Valikko

Sony DSC-RX100 MK V A

Tuotekoodi:
DSCRX100M5.CE3
875,00 €
norm 999,00 €
2-3 päivää

Sony DSC-RX100 MK V A on tämän palkitun kameran parannettu painos tehokkaammalla prosessorilla, parannetulla EYE-AF automaattitarkennuksella ja suuremmalla sarjakuvauspuskurilla. 

Nopea automaattitarkennus, kompakti muotoilu

Maailman nopein automaattitarkennus ja jatkuva kuvaus antavat mahdollisuuden tallentaa hetket silmänräpäyksessä.

Kompaktikamera ensiluokkaisella suorituskyvyllä ja 1.0-tyypin kennolla

Esittelyssä RX100 V A – laadukas kompaktikamera yksityiskohtaisten videoiden ja valokuvien tallentamiseen. Siinä on RX100-sarjasta tuttu 1.0-tyypin kuvakenno, 0,05 sekunnin huippunopea automaattitarkennus, 315 automaattitarkennuspistettä, joiden ansiosta kameran vaiheentunnistus on maailman laajin, jatkuva kuvaus jopa 24 kuvaa sekunnissa AF/AE-seurannalla ja 4K-videoita tukevat ominaisuudet. 

Ensimmäinen RX100-sarjan malli, jossa on 0,05 sekunnin automaattitarkennus

Parannettu automaattitarkennus on huippuluokan automaattitarkennusjärjestelmän ansiota – siinä yhdistyvät 0,05 sekunnin automaattitarkennus ja laaja tarkennusalue, jossa on 315 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä. 

315 pisteen AF pitää tarkennuksen toiminnassa

315 tiiviisti sijoitettua vaiheentunnistukseen perustuvan AF:n pistettä kattavat maailman laajimman alueen (65 % uuden kuvakennon kuva-alueesta) ja takaavat myös pienten, nopeasti liikkuvien kohteiden yhtenäisen AF-tarkennuksen ja seurannan. 

Taustalla edistyksellinen AF ja jatkuva kuvaus
Exmor® RS™ CMOS -kenno, BIONZ X™ ja alkupään suurtiheysintegroin
ti

Uusi 20,1 tehollisen Mpx:n Exmor® RS CMOS -kuvakenno, jossa on polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennusanturi, nopea BIONZ X™ -kuvaprosessori ja päivitetty, kuvankäsittelyä tukeva alkupään suurtiheysintegrointi. Näillä ominaisuuksilla saavutetaan 0,05 sekunnin automaattitarkennusvaste ja jatkuva kuvaus jopa 24 kuvaa sekunnissa AF/AE-seurannalla.

Terävämpi tarkennus nopealla hybridiautomaattitarkennuksella

Nopea hybridiautomaattitarkennus ja laaja automaattitarkennusalue tukevat tarkennus- ja seurantanopeutta, joka ylittää jopa 4K-videokuvauksen tiukat vaatimukset

Kaksinkertainen tallennuksen kesto - Superhidastus jopa 960 kuvaa sekunnissa

RX100 V voi tallentaa videoita superhidastuksella jopa 960 kuvaa/s (40-kertaisella normaalilla kuvataajuudella) kaksi kertaa pidempään edeltävään malliin verrattuna, joten voit ikuistaa toiminnan entistä yksityiskohtaisemmin.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi toistaa yksityiskohdat tarkasti

Suuriaukkoinen ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F1,8–2,8 -objektiivi mahdollistaa laajakulmakuvauksen 24 mm:n etäisyydelle asti. Teleobjektiivin kirkkaan F2,8-enimmäisaukon ansiosta voit kuvata ilman vaaraa kameran tärinästä tai kohteen liikkeen sumentumisesta. Lisäksi voit ottaa esimerkiksi muotokuvia upeaa boke-taustasumennusta hyödyntämällä. ZEISS® T* -pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastumia.

