Valikko

Sony DSC-RX10 Mk III

Tuotekoodi:
DSCRX10M3.CE3
1 349,00 €
norm 1 549,00 €
4-7 päivää

Sony DSC-RX10 MK III - Paras Superzoom kamera Euroopassa 2017-2018

Suuriaukkoinen zoom-objektiivi antaa luovuudelle tilaa

Suuriaukkoinen 24–600 mm:n ja F2,4–4:n optinen 25x zoom-objektiivi ja 1,0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno tuovat kohteet kauniisti esille myös lähikuvissa. Jatkettu zoom, huikea nopeus ja täydellinen hiljaisuus saavat aikaan

Laaja alue tuottaa upeita kuvia

24–600 mm:n ja F2.4–4:n 25x zoom-objektiivi kattaa laajan alueen avoimista maisemista lähikuviin ja tuo kohteet esiin kauniin boke-sumennuksen avulla.

Koko kuva-ala näkyy terävänä zoomausalueesta riippumatta

Kahdeksan ED-lasielementtiä, joista kaksi on asfäärisiä ED-elementtejä ja yksi on Super-ED-lasielementti, pienentävät suuriaukkoisen objektiivin kokoa ja takaavat upean kuvanlaadun aina ultratele-etäisyydelle asti.

Upeita makrokuvia lähietäisyydeltä

RX10 III:lla voit kuvata kohdetta 3 cm:n päästä (laajakuva) tai jopa 72 cm:n (telekuva) etäisyydeltä.

Optinen SteadyShot TM vastaa 4,5 vaihetta nopeampaa suljinta

Kuvanvakautus kompensoi kameran tärinää käsivaralta, ultratele-etäisyydeltä tai heikossa valaistuksessa kuvattaessa. Näin vakaita kuvia ja videoita saadaan yleensä aikaan vain lyhyemmillä valotusajoilla.

Kiinteä objektiivi optimoi kuvanlaadun

Kiinteää objektiivia käytettäessä tarkkuus pysyy hyvänä kuvan keskiosasta reunoille, koska objektiivin ja kuvanmuodostustason asento hyödyntää ensiluokkaista kennoa täydellisesti.

Puhdasta laatua: kaikkien pikselien luku ilman pakkaamista   

Täydellisessä pikselien luvussa noin 1,7-kertainen määrä tietoja 4K-videoissa tarvittavaan verrattuna pakataan ja muunnetaan 4K-videoksi, jonka tarkkuus on poikkeuksellinen.

Ikuista enemmän erityisiä hetkiä

Teleobjektiivin 600 millimetriin1 ulottuva alue sopii loistavasti erityisten hetkien tallentamiseen esimerkiksi urheilutapahtumissa, jotka voit nyt ikuistaa selkeästi superhidastuksella.

 

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Ominaisuudet

Suuriaukkoinen (F2,4–4) 24–600 mm:n13 optinen zoom-objektiivi

Ensimmäisessä RX-sarjan kameraan asennetussa 25x optisessa zoom-objektiivissa on 24–600 mm:n13 laajakulmasta ultratele-etäisyydelle ulottuva zoomausalue ja aukkosuhde F2,4–4; super-ED-lasi, ED-lasi ja asfääriset linssielementit, jotka pitävät kuvan tarkkuuden, kontrastin ja laadun erinomaisena; sekä yhdeksänlamellinen aukko taustan kauniiseen boke-sumennukseen.

 

Exmor® RS, noin 20,1 tehollisen megapikselin pinorakenteinen CMOS-kenno

Suuri 1,0-tyypin Exmor® RS CMOS -kenno, jossa on noin 20,1 tehollista megapikseliä, saa aikaan vaikuttavat tulokset: pinorakenne laajentaa ja nopeuttaa signaalin prosessointia, taustavalotekniikka tehostaa valon keräämistä ja vähentää kohinaa ISO-herkkyydellä 12 800 otetuissa kuvissa. Lisäksi DRAM-siru nopeuttaa suurten tietomäärien lähettämistä, mikä on 4K-superhidastustallennuksen14 edellytys.

 

 4K-videotallennus

4K-videoiden tallennuksessa kuvatiedot voidaan lukea pikseleitä pakkaamatta, mikä saa aikaan loistavan tarkkuuden ja vähentää moiré-ilmiötä ja rosoisuutta. Erittäin nopea alkupään suurtiheysintegrointi tukee kuvan prosessointia ja vähentää sulkimen rullausta eli vinovääristymiä, jotka ovat yleisiä nopeasti liikkuvista kohteista kuvatuissa videoissa. 

