Valikko

Sony DSC-RX10 MK II

Tuotekoodi:
DSCRX10M2.CE3
1 049,00 €
norm 1 299,00 €
4-6 päivää

Zoomaa tuntemattomaan maailmaan.

Keskitä mielikuvitus uudelleen 4K:n huippurealistiseen maailmaan.

Sonyn kehuttu tehokkaalla zoomilla varustetussa RX10 II ‑kamerassa on merkittävä ominaisuus, joka parantaa kuvausmahdollisuuksia: maailman ensimmäinen4 muistilla varustettu 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kuvakenno. Sillä voi kuvata uskomattomia 4K-videoita jopa 40-kertaisella superhidastuksella5, ottaa upeita still-kuvia ja paljon muuta. Nauti huippurealistisen kuvauksen uudesta maailmasta ja zoomaa lähemmäs.

Supernopean kuvauksen maailma

Tervetuloa supernopean kuvauksen uskomattomaan maailmaan. Nauti superhidastuksista, jotka olivat ennen mahdollisia vain ammattilaisten kameroilla. Tallenna jännittävää nopeaa toimintaa ilman vääristymiä. Kuvaa kirkkaassa valaistuksessa uudella tavalla. Astu 1/32 000 sekunnin salaiseen maailmaan. Ihmeet odottavat sinua.

Supernopean kuvauksen ytimessä
Maailman ensimmäinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kuvakenno DRAM-sirulla

Mullistava kuvakenno tarjoaa uusia huippuluokan toimintoja, kuten 40-kertaisen superhidastuksen5 ja häiriönpoistosulkimen, jotka olivat ennen saatavissa vain ammattilaislaitteissa.

Pinorakenne, jossa DRAM-siru (muisti)
Uusi kuvakennorakenne

Uuden Exmor® RS CMOS ‑kennon pikselialueen alapuolelle on pinottu nopea signaalien käsittelypiiri, ja DRAM-siru (muisti) toimii puskurina suurten tietomäärien käsittelemistä varten.

Nopea lukuominaisuus - Ällistyttävän nopea

Pinorakenteen ja nopeasti puskuroivan [3] DRAM-sirun (muisti) ansiosta uuden Exmor® RS CMOS -kennon lukunopeus on yli 5 kertaa suurempi7 kuin tavallisten mallien.

Häiriönestosuljin - Vähentää kuvan vääristymiä

Kennon suuri lukunopeus, joka mahdollistaa häiriönestosulkimen toiminnan, vähentää merkittävästi kuvan vääristymiä (valokuva [1]), jotka aiheutuvat sulkimen rullauksesta (valokuva [2]).

Huipputarkka 4K-tallennus - Ällistytä yleisösi, hämmästyt itsekin.

Nauti tarkasta 4K-tallennuksesta12, jonka minimoidun vääristymisen ansiosta voit kuvata huippurealistisia videoita. Ammattitasoinen XAVC S ‑koodekki1 takaa kauniin kuvanlaadun, ja kaikkien pikselien tietojen lukeminen ilman niiden pakkaamista tuottaa supertarkan tuloksen. Voit kuvata ällistyttävän realistisia ja elokuvamaisen yksityiskohtaisia videoita.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen. - Katso tilanteet uudelleen 40-kertaisella superhidastuksella.

Näe edessäsi aukeavat ennennäkemättömät tilanteet. Aiemmin pääasiassa ammattilaisten kameroihin rajattu nopea (HFR) videotallennus jopa 960 kuvaa sekunnissa8 näyttää nopeat liikkeet superhidastuksella5. Toiminnossa on useita asetuksia, joten voit kuvata ammattilaistyylisiä videoita ympärilläsi tapahtuvan liikkeen ”kätketystä” maailmasta.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

 

 

Ominaisuudet

 