Exmor® RS™ CMOS -kenno nopeaan kuvaamiseen

Uusi 20,1 tehollisen megapikselin 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno, jossa on DRAM-siru, mahdollistaa superhidastetun kuvauksen enintään 960 kuvaa sekunnissa ja erittäin nopean häiriönestosulkimen toiminnan (1/32 000 s), jota ihmissilmä ei pysty havaitsemaan. Lisäksi polttotason vaiheentunnistukseen perustuva 315 pisteen automaattitarkennus takaa tarkkuuden ja hyvän seurantakyvyn.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Objektiivin ja kennon lisäksi kuvanlaatuun vaikuttaa merkittävästi kuvaprosessori. RX100 V -kamerassa on BIONZ X -kuvaprosessori, joka muuttaa kuvakennon tallentaman valon digitaalisiksi kuviksi. Nopean BIONZ X -kuvaprosessorin ansiosta kameran kuvissa on luonnolliset yksityiskohdat, vaikuttava sävyntoisto ja vähäinen kohina. 

Tiheästi laajalle asetellut automaattitarkennuspisteet (315)

Markkinoiden suurin määrä polttotason vaiheentunnistukseen perustuvia automaattitarkennuspisteitä (315) kattaa noin 65 % uuden kuvakennon kuva-alasta. Tämän ansiosta automaattitarkennuksen alue on niin laaja ja tiheä, että sillä voidaan nopeasti kuvata koko kuva-alalla pieniä ja liikkuvia kohteita, joihin tarkentaminen on muutoin hankalaa.

Automaattitarkennus jopa 0,05 sekunnissa

Tämä on ensimmäinen RX100-sarjan kamera, jossa on nopea hybridiautomaattitarkennus. Siinä yhdistyvät vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen nopeus ja kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen tarkkuus, jolloin kamera tarkentaa kohteeseen vain 0,05 sekunnissa, ja saat otettua kuvat aina parhaalla hetkellä.

Pehmeä jatkuva kuvaus 24 kuvaa sekunnissa

RX100 V -kameran nopean jatkuvan kuvauksen tarkkuus on jopa 20 megapikseliä ja nopeus 24 kuvaa sekunnissa, kun AF/AE-seuranta on käytössä. Lisäksi kamera vähentää ylitummumista elektronisessa etsimessä ja LCD-näytössä, mikä helpottaa liikkuvien kohteiden seuraamista ja ohikiitävien hetkien tallentamista.

Hiljainen kuvaus herkkiin tilanteisiin

Kameran suljinäänen voi hiljentää kameran asetuksista seuraavasti: "Shutter type: Electronic" (Sulkimen tyyppi: elektroninen) ja "Audio signals: Off" (Äänisignaalit: ei käytössä). Näin voit kuvata hiljaisia kohtauksia ja meluarkoja kohteita kaikessa hiljaisuudessa myös jatkuvalla kuvauksella.

AF-A-tilassa tarkennustilaa vaihdetaan automaattisesti

AF-A-tilassa kamera vaihtaa automaattisesti AF-S-tilan (yhden kuvan automaattitarkennus: lukitsee tarkennuksen, kun laukaisin painetaan puoliväliin) ja AF-C-tilan (jatkuva automaattitarkennus: jatkaa kohteisiin tarkentamista, kun laukaisin painetaan puoliväliin) välillä kohteiden liikkeen, kirkkauden muutosten ja muiden muutosten mukaan. 

1/32 000 sekunnin häiriönestosuljin

Jopa 1/32 000 sekunnin nopeudella toimiva häiriönestosuljin vähentää sulkimen rullauksesta aiheutuvia kuvan vääristymiä. Huippunopean sulkimen ansiosta voit kuvata taustasumennusta ja suurta aukkoa käyttämällä myös erittäin kirkkaissa valaistusolosuhteissa jopa EV19-tasolla.

Huipputarkkoja 4K-videoita 

Kuvattaessa 4K (QFHD-resoluutio: 3 840 x 2 160) -videoita, joissa kuvatiedot luetaan pikseleitä pakkaamatta, kamera kerää noin 1,7 kertaisen määrän tietoa 4K-vähimmäisvaatimuksiin nähden. Tämän ansiosta kuvien tarkkuus on aivan omaa luokkaansa ja moiré-ilmiöitä ja rosoisuutta esiintyy vähemmän.

Esittelyssä nopea hybridiautomaattitarkennus RX100-sarjalla kuvatuille videoille

Nopea hybridiautomaattitarkennus pitää kuvat tarkkoina ja terävinä 4K-videoita kuvattaessa, ja järjestelmän polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus takaa tarkan seurannan ja tarkennuksen. 