Nopea ja älykäs automaattitarkennus vain 0,09 sekunnissa

Laajan, 600 millimetriin13 yltävän zoomausalueen lisäksi RX10 III -kamerassa on 0,09 sekunnin16 nopea automaattitarkennus. Järjestelmän kohteen tunnistusalgoritmi arvioi kohteen jo ennen kuin laukaisin painetaan puoliväliin ja ennustaa tarkasti oikean tarkennuspisteen, johon kamera tarkentaa heti, kun laukaisinta painetaan.

 

Superhidastettua liikettä ultratele-etäisyydelle asti

Superhidastusvideoiden taltioiminen on helppoa14. Käännä tilavalitsin kohtaan HFR (High Frame Rate). Valitse tilaksi 960/1000 fps, 480/500 fps tai 240/250 fps (NTSC/PAL17) ja kuvaa poikkeuksellisen selkeitä ja sulavia videoita lähietäisyydeltä jopa 40-kertaisella kuvataajuudella kohteen liikkumisvauhdin mukaan. Kuvan laatu on laadun ensisijaisuutta käytettäessä lähes Full HD -luokkaa, kun kuvanopeus on 240/250 kuvaa sekunnissa, ja HD-luokkaa, kun kuvanopeus on 480/500 kuvaa sekunnissa.

 

Jatkuva kuvaus jopa nopeudella 14 kuvaa/s ilman ylitummumista

Kennon noin 20,1 tehollisen megapikselin kuvatietojen nopea luku mahdollistaa jatkuvan kuvauksen jopa 14 kuvan sekuntinopeudella18 ja vähemmällä ylitummumisella. Tämän ansiosta upeiden hetkien ja ilmeiden tallentaminen onnistuu hetkessä. Erittäin tarkka automaattitarkennuksen seuranta toimii myös jatkuvassa kuvauksessa, kun nopeus on enintään 5 kuvaa/s. 

 

Optinen SteadyShot™

Sonyn kehittämä optinen kuvanvakautus on hyödyllinen käsivaralta kuvattaessa ja erityisesti hämärässä valaistuksessa tai zoomausalueen ylärajoilla (enimmäisarvo 600 mm13). Järjestelmä vastaa 4,5-vaiheista19 lyhyempää valotusaikaa ja estää epätarkkuuden, jolloin sommittelu ja kuvaus sujuu sulavasti ja vakaasti. (Kuvatekstit – vasemmalla: SteadyShot pois käytöstä, oikealla: SteadyShot käytössä)

 

 

Häiriönestosuljin nopeaan ja hiljaiseen kuvaamiseen

Sulkimen rullaus vääristää nopeasti liikkuvista kohteista otettuja kuvia. RX10 III estää rullauksen jopa 1/32 000 sekunnin valotusajalla. Näin saat varmasti tallennettua teräviä kuvia esimerkiksi tennisotteluista. Lisäksi elektroninen suljin toimii hiljaisesti, joten voit kuvata konsertteja, luontoa ja muita kohteita häiriöitä pelkäämättä. (Kuvatekstit – vasemmalla: perinteinen rullaava suljin, oikealla: RX10 III)

 

BIONZ X™ -kuvaprosessori

Tämä kuvaprosessori toistaa ja hienosäätää yksityiskohdat ja rakenteen yhdessä objektiivin ja pinorakenteisen Exmor® RS -kennon kanssa. Se käsittelee noin 20,1 tehollisen megapikselin edestä tietoja nopeasti ja tarkasti. Kuvanlaatua parantavat myös vääristymien vähennys, joka pitää kuvat selkeinä pienilläkin aukkoasetuksilla, ja kuva-alueen ominaisuuksien mukaan toimiva kohinanvaimennus.

 

XGA OLED Tru-Finder™ -etsin™

Tehokas suurennus (0,70x), kontrasti ja tarkkuus takaavat, että elektronisen etsimen syvyys on luonnollinen. Noin 2,35 miljoonaa pistettä vastaavan näytön sävyt ja värit ovat täyteläisiä tummissakin kohdissa, joten kuvat ovat yhtä laadukkaita kuin lopullinen tallenne. ZEISS® T* -pinnoite vähentää merkittävästi auringon ja muiden valonlähteiden aiheuttamia heijastuksia.

 

Monipuolinen ja helppokäyttöinen

Manuaaliset objektiivin renkaat tarkennukseen, zoomaukseen ja aukon säätöön mahdollistavat kätevän asetusten säätämisen erityisesti etsimen läpi katsottaessa. Monikäyttöiseen lisävarustesovittimeen on helppo liittää salamayksiköitä, mikrofoneja ja muita lisävarusteita. Pölyn- ja kosteudenkestävän20 tiivisteen ja käyttöosien rakenteen ansiosta kameraa voi käyttää haastavissakin olosuhteissa. 

 

Zoomaustoiminto

Jos liikkuva kohde katoaa sommittelun aikana (kuten usein ultratelekuvauksessa), paina C (custom) -painiketta22, johon zoomaustoiminto on määritetty. Tämä ottaa käyttöön zoomaustoiminnon automaattisen loitontamisen. Etsi kohde, sommittele se uudelleen ja vapauta sitten painike. Kamera zoomaa automaattisesti takaisin alkuperäiselle polttovälille, ja voit jatkaa kohteen kuvaamista. (Kuvatekstit – vasemmalla: etsi ja sommittele kohde, oikealla: onnistunut uudelleensommittelu)

 

S-Gamut/S-Log2

Enemmän luovia mahdollisuuksia videoiden jälkikäsittelyyn. S-Log223-gammakäyrien laaja dynaaminen alue (enintään 1 300 %) vähentää puhki palamista sekä ylitummumista värien määrityksessä. 

Gammanäyttötoiminto

Tällä toiminnolla voit tarkastella kuvia, kun tallennat S-Log Gamma -asetuksella, muunnat S-Log2-gammat ITU709 (800 %) -gammaksi kuvien seurantaa24 varten tai tarkastat tarkennuksen kuvaa suurennettaessa joko LCD-näytössä tai etsimessä.

Puhdas HDMI-lähtö

Kamera tukee pakkaamattomien videoiden tallennusta ulkoisilla laitteilla, minkä lisäksi se mahdollistaa reaaliaikaisen tarkastelun ulkoisessa näytössä – voit siis varmistaa tarkennuksen ja muut asetukset selkeästi tallennuksen aikana

 

Entistä parempi varjostustoiminto

Yksinkertaista valotuksen seurantaa erityisesti, kun kuvaat käyttämällä S-Log-gamma-asetusta. Valitse videosignaalin taso vaihtoehdoista 0–109 ja sovella siihen aluetta (+10...-10 %). Seeprakuvio osoittaa kuva-alueet, jotka sopivat kyseiseen tasoon tai alueeseen. Uusi kirkkauden vähimmäistasoasetus varoittaa luotettavasti ylivalottumisesta. 

Kuvaprofiili

Kuvaprofiilivalikko tukee ammattimaisia parametrimuutoksia, kuten gammakäyriä ja -tietoja kontrastin, värien, kirkkausasteen ja kuvien rajojen säätämistä varten.

XAVC S-/AVCHD-videomuodot

Suuren bittinopeuden XAVC S -muodossa15, joka pohjautuu ammattilaisten arvostamaan XAVC-muotoon, on mahdollista tallentaa laadukkaita 4K- ja Full HD -videoita. Kohina on todella vähäistä ja suurimmat bittinopeudet 100 Mb/s ja 50 Mb/s. RX10 III -kameralla voit myös helposti tallentaa, muokata ja jakaa AVCHD-videoita.

[Kuvaus: uva tuotteesta RX10 III ja suuriaukkoinen (F2,4–4) 24–600mm zoom-objektiivi]

Mukautettavat toimintoasetukset

Käyttäjä voi lisätä mukautettavaan painikkeeseen (C) minkä tahansa yli 58 eri toiminnosta22 ja räätälöidä näin kameran kuvaustyyliinsä sopivaksi. Määritä usein käyttämäsi toiminto tai suosikkiasetus tähän painikkeeseen. Näin löydät toiminnon tai asetuksen nopeasti. Valitsemasi toiminnot ovat sormenpääsi ulottuvilla, joten kameran käyttö on nopeaa ja kätevää.

 

Kaksoistallennus

Kennon suuren prosessointinopeuden ansiosta RX10 III -kameralla voi tallentaa erittäin tarkkoja valokuvia videokuvauksen aikana ilman pikselien pakkaamista. Lopputulos: laadukkaat, jopa 17 megapikselin27 kuvat.

Tallenna kuvia videosta

Voit valita 4K-videotallenteesta ratkaisevan hetken ja tallentaa sen erittäin tarkkana 8 megapikselin kuvana. Full HD -videosta voit luoda 2 megapikselin valokuvan.

 

Tiedoston nimen määrittäminen

Nyt voit vapaasti valita tiedoston nimen kolme ensimmäistä merkkiä kamerassa. Tiedoston nimi alkaa oletusarvoisesti tunnuksella DSC, mutta voit vaihtaa kirjaimet haluamiksesi merkeiksi ja tallentaa uuden tunnuksen. Näin valokuvaajien on helpompi hallita tiedostoja erityisesti silloin, kun käytössä on useampi kamera.

Eye AF -toiminto

Tarkennus taltioi kasvot terävinä silloinkin, kun kohde on kääntynyt osittain poispäin kamerasta, ja pitää syväterävyysalueen pienenä. Tämä on parannetun Eye AF -silmientunnistuksen ansiota28. Valitun silmän päälle ilmestyy vihreä kehys, kun tarkennus on valmis.

Lukittuva automaattitarkennus

Voit aktivoida lukittuvan automaattitarkennuksen25 painamalla laukaisimen puoliväliin. Se säätää automaattisesti tarkennuksen kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja parantaa kohteen seurantaa, joten voit hyödyntää kaikki kuvaustilanteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Kameran kauko-ohjaus

Lataa ja asenna kameran kauko-ohjaussovellus tietokoneeseen ja muuta kameran asetuksia, ota kuvia ja käytä kameran muita toimintoja tietokoneelta käsin, kun kamera on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla. Kameraan tallennetut kuvatiedot

 

 

One touch -kaukosäädin / One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjaimen ansiosta voit käyttää älypuhelinta tai tablet-laitetta etsimenä/kauko-ohjaimena. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen SNS-jakoa varten. Asenna vain PlayMemories Mobile™ -sovellus Wi-Fi® -yhteyden kautta NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää, koska laitteet voi liittää myös uudella QR-kooditoiminnolla.

 

PlayMemories-kamerasovellukset™

Tämän sovelluksen avulla voit laajentaa valokuvausmahdollisuuksiasi lisäämällä toimintoja kameraasi.29

 

Tuki: Capture One Express (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on yksi maailman parhaista RAW-muuntimista. Se tuottaa tarkat värit ja upeat yksityiskohdat. Tämä räätälöitävä ja integroitu ratkaisu tarjoaa joustavan digitaalisten ominaisuuksien hallinnan, kaikki keskeiset säätötyökalut ja nopean suorituskyvyn yhdessä paketissa.* Jos sinulla on kysyttävää Capture Onen hankinnasta, käytöstä tai tuesta, ota yhteyttä Phase Oneen.

Maksuton lataus (siirry Phase One -sivustoon)

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa. 30

 

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 20,1 megapikseliä
Pikselimäärä (yhteensä)
Noin 20,1 megapikseliä

 

 

 

 

Objektiivityyppi
ZEISS® Vario-Sonnar® T* -objektiivi, 18 elementtiä 13 ryhmässä (6 asfääristä elementtiä, mukaan lukien AA-linssi)
F-luku (suurin aukko)
F2,4 (laajakulma) – F4,0 (tele)
Himmenninaukko
9 suojusta
Polttoväli
f = 8,8–220 mm
Polttoväli (f=), vastaavuus 35 mm
[Valokuva 3:2] f = 24–600 mm [valokuva 16:9] f = 26–630 mm [valokuva 1:1] f = 31–760 mm [valokuva 4:3] f = 27–650 mm [video 16:9] f = 26–630 mm (SteadyShot, vakio), f = 27–890 mm (SteadyShot, aktiivinen), f = 30–910 mm (SteadyShot, älykäs aktiivinen), [video 4K 16:9] f = 28–680 mm (SteadyShot, vakio), [HFR 960 fps] f = 42–990 mm (laadun ensisijaisuus), f = 60–1 390 mm (kuvausajan ensisijaisuus), [HFR 480 fps] f = 28–680 mm (laadun ensisijaisuus), f = 42–990 mm (kuvausajan ensisijaisuus), [HFR 240 fps] f = 26–630 mm (laadun ensisijaisuus), f = 28–680 mm (kuvausajan ensisijaisuus)
Tarkennusalue (objektiiviin etuosasta)
Automaattitarkennus (laajakulma: noin 3 cm – ääretön, tele: noin 72 cm – ääretön, f=250 mm (vastaa 35 mm:n muotoa): noin 140 cm – ääretön)
Optinen zoom
25x
Clear Image Zoom
Noin 50x (mukana optinen zoom)
Digitaalinen zoom
Noin 100x (mukana optinen zoom) 1
Suotimen halkaisija
72 mm

 

 

 

 

Näytön tyyppi
7,5 cm (3,0 tuumaa) (4:3) / 1 228 800 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD
Kirkkauden säätö
Manuaalinen (5 vaihetta) / aurinkoinen sää
Säädettävä kulma
Ylös noin 107 astetta, alas noin 42 astetta
Näytön valitsin (etsin/LCD)
Automaattinen / elektroninen etsin / näyttö
MF-suurennusapu
5,3x; 10,7x

 

 

 

 

Näytön tyyppi / pisteiden määrä
0,39-tyypin elektroninen etsin (XGA OLED), 2 359 296 pistettä
Kirkkauden säätö
Automaattinen, manuaalinen (5 vaihetta)
Kuva-ala
100 %
Suurennus
Noin 0,70x 50 mm:n objektiivi / ääretön, -1m-1 (diopterisäätö) (vastaavuus 35 mm)
Etsimen katseluetäisyys
Noin 23 mm etsimestä, 21,5 mm etsinkehyksestä säädöllä -1 m-1 (CIPA-standardi)
Diopterin säätö
-4,0...+3,0 m-1

 

 

 

 

SteadyShot
[valokuva] optinen [video] älykäs aktiivitila, optinen tyyppi ja elektroninen korjaus (rullauksen estävä tyyppi)
Tarkennustila
Yhden kuvan automaattitarkennus (AF-S) / jatkuva automaattitarkennus (AF-C) / suora manuaalitarkennus (DMF) / manuaalitarkennus
Tarkennusalue
Laaja / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus (S/M/L) / laajennettava joustava piste / lukittuva automaattitarkennus (laaja, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L], laajennettava joustava piste)
Valomittaustila
Monikuvio/keskipainotteinen/pistetarkennus
Valotuksen säätö
+/- 3,0 EV, 1/3 EV:n välein
ISO-herkkyys (still-kuva)
ISO 100–12 800 (väli 1/3) (laajennettavissa arvoon ISO 64/80), automaattinen (ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), Multi Frame -kohinanvaimennus: ISO 100–25 600 2 (1 EV:n välein), automaattinen (ISO 100-12 800) 3
ISO-herkkyys (video)
ISO 100–12 800 -vastaava (väli 1/3), AUTO (vastaavuus: ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa)
Valkotasapainotilat
Automaattinen/päivänvalo/varjoisa/pilvinen/hehkulamppu/loisteputki: lämmin valkoinen / loisteputki: kylmä valkoinen / loisteputki: päivänvalon valkoinen / loisteputki: päivänvalo / salama / värin lämpötila / suodin / mukautettava
Valkotasapainon mikrosäätö
Kyllä (G7–M7 (väli 57), A7–B7 (väli 29)
Valotusaika
iAuto (4" – 1/2000) / ohjelmoitava automaattitila (30" – 1/2000) / manuaalinen valotus (aikavalotus, 30" – 1/2000) / aukon ensisijaisuus (30" – 1/2000) / sulkimen ensisijaisuus (30" – 1/2000). *Aukon arvon ollessa vähintään F8. Nopein suljinaika aukkoarvolla F2,4 on 1/1000 s.
Elektroninen suljin
iAuto (4" – 1/32 000) / ohjelmoitava automaattitila (30" – 1/32 000) / manuaalinen (30"– 1/32 000) / aukon ensisijaisuus (30" – 1/32 000) / sulkimen ensisijaisuus (30" – 1/32 000)
Kuvan hallinta
kontrasti, värikylläisyys, terävyys, luovat tyyliasetukset, väriavaruus (sRGB / Adobe® RGB), laatu (RAW / RAW ja JPEG / Extra fine / Fine / Standard)
Kohinanvaimennus
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä 1/3 sekuntia pidemmillä valotusajoilla. Korkean ISO-arvon kohinanvaimennus: normaali / matala / ei käytössä, Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen, ISO 100–25 600
Dynaamisen alueen toiminnot
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso [1–5]); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero, valotuksen eron taso [1,0–6,0 EV 1,0 EV:n välein])
Kuvaustila
AUTO (älykäs / Superior-automaattitila); ohjelmoitava automaattitila; aukon esivalinta; suljinnopeuden esivalinta; manuaalinen valotus; MR (muistihaku) 1, 2, 3; videotila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus); HFR-tila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus); panoraama; kohtauksen valinta
Kohtauksen valinta
Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto
Jatkuvan kuvauksen nopeus (enint.) (tallennettavien pikselien enimmäismäärä)
Jatkuva Speed Priority -kuvaus: noin 14 fps, jatkuva kuvaus: noin 5 fps 45
Omakuva-ajastin
10 s / 5 s / 2 s / 3 tai 5 peräkkäistä kuvaa, valittavissa 10, 5, tai 2 sekunnin viive / haarukointikuvat, valittavissa 10, 5 tai 2 sekunnin viive
Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus, jatkuva Speed Priority -kuvaus, itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), jatkuva haarukointi6, yhden kuvan haarukointi6, valkotasapainon haarukointi6, DRO-haarukointi6
Kuvatehoste
[valokuva] lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen värisuodin, suuren kontrastin mustavalko, pehmeä tarkennus, HDR-maalaus, yksityiskohtainen mustavalko, miniatyyri, vesiväri, kuvitus, [video] lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen värisuodin, suuren kontrastin mustavalko.
Salamakantama
ISO Auto: noin 1,0–10,8 m (3,28 –35,43 jalkaa) (laajakulma) / noin 1,0–6,5 m (3,28 –21,33 jalkaa) (tele), ISO 12 800: enintään noin 20,8 m (68,24 jalkaa) (laajakulma) / noin 12,8 m (41,99 jalkaa) (tele)
Luova tyyli
Normaali, kylläinen, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyiset lehdet, mustavalkoinen, seepia, tyylilaatikko
Kuvaprofiili
Pois/PP1­PP7 [mustan taso, gamma (Movie, Still, Cine1–2, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, kylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa]
Tunnistettujen tilanteiden määrä
[Valokuva] Superior Auto -tila: 44, älykäs automaattitila: 33, [video] 44
Salamatila
Automaattinen / salama käytössä / hidas täsmäys / takatäsmäys / salama pois käytöstä / langaton (lisävarustesalamalla)