20,2 (tehollisen) megapikselin 1.0-tyypin Exmor® RS CMOS -kenno

Maailman ensimmäinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno DRAM-sirulla mahdollistaa jopa 40-kertaisen superhidastuksen ja ihmissilmää nopeamman 1/32 000 sekunnin sulkimen. Laajennetussa piirissä on parempi signaalin käsittelykapasiteetti ja yli viisi kertaa nopeampi lukuominaisuus kuin tavallisissa malleissa.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Digikamerat muuntavat kennolle tallennetun valon digitaalisiksi kuviksi. Objektiivin ja kennon lisäksi kuvanlaatuun vaikuttaa merkittävästi kuvaprosessori. RX10 II -kamerassa on BIONZ X -prosessori, jonka etuja ovat luonnolliset yksityiskohdat, vaikuttava sävyntoisto ja vähäinen kohina niin valokuvissa kuin videoissakin.

Kirkas ZEISS Vario-Sonnar® T* F2,8 -zoom-objektiivi

ZEISS Vario-Sonnar® T* -zoom-objektiivissa on suuri ja muuttumaton F2,8-aukko 24–200 mm:n zoomausalueella. Seitsemästä asfäärisestä elementistä koostuvalla objektiivilla taltioit upeita lähikuvia ja teet videoista ja valokuvista taideteoksia. Ammattilaistyylinen manuaalinen rengas ohjaa esimerkiksi zoomia ja aukkoa (toimintaäänet käytössä tai hiljainen kuvaus).

Suora 4K-videotallennus pelkällä kameralla

RX10 II -kameralla voi tallentaa huipputarkkaa 4K-videokuvaa suoraan kameraan asennetulle muistikortille. Samalla se vähentää rosoisuutta ja moiré-ilmiöitä. Alkupään LSI-suurtiheysintegrointi käsittelee valtavat määrät tietoa ja lukee kaikkien pikselien tiedot nopeammin, jolloin sulkimen rullauksesta aiheutuvat liikkuvien kohteiden kuvapoikkeamat vähenevät.

Jopa 40-kertainen superhidastus

Tilavalitsimella voit valita HFR-tilan ja taltioida superhidastusvideoita, joissa nopea toiminta näkyy sekunnin murto-osan tarkkuudella. Valitse liikkuvan kohteen kuvausnopeudeksi 960/1 000, 480/500 tai 240/250 kuvaa sekunnissa (NTSC/PAL). Kuvan laatu on laadun ensisijaisuutta käytettäessä lähes Full HD -luokkaa, kun kuvanopeus on 240/250 kuvaa sekunnissa, ja HD-luokkaa, kun kuvanopeus on 480/500 kuvaa sekunnissa. Loppulaukaisintilan avulla voit tallentaa tilanteen 2 tai 4 sekuntia ennen MOVIE-painikkeen painamista, mikä helpottaa ratkaisevan hetken tallentamista.

1/32 000 sekunnin häiriönestosuljin

Jopa 1/32 000 sekunnin nopeudella toimiva häiriönestosuljin vähentää sulkimen rullauksesta aiheutuvia kuvan vääristymiä. Huippunopean sulkimen ansiosta voit kuvata taustasumennusta ja suurta aukkoa käyttämällä myös erittäin kirkkaissa valaistusolosuhteissa jopa EV19-tasolla.

Jopa 0,09 sekunnin nopea automaattitarkennus

RX10 II -kameran automaattitarkennus tarkentaa jopa 0,09 sekunnin nopeudella12. Jotta nopeiden kuvaustilanteiden taltiointi onnistuisi ongelmitta, säädettävässä optiikassa on nopea ja luotettava Direct Drive SSM -yliääniaaltomoottori. Se toimii yhdessä nopean ja älykkään automaattitarkennuksen kanssa ja takaa sulavan ja tehokkaan tarkennuksen.

