETSIMEN KATSELUETÄISYYS

Noin 20 mm okulaarista, 19,2 mm okulaarin kehyksestä dioptriasäädöllä -1m-1 (CIPA-standardi)

DIOPTERIN SÄÄTÖ

-4,0...+3,0 m-1

KIRKKAUDEN SÄÄTÖ

Automaattinen, manuaalinen (5 vaihetta)

Kamera

KUVAPROSESSORI

KYLLÄ (BIONZ X™)

STEADYSHOT

Optinen

STEADYSHOT (VIDEOILLE)

Kyllä (älykäs aktiivitila, optinen tyyppi ja elektroninen korjaus, rullauksen estävä tyyppi)

TARKENNUKSEN TYYPPI

Automaattitarkennuksen kontrastintunnistus

TARKENNUSTILA

Yhden kuvan automaattitarkennus, jatkuva automaattitarkennus (vain video), suora manuaalitarkennus, manuaalitarkennus

TARKENNUSALUE

Laajennettu, keskitetty, joustava (S/M/L), laajennettu joustava pistetarkennus

LUKITTUVA AUTOMAATTITARKENNUS

kyllä

VALOMITTAUSTILA

Monikuvio, keskipainotteinen, pistetarkennus, näytön tila keskim., korostus

VALOTUKSEN SÄÄTÖ

+/- 3,0 EV, 1/3 EV:n välein

ISO-HERKKYYS (VALOKUVA) (RECOMMENDED EXPOSURE INDEX)

Automaattinen (ISO 80–3200, ylä- ja alaraja valittavissa), 80/100/200/400/800/1600/3200 (laajennettavissa arvoon ISO 6400), Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO 80–3200, sama kuin valittu alue automaattitilassa), 100/200/400/800/1600/3200/6400 4 / 12800 45

ISO-HERKKYYS (VIDEO)

Automaattinen (ISO 80–3200, ylä- ja alaraja valittavissa), 80/100/200/400/800/1600/3200 (laajennettavissa arvoon ISO 6400)

VÄHIMMÄISVALAISTUS (VIDEO)

Automaattinen: 9 luksia (valotusaika 1/30)

VALKOTASAPAINOTILAT

Automaattinen, päivänvalo, varjoisa, pilvinen, hehkulamppu, loisteputki: Lämmin valkoinen, loisteputki: Kylmä valkoinen, loisteputki: Päivänvalon valkoinen, loisteputki: Päivänvalo, salama, värin lämpötila/suodatin, mukautettu1, mukautettu2, mukautettu3, mukautettu asetus

VALKOTASAPAINON MIKROSÄÄTÖ

G7–M7 (57-portainen), A7–B7 (29-portainen)

VALOTUSAIKA

iAuto (4" - 1/2000) / ohjelmoitava automaattitila (1" - 1/2000) / aukon esivalinta ( 8" - 1/2000) / suljinnopeuden esivalinta (30" - 1/2000) / manuaalinen (30" - 1/2000) 6

AUKKO

iAuto (F3,5–F6,3 (laajakulma)) / ohjelmoitava automaattitila (F3,5–F6,3 (laajakulma)) / manuaalinen (F3,5–F8,0 (laajakulma)) / aukon esivalinta (F3,5–F8,0 (laajakulma)) / suljinnopeuden esivalinta (F3,5–F6,3 (laajakulma))

KUVAN HALLINTA

Kontrasti, kylläisyys, terävyys, luova tyyli, väriavaruus, laatu (RAW / RAW ja JPEG / Extra fine / Fine / Standard) / JPEG (Extra fine / Fine / Standard)

KOHINANVAIMENNUS

suuren ISO-herkkyyden kohinanvaimennus: normaali/pieni; Multi Frame -kohinanvaimennus: automaattinen, ISO100-12800