Teräviä kuvia videoista kuvakaappauksen avulla

Kuvakaappaustoiminnon avulla voit tallentaa haluamasi hetken 4K-videostasi korkealaatuisena, yli 8 megapikselin valokuvana. Samalla tavoin voit luoda myös 2 megapikselin valokuvia tallentamastasi Full HD -videosta.

Jopa kaksi kertaa pidempi superhidastus: 960 kuvaa sekunnissa

Tilavalitsimella voit valita HFR-tilan ja taltioida superhidastusvideoita, joissa nopea toiminta näkyy sekunnin murto-osan tarkkuudella. Voit valita kuvausnopeudeksi 960/1 000, 480/500 tai 240/250 kuvaa sekunnissa (NTSC/PAL) kohteen liikkeen mukaan. Kuvan laatu on laadun ensisijaisuutta käytettäessä lähes Full HD -luokkaa, kun kuvanopeus on 240/250 kuvaa sekunnissa, ja HD-luokkaa, kun kuvanopeus on 480/500 kuvaa sekunnissa. Loppulaukaisintilan avulla voit tallentaa tilanteen 4 tai 6 sekuntia ennen MOVIE-painikkeen painamista, mikä helpottaa ratkaisevan hetken tallentamista.

 

Kirkas XGA OLED Tru-Finder™ näyttää kohteesi tarkasti

Sisäänvedettävän elektronisen Tru-finder™-etsimen korkea resoluutio (vastaa 2 359 000 pistettä), kirkas valaisutoiminto ja suuri kontrasti tulevat tarpeeseen, kun haluat esikatsella kuvia ja säätää asetuksia niiden mukaan. Elektronisen etsimen okulaarin optiikassa on ZEISS® T* -pinnoite, joka takaa kirkkaan näkyvyyden kulmasta kulmaan heijastuksia vähentämällä.

Ohjausrengas edistynyttä valokuvausta varten

Kätevällä, objektiiviin kiinnitetyllä ohjausrenkaalla voit säätää valotusaikaa, aukkoa ja muita asetuksia manuaalisesti, ammattilaisen tavoin ja entistä luovemmin, mikä tuottaa varmasti iloa kunnianhimoiselle valokuvaajalle.

180 astetta kallistuva LCD-näyttö helpottaa kuvan sommittelua

Suuritarkkuuksinen, kallistuva 3.0-tyypin näyttö mahdollistaa selfieiden ottamisen ja kuvan sommittelun esimerkiksi pään päältä tai alaviistosta. Voit käyttää sitä korkeissa tai matalissa kuvausasennoissa ja ottaa luovia kuvia aiempaa joustavammin.

Mukautuspainikkeella sujuvuutta käyttöön

Käyttäjä voi lisätä mukautettavaan painikkeeseen (C) minkä tahansa yli 40 eri toiminnosta ja räätälöidä näin kameran kuvaustyyliinsä sopivaksi. Saat usein käytettävän toiminnon tai suosikkiasetuksen nopeasti käyttöön määrittämällä sen tähän painikkeeseen. Haluamasi valinta on käytössäsi kätevästi sormen painalluksella, ja kameran käyttö on nopeampaa ja intuitiivisempaa.

Kuvaa melkein missä vain laajan ISO-herkkyysalueen ansiosta

ISO-herkkyys on enimmillään 12 800, mikä takaa terävät kuvat myös erittäin hämärässä valaistuksessa. Anna Auto ISO -tilan määrittää sopivin asetus tai hallitse herkkyyttä manuaalisesti jopa asetukseen ISO 80 asti. Voit myös asettaa valotusajan alarajan Auto ISO -asetuksen aikaa käyttämällä.

Kaksoistallennus-valokuvaus videokuvauksen aikana

Ota 17 megapikselin valokuvia samalla, kun tallennat videota. Tällä kameralla voit ottaa vaikuttavia ja korkealaatuisia kuvia myös videokuvauksen aikana. Automaattisen kaksoistallennustoiminnon avulla kamera ottaa automaattisesti kuvia videotallennuksen aikana. Valitse automaattisen kaksoistallennuksen taajuus korkea/vakio/matala-asetuksista.