Jatkuva kuvaus: jopa 14 kuvaa sekunnissa ja vähemmän ylitummumista

Uuden huippunopean kuvakennon ansiosta ja jopa 20,2 megapikselin14 tarkkuudesta huolimatta kameran lukunopeus on niin nopea, että sillä voi kuvata enimmillään 14 kuvaa sekunnissa13. Näin voit tallentaa ohikiitävätkin hetket ja kasvojen ilmeet.

Kirkas XGA OLED Tru-Finder™ -etsin inspiraatioiden toteuttamiseen

Suurikontrastisen elektronisen etsimen tarkkuus on 2 359 000 pistettä. Uskomaton tarkkuus ja valaisutoiminto mahdollistavat pienimpienkin yksityiskohtien tarkan sommittelun.

Ammattitason käytettävyys ja toiminnot

Luotettava ammattitason ohjaus manuaalisella renkaalla sekä monikäyttöinen lisävarustesovitin, jolla edistyneet kuvaajat voivat laajentaa toimintoja useilla lisävarusteilla. Kestävä magnesiumseosrunko sekä pölyä ja kosteutta hylkivät käyttöosat, kuten säätimet ja painikkeet, soveltuvat erinomaisesti vaativaan ulkokäyttöön. 4

Muodosta yhteys älypuhelimeen tai tablettiin yhdellä kosketuksella

Siirrä valokuva tai video suoraan Android™-älypuhelimeen tai -tablet-laitteeseen koskettamalla laitteella kameraa. Ladattava PlayMemories Mobile sekä Wi-Fi® ja NFC™ (Near Field Communication) hoitavat työn. Yhdellä kosketuksella voidaan ottaa käyttöön myös Smart Remote Embedded -toiminto, jonka kautta voi ohjata kameraa mobiililaitteella sekä käynnistää ja pysäyttää videotallennuksen.

Tukee PlayMemories-kamerasovelluksia (PMCA)

Hyödynnä kameran koko ajan laajenevia toimintoja. Käytä PlayMemories-kamerasovellusten15 kasvavaa valikoimaa muun muassa kauko-ohjaamiseen ja kuva- ja videotehosteiden valitsemiseen. Asentaminen käy helposti tietokoneella tai kameran Wi-Fi®-yhteyden kautta.

Valitse ammattitasoinen XAVC S tai AVCHD-videotallennus

XAVC S -muoto tarjoaa erityisesti kunnianhimoisille videokuvaajille matalat pakkausominaisuudet laadukkaaseen videoilmaisuun yhdistettynä sekä erittäin vähäisen kohinan määrän myös täynnä toimintaa olevissa kohtauksissa. Käytettävissä on myös AVCHD-muoto helppoa muokkausta ja jakamista varten. Tämä kamera käyttää 4K-koodekkia , joka tukee 4K-videotallennusta jopa 100 Mb/s:n nopeudella, ja mahdollistaa lisäksi Full HD -kuvaamisen.

Monipuoliset videotoiminnot tukevat ammattimaista käyttöä

Käytettävissä on useita videotoimintoja, kuten kuvaprofiili (määrittää videon luonteen muuttamalla perusasetuksia kuten kromogeenisiä tehosteita ja sävyntoiston säätöä), S-Log2 Gamma (laajentaa tallenteen dynaamista aluetta, jotta ylivalottuneet kohdat ja mustien kohtien kasaantuminen voidaan välttää), TC/UB, tallennuksen hallinta ja kaksoisvideotallennus .

Kuvaa melkein missä vain laajan ISO-herkkyysalueen ansiosta

ISO-herkkyys on enimmillään 12 800, mikä takaa terävät kuvat myös erittäin hämärässä valaistuksessa. Anna Auto ISO -tilan määrittää sopivin asetus tai hallitse herkkyyttä manuaalisesti jopa asetukseen ISO 80 asti. Voit myös asettaa valotusajan alarajan Auto ISO -asetuksen aikaa käyttämällä.