 

 

 

 

Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick Duo, Memory Stick PRO™ Duo, Memory Stick PRO™ Duo (High Speed), Memory Stick PRO™-HG Duo, Memory Stick Micro 7, Memory Stick Micro (Mark2) 7, SD-muistikortti, SDHC-muistikortti, SDXC-muistikortti, microSD-muistikortti 7, microSDHC-muistikortti 7, microSDXC-muistikortti 78
Tallennusformaatti
[Valokuva]: JPEG (DCF 2.0-, Exif 2.3-, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto), [video]: XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa, MP4
Tallennusmuoto (videon ääni)
XAVC S: LPCM 2-kanavainen / AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen (Dolby® Digital Stereo Creator) / MP4: MPEG-4 AAC-LC 2-kanav.
Väriavaruus (valokuva)
sRGB / Adobe® RGB
Tiedostomuoto
sRGB / Adobe® RGB
Videokuvauksen aikana tallennettavien pikselien määrä (kuvan koko)
16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528)
Videon tallennusmuoto (NTSC)
AVCHD: 28 M PS (1 920 x 1 080 / 60p) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 60i) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 60i) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 24p) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 24p), XAVC S 4K: 30p 100 M (3 840 x 2, 160/30p) / 30p 60 M (3 840 x 2, 160/30p) / 24p 100 M (3 840 x 2, 160/24p) / 24p 60 M (3 840 x 2, 160/24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 60p) / 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 30p) / 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 24p) / 120p 100 M (1 920 x 1 080 / 120p) / 120p 60 M (1 920 x 1 080 / 120p), MP4: 28 M (1 920 x 1 080 / 60p) / 16 M (1 920 x 1 080 / 30p) / 6 M (1 280 x 720 / 30p)
Tallennettavien pikselien määrä (kuvan koko)
3:2-tila: 20 M (5 472 × 3 648) / 10 M (3 888 × 2 592) / 5 M (2 736 × 1 824); 4:3-tila: 18 M (4 864 × 3 648) / 10 M (3 648 × 2 736) / 5 M (2 592 × 1 944) / VGA; 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528); 1:1-tila: 13 M (3 648 × 3 648) / 6,5 M (2 544 × 2 544) / 3,7 M (1 920 × 1 920); panoraamatila: laajakulma (12 416 × 1 856 / 5 536 × 2 160), vakio (8 192 × 1 856 / 3 872 × 2 160)
Videon tallennusmuoto (PAL)
AVCHD: 28 M PS (1 920 x 1 080/50p) / 24 M FX (1 920 x 1 080/50i) / 17 M FH (1 920 x 1 080/50i) / 24 M FX (1 920 x 1 080/25p) / 17 M FH (1 920 x 1 080/25p), XAVC S 4K: 25p 100 M (3 840 x 2, 160/25p) / 25p 60 M (3 840 x 2, 160/25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 100p 100 M (1 920 x 1 080 / 100p) / 100p 60 M (1 920 x 1 080 / 100p), MP4: 28 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 16 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 6 M (1 280 x 720 / 25p),

 

 

 

 

Tulosta
Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)

 

 

 

 

Tulo- ja lähtöpäätteet
Multi-/Micro-USB-liitäntä9, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI, mikrofoni (3,5 mm:n stereominiliitin), lisävarustesovitin, kuulokkeet
NFC
NFC forum Type 3 Tag -yhteensopiva, One touch -kaukosäädin, One touch -jakaminen
WI-FI
Kyllä (IEEE802.11b/g/n [2,4 GHz])

 

 

 

 

Virtalähde
DC 7,2 V (mukana toimitettava akku) / DC 5,0 V (mukana toimitettava verkkolaite)
Akkujärjestelmä
Akku NP-FW50
Virrankulutus (kameratila)
Noin 2,3 W LCD-näytön kanssa ja noin 2,6 W etsimen kanssa (CIPA-standardi)
USB-lataus/USB-virtalähde
Kyllä (kuvaus, toisto)
Akunkesto (CIPA, still-kuvat)
Valokuvat10, näyttö: noin 420 kuvaa / noin 210 min, etsin: noin 370 kuvaa / noin 185 min Videot (todellinen kuvaus)11, näyttö: noin 65 min, etsin: noin 70 min ([MP4 28M]-tilassa jatkuvan kuvauksen enimmäisaika on noin 20 min ja enimmäistiedostokoko 4 Gt), videot (jatkuva kuvaus) 10, näyttö: noin 120 min, etsin: noin 130 min ([MP4 28M]-tilassa jatkuvan kuvauksen enimmäisaika on noin 20 min ja enimmäistiedostokoko 4 Gt). 12
Vakioakku
DC 7,2 V

 

 

 

 

PlayMemories-kamerasovellukset
Kyllä
Kuvaustoiminnot
Eye AF / kasvojentunnistus / kasvojen rekisteröinti / valokuvan tallennus (videotallennuksen aikana) / Smile Shutter / ruudukko / Quick Navi; digitaalinen tasomittari (vakaus ja rullaus) / valkotasapainon haarukointi / DRO-haarukointi / manuaalitarkennuksen ohjaus / ääriviivat / varjostus / näytön merkintä / äänitason näyttö / äänilähdön ajastus / askel-zoom / pika-zoom / TC/UB / valokuvaajan nimi ja tekijänoikeus / tiedostonimen määritys / ISO Auto, pienin valotusaika / PC-kauko-ohjaus / zoomaustoiminto / tarkennuksen pito
Toistotoiminnot
BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus) / 9/25 kuvan hakemistonäkymä / automaattinen suunta / diaesitys / kelaus eteen/taakse (video) / poisto / suojaus / Motion Shot -videokuvaus / kuvakaappaus
Käyttölämpötila
noin 0–40 °C

 

 

 

 

Mitat (L x K x S)
132,5 x 94,0 x 127,4 mm (5 1/4 x 3 3/4 x 5 1/8 tuumaa)
Paino
Noin 1 051 g (vain runko) / noin 1 095 g (sisältää akun ja Memory Stick DUO™ -muistikortin), noin 2 lb 5,1 oz (vain runko) / noin 2 lb 6,7 oz (sisältää akun ja Memory Stick DUO™ -muistikortin)

 

 

 

 

  • Akku NP-FW50
  • Micro-USB-kaapeli
  • Olkahihna
  • Objektiivin suojus
  • Kengän suojus
  • Okulaarin suojus
  • Käyttöohjeet

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.