DYNAAMISEN ALUEEN TOIMINNOT

Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso 1–5), automaattinen suuri dynaaminen alue: Ei käytössä, automaattivalotuksen ero, valotuksen eron taso (1,0–6,0 EV, 1,0 EV:n välein)

KUVAUSTILA

Automaattinen (älykäs automaattitila / Superior-automaattitila); ohjelmoitava automaattitila; aukon esivalinta; valotusajan esivalinta; manuaalinen valotus; MR (muistihaku) 1, 2; videotila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, valotusajan esivalinta, manuaalinen valotus); panoraamatila; kohtauksen valinta

KOHTAUKSEN VALINTA

Muotokuva, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto, lemmikki, gourmet, ilotulitus, korkea herkkyys

JATKUVAN KUVAUKSEN NOPEUS (ENINT.) (ENIMMÄISTALLENNUSPIKSELEILLÄ)

Jatkuva Speed Priority -kuvaus: noin 10 kuvaa sekunnissa 789

OMAKUVA-AJASTIN

Off/ 10 s. / 5 s. / 2 s. / 3 peräkkäistä kuvaa; 10, 5, tai 2 sekuntia / 5 peräkkäistä kuvaa; 10, 5, tai 2 sekuntia

DRIVE-KUVAUSTILAT

Yksi kuva, jatkuva kuvaus, jatkuva Speed Priority -kuvaus, itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), jatkuva haarukointi, yhden kuvan haarukointi, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi

PANORAAMA (KUVAUS)

Panoraamatila

KUVATEHOSTE

[Valokuva]: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen väri, suuren kontrastin mustavalko, pehmeä tarkennus, HDR-maalaus, yksityiskohtainen mustavalko, miniatyyri, vesiväri, kuvitus [Video]: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen väri, suuren kontrastin mustavalko

LUOVA TYYLI

Vakio, eloisa, muotokuva, maisemakuva, auringonlasku, mustavalkokuva, seepia

TUNNISTETTUJEN TILANTEIDEN MÄÄRÄ

[Valokuva] Superior Auto -tila: 44 / iAuto: 33; [video]: 44

Salama

SALAMATILA

Salama pois käytöstä / automaattinen salama / hidas täsmäys / takatäsmäys

SALAMAN TYYPPI

Sisäänrakennettu ponnahdussalama

AF-ESIVALAISU

Auto / Pois

HAARUKOINTI

Kyllä

SALAMAKANTAMA

ISO Auto: Noin 0,3–5,4 m (11 13/16 tuumaa – 17 jalkaa 8 19/32 tuumaa) (W) / Noin 2,5–3,0 m (8 jalkaa 2 27/64 tuumaa – 9 jalkaa 10 7/64 tuumaa) (T)

Tallennus

YHTEENSOPIVA TALLENNUSVÄLINE

Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti10

TALLENNUSFORMAATTI

[Valokuva]: JPEG (DCF 2.0-, Exif 2.31- ja MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto), [video]: XAVC S, AVCHD-muoto 2.0 -yhteensopiva

TALLENNUSMUOTO (VIDEON ÄÄNI)

XAVC S: LPCM 2-kanavainen AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2-kanavainen (Dolby Digital Stereo Creator)

VÄRIAVARUUS (VALOKUVA)

sRGB, Adobe RGB

DCF/DPOF

DCF/DPOF/EXIF/MPF

VALOKUVAAN TALLENNETTAVIEN PIKSELIEN MÄÄRÄ (KUVAN KOKO)

3:2-tila: 16 M (4 896 × 3 264) / 8,9 M (3 648 × 2 432) / 4,5 M (2 592 × 1 728), 4:3-tila: 18 M (4 896 × 3 672) / 10 M (3 648 × 2 736) / 5 M (2 592 × 1 944) / VGA (640 × 480), 16:9-tila: 13 M (4 896 × 2 752) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 2,1 M (1 920 × 1 080), 1:1-tila: 13 M (3 664 × 3 664) / 7,5 M (2 736 × 2 736) / 3,7 M (1 920 × 1 920), panoraamatila: laaja (12 416 × 1 856 / 5 536 × 2 160), vakio (8 192 × 1 856 / 3 872 × 2 160)