Mukautuspainikkeella sujuvuutta käyttöön

Käyttäjä voi lisätä mukautettavaan painikkeeseen (C) minkä tahansa yli 40 eri toiminnosta ja räätälöidä näin kameran kuvaustyyliinsä sopivaksi. Saat usein käytettävän toiminnon tai suosikkiasetuksen nopeasti käyttöön määrittämällä sen tähän painikkeeseen. Haluamasi valinta on käytössäsi kätevästi sormen painalluksella, ja kameran käyttö on nopeampaa ja intuitiivisempaa.

Dual Rec -still-kuvaus videokuvauksen aikana

Ota 17 megapikselin valokuvia14 samalla, kun tallennat videota. Tällä kameralla voit ottaa vaikuttavia ja korkealaatuisia kuvia samalla, kun videokuvaus on käynnissä. Uuden automaattisen kaksoistallennustoiminnon avulla kamera ottaa automaattisesti kuvia videotallennuksen aikana. Valitse automaattisen kaksoistallennuksen taajuus korkea/vakio/matala-asetuksista.

Useita parannettuja suljintoimintoja

Suljintoimintoja on parannettu. Esimerkiksi itselaukaisintoiminto tukee nyt haarukointikuvausta, joten voit käyttää tätä kätevää toimintoa myös tilanteissa, joissa et voi painaa laukaisinta itse. Valotuksen haarukointiotosten määrää on lisätty yhdeksään.

Kirkkauden valvonta

Toiminto parantaa muun muassa kuvan kirkkautta ja voidaan määrittää mukautettavaan painikkeeseen. Siten se on helposti käytettävissä, kun kuvataan esimerkiksi tähtitaivasta tai muuten pimeässä.

Manuaalitarkennuksen ohjaus ja ääriviivatoiminto tarkennuksen säätämiseen

Näitä toimintoja käyttämällä voit hienosäätää tarkennuksen haluamallasi tavalla. Manuaalitarkennuksen ohjaus suurentaa tarkennettavan alueen hienosäätöä varten. Ääriviivatoiminto korostaa terävimmän tai parhaiten tarkennetun alueen valitsemallasi värillä, jolloin voit arvioida, onko tarkennusta vielä säädettävä.

Lukittuva automaattitarkennus parantaa onnistumistasi eri kuvaustilanteissa

Voit aktivoida lukittuvan automaattitarkennuksen16 painamalla laukaisimen puoliväliin. Se säätää automaattisesti tarkennuksen kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja parantaa kohteen seurantaa, joten voit hyödyntää kaikki kuvaustilanteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Tukee kameran kauko-ohjausta

Voit käyttää kameran kauko-ohjausta kuvien ottamiseen tai muuttaa kameran asetuksia tietokoneelta, kun kamera on liitetty tietokoneeseen USB-portin kautta. Sinun tarvitsee ladata vain tietokonettasi tukeva kameran kauko-ohjaussovellus.

Tuki: Capture One Express (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on yksi maailman parhaista RAW-muuntimista. Se tuottaa tarkat värit ja upeat yksityiskohdat. Tämä räätälöitävä ja integroitu ratkaisu tarjoaa joustavan digitaalisten ominaisuuksien hallinnan, kaikki keskeiset säätötyökalut ja nopean suorituskyvyn yhdessä paketissa. * Jos sinulla on kysyttävää Capture Onen hankinnasta, käytöstä tai tuesta, ota yhteyttä Phase Oneen.

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
Pikselimäärä (teholliset)
20,2 megapikseliä

 

 

 

 

Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Sonnar® T*, 14 elementtiä 11 ryhmässä (7 asfääristä elementtiä, mukaan lukien AA-linssi)
F-luku (suurin aukko)
muuttumaton F2,8
ND-suodin
Automaattinen / käytössä (3 vaihetta) / pois
Polttoväli
(f=) vastaa 35 mm:n muotoa; valokuva 3:2] f = 24–200 mm; [valokuva 16:9] f = 25–213 mm; [valokuva 4:3] f = 26–220 mm; [valokuva 1:1] f = 31–259 mm; [video 16:9] f = 26–212 mm (SteadyShot, vakio), f = 29–305 mm (SteadyShot, aktiivinen), f = 33–315 mm (SteadyShot, älykäs aktiivinen); [Video 4K 16:9] f = 28–233 mm (SteadyShot, vakio); [HFR 960 fps] f = 41–330 mm (laadun ensisijaisuus), f = 59–460 mm (kuvausajan ensisijaisuus); [HFR 480 fps] f = 28–233 mm (laadun ensisijaisuus), f = 41–330 mm (kuvausajan ensisijaisuus); [HFR 240 fps] f = 26–212 mm (laadun ensisijaisuus), f = 28–233 mm (kuvausajan ensisijaisuus)
Tarkennusalue (objektiiviin etuosasta)
Automaattitarkennus (laajakulma: noin 3 cm–ääretön, tele: noin 25 cm–ääretön)
Optinen zoom
8,3x (optinen zoom videotallennuksen aikana)
Digitaalinen zoom (video)
33x
Digitaalinen zoom (still-kuva)
33x
Suotimen halkaisija
62 mm

 

 

 

 

Näytön tyyppi
7,5 cm (3.0-tyyppi) (4:3) / 1 228 800 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD
Kirkkauden säätö
Manuaalinen (5 vaihetta) / Aurinkoinen sää
Säädettävä kulma
Ylös: noin 107 astetta; alas: noin 42 astetta
Näyttöpaneeli (yläosassa)
Kyllä

 

 

 

 

Kuvaprosessori
BIONZ X™
SteadyShot
Optinen SteadyShot; [valokuva] optinen; [video] älykäs aktiivitila, optinen tyyppi ja elektroninen korjaus (rullauksen estävä tyyppi)
Tarkennuksen tyyppi
Automaattitarkennuksen kontrastintunnistus
Tarkennustila
Yhden kuvan automaattitarkennus, jatkuva automaattitarkennus, suora manuaalitarkennus, manuaalitarkennus
Kuvan automaattikierto
Kyllä
AF-esivalaisu
Auto / Pois
Valomittaustila
Monikuvio / keskipainotteinen / pistetarkennus
Valotuksen säätö
+/- 3,0 EV, 1/3 EV:n välein
ISO-herkkyys (still-kuva)
Automaattinen (ISO100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800 (laajennettavissa arvoon ISO 64/80), Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO100-12 800), 100/ 200 / 400 / 800 / 1 600 / 3 200 / 6 400 / 12 800 / 25 600 2
ISO-herkkyys (video)
Automaattinen (ISO100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800
Vähimmäisvalontarve
Auto: 3,0 luksia (valotusaika 1/30)
Vähimmäisvalaistus (video)
Auto: 3,0 luksia (valotusaika 1/30)
Valkotasapainotilat
Automaattinen, päivänvalo, varjoisa, pilvinen, hehkulamppu, lämmin valkoinen loisteputki, kylmä valkoinen loisteputki, päivänvalo valkoinen loisteputki, päivänvalo loisteputki, salama, värin lämpötila / suodatin, mukautettu
Valkotasapainon mikrosäätö
G7–M7, A7–B7
Valotusaika
Valotusaika iAuto (4”–1/3 200*) / ohjelmoitava automaattitila (30”–1/3 200*) / manuaalinen valotus (aikavalotus, 30”–1/3 200*) / aukon esivalinta (30”–1/3 200*) / sulkimen esivalinta (30”–1/3 200*) *Aukon arvon ollessa vähintään F8. Nopein raja aukolla F2,8 on 1/1 600. Elektronisen sulkimen iAuto (4”–1/32 000) / ohjelmoitava automaattitila (30”–1/32 000) / manuaalinen valotus (30”–1/32 000) / aukon esivalinta (30”–1/32 000) / sulkimen esivalinta (30”–1/32 000)
Kuvaustila
Älykäs / Superior-automaattitila; ohjelmoitava automaattitila; aukon esivalinta; suljinnopeuden esivalinta; manuaalinen valotus; MR 1, 2, 3; videotila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus); HFR-tila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus); panoraama; kohtauksen valinta
Haarukointi
Kyllä
Panoraama (kuvaus)
Panoraamatila
Kohtauksen valinta
Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto
Jatkuvan kuvauksen nopeus (enint.) (tallennettavien pikselien enimmäismäärä)
Jatkuva Speed Priority -kuvaus: noin 14 kuvaa/s, jatkuva kuvaus: noin 5 kuvaa/s (AF-S) 2
Omakuva-ajastin
10 s. / 5 s. / 2 s.
Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus, jatkuva Speed Priority -kuvaus, itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), yhden kuvan haarukointi3, jatkuva haarukointi3, valkotasapainon haarukointi3, DRO-haarukointi3
Valotuksen ohjaus
Kyllä
Kuvatehoste
Lelukamera; pirteät värit; posterisaatio; retrokuva; pehmeä yläsävy; osittainen väri; suuren kontrastin mustavalko; suuren kontrastin mustavalko
Kuvaprofiili
Pois/PP1­PP7 [mustan taso, gamma (Movie, Still, Cine1–2, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, väritaso, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa]
Salaman tyyppi
Sisäänrakennettu ponnahdussalama
Salamatila
Automaattinen / salama käytössä / hidas täsmäys / takatäsmäys / salama pois käytöstä / langaton (lisävarusteena saatavan yhteensopivan salamavalon kanssa)
Sisäänrakennetun salaman kantama
ISO Auto: noin 1,0–10,2 m, ISO 12 800: noin 20,4 m
Sisäänrakennetun salaman punasilmäisyyden korjaus
Käytössä / ei käytössä

