Valikko

Sony DSC-RX100 MKIII Premium Kit

Tuotekoodi:
DSCRX100M3.CE3
599,00 €
norm 799,00 €
Varastossa

Sony DSC-RX100 MKIII Premium Kit

Premium paketti sisältää seuraavat tuotteet:

Sony CYBERSHOT DSC-RX100 III, Sony LCS-RXG laukku, Sony AG-R2 otekahva

Lisätarvikkeiden arvo 120,00€

Tinkimätön näkyvyys

Ainutlaatuinen suorituskyky kätevästi käytettävissä.

Laajempi, kirkkaampi objektivi, kiinteä OLED-etsin ja ZEISS T* -pinnoite, BIONZ X -prosessori ja paljon muuta. Saat nyt kaiken tämän upeassa paketissa, jota on helppo pitää mukana ja ilo käyttää.

Kirkas ja laajakulmainen objektiivi

Zeiss-objektiivi, jossa 24 mm:n laajakulmakuvaus ja suuri aukko myös zoomattaessa.

Elektroninen etsin (EVF)

Kuvaa käyttäen tarkkaa kiinteää OLED-etsintä, jossa on ZEISS T* -pinnoite.

Huippulaadukas video

Kaikkien pikselien luku nopeudella 50 Mb/s, ja korkean resoluution XAVC S -videotallennus.

Ikuista valtava panoraama tai täydellinen lähikuva.

Taattua Zeiss-laatua oleva Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F1,8–2,8 -objektiivi on todella joustava – sen avulla voit kuvata tällä huipputason digikameralla laajoja näkymiä, lähikuvia ja zoomata kätevästi.

Elektronisen etsimen edut

Monet kovan tason valokuvaajat valitsevat elektronisen etsimen, koska sen avulla kamera pysyy vakaasti paikallaan juuri silmän kohdalla, jolloin kuvan sommittelu onnistuu tarkasti ja nopeasti.

Ylivertainen kuvanlaatu

Monipuolisen Zeiss-objektiivin, 1.0-tyypin kennon ja erittäin nopean prosessorin ansiosta saat aina juuri haluamasi kuvan – haasteellisista hämäräotoksista loistaviin laajakulmakuviin.

Taustavalaistu kenno tallentaa valoa tehokkaammin.

Sonyn muotoilussa kennon etuosassa (I) ei ole metalliverkkoa, minkä ansiosta valoa tallentava alue on noin neljä kertaa suurempi (II) kuin vakiokennoissa (III).

Yksityiskohdat talteen BIONZ X -prosessorilla

BIONZ X -prosessorin entistä parempi yksityiskohtien toisto ja valon taittumista ehkäisevä tekniikka tuottavat hennot ääriviivat selkeinä ja terävinä ja vähentävät valonlähteiden sumentumista erityisesti pientä aukkoa käytettäessä

Kompakti, kevyt ja täysin varusteltu.

RX100 III:n ohueen alumiinirunkoon pakatut ominaisuudet, kuten sisäänrakennettu elektroninen etsin, luokkansa paras kenno ja kirkas Zeiss-objektiivi, asettavat uudet kriteerit huippuluokan kompaktikameroille.

Kuvaa upea rullalautapätkä tai elokuvafestivaalin ennakkosuosikki.

Nyt voit toteuttaa elokuvavisiosi. RX100 III:n ominaisuuksiin kuuluu usean muodon kuvaus ja samanaikainen tallennus, ja älykäs aktiivitila takaa ammattimaiset tulokset tärinää vähentämällä.

Ikuista nopea liike tai hitaasti huulille leviävä hymy.

Automaattitarkennuksen laajat käyttömahdollisuudet, joista kaksi on esitelty seuraavassa, antavat sinun keskittyä laitteiden sijasta kohteeseesi.

Manuaalinen tarkennus ja mukautettavat asetukset

Useiden manuaalisten säätöjen ja mukautuspainikkeen ansiosta voit hallita asetuksia nopeasti ja luovasti joka käänteessä.

Helppo yhden kosketuksen jako

Wi-Fi®- ja NFC-yhteyksien kautta voit siirtää kuvat ja videot langattomasti NFC-yhteensopiviin televisioihin, Android-älypuhelimiin ja -tablet-laitteisiin

Ladattavat päivitykset

Tutustu PlayMemories Camera Apps -sovelluksiin

Lisää käytettävyyttä ja kätevyyttä avainsovellusten avulla. Sellaisia ovat esimerkiksi Smart Remote Control (mahdollistaa älypuhelimen käytön laukaisimena), Direct Upload (maksimoi yhteisöpalvelujen käyttömukavuuden) sekä muut muokkaus- ja tehostesovellukset.

 

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Kiinteällä objektiivilla varustetun RX100 III -kameran ominaisuudet – 20,1 (tehollisen) megapikselin tarkkuus, sisäänrakennettu elektroninen etsin, kirkas ja laaja Zeiss-objektiivi ja kompakti koko– sopivat paljon liikkuville tosiharrastajille. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee siitä hyvän valinnan myös ammattilaisille, jotka etsivät kakkoskameraa vaihdettavan objektiivin mallinsa täydennykseksi.
 • 20,1 (tehollisen) megapikselin 1.0-tyypin Exmor R® CMOS -kenno

 • BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan

 • ZEISS® Vario-Sonnar® T 24–70 mm -objektiivi, jossa F1,8–2,8-aukko

 • Sisäänrakennettu elektroninen OLED Tru-finder™ -etsin (EVF)

 • LCD-näyttö kallistuu 180 astetta omakuvia varten

Kennon tyyppi

1,0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor R® CMOS -kenno

Teholliset pikselit

20,1 megapikseliä

Objektiivityyppi

Zeiss Vario-Sonnar® T* -objektiivi

Optinen zoom

2,9x

Näytön tyyppi

7,5 cm (3,0 tuumaa ) (4:3) / 1 228 800 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD

Tulo- ja lähtöpäätteet

Micro USB, High-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI®

 

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

20,1 (tehollisen) megapikselin 1.0-tyypin taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno

Näe enemmän yksityiskohtia suuremmalla kennolla. 20,1 tehollisen megapikselin ja 1.0-tyypin Exmor R® CMOS -kenno tuo kirkkaat ja selkeät yksityiskohdat kaikkiin valokuviin ja videoihin. Taustavalaistu kenno tallentaa valoa neljä kertaa tehokkaammin. Sonyn muotoilussa metalliverkko on siirretty kennon etuosasta takaosaan, minkä ansiosta valoa tallentava alue on noin neljä kertaa suurempi kuin vakiokennoissa.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

BIONZ X -kuvaprosessori

BIONZ X -kuvaprosessorissa on edistyksellinen yksityiskohtien toistotekniikka, vääristymistä vähentävä tekniikka ja entistä parempi aluekohtainen kohinanpoisto. Prosessointiteho on noin kolminkertainen edelliseen BIONZ-malliin verrattuna, mikä takaa teräväpiirtotarkkuuden yksityiskohtien luonnollisen toiston reaaliajassa.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F1,8–2,8 -objektiivi

RX100 III -kamerassa on monipuolinen kiinteän polttovälin objektiivi – taattua ZEISS®-laatua. Käytössä on jopa 9 asfääristä linssielementtiä, joihin kuuluvat kaksi edistyksellistä AA-linssiä on yhdistetty tarkasti. Tämä pitää objektiivin pienikokoisena huippuluokan optista suorituskykyä heikentämättä. 24 mm:n laajakulma tallentaa kohtauksen laajemmin ja on ihanteellinen valinta arkkitehtuurin ja maisemien kuvaamiseen, kun taas 70 mm ja kirkas F2,8 soveltuu upeasti muotokuviin, lähikuviin (etäisyys 30 cm) ja luovaan taustasumennukseen. Objektiivissa on lisäksi sisäänrakennettu 1/8-harmaasuodin, jonka ansiosta valotusta voi säätää valotusarvoa 3 vastaavin välein kirkkaassa valaistuksessa kuvattaessa. (Huomautus: 24–70 mm:n tiedot vastaavat 35 millimetriä).

Yksityiskohtien toisto ja diffraktion poisto

Kahden uuden tekniikan ansiosta voit nauttia kennon ja objektiivien täydestä suorituskyvystä. Yksityiskohtien toisto estää ääriviivojen ylikorostumisen, joka vaivaa suurinta osaa digitaalisista kuvista. Diffraktion poisto vaimentaa diffraktion vaikutuksia, joiden vuoksi valoisat kohdat näyttävät sumeilta erityisesti pienillä aukkoasetuksilla (suuret F-numerot). Tämä tekniikka ottaa huomioon aukkoasetukset ja palauttaa uskollisesti valoisten kohtien ja muiden hienojen yksityiskohtien selkeyden, jotta voit nauttia kauniista maisema- ja muotokuvista ja paljon muusta.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

Aluekohtainen kohinanpoisto

Aluekohtainen kohinanpoisto on nyt tehokkaampi kuin koskaan. Se jakaa kuvan valikoiden malleihin (reunat, rakenteet ja sinisen taivaan kaltaiset tasaisesti väritetyt alueet) perustuviin alueisiin ja käyttää sen jälkeen kohinanpoistoa tarvittavissa määrin kullakin alueella kuvanlaadun parantamiseksi erityisesti erittäin herkillä asetuksilla. Yhdessä Sonyn yksityiskohtien toiston kanssa se takaa ensiluokkaisen kirkkaat ja tarkat kuvat.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

Sisäänrakennettu elektroninen etsin

Kooltaan RX100-kameraa vastaavassa rungossa on OLED Tru-finder™ -etsin, joka mahdollistaa kuvien nopean ja tarkan sommittelun. Etsimessä on suurikontrastinen korkean resoluution EL-näyttö (noin 1 440 000 pistettä) ja ZEISS® T* -pinnoite, joka kirkastaa okulaarin optiikkaa. Kuvaa vaivattomasti: silmäntunnistimen ansiosta siirtyminen etsimestä LCD-näyttöön käy hetkessä.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

XAVC S ja AVCHD laadukkaaseen tallennukseen

Suuren bittinopeuden XAVC S -muoto on tarkoitettu kunnianhimoisille videokuvaajille. Se mahdollistaa Full HD -tallennuksen 50 Mb/s:n nopeudella, mikä takaa laadukkaan ilmauksen ja minimaalisen kohinan. Lisäksi se käyttää tehokkaaseen videokuvaukseen Long GOP (Group of Pictures) -pakkausmenetelmää. (Huomautus: Sony suosittelee XAVC S -muodon videotallennukseen SDXC-muistikorttia, jonka luokitus on yli 10.) Voit myös kuvata Full HD -materiaalia AVCHD-muodossa, joka on helposti muokattavissa eri ohjelmissa.

50 Mb/s -tila taltioi vauhdikkaat kohtaukset loistavassa laadussa

RX100 III on ensimmäinen Cyber-shot-kamera, jossa on AVCHD-muodon lisäksi XAVC S, joka on ammattikäyttöön tarkoitetun XAVC-muodon kuluttajaversio. Full HD -tallennus (1 920 x 1 080, 60p tai 50p) bittinopeudella 50 Mb/s ikuistaa esimerkiksi vesisuihkun tai suuren ihmisjoukon haastavan liikkeen häikäisevän tarkkana. Äänen tallennuksessa käytetään Linear PCM -muotoa. Suurella 120p-kuvataajuudella (PAL: 100p) tallennetut kohtaukset voi toistaa hidastettuina – tulokset ovat vaikuttavan sulavat. Huomautus: 1) XAVC S -tallennukseen tarvitaan nopeudeltaan vähintään luokan 10 SDXC-muistikortti; 2) 120p-materiaali tallennetaan HD-tarkkuudella (1 280 x 720). Älykästä automaattitilaa ja aktiivitilaa ei voi käyttää 120p-tallennuksen aikana; 3) Kamerassa ei ole hidastetun materiaalin toisto-ominaisuutta. Hidastetun materiaalin toistoon voi käyttää PlayMemories Home™ -ohjelmaa.

Täysi pikselilukema vähentää virheitä

BIONZ X -prosessorin teho ja nopeus riittävät kuvakennon jokaisen pikselin tietojen nopeaan lukemiseen, mikä vähentää virheitä tehokkaasti ja saa aikaan tasaisen ja tarkan kuvan.

Kahden videomuodon samanaikainen tallennus

Haluatko jakaa otoksesi ystäville heti ja saada silti ammattitasoista kuvamateriaalia? Tallenna samanaikaisesti huippulaatuisessa AVCHD- tai XAVC S -muodossa ja verkkojakamiseen sopivassa MP4-muodossa.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

180 astetta kallistuva LCD-näyttö

3,0 tuuman, 1 229 000 pisteen tarkka LCD-näyttö kallistuu jopa 180 astetta ylöspäin helppoa oma- tai ryhmäkuvausta varten ja alaspäin kuvien makrotason sommittelua varten.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

Lukittuva automaattitarkennus ja tarkennusalueen säätövalinnat

Lukittuva automaattitarkennus säätää kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan. Lisäksi se valitsee laajan automaattitarkennusalueen tarkennuspisteistä sopivimman. Näin automaattitarkennus on sulavaa ja vakaata. Uusi BIONZ X -prosessori takaa nopeamman kohteen seurannan ja tunnistuksen kuin koskaan aiemmin.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

Automaattitarkennus silmiin

Tarkennus tarkentaa kasvot teräviksi silloinkin, kun kohde on kääntynyt osittain poispäin kamerasta, ja pitää syväterävyysalueen pienenä. Tämä on parannetun silmientunnistuksen ansiota. Voit tarkentaa vaikka yhteen silmäterään. Vahvistaminen on helppoa, sillä valitun silmän päälle ilmestyy vihreä kehys, kun tarkennus on valmis.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

Manuaalitarkennuksen vaihtoehdot

Manuaalitarkennuksen ohjauksen (kuvan suurentaminen) ja ääriviivatoiminnon (tarkennettujen ääriviivojen korostus) avulla voit helposti käyttää manuaalinen tarkennusta, kun kaipaat lisää joustavuutta kuvaamiseen.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

Ohjausrengas ja mukautuspainike

Kätevällä, objektiiviin kiinnitetyllä ohjausrenkaalla voit säätää valotusaikaa, aukkoa ja muita asetuksia entistä luovemmin – tämäkin ominaisuus osoittaa, että RX100 III sopii kunnianhimoisille valokuvaajille. Lisäksi mukautuspainikkeeseen voi lisätä minkä tahansa 42 toiminnosta ja räätälöidä RX100 III:n kuvaustyyliin tai -tilanteeseen sopivaksi.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

HDMI-liitännät ja Wi-Fi®-yhteys

Haluatko esitellä valokuviasi kauniissa 4K-TV:ssä? Esimerkiksi HDMI-liitäntöinä toimivat kaapeliportit eivät pistä silmään kameran rungon puhtaista linjoista. Voit myös luopua kaapeleista kokonaan ja käyttää Wi-Fi®-yhteyttä.