Kirkkauden valvonta

Toiminto parantaa muun muassa kuvan kirkkautta ja voidaan määrittää mukautettavaan painikkeeseen. Siten se on helposti käytettävissä, kun kuvataan esimerkiksi tähtitaivasta tai muuten pimeässä.

 

Manuaalitarkennuksen ohjaus ja ääriviivatoiminto tarkennuksen säätämiseen

Näitä toimintoja käyttämällä voit hienosäätää tarkennuksen haluamallasi tavalla. Manuaalitarkennuksen ohjaus suurentaa tarkennettavan alueen hienosäätöä varten. Ääriviivatoiminto korostaa terävimmän tai parhaiten tarkennetun alueen valitsemallasi värillä, jolloin voit arvioida, onko tarkennusta vielä säädettävä.

Lukittuva automaattitarkennus parantaa onnistumistasi eri kuvaustilanteissa

Voit aktivoida lukittuvan automaattitarkennuksen painamalla laukaisimen puoliväliin. Se säätää automaattisesti tarkennuksen kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja parantaa kohteen seurantaa, joten voit hyödyntää kaikki kuvaustilanteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Eye AF -toiminto AF-C-tarkennustilassa 

Eye AF -toiminto on käytettävissä tämän kameran AF-C-tarkennustilassa. Siten se tarkentaa automaattisesti kohteen silmään ja seuraa sitä kasvojen liikkuessa, mikä lisää kuvan rajausmahdollisuuksia.

Valitse ammattitasoinen XAVC S2- tai AVCHD-videomuoto

XAVC S –muoto tarjoaa erityisesti kunnianhimoisille videokuvaajille matalat pakkausominaisuudet laadukkaaseen videoilmaisuun yhdistettynä sekä erittäin vähäisen kohinan määrän myös täynnä toimintaa olevissa kohtauksissa. Käytettävissä on myös AVCHD-muoto helppoa muokkausta ja jakamista varten. Tämä kamera käyttää 4K-koodekkia, joka tukee 4K-videotallennusta jopa 100 Mb/s:n nopeudella, ja mahdollistaa lisäksi Full HD -kuvaamisen.

Monipuoliset videotoiminnot tukevat ammattimaista käyttöä

Käytettävissä on useita videotoimintoja, kuten kuvaprofiili (määrittää videon luonteen muuttamalla perusasetuksia kuten kromogeenisiä tehosteita ja sävyntoiston säätöä), S-Log2 Gamma (laajentaa tallenteen dynaamista aluetta, jotta ylivalottuneet kohdat ja mustien kohtien kasaantuminen voidaan välttää), TC/UB, tallennuksen hallinta ja kaksoisvideotallennus .

Tiedoston nimen määrittäminen

Tiedostonimien alussa on oletuksena kirjaimet DSC, mutta voit vapaasti vaihtaa nämä muiksi kirjaimiksi. Tämä helpottaa tiedostojen hallintaa ja on erityisen hyödyllistä, jos työskentelet useiden kameroiden ja projektien parissa samaan aikaan.

One touch -kaukosäädin / One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjain muuttaa älypuhelimen tai tablet-laitteen etsimeksi/kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen. Asenna PlayMemories Mobile™ -sovellus Wi-Fi®-yhteydellä NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Yhteensopivuus QR-koodien kanssa mahdollistaa myös sellaisten älypuhelimien yhdistämisen, joissa ei ole NFC-toimintoa.

PlayMemories-kamerasovellukset™

Sonyn sovellusten latauspalvelun kautta voit lisätä kameraasi uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Saatavana olevien sovellusten avulla voit esimerkiksi lisätä valokuviin ja videoihin tehosteita ja päästää luovuutesi valloilleen tai käyttää älypuhelintasi kameran kauko-ohjaimena.

Tuki: Capture One Express (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on yksi maailman parhaista RAW-muuntimista. Se tuottaa tarkat värit ja upeat yksityiskohdat. Tämä räätälöitävä ja integroitu ratkaisu tarjoaa joustavan digitaalisten ominaisuuksien hallinnan, kaikki keskeiset säätötyökalut ja nopean suorituskyvyn yhdessä paketissa. Huomautus: Jos sinulla on kysyttävää Capture Onen hankinnasta, käytöstä tai tuesta, ota yhteyttä Phase Oneen.