VIDEON TALLENNUSMUOTO (NTSC)

PAL/NTSC-valitsin: [NTSC] AVCHD: 24M FX (1 920 x 1 080/60i) / 17M FH (1 920 x 1 080/60i), XAVC S 4K: 30p 100 M (3 840 x 2, 160/30p) / 30p 60 M (3 840 x 2, 160/30p) / 24p 100 M (3 840 x 2, 160/24p) / 24p 60 M (3 840 x 2, 160/24p), XAVC S HD: 60p 50 M(1 920 x 1 080 / 60p) / 60p 25 M (1 920 x 1 080 / 60p) / 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 30p) / 30p 16 M(1 920 x 1 080 / 30p) / 24p 50 M(1 920 x 1 080 / 24p) / 120p 100 M (1 920 x 1 080 / 120p) / 120p 60 M (1 920 x 1 080 / 120p)

VIDEON TALLENNUSMUOTO (PAL)

PAL/NTSC-valitin: [PAL] AVCHD: 24M FX (1 920 x 1 080/50i) / 17M FH (1 920 x 1 080/50i), XAVC S 4K: 25p 100 M (3 840 x 2, 160/25p) / 25p 60 M (3 840 x 2, 160/25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 50p 25 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 25p 16 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 100p 100 M (1 920 x 1 080 / 100p) / 100p 60 M (1 920 x 1 080 / 100p),

VÄLILLINEN TALLENTAMINEN

Kyllä

Liittymä

TULO- JA LÄHTÖPÄÄTTEET

Multi-/Micro-USB-liitäntä11, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI

NFC

NFC forum Type 3 Tag -yhteensopiva, One touch -kaukosäädin, One touch -jakaminen

WI-FI

Kyllä (IEEE802.11b/g/n [2,4 GHz])

BLUETOOTH®

Kyllä (versio 4.1)

Teho

VIRTALÄHDE

DC 3,6 V (mukana toimitettava akku) / DC 5,0 V (mukana toimitettava verkkolaite)

AKKUJÄRJESTELMÄ

NP-BX1

USB-LATAUS/USB-VIRTALÄHDE

Kyllä (mukana toimitetulla verkkolaitteella ja akulla)

Muut

KUVAUSTOIMINNOT

Eye AF, kasvontunnistus, kasvojen rekisteröinti, Smile Shutter, ruudukko, askel-zoom/pika-zoom, digitaalinen tasomittari, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi, manuaalitarkennuksen ohjaus, ääriviivat, varjostus, näytön merkintä, mikrofonin viitetaso, zoomaustoiminto, oman valikon asetus, itselaukaisin

TOISTOTOIMINNOT

BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus); 9/25 kuvan hakemistonäkymä; automaattinen suunta; diaesitys; kelaus eteen/taakse (video); poisto; suojaus; Motion Shot -videokuvaus; kuvan automaattikierto; jatkuvan kuvauksen ryhmittely

TRILUMINOS-VÄRI

Kyllä12

4K-KUVALÄHTÖ

Kyllä

KÄYTTÖLÄMPÖTILA

0 °C - +40 °C / 32 °F - 104 °F

Tulosta

TULOSTA

Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)

Koko ja paino

MITAT (L X K X S) (NOIN)

102,0 x 58,1 x 35,5 mm(4 1/8 x 2 3/8 x 1 7/16 tuumaa)

PAINO (CIPA-YHTEENSOPIVA)

Noin 242 g (8,6 unssia) (mukana akku ja muistikortti) / noin 216 g (7,7 unssia) (vain runko)

Laatikon sisältö

Ladattava akku (NP-BX1), verkkolaite, micro-USB-kaapeli, rannehihna, käyttöopas

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.