Kuva tuotteesta Edistyksellinen RX100 III -kamera, jossa 1.0-tyypin kenno

Tukee PlayMemories-kamerasovelluksia

Lisää käytettävyyttä ja kätevyyttä avainsovellusten avulla. Sellaisia ovat esimerkiksi Smart Remote Control (mahdollistaa älypuhelimen käytön laukaisimena), Direct Upload (maksimoi yhteisöpalvelujen käyttömukavuuden) sekä muut muokkaus- ja tehostesovellukset.

Koko ja paino

Mitat (L x K x S) (CIPA)

101,6 x 58,1 x 41 mm

Paino (CIPA)

263 g (vain runko), 290 g (akun ja tallennusmedian kanssa)

Kenno

Kennon tyyppi

1,0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor R® CMOS -kenno

Teholliset pikselit

20,1 megapikseliä

Objektiivi

Objektiivityyppi

Zeiss Vario-Sonnar® T* -objektiivi

F-luku

F1,8 (laajakulma) – 2,8 (tele)

Polttoväli

f = 8,8–25,7 mm

Zoom

Optinen zoom

2,9x

Digitaalinen zoom (still-kuva)

Enintään 44x (VGA)

Digitaalinen zoom (video)

Digitaalinen zoom, noin 11

Clear Image Zoom

Still-kuva: 20 M noin 5,8x / 10 M noin 8,2x / 5 M noin 11x / VGA noin 44x; video: noin 5,8x

Kuvanvakautus

SteadyShot

Optinen

Tarkennus

Tarkennuksen tyyppi

Automaattitarkennuksen kontrastintunnistus

Tarkennustila

Yhden kuvan automaattitarkennus, jatkuva automaattitarkennus, suora manuaalitarkennus, manuaalitarkennus

Tarkennusalue

5 cm – ääretön (laajakulma), 0,3 m – ääretön (tele)

Valomittaustila

Monikuvio, keskipainotteinen, pistetarkennus

Valotus

Ulkoisen salaman tila

Automaattinen / salama käytössä / hidas täsmäys / takatäsmäys / salama pois käytöstä

LCD-näyttö

Näytön tyyppi

7,5 cm (3,0 tuumaa ) (4:3) / 1 228 800 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD

Etsin

0,39-tyypin elektroninen etsin

Kirkkauden säätö

Automaattinen / Manuaalinen (5 vaihetta) / Aurinkoinen sää

Suljin

Valotusaika

iAuto (4" - 1/2000) / ohjelmoitava automaattitila (1" - 1/2000) / manuaalinen (aikavalotus, 30" - 1/2000) / aukon ensisijaisuus (8" - 1/2000) / sulkimen ensisijaisuus (30" - 1/2000)

Valkotasapaino

Valkotasapainotilat

Automaattinen, päivänvalo, varjoisa, hehkulamppu, pilvinen, loisteputki (lämmin valkoinen / kylmä valkoinen / päivänvalon valkoinen / päivänvalo), salama, värin lämpötila/suodatin, mukautettu

Haarukointi

Kyllä

Tallennusvälineet

Yhteensopiva tallennusväline

Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO™ Duo (High Speed), Memory Stick PROHG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), Memory Stick XC-HG Duo, SD-muistikortti, SDHC-muistikortti, SDXC-muistikortti (UHS-I), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti

Tallennus

Still-kuvien tarkkuus

3:2-tila: 20 M (5 472 × 3 648) / 10 M (3 888 × 2 592) / 5 M (2 736 × 1 824); 4:3-tila: 18 M (4 864 × 3 648) / 10 M (3 648 × 2 736) / 5 M (2 592 × 1 944) / VGA; 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528); 1:1-tila: 13 M (3 648 × 3 648) / 6,5 M (2 544 × 2 544) / 3,7 M (1 920 × 1 920); panoraamatila: laajakulma (12 416 × 1 856 / 5 536 × 2 160) / vakio (8 192 × 1 856 / 3 872 × 2 160)

Videokuvan tarkkuus

AVCHD 28 M PS (1 920 x 1 080/50p) / 24 M FX (1 920 x 1 080/50i) / 17 M FH (1 920 x 1 080/50i) / 24 M FX (1 920 x 1 080/25p) / 17 M FH (1 920 x 1 080/25p), XAVC S: 50p 50 M (1 920 x 1 080/50p) / 25p 50 M (1 920 x 1 080/25p) / 100p 50 M (1 280 x 720/100p); MP4: 12 M (1 440 x 1 080 / 25 kuvaa/s) / 3 M VGA (640 x 480 / 25 kuvaa/s)

Videotallennustila

AVCHD (enintään 1 920 x 1 080 / 50p bittinopeudella 28 Mb/s) / MP4 (enintään 1 440 x 1 080 / 25p bittinopeudella 12 Mb/s)

Tallennusformaatti

Still-kuvat: JPEG (DCF 2.0-, Exif 2.3-, MPF Baseline -yhteensopiva); RAW (Sony ARW 2.3 -muoto); video: XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa, MP4

Sisäänrakennettu salama

Sisäänrakennetun salaman tila

Automaattinen / salama käytössä / hidas täsmäys / takatäsmäys / salama pois käytöstä

Salaman tyyppi

Sisäänrakennettu ponnahdussalama

Sisäänrakennetun salaman kantama

ISO Auto: Noin 0,4–10,2 m (1,31 –33,46 jalkaa) (laajakulma) / noin 0,4–6,5 m (1,31 –21,33 jalkaa) (tele); ISO 12 800: enintään noin 20,4 m (66,93 jalkaa) (laajakulma) / noin 13,0 m (42,65 jalkaa) (tele)

Kuvaus

Kuvaprosessori

BIONZ™ X

Kuvaustila

Superior-automaattitila, älykäs automaattitila, ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus, muistihaku (1, 2, 3), videotila (ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus), panoraama, kohtauksen valinta

Jatkuvan kuvauksen nopeus (enint.)

5 kuvaa/s (jatkuvan kuvauksen tilassa)

Omakuva-ajastin

Ei käytössä / 10 s / 2 s / 3 tai 5 perättäistä kuvaa, 10 sekunnin viive valittavissa

Kohtauksen valinta

Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto, lemmikki, gourmet, ilotulitus, korkea herkkyys

Photo Creativity

Kyllä

Kuvatehoste

Lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen väri, suuren kontrastin mustavalko, pehmeä tarkennus, HDR-maalaus, yksityiskohtainen mustavalko, miniatyyri, vesiväri, kuvitus

Panoraama (kuvaus)

KYLLÄ

Kuvaustoiminnot

Eye AF, kasvontunnistus, kasvojen rekisteröinti, Smile Shutter, Quick Navi, digitaalinen tasomittari (vakaus ja rullaus), valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi, manuaalitarkennuksen ohjaus, ääriviivat, varjostus, mikrofonin viitetaso, askel-zoom, omakuva-ajastin

Valotus

Mittaustila

EV 0...20 (ISO 100 -vastaavuus)

Valotuksen säätö

+/- 3,0 EV, 1/3 EV:n välein

ISO-herkkyys (still-kuva)

ISO 125-25600

ISO-herkkyys (video)

Automaattinen: (ISO 125–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800

Teho

Virrankulutus (kameratila)

Noin 1,7 W LCD-monitorin kanssa ja noin 2,3 W etsimen kanssa (CIPA-standardi)

Akunkesto (CIPA, still-kuvat)

Jopa 320 kuvaa / 160 minuuttia

Liittymä

Tulo- ja lähtöpäätteet

High-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI®, Micro USB

Wi-Fi®-yhteys

NFC One touch -toiminto, Wi-Fi®

Laatikon sisältö
 • Akku NP-BX1
 • Verkkolaite
 • Micro-USB-kaapeli
 • Rannehihna
 • Hihnan kiinnike
 • Käyttöohjeet

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.