 

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 20,1 megapikseliä
Pikselimäärä (yhteensä)
Noin 21,0 megapikseliä
Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi, 10 elementtiä 9 ryhmässä (9 asfääristä elementtiä, mukaan lukien AA-linssi)
F-luku (suurin aukko)
F1,8 (laajakulma) – 2,8 (tele)
ND-suodin
Automaattinen / käytössä (3 vaihetta) / pois
Polttoväli
f = 8,8–25,7 mm, valokuva 3:2 f = 24–70 mm, valokuva 4:3 f = 25–73 mm, valokuva 16:9 f = 26–76 mm, valokuva 1:1 f = 30,5–89 mm
Tarkennusalue (objektiiviin etuosasta)
iAuto: Automaattitarkennus (laajakulma: noin 5 cm (0,17 jalkaa) – ääretön, tele: noin 30 cm (0,99 jalkaa) – ääretön) / ohjelmoitava automaattitila: automaattitarkennus (laajakulma: noin 5 cm (0,17 jalkaa) – ääretön, tele: noin 30 cm (0,99 jalkaa) – ääretön)
Optinen zoom
2,9x (optinen zoom videotallennuksen aikana)
Clear Image Zoom (valokuva)
20 M noin 5,8x / 10 M noin 8,2x / 5,0 M noin 11x / VGA noin 44x2
Clear Image Zoom (video)
Noin 5,8x2
Digitaalinen zoom (still-kuva)
20 M noin11x / 10 M noin 16x / 5,0 M noin 23x / VGA noin 44x2
Digitaalinen zoom (video)
Digitaalinen zoom, noin 11

 

Näytön tyyppi
7,5 cm (3.0-tyyppi) (4:3) / 1 228 800 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD
Kirkkauden säätö
Manuaalinen (5 vaihetta) / Aurinkoinen sää
Säädettävä kulma
Ylös noin 180 astetta, alas noin 45 astetta
Näytön valitsin (etsin/LCD)
Automaattinen/elektroninen etsin (manuaalinen) / näyttö (manuaalinen)
MF-suurennusapu
5,3x; 10,7x

 

 

Näytön tyyppi / pisteiden määrä
0,39-tyypin elektroninen etsin (OLED), 2 359 296 pistettä
Kuva-ala
100 %
Suurennus
Noin 0,59 x 50 mm:n objektiivi / ääretön, diopterisäädöllä -1 m (vastaavuus 35 mm)
Etsimen katseluetäisyys
Noin 20 mm okulaarista, 19,2 mm okulaarin kehyksestä dioptriasäädöllä -1m-1 (CIPA-standardi)
Diopterin säätö
-4,0...+3,0 m -1

 