 

 

 

 

Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick Duo; Memory Stick PRO™ Duo; Memory Stick PRO™ Duo (High Speed); Memory Stick PRO™-HG Duo; Memory Stick Micro 4; Memory Stick Micro 4 (Mark2); SD-muistikortti; SDHC-muistikortti (UHS-I); SDXC-muistikortti (UHS-I); muistikortti XC-HG Duo; microSD-muistikortti 4; microSDHC-muistikortti 4; microSDXC-muistikortti 4
Tallennusformaatti
Valokuva: JPEG (DCF, Exif, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW
Tallennusmuoto (videon ääni)
XAVC S: LPCM 2-kanavainen / AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen (Dolby® Digital Stereo Creator) / MP4: MPEG-4 AAC-LC 2-kanavainen
Väriavaruus (valokuva)
sRGB, Adobe® RGB
Videon tallennusmuoto (NTSC)
NTSC/PAL-valitsin: [PAL]-tila AVCHD: 28 M PS (1 920 x 1 080 / 50p) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 50i) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 50i) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 25p) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 25p), XAVC S 4K: 25p 100 M (3 840 x 2 160 / 25p) / 25p 60 M (3 840 x 2 160 / 25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 100p 100 M (1 920 x 1 080 / 100p) / 100p 60 M (1 920 x 1 080 / 100p), MP4: 28 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 16 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 6 M (1 280 x 720 / 25p); [NTSC]-tila AVCHD: 28 M PS (1 920 x 1 080 / 60p) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 60i) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 60i) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 24p) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 24p), XAVC S 4K: 30p 100 M (3 840 x 2 160 / 30p) / 30p 60 M (3 840 x 2 160 / 30p) / 24p 100 M (3 840 x 2 160 / 24p) / 24p 60 M (3 840 x 2 160 / 24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 60p) / 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 30p) / 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 24p) / 120p 100 M (1 920 x 1 080 / 120p) / 120p 60 M (1 920 x 1 080 / 120p), MP4: 28 M (1 920 x 1 080 / 60p) / 16 M (1 920 x 1 080 / 30p) / 6 M (1 280 x 720 / 30p)
Tallennettavien pikselien määrä (kuvan koko)
[16:9] 17 M (5 472 x 3 080) / 7,5 M (3 648 x 2 056) / 4,2 M (2 720 x 1 528)
Still-kuvien tarkkuus
3:2-tila: 20 M (5 472 × 3 648) / 10 M (3 888 × 2 592) / 5 M (2 736 × 1 824); 4:3-tila: 18 M (4 864 × 3 648) / 10 M (3 648 × 2 736) / 5 M (2 592 × 1 944) / VGA, 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528); 1:1-tila: 13 M (3 648 × 3 648) / 6,5 M (2 544 × 2 544) / 3,7 M (1 920 × 1 920); panoraamatila: laajakuva (12 416 × 1 856 / 5 536 × 2 160), vakio (8 192 × 1 856 / 3 872 × 2 160)

 

 

 

 

Tulo- ja lähtöpäätteet
Kuulokkeet, Hi-Speed USB (USB 2.0), micro-HDMI, mikrofoni (3,5 mm:n stereominiliitin), multi-/micro-USB-liitäntä, lisävarustesovitin
Langattomat ominaisuudet
NFC: NFC Forum Type 3 Tag -yhteensopiva, One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen, Wi-Fi®: kyllä (IEEE802.11 b/g/n [2,4 GHz:n taajuus])

 

 

 

 

Akkujärjestelmä
Akku NP-FW50
Virrankulutus (kameratila)
Noin 2,3 W LCD-näytön kanssa ja noin 2,6 W etsimen kanssa (CIPA-standardi)
USB-lataus/USB-virtalähde
Kyllä (kuvaus, toisto)
Akunkesto (CIPA, still-kuvat)
Valokuvat (CIPA): näyttö: noin 400 / noin 200 min, etsin: noin 360 / noin 180 min ; videot (todellinen kuvaus) näyttö: noin 65 min, etsin: noin 65 min ([MP4 28M]-tilassa jatkuvan kuvauksen enimmäisaika on noin 20 min ja tiedoston enimmäiskoko 4 Gt); videot (jatkuva kuvaus) näyttö: noin 130 min, etsin: noin 135 min ([MP4 28M] -tilassa jatkuvan kuvauksen enimmäisaika on noin 20 min ja tiedoston enimmäiskoko 4 Gt)

 

 

 

 

Vakioakku
Akku NP-FW50

 

 

 

 

Kuvaustoiminnot
Eye AF; kasvojentunnistus; kasvojen rekisteröinti; valokuvan tallennus (videotallennuksen aikana); Smile Shutter; ruudukko; Quick Navi; digitaalinen tasomittari (vakaus ja rullaus); valkotasapainon haarukointi; DRO-haarukointi; manuaalitarkennuksen ohjaus; ääriviivat; varjostus; näytön merkintä; äänitason näyttö; äänilähdön ajastus; askel-zoom; pika-zoom; TC/UB; valokuvaajan nimi ja tekijänoikeus; ISO Auto, pienin valotusaika; PC-kauko-ohjaus
Hakemistotoisto
9/25 kuvaa
Photo Creativity
Kyllä
Toiston zoomaus
Kuvan koon mukaan
Toistotoiminnot
BRAVIA Sync; 9/25 kuvan hakemistonäkymä; automaattinen suunta; diaesitys; kelaus eteen/taakse (video); poisto; suojaus; Motion Shot -videokuvaus; kauneustehoste; TRILUMINOS-väri; 4K-kuvalähtö

 

 

 

 

Mitat (L x K x S)
129,0 x 88,1 x 102,2 mm
Paino
770 g (vain runko), 813 g (akun ja tallennusmedian kanssa)

 

  • Akku NP-FW50
  • Verkkolaite (AC-UB10C/UB10D)
  • Micro-USB-kaapeli
  • Olkahihna,Linssinsuojus
  • Kengän suojus
  • Objektiivin suojus
  • Etsimen suojus
  • Käyttöohjeet

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.