Valikko

Nikon D7200 + AF-S DX 18-140mm F3.5-5.6G ED VR

Tuotekoodi:
VBA450K002
1 249,00 €
norm 1 499,00 €
Varastossa

Hienostunut Nikon D7200 nostaa kuvaajankin uudelle tasolle. Tämä ketterä ja hyvillä yhteyksillä varustettu DX-koon DSLR-kamera tuottaa erinomaisia valokuvia ja videoita. Nopea ja monipuolinen kamera on valmis toteuttamaan kuvaajan kaikki tavoitteet.

D7200 suorastaan henkii laatua. Luokkansa paras automaattitarkennusjärjestelmä periytyy Nikonin maineikkaista ammattilaiskameroista. Sen ansiosta kohteen täsmällinen tarkennus onnistuu jopa –3 EV:n valaistuksessa. Videoasetuksille pyhitetty erillinen elokuvavalikko ja kehittyneet äänenhallinnan vaihtoehdot tuovat videokuvaajille lisää joustavuutta. Valojuovakuvaukseen ja sujuvaan ajastettuun elokuvaukseen suunnatut toiminnot lisäävät luovia mahdollisuuksia, ja NIKKOR-objektiivit huolehtivat yksityiskohtien tarkkuudesta. Integroidun Wi-Fi- ja NFC-tuen ansiosta hienojen valokuvien siirtäminen on helppoa.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. 

 

Pääominaisuudet

Tee tavoitteista totta

Erittäin yksityiskohtaiset valokuvat ja videot antavat mahdollisuuden kurkottaa korkeammalle. Saat tulostuskelpoisia 24,2 megapikselin kuvia kohteesta kuin kohteesta. Myös jopa yöaikaan kuvattu videoaineisto on selkeää.

Tee tavoitteista totta

Ammattilaistasoinen automaattitarkennus

D7200:n automaattitarkennusjärjestelmä on luokkansa valio: se lukittuu kohteeseen uskomattoman tarkasti. Aina –3 EV:n herkkyyteen yltävä järjestelmä varmistaa, että kohteen tarkennus onnistuu myös pimeissä olosuhteissa.

Ammattilaistasoinen automaattitarkennus

Erinomaiset tulokset myös heikossa valaistuksessa

Entistä terävämmät, puhtaammat ja yksityiskohtaisemmat kuvat suurilla ISO-herkkyyksillä. ISO-herkkyysalue 100–25 600 mahdollistaa luotettavan kuvauksen valossa kuin valossa.

Erinomaiset tulokset myös heikossa valaistuksessa

Videoita kuvaajan ehdoilla

Vaikuttavat videoaineistot syntyvät helposti. Nikonin ammattilaiskameroista periytyvät videokuvausominaisuudet ja kevyt runko: D7200 toteuttaa videokuvaajan päiväunet.

Videoita kuvaajan ehdoilla

Jaa visiosi

Integroidun Wi-Fi¹- ja NFC (Near Field Communication) -tuen ansiosta hienot kuvat siirtyvät älylaitteen avulla käden käänteessä.

Jaa visiosi

Nopea sarjakuvaus

Nopea sarjakuvaus

Voit kuvata jopa 6 kuvaa/s DX-koossa ja 7 kuvaa/s 1,3-kertaisessa rajaustilassa. Kameran suuren puskurimuistin ansiosta voit ottaa jopa 27 12-bittistä RAW-kuvaa ja 100 laadukasta JPEG-kuvaa yhdessä nopeassa kuvasarjassa.²

Rajoittamaton sarjakuvaus

Rajoittamaton sarjakuvaus

Voit luoda hienoja valojuovakuvia. Voit käyttää sarjakuvaustilassa 4 sekunnin suljinaikaa (tai hitaampaa). Tällöin vain muistikorttien kapasiteetti ja akun kesto rajoittavat tallennettavien kuvien määrää.

Ajastetut elokuvat

Ajastetut elokuvat

Ajastettuja kuvasarjoja voi ottaa niin, että kuvien väliset siirtymät ovat sujuvia. Käytä ajastettua valokuvausta, kun haluat tallentaa kuvat videotiedostoina ja nähdä hitaan liikkeen nopeutettuna.

24,2 megapikselin tuoma yksityiskohtaisuus: kuvanlaatu on entistäkin parempi. D7200:n DX-koon kuvakenno on erityisesti suunniteltu toimimaan ilman optista alipäästösuodinta (OLPF). Näin se saa 24,2 megapikselin tarkkuudestaan kaiken irti ja tuottaa teräviä kuvia, joiden dynaaminen alue on laaja, kohina vähäistä ja värien toisto sävykästä.

EXPEED 4: nostaa kameran suorituskykyä erinomaisin tuloksin. Mahdollistaa erinomaisen kuvantuoton ja ISO-suorituskyvyn sekä suuren kuvataajuuden videoissa.

51 pisteen Multi-CAM 3500 II -automaattitarkennus: D7200:n hämmästyttävän tarkkuuden takana on Nikonin ammattilaiskameroista periytyvä automaattitarkennusjärjestelmä. Sen herkkyys riittää jopa arvoon –3 EV (ISO 100, 20 °C), joten tarkat kuvat onnistuvat myös pimeässä. Keskustan 15 ristikkäistyyppistä tunnistinta takaavat kohteen erinomaisen tarkennuksen. Yksi keskitarkennuspiste on f/8-yhteensopiva, mikä antaa mahdollisuuden useisiin objektiivin ja telejatkeiden yhdistelmiin.

1,3-kertainen rajaus: tuo lisää ulottuvuutta ja nopeutta ja laajentaa automaattitarkennuksen käyttöaluetta. Rajaustila suurentaa DX-objektiivien ulottuvuuden 1,3-kertaiseksi, lähes kaksinkertaistaa FX-objektiivin telekuvaustehon ja antaa mahdollisuuden kuvata nopeudella 7 kuvaa sekunnissa. Tässä tilassa automaattitarkennusjärjestelmän 51 tarkennuspistettä kattavat koko kuva-alan.

Picture Control 2.0: voit hallita terävöintiä, kontrastia, kirkkautta, värisävyjä ja värikylläisyyttä kuvatessasi valokuvia ja videoita. Tasainen-asetuksen suuri dynaaminen alue helpottaa jälkikäsittelyä, ja Yksityiskohtaisuus-asetus tuo kuviin terävät yksityiskohdat. Asetuksia voi säätää näönvaraisesti kuvaamisen aikana, ja kuvausta voi sujuvoittaa tallentamalla eri asetukset videoiden ja valokuvien omiin valikoihin.

Usean kuvakoon D-video: voit tuottaa lähetyslaatuista, huomattavan vähäkohinaista videokuvaa useissa eri kuvamuodoissa. Kamera tallentaa DX-koon Full HD -videota jopa kuvataajuudella 25p/30p. Käytettäessä 1,3-kertaista rajausta teleulottuvuus kasvaa ja kuvataajuus on jopa (1 080) 50p/60p. Kamerassa on laadukas HDMI-lähtö. Lisäksi täyden tarkkuuden videoaineistoa voi kuvata samanaikaisesti kameraan ja ulkoiseen tallennuslaitteeseen.

Luovaa videokuvausta:monipuoliset asetukset antavat kuvaajan hallita videoaineistoa haluamallaan tavalla. Kun käytetään automaattista ISO-säätöä M-tilassa, siirtyminen tummien ja kirkkaiden alueiden välillä sujuu pehmeästi. Valoalueiden näyttötilassa kuvattaessa kameran näytöstä näkee tarkasti, missä valoalueet ovat palaneet puhki. Picture Control -asetus Tasainen helpottaa värisävyjen säätöä jälkikäsittelyssä. Erillinen elokuvavalikko, johon voi tallentaa kaikki videoasetukset samaan paikkaan.

Tarkka äänenhallinta: D7200:n erinomaisilla äänenhallintamahdollisuuksilla videoihin saa juuri sellaisen äänentoiston kuin kuvaaja haluaa. Äänialueen (laaja/puheääni) voi valita ja tuulen kohinaa voi vähentää tallennettaessa ääntä yhdysrakenteisella mikrofonilla. Eniten vapautta tuo Nikonin langaton ME-W1-mikrofoni, jolla voi tallentaa laadukasta ääntä suoraan jopa 50 metrin päässä olevasta äänilähteestä.

Kirkas etsinkuva: noin 100-prosenttinen kuva-ala ja erinomainen näkyvyys ulkona, myös voimakkaassa vastavalossa. Etsimeen on yhdistetty kirkas ja suurikontrastinen tietonäyttö, jonka orgaanisen elektroluminenssielementin virrankulutus on pieni.

Värinsäätönäyttö: näytön väritasapainoa ja kirkkautta voi säätää omiin työtapoihin sopivaksi. Heijastamaton 8,0 cm:n (3,2 tuuman) ja 1 229 000 pisteen RGBW-nestekidenäyttö takaa käytön helppouden kaikissa olosuhteissa.

Vankka ja kestävä: D7200 on suunniteltu kestämään vaihtuvia olosuhteita, joten sen runko on pöly- ja sääsuojattu sekä vahvistettu pudotuksen varalta. Yläosan ja takakannen magnesiumseos parantaa kestävyyttä, ja suljinyksikkö on testattu 150 000 laukaisulla.

NIKKOR-objektiivit: D7200-kamerassa voi käyttää kaikkia Nikonin DX-koon objektiiveja ja useita FX-objektiiveja. Erinomaisen erottelukykynsä ansiosta NIKKOR-objektiivit tuottavat loistavia tuloksia. DX-koon objektiivien pieni koko on todellinen etu telekuvauksessa ja silloin, kun halutaan minimoida matkavarustuksen paino. Käytettäessä 1,3-kertaista rajaustilaa voidaan esimerkiksi AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G -objektiivin teleulottuvuus kasvattaa 390 millimetriä vastaavaksi.

Yhdysrakenteinen salama: i-TTL-salamaohjaus ja salaman ohjaintoiminto mahdollistavat jopa kahden kauko-ohjatun Nikon-salamalaiteryhmän langattoman laukaisun ja ohjauksen kameran avulla.

Luova valaistusjärjestelmä:D7200:n kanssa voi käyttää kameraan kiinnitettyjä ja langattomia salamalaitteita luovasti ja monipuolisesti. Alan kärkeä edustavaan Nikonin luovaan valaistusjärjestelmään kuuluu esimerkiksi SB-700:n kaltaisia huippusalamalaitteita. Toinen esimerkki on SB-500, joka tehokkaan LED-valaisimensa ansiosta sopii erinomaisesti videokuvaukseen.

Etäkäyttö: tarkoitukseen suunnitellut lisävarusteet avaavat monia mahdollisuuksia langattomaan ohjaukseen ja kuvien siirtämiseen. Kameran voi kaukolaukaista älylaitteella kameran integroidun Wi-Fi-yhteyden ja älylaitteeseen asennetun WMU-sovelluksen avulla.¹ Langatonta kuvausta voi hallita vieläkin monipuolisemmin langattomalla lähetin-vastaanottimella WR-R10 ja langattomalla lähettimellä WR-T10. Kameran asetuksia voi puolestaan hallita langattomalla kauko-ohjaimella WR-1. Ethernet-yhteyden tai langattoman lähiverkkoyhteyden voi muodostaa lisävarusteena saatavalla lähettimellä UT-1 ja langattomalla lähettimellä WT-5.

NFC-tuki: kuvia on helppo siirtää NFC-yhteensopivaan älylaitteeseen. Kun D7200-kameraa koskettaa älylaitteella, siirtyy kameran nestekidenäytössä kulloinkin esillä oleva kuva.

Suunniteltu energiaa säästäväksi:yhdellä latauksella voi kuvata entistä pitempään. Erittäin pienikokoisen ja kevyen EN-EL15-litiumioniakun yhdellä latauksella voi ottaa jopa 1 110 valokuvaa ja 80 minuuttia videoaineistoa³.

Tallennusvälineet: kaksi SD-korttipaikkaa takaavat sujuvan kuvauksen. Molemmat korttipaikat ovat yhteensopivia suuren kapasiteetin SDXC- ja UHS-I-korttien kanssa.

Vakio-ohjelmistot: luova prosessi jatkuu kuvausrupeaman jälkeen. Nikonin omilla monipuolisilla ohjelmistoilla voi tuoda, järjestää, muokata ja jakaa valokuvia tai videoleikkeitä. Videotiedostoja voi muokata monella eri tavalla, ja myös Picture Control -parametrit ovat säädettävissä. Käytettävissä on toimintoja, joiden avulla lataukset yhteisöpalveluihin onnistuvat saman tien.

¹ Wi-Fi-toiminnon saa käyttöön helposti lataamalla älylaitteeseen Wireless Mobile Utility -sovelluksen. Voit ladata iOS™- ja Android™-älylaitteiden kanssa yhteensopivan apuohjelman maksutta Google Play™ -palvelusta tai Applen App Store™ -palvelusta. Android, Google, Google Play, YouTube ja muut merkit ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

² Kuvattaessa ISO 100 -herkkyydellä ja käytettäessä 16 gigatavun SanDisk Extreme PRO UHS-I SDHC -korttia (95 Mt/s). Puskurimuistin kapasiteetti vaihtelee tallennuskohteen mukaan.

³ Perustuu CIPA-standardeihin.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.