Kuvaprosessori
KYLLÄ (BIONZ X™)
SteadyShot
SteadyShot: optinen, optinen SteadyShot-aktiivitila (videolle): kyllä (älykäs aktiivitila, optinen tyyppi ja elektroninen korjaus, rullauksen estävä tyyppi)
Tarkennustila
Yhden kuvan automaattitarkennus, automaattitarkennus, jatkuva automaattitarkennus, suora manuaalitarkennus, manuaalitarkennus
Tarkennusalue
Laaja (315 pistettä [automaattitarkennuksen vaiheentunnistus], 25 pistettä [automaattitarkennuksen kontrastintunnistus]), keskipainotteinen, joustava piste (S/M/L), laajennettava joustava piste, lukittuva automaattitarkennus (laaja, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L] / laajennettava joustava piste)
Lukittuva automaattitarkennus
Kyllä
Valomittaustila
Monikuvio, keskipainotteinen, pistetarkennus
Valotuksen säätö
+/– 3,0 EV, 1/3 EV:n välein
ISO-herkkyys (valokuva) (Recommended Exposure Index)
Automaattinen (ISO 125–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800 (laajennettavissa arvoon ISO 80/100), Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO 125–25 600), 200 / 400 / 800 / 1 600 / 3 200 / 6 400/ 12 800 / 25 600
ISO-herkkyys (video)
Automaattinen: (ISO 125–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800
Vähimmäisvalaistus (video)
Automaattinen: 1,2 luksia (valotusaika 1/30")
Valkotasapainotilat
Automaattinen, päivänvalo, varjoisa, pilvinen, hehkulamppu, loisteputki: lämmin valkoinen, loisteputki: kylmä valkoinen, loisteputki: päivänvalon valkoinen, loisteputki: päivänvalo, salama, värin lämpötila / suodin, mukautettava
Valkotasapainon mikrosäätö
KylläG7–M7, 57 vaihettaA7–B7, 29 vaihetta
Valotusaika
iAuto (4"–1/2 000) / ohjelmoitava automaattitila (30"–1/2 000) / manuaalinen (aikavalotus, 30"–1/2 000) / aukon esivalinta (30"–1/2 000) / sulkimen esivalinta (30"–1/2 000)3
Elektroninen suljin
iAuto (4" – 1/32 000) / ohjelmoitava automaattitila (30" – 1/32 000) / manuaalinen (30" – 1/32 000) / aukon esivalinta (30" – 1/32 000) / sulkimen esivalinta (30" – 1/32 000)
Aukko
iAuto (F1,8 / F11 [laajakulma]) / ohjelmoitava automaattitila (F1,8 / F11 [laajakulma]) / manuaalinen (F1,8 / F11 [laajakulma]) / suljinnopeuden esivalinta (F1,8 / F11 [laajakulma]) / aukon esivalinta (F1,8 / F11 [laajakulma])
Kuvan hallinta
Kontrasti, värikylläisyys, terävyys, luovat tyyliasetukset, väriavaruus (sRGB / Adobe® RGB), laatu (RAW / RAW ja JPEG / Extra fine / Fine / Standard)
Kohinanvaimennus
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä 1/3 sekuntia pidemmillä valotusajoilla, korkean ISO-arvon kohinanvaimennus: normaali / matala / ei käytössä, Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen, ISO 200–25 600
Dynaamisen alueen toiminnot
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen / taso [1–5]); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero, valotuksen eron taso [1,0–6,0 EV 1,0 EV:n välein])
Kuvaustila
AUTO (älykäs / Superior-automaattitila); ohjelmoitava automaattitila; aukon esivalinta; suljinnopeuden esivalinta; manuaalinen valotus; MR (muistihaku) 1, 2, 3, M1, M2, M3, M4; videotila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus); HFR-tila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus); panoraama; kohtauksen valinta
Kohtauksen valinta
Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto, lemmikki, gourmet, ilotulitus, korkea herkkyys
Jatkuvan kuvauksen nopeus (enint.) (enimmäistallennuspikseleillä)
Jatkuva kuvaus Hi (korkea): noin 24 kuvaa sekunnissa, jatkuva kuvaus Mid (keskitaso): noin 10 kuvaa sekunnissa, jatkuva kuvaus Low (matala): noin 3,5 kuvaa sekunnissa 45
Omakuva-ajastin
10 s / 5 s / 2 s / 3 tai 5 peräkkäistä kuvaa, valittavissa 10, 5 tai 2 sekunnin viive / haarukointikuvat, valittavissa 10, 5 tai 2 sekunnin viive
Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus, itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), jatkuva haarukointi6, yhden kuvan haarukointi6, valkotasapainon haarukointi6, DRO-haarukointi6
Panoraama (kuvaus)
Panoraamatila
Kuvatehoste
Valokuva: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen värisuodin, suuren kontrastin mustavalko, pehmeä tarkennus, HDR-maalaus, yksityiskohtainen mustavalko, miniatyyri, vesiväri, kuvitus; video: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen värisuodin, suuren kontrastin mustavalko.
Luova tyyli
Normaali, kylläinen, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyiset lehdet, mustavalkoinen, seepia, tyylilaatikko
Kuvaprofiili
Pois/PP1­PP7 (mustan taso, gamma [Movie, Still, Cine1–2, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2], mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, väritaso, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa)
Kuvan automaattikierto
Kyllä
Tarkennuksen tyyppi
Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen-/kontrastintunnistus)
Mittaustila
Monikuvio, keskipainotteinen, pistetarkennus
Tunnistettujen tilanteiden määrä
Valokuva: Superior Auto -tila: 44 / iAuto: 33, video: 44

 

 

 

 

Salamatila
Automaattinen / salama käytössä / hidas täsmäys / takatäsmäys / salama pois käytöstä
Salaman tyyppi
Sisäänrakennettu ponnahdussalama
AF-esivalaisu
Auto / Pois
Haarukointi
Kyllä
Salamakantama
ISO Auto: noin 0,4–10,2 m (1,31 –33,46 jalkaa) (laajakulma) / noin 0,4–6,5 m (1,31 –21,33 jalkaa) (tele), ISO 12 800: enintään noin 20,4 m (66,93 jalkaa) (laajakulma) / noin 13,0 m (42,65 jalkaa) (tele)

 

 

 

 

Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO Duo™ (High Speed), Memory Stick PRO™ HG Duo™, Memory Stick Micro™7, Memory Stick Micro™ (Mark2)7, SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I), SDXC-muistikortti (UHS-I), microSD-muistikortti7, microSDHC-muistikortti7, microSDXC-muistikortti78
Tallennusformaatti
Valokuva: JPEG (DCF 2.0-, Exif 2.31- ja MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto); video: XAVG S-, AVCHD-muoto 2.0 -yhteensopiva MP4
Tallennusmuoto (videon ääni)
XAVC S: LP cm 2-kanavainen, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen (Dolby® Digital Stereo Creator), MP4: MPEG-4 AAC-LC 2-kanav.
Väriavaruus (valokuva)
sRGB, Adobe® RGB
DCF/DPOF
DCF/DPOF/EXIF/MPF
Valokuvaan tallennettavien pikselien määrä (kuvan koko)
Kuvan koko: 3:2-tila: 20 M (5 472 × 3 648) / 10 M (3 888 × 2 592) / 5 M (2 736 × 1 824); 4:3-tila: 18 M (4 864 × 3 648) / 10 M (3 648 × 2 736) / 5 M (2 592 × 1 944) / VGA, 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528); 1:1-tila: 13 M (3 648 × 3 648) / 6,5 M (2 544 × 2 544) / 3,7 M (1 920 × 1 920); panoraamatila: laajakuva (12 416 × 1 856 / 5 536 × 2 160), vakio (8 192 × 1 856 / 3 872 × 2 160); kuvan koko videon aikana: 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720×1 528)
Videon tallennusmuoto (NTSC)
NTSC/PAL-valitsin: [NTSC] AVCHD: 28 M PS (1 920 x 1 080 / 60p) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 60i) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 60i) / 24 M FX (1 920 x 1 080 / 24p) / 17 M FH (1 920 x 1 080 / 24p), XAVC S 4K: 30p 100 M (3 840 x 2 160 / 30p) / 30p 60 M (3 840 x 2 160 / 30p) / 24p 100 M (3 840 x 2 160 / 24p) / 24p 60 M (3 840 x 2 160 / 24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 60p) / 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 30p) / 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 24p) / 120p 100 M (1 920 x 1 080 / 120p) / 120p 60 M (1 920 x 1 080 / 120p), MP4: 28 M (1 920 x 1 080 / 60p) / 16 M (1 920 x 1 080 / 30p) / 6 M (1 280 x 720 / 30p)
Videon tallennusmuoto (PAL)
NTSC/PAL-valitsin: [PAL]-tila AVCHD: 28 M PS (1 920 x 1 080/50p) / 24 M FX (1 920 x 1 080/50i) / 17 M FH (1 920 x 1 080/50i) / 24 M FX (1 920 x 1 080/25p) / 17 M FH (1 920 x 1 080/25p), XAVC S 4K: 25p 100 M (3 840 x 2 160 / 25p) / 25p 60 M (3 840 x 2 160 / 25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 100p 100 M (1 920 x 1 080 / 100p) / 100p 60 M (1 920 x 1 080 / 100p), MP4: 28 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 16 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 6 M (1 280 x 720 / 25p)
HFR
Tallennus:NTSC/PAL-valitsin: [PAL]-tila XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 250 kuvaa sekunnissa), 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 500 kuvaa sekunnissa), 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 1 000 kuvaa sekunnissa) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 250 kuvaa sekunnissa), 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 500 kuvaa sekunnissa), 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 1 000 kuvaa sekunnissa) NTSC/PAL-valitsin: [NTSC]-tila XAVC S HD: 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps) / 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps) / 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps)tehollisten pikselien kennon lukunopeus:laadun ensisijaisuus: 240 fps / 250 fps (1 824 x 1 026), 480 fps / 500 fps (1 676 x 566), 960 fps / 1 000 fps (1 136 x 384) / kuvausajan ensisijaisuus: 240 fps / 250 fps (1 676 x 566), 480 fps / 500 fps (1 136 x 384), 960 fps / 1 000 fps (800 x 270)
Videokuvauksen aikana otettuun valokuvaan tallennettavien pikselien määrä (kuvan koko)
16: 9-tila: 17 M (5 472 x 3 080) / 7,5 M (3 648 x 2 056) / 4,2 M (2 720 x 1 528)

 

 

 

 

Tulo- ja lähtöpäätteet
Multi-/micro-USB-liitäntä, nopea USB (USB 2.0), micro-HDMI9
NFC
NFC forum Type 3 Tag -yhteensopiva, One touch -kaukosäädin, One touch -jakaminen
WI-FI
Kyllä (IEEE802.11b/g/n [2,4 GHz])
Liitännät
Kyllä

 

 

 

 

Virtalähde
DC 3,6 V (mukana toimitettava akku) / DC 5,0 V (mukana toimitettava verkkolaite)
Akkujärjestelmä
Ladattava akku NP-BX1
Virrankulutus (kameratila)
Noin 2,6 W LCD-näytön kanssa ja noin 3,0 W etsimen kanssa (CIPA-standardi)
USB-lataus/USB-virtalähde
Kyllä (kuvaus, toisto)
Akunkesto (valokuvat)
Näyttö: noin 220 / noin 110 min; etsin: noin 210 / noin 105 min10
Akunkesto (video, varsinainen kuvaus)
Näyttö: noin 35 min; etsin: noin 35 min ([MP4 28M]-tilassa jatkuvan kuvauksen enimmäisaika on noin 20 minuuttia ja enimmäistiedostokoko 4 Gt)1112
Akunkesto (video, jatkuva kuvaus)
Näyttö: noin 65 min; etsin: noin 65 min ([MP4 28M]-tilassa jatkuvan kuvauksen enimmäisaika on noin 20 minuuttia ja enimmäistiedostokoko 4 Gt)1311

 

 

 

 

PlayMemories-kamerasovellukset
Kyllä
Photo Creativity
Kyllä
Kuvaustoiminnot
Eye AF -toiminto, kasvontunnistus, kasvojen rekisteröinti, valokuvan tallennus (videotallennuksen aikana), Smile Shutter, ruudukko, Quick Navi, digitaalinen tasomittari (vakaus ja rullaus), valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi, manuaalitarkennuksen ohjaus, ääriviivat, varjostus, näytön merkintä, mikrofonin viitetaso, askel-zoom/pika-zoom, itselaukaisin, TC/UB, valokuvaajan nimi ja tekijänoikeus, ISO Auto, pienin valotusaika, PC-kauko-ohjaus, gammanäyttötoiminto, AF-seurannan herkkyys, AF-nopeus
Toistotoiminnot
BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), 9/25 kuvan hakemistonäkymä, automaattinen suunta, diaesitys, kelaus eteen/taakse (video), poisto, suojaus, Motion Shot -videokuvaus, kauneustehoste
TRILUMINOS-väri
Kyllä14
4K-kuvalähtö
Kyllä
Käyttölämpötila
0 °C - +40 °C / 32 °F - 104 °F

 

 

 

 

Tulosta
Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)

 

 

 

 

Mitat (L x K x S)
101,6 x 58,1 x 41,0 mm (4 × 2 3/8 × 1 5/8 tuumaa)
Paino
Noin 299 g (10,5 unssia, mukana akku ja Memory Stick DUO™) / noin 272 g (9,6 unssia, vain runko)

 

  • Akku NP-BX1
  • Verkkolaite AC-UUD12
  • Micro-USB-kaapeli
  • Rannehihna
  • Hihnan kiinnike
  • Käyttöohjeet

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.