Valikko

Nikon D750 + Nikkor AF-S 24-85mm F3.5-4.5G VR ED

Tuotekoodi:
VBA420K001
1 940,00 €
5-7 päivää

 

Nopea, monipuolinen ja ketterä D750 antaa tilaa luovuudelle. Kun kaikki on mahdollista, täyden kennokoon 24,3 megapikselin tehopakkaus haastaa kokeilemaan rajoja.

Tässä kamerassa on paljon ammattilaistasoista kuvaustekniikkaa pienessä ja näppärässä koossa, joten mikään ei pidättele sitä.

Uuden FX-koon kennon kuvanlaatu on erinomainen ja kuvat selkeämpiä kuin koskaan aiemmin suurilla ISO-herkkyyksillä. Erittäin herkkä automaattitarkennus, sarjakuvaus jopa 6,5 kuvaa/s ja Full HD -videotallennus kuvataajuudella 1080/60p yhdistettyinä kallistuvaan näyttöön poistavat esteet luovuuden tieltä. Yhdysrakenteisella Wi-Fi-yhteydellä on helppo ja nopea jakaa upeita valokuvia.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

 

24,3 megapikselin FX-kokoinen kenno

Täydelliset yksityiskohdat, täydellinen vapaus. Uudessa kennossa on laaja dynaaminen alue ja erinomainen suorituskyky koko herkkyysalueella. Kuvat ovat erittäin teräviä, ja niiden värisävyt ovat täyteläisiä.

24,3 megapikselin FX-kokoinen kenno

Huikea ISO

Entistä terävämmät, puhtaammat ja yksityiskohtaisemmat kuvat suurilla ISO-herkkyyksillä. ISO-herkkyys 100–12 800 on laajennettavissa herkkyyttä 50–51 200 vastaavaksi.

Huikea ISO

Ammattilaistasoinen automaattitarkennus

D750 on herkkä arvoon –3 EV asti ja tukee Nikonin Valinta tarkennusalueryhmästä -tilaa, joten se lukittuu kohteeseen uskomattoman tarkasti myös heikossa valaistuksessa.

Ammattilaistasoinen automaattitarkennus

Tukeva kallistettava näyttö

Voit ottaa valokuvia ja kuvata videoita erikoisista kuvakulmista. Näyttö kääntyy auki, ja sitä voi kallistaa 90º ylöspäin ja 75º alaspäin.

Tukeva kallistettava näyttö

Yhdysrakenteinen Wi-Fi

Jaa visiosi. Voit ladata vaikuttavia täyden kennokoon valokuvia yhteensopivan älypuhelimen tai tabletin kautta. Riittää, että lataat maksuttoman Wireless Mobile Utility -apuohjelman älylaitteeseen.¹

 

Sarjakuvaus jopa 6,5 kuvaa/s

Sarjakuvaus jopa 6,5 kuvaa/s

Paljon jouston varaa nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Ota aidosti täyden tarkkuuden kuvia jopa 6,5 kuvaa/s sekä FX- että DX-koossa.

Kameran videotoiminnot

Kameran videotoiminnot

Full HD (1080p) -elokuvien tallennus kuvataajuudella 50p/60p. ISO-herkkyydet käytettävissä arvosta ISO 100 arvoon ISO 51 200 videoita kuvattaessa. Suljinaika, aukko ja äänenvoimakkuus säädettävissä. Erillinen videovalikko, johon voi tallentaa kaikki videoasetukset samaan paikkaan.

EXPEED 4

EXPEED 4

Parantaa kameran suorituskykyä erinomaisin tuloksin. Mahdollistaa erinomaisen kuvantuoton ja ISO-herkkyyden sekä videoiden suuren kuvataajuuden.

 

Picture control 2.0: voit hallita terävöintiä, kontrastia, kirkkautta, värisävyä ja värikylläisyyttä valokuvia ja videoita kuvatessasi. Tasainen-asetuksen suuri dynaaminen alue helpottaa jälkikäsittelyä, ja Yksityiskohtaisuus-asetuksella voi hienosäätää yksityiskohtia. Asetuksia voi säätää näönvaraisesti kuvaamisen aikana, ja kuvausprosessia voi nopeuttaa tallentamalla video- ja valokuva-asetuksia erilliseen valikkoon.

Värinsäätönäyttö: väritasapainon ja kirkkauden säätö työnkulun vaatimusten mukaan. Heijastamaton 8,0 cm:n (3,2 tuuman) ja 1 229 000 pisteen kallistettava RGBW-nestekidenäyttö toimii joustavasti ja helposti kaikenlaisissa tilanteissa.

Energiaa säästävä rakenne: pitkäkestoista kuvausta yhdellä latauksella. Yhdellä erittäin pienen ja kevyen EN-EL15-litiumioniakun latauksella voit ottaa jopa 1 230 valokuvaa ja kuvata jopa 55 minuuttia videoaineistoa².

Täyden koon kenno pienessä paketissa: erinomainen ergonomia ja kevyt yksiosainen runko tehostavat täyden kennokoon tuomaa vapautta. Syvästä kädensijasta saa tukevan otteen kaikenkokoisilla käsillä. Hyvän otteen ansiosta kameraa voi pidellä pitkiä aikoja käsien väsymättä.

Luja ja kestävä: lujan, säänkestävän rungon suojaama D750 selviytyy kaikenlaisista olosuhteista. Kevlar- ja hiilikuitukomposiitista valmistettu suljinyksikkö on testattu 150 000 laukaisulla, ja vankan itsekantavan rakenteen ansiota kamera on kevyt ja kestävä.

51 pisteen Multi-CAM 3500FX -automaattitarkennus: upeaa tarkkuutta täyden koon kennolla. Määritettävissä toimimaan 9, 21 tai 51 pisteen alueella, ja tarkennus on mahdollista jopa –3 EV:n (ISO 100, 20 °C) valaistuksessa. Käytettävissä on nopea lukitus ja laajennettu suunnan mukainen tallennus. Keskiosan 15 ristikkäistyyppistä tunnistinta ovat yhteensopivia sellaisten AF NIKKOR -objektiivien kanssa, joiden suurin aukko on vähintään f/5,6, ja keskialueen 11 tarkennuspistettä toimivat aukolla f/8.

Etäkäyttö: sujuvoita työskentelyä langattoman hallinnan ja kuvien siirron lisävarusteilla. Yhdysrakenteisen Wi-Fi-toiminnon ja erillisen WMU-sovelluksen avulla voit laukaista kameran kauko-ohjauksella älylaitteesta.¹ Voit myös hallita langatonta kuvausta entistä paremmin langattomalla lähetin-vastaanottimella WR-R10 ja langattomalla lähettimellä WR-T10 tai säätää kameran asetuksia langattomalla kauko-ohjaimella WR-1. Ethernet-yhteyden tai langattoman lähiverkkoyhteyden voi muodostaa valinnaisella lähettimellä UT-1 ja langattomalla lähettimellä WT-5.

Valinta tarkennusalueryhmästä: parannettu kohteen tunnistus ja seuranta. Valinta tarkennusalueryhmästä -tilassa valvotaan jatkuvasti viittä eri automaattitarkennuskenttää. Tämä parantaa suurikontrastisen tai häiritsevän taustan lähellä olevien pienehköjen kohteiden tarkennusta. Viisipisteistä tarkennusaluetta voidaan vaihtaa koko 51 pisteen alueella sommittelutarpeiden mukaan.

Usean kuvakoon D-video: elokuvien kuvaaminen on mahdollista monenlaisissa olosuhteissa, sillä D-video tuottaa lähetyslaatuista videokuvaa useissa eri kuvamuodoissa. D750:llä voi tallentaa Full HD (1080p) -videoita FX- ja DX-koossa kuvataajuudella 50p/60p. Videoissa on erittäin vähän kohinaa, moiré-ilmiöitä ja värivirheitä. Sähköistä aukkoa voi säätää tallennuksen aikana, ja kamerassa on laadukas HDMI-lähtö. Lisäksi tarkkaa videoaineistoa voi tallentaa samanaikaisesti kameraan ja ulkoiseen tallennuslaitteeseen.

Kameran videotoiminnot: videoaineiston täysi hallinta kuvauksen aikana. Voit määrittää ISO-herkkyydeksi arvon ISO 100:sta aina ISO 51 200:aa vastaavaan arvoon asti. M-tilassa kuvattaessa voi määrittää automaattiselle ISO-herkkyysalueelle ylärajan ISO 200:sta ylöspäin. Nikonin kolmiulotteinen kohinan vähennys vähentää satunnaiskohinaa, vääristymiä ja välkyntää suurilla herkkyyksillä kuvattaessa. Valoalueiden näyttötilassa kameran näytöstä näkee tarkasti, missä valoalueet ovat palaneet puhki.

Tarkka äänenhallinta: erinomainen äänenhallinta parantaa äänen tallennusta ja lisää joustavuutta. Stereomikrofonitulon ja äänilähdön ansiosta ääntä voi hienosäätää ilman häiriötekijöitä sekä ennen tallennusta että sen aikana. Valittavissa on äänialue (laaja/puheääni), ja tuulen aiheuttamaa kohinaa voidaan vähentää tallennettaessa ääntä yhdysrakenteisen mikrofonin kautta.

HDR (laaja dynaaminen alue): yhdistää toisiinsa kaksi samalla laukaisulla otettua kuvaa ja tuottaa yksityiskohtaisia kuvia suurikontrastisista kohteista.

Kameran sisäinen ajastettu valokuvaustoiminto: helppokäyttöiset valikkotoiminnot auttavat luomaan tasaiset valotuksen siirtymät ajastetussa valokuvauksessa. Käytä ajastettua kuvausta, kun haluat laukaista sulkimen ennalta valituin väliajoin. Käytä ajastettua valokuvausta, kun haluat tallentaa kuvia elokuvatiedostoina ja nähdä hitaan liikkeen nopeutettuna (jopa 24–36 000-kertaisesti nopeutettuna).

Tehostetila: leikittele erikoistehosteilla tai hyödynnä tilanteeseen tai kuvauspaikkaan sopivia kuvausohjelmia. Erikoistehosteita voi käyttää sekä valokuviin että videoihin. Tehosteisiin kuuluvat Valikoiva väri, Väriluonnos, Miniatyyritehoste ja Pimeänäkö. Näet valitsemasi tehosteen vaikutuksen ja voit säätää sen voimakkuutta kuvauksen aikana.

Rajoittamaton sarjakuvaus: voit ottaa lukemattomasti kuvia ja luoda hienoja valojuovakuvia. Sarjakuvaustilassa voi käyttää 4 sekunnin tai sitä hitaampaa suljinaikaa. Vain muistikorttien kapasiteetti ja akun kesto rajoittavat laadukkaiden JPEG- tai RAW-kuvien määrää. Koska valotusten välinen aika on erittäin lyhyt, voit yhdistää tähtien liikkeestä tai ajoneuvojen valoista syntyviä valojuovia kauniiksi tehosteeksi kolmannen osapuolen ohjelmistolla.

Täydellinen digitaalinen kuvanhallintajärjestelmä: hyödynnä D750:n 24,3 megapikselin kuvakennon kaikki mahdollisuudet käyttämällä monipuolisia NIKKOR-objektiiveja. Erinomaisen erottelukyvyn ansiosta NIKKOR-objektiivit vastaavat kaikenlaisten kuvaajien tarpeisiin. D750 tukee Nikonin luovaa valaistusjärjestelmää. Sen kanssa voi käyttää monipuolisia salamalaitteita, joten luovia salamakuvausratkaisuja voi toteuttaa kameraan kiinnitetyllä tai langattomalla salamalla.

Tallennusvälineet: kaksi SD-korttipaikkaa takaavat sujuvan kuvauksen. Molemmat korttipaikat ovat yhteensopivia suuren kapasiteetin SDXC- ja UHS-I-korttien kanssa.

Tyyppi Digitaalinen yksisilmäinen peilikamera
Objektiivin kiinnike Nikonin F-bajonetti (AF-kytkentä ja AF-koskettimet)
Tehollinen kuvakulma Nikonin FX-koko
Kuvakenno 35,9 x 24,0 mm:n CMOS-kenno
Kuvapisteet yhteensä 24,93 miljoonaa
Pölynpoistojärjestelmä Kuvakennon puhdistus, kuvan pölynpoiston viitetiedot (tarvitaan Capture NX-D -ohjelmisto)
Teholliset kuvapisteet 24,3 miljoonaa
Kuvakoko (kuvapistettä) FX (36 x 24) -kuva-ala: (L) 6 016 x 4 016, (M) 4 512 x 3 008, (S) 3 008 x 2 008. 1,2-kertainen (30 x 20) kuva-ala: (L) 5 008 x 3 336, (M) 3 752 x 2 504, (S) 2 504 x 1 664. DX (24 x 16) -kuva-ala: (L) 3 936 x 2 624, (M) 2 944 x 1 968, (S) 1 968 x 1 312. Elokuvan reaaliaikanäkymässä otetut FX-kokoiset valokuvat: (L) 6 016 x 3 376, (M) 4 512 x 2 528, (S) 3 008 x 1 688. Elokuvan reaaliaikanäkymässä otetut DX-kokoiset valokuvat: (L) 3 936 x 2 224, (M) 2 944 x 1 664, (S) 1 968 x 1 112. Huomautus: Elokuvan reaaliaikanäkymässä otettujen valokuvien kuvasuhde on 16 : 9. Kamerassa on DX- ja FX-kuva-alat.
Tallennus - Tiedostomuoto NEF (RAW): 12- tai 14-bittinen, häviöttä pakattu tai pakattu. JPEG: JPEG-Baseline-yhteensopiva pakkausasetuksella hieno (n. 1 : 4), normaali (noin 1: 8) tai perus (noin 1: 16) (Pieni koko); Optimaalinen laatu -pakkaus käytettävissä. NEF (RAW) + JPEG: Yksittäinen valokuva tallennetaan sekä NEF (RAW)- että JPEG-muodossa
Picture Control -järjestelmä Vakio, Neutraali, Värikäs, Yksivärinen, Muotokuva, Maisema, Tasainen; valittua Picture Control -asetusta voidaan muokata; mukautettujen Picture Control -asetusten tallennus
Tallennusvälineet SD, SDHC (UHS-I-yhteensopiva), SDXC (UHS-I-yhteensopiva)
Kaksi korttipaikkaa Muistikorttipaikkaa 2 voidaan käyttää ylivuoto- tai varmuuskopiointitallennukseen tai NEF+JPEG-kuvien erilliseen tallennukseen; kuvia voidaan kopioida korttien välillä
Tiedostojärjestelmä DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge
Etsin Silmätason pentaprismaetsin
Kuva-ala FX (36 x 24): noin 100 % vaakasuunnassa ja 100 % pystysuunnassa. 1,2-kertainen (30 x 20): noin 97 % vaakasuunnassa ja 97 % pystysuunnassa. DX (24 x 16): Noin 97 % vaakasuunnassa ja 97 % pystysuunnassa
Suurennus Noin 0,7-kertainen (äärettömään tarkennettu 50 mm f/1,4 -objektiivi, –1,0 m-1)
Katselupiste 21 mm (–1,0 m-1; etsimen okulaarilinssin keskustan pinnalta)
Diopterin säätö –3...+1 m-1
Tähyslasi B-tyypin kirkas BriteView-mattalasi Mark III, jossa on tarkennusalueen kohdistusmerkit (rajausruudukon saa näkyviin)
Peili Nopea palautus
Syväterävyyden esikatselu Kyllä. Pv-painiketta painettaessa objektiivin aukko himmennetään käyttäjän (A- ja M-tilat) tai kameran (muut tilat) valitsemaan aukkoarvoon
Objektiivin aukko Välitön palautus, elektronisesti ohjattu
Yhteensopivat objektiivit Yhteensopiva seuraavien objektiivien kanssa: AF NIKKOR -objektiivit, mukaan lukien G-, E- ja D-tyypin objektiivit (PC-objektiiveihin liittyy joitakin rajoituksia) ja DX-objektiivit (käytettäessä 1,5-kertaista DX 24 x 16 -kuva-alaa), AI-P NIKKOR -objektiivit sekä ei-mikroprosessoriohjatut AI-objektiivit (vain tilat A ja M). IX NIKKOR -objektiiveja, F3AF-kameran objektiiveja ja ei-AI-objektiiveja ei voi käyttää. Elektronista etäisyysmittaria voidaan käyttää, kun objektiivin suurin aukko on f/5,6 tai sitä suurempi (elektroninen etäisyysmittari tukee 11 tarkennuspistettä käytettäessä objektiiveja, joiden suurin aukko on f/8 tai sitä suurempi).
Suljintyyppi Elektronisesti ohjattu, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin
Suljinaika 1/4 000–30 sekuntia 1/3 tai 1/2 EV:n välein, aikavalotus (bulb, time), X200
Salamatäsmäysnopeus X=1/200 s. Täsmäyttää sulkimeen enintään nopeudella 1/250 s (salaman toimintaetäisyys lyhenee, kun nopeus on 1/200–1/250 s)
Kuvanottotapa S (yksittäiskuva), CL (sarjakuvaus, hidas), CH (sarjakuvaus, nopea), Q (hiljainen laukaisu), Itselaukaisin, MUP (peilin nosto), Qc (hiljainen sarjakuvaus)
Kuvausnopeus Noin 6 kuvaa/s, 1–6 kuvaa/s (CL), 6,5 kuvaa/s (CH) tai 3 kuvaa/s (Qc)
Itselaukaisin 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1–9 kuvaa 0,5, 1, 2 tai 3 sekunnin välein
Kauko-ohjaustilat Viivästetty kaukolaukaisu, nopea kaukolaukaisu, peilin nosto kauko-ohjauksella (ML-L3)
Valotuksen mittaus TTL-valotuksenmittaus noin 91 000 kuvapisteen RGB-kennon avulla
Mittaustapa Matriisi: kolmiulotteinen värimatriisimittaus III (G-, E- ja D-tyypin objektiivit); värimatriisimittaus III (muut mikroprosessoriohjatut objektiivit); värimatriisimittaus on käytettävissä ei-mikroprosessoriohjatuilla objektiiveilla, jos käyttäjä antaa objektiivin tiedot. Keskustapainotteinen: noin 75 prosentin painotus kuvan keskellä olevalle 12 mm:n ympyrälle. Läpimitaksi voidaan vaihtaa 8, 15 tai 20 mm tai painotus voidaan perustaa koko kuvan keskiarvoon (ei-mikroprosessoriohjatut objektiivit käyttävät 12 mm:n ympyrää). Piste: mittaa 4 mm:n ympyrän (noin 1,5 % kuva-alasta) valitusta tarkennuspisteestä (keskitarkennuspisteestä, kun käytössä on ei-mikroprosessoriohjattu objektiivi). Huippuvalopainotteinen: käytettävissä G-, E- ja D-tyypin objektiivien kanssa (vastaa keskustapainotteista mittausta käytettäessä muita objektiiveja).
Herkkyysalue (ISO 100, f/1,4-objektiivi, 20 °C) Matriisi, keskustapainotteinen tai huippuvalopainotteinen mittaus: 0–20 EV. Pistemittaus: 2–20 EV
Valotusmittarin liitäntä CPU, AI
Tila Automaattiset tilat (automaattinen; automaattinen (ei salamaa)); kuvausohjelmat (muotokuva; maisema; lapsi; urheilu; lähikuva; yömuotokuva; yömaisema; juhlat/sisätila; ranta/lumi; auringonlasku; ilta-/aamuhämärä; lemmikkikuva; kynttilänvalo; kukinnot; ruska; ruoka); erikoistehostetilat (pimeänäkö; väriluonnos; miniatyyritehoste; valikoiva väri; siluetti; yläsävy; alasävy); ohjelmoitu automatiikka, jossa on joustava ohjelma (P); suljinajan esivalinta-automatiikka (S); aukon esivalinta-automatiikka (A); käsisäätö (M); U1 (käyttäjän asetukset 1); U2 (käyttäjän asetukset 2)
Valotuksen korjaus Voidaan säätää –5...+5 EV:tä 1/3 tai 1/2 EV:n välein tiloissa P, S, A, M, SCENE ja pimeänäkötilassa
Valotuksen haarukointi 2–9 kuvaa 1/3, 1/2, 2/3 tai 1 EV:n välein, 2–5 kuvaa 2 tai 3 EV:n välein
Valotuksen lukitus Mitattu valotusarvo lukitaan painamalla AE-L/AF-L-painiketta
ISO-herkkyys ISO 100–12 800 1/3 tai 1/2 EV:n välein. Voidaan asettaa myös noin 0,3, 0,5, 0,7 tai 1 EV:tä (joka vastaa arvoa ISO 50) ISO 100:aa pienemmäksi tai noin 0,3, 0,5, 0,7, 1 tai 2 EV:tä (joka vastaa arvoa ISO 51 200) ISO 12 800:aa suuremmaksi; ISO-herkkyyden automaattinen säätö käytettävissä
Aktiivinen D-Lighting Automaattinen, erittäin suuri, suuri, normaali, pieni tai pois
ADL-haarukointi 2 kuvaa käyttäen valittua arvoa yhdelle kuvalle tai 3–5 kuvaa käyttäen ennalta määritettyjä arvoja kaikille kuville
Automaattitarkennus Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II -automaattitarkennusmoduuli, jossa TTL-vaiheentunnistus, hienosäätö, 51 tarkennuspistettä (joista 15 ristikkäistyyppistä anturia, 11 f/8:aa tukevaa anturia) ja tarkennusapuvalo (toimintaetäisyys noin 0,5–3 m)
Herkkyysalue –3...+19 EV (ISO 100, 20 °C)
Tarkennustavat Automaattitarkennus (AF): Kertatarkennus (AF-S); jatkuva tarkennus (AF-C); automaattinen tarkennustavan valinta (AF-A); ennakoiva tarkennuksen seuranta aktivoituu automaattisesti kohteen tilan mukaan. Käsitarkennus (M): Elektronista etäisyysmittaria voidaan käyttää
Tarkennuspisteet Voidaan valita 51 tai 11 tarkennuspisteestä
Tarkennusaluetila Pistetarkennus, 9, 21 tai 51 pisteen dynaaminen tarkennus, kolmiulotteinen seuranta, valinta tarkennusalueryhmästä, automaattinen tarkennusalueen valinta
Tarkennuksen lukitus Tarkennus voidaan lukita painamalla laukaisin puoliväliin (kertatarkennus) tai painamalla AE-L/AF-L-painiketta
Yhdysrakenteinen salama Automaattinen, muotokuva, lapsi, lähikuva, yömuotokuva, juhlat/sisätila, lemmikkikuva, väriluonnos: Automaattisesti esiin nouseva automaattisalama P, S, A, M, ruoka: Painikkeella esiin nostettava
Ohjeluku Noin 12, käsisäätöisellä salamalla 12 (m, ISO 100, 20 °C)
Salaman ohjaus TTL: Noin 91 000 kuvapisteen RGB-tunnistinta käyttävä i-TTL-salamaohjaus mahdollinen yhdysrakenteisella salamalla; digitaalijärjestelmäkameralle tarkoitettua tasapainotettua i-TTL-täytesalamaa käytetään matriisimittauksen, keskustapainotteisen ja huippuvalopainotteisen mittauksen yhteydessä, digitaalijärjestelmäkameran i-TTL-vakiosalamaa pistemittauksen yhteydessä
Salamatila Automaattinen, automaattisalama ja punasilmäisyyden vähennys, automaattinen täsmäys pitkiin suljinaikoihin, automaattinen täsmäys pitkiin suljinaikoihin ja punasilmäisyyden vähennys, täytesalama, punasilmäisyyden vähennys, täsmäys pitkiin suljinaikoihin, täsmäys pitkiin suljinaikoihin ja punasilmäisyyden vähennys, jälkiverhon täsmäys ja täsmäys pitkiin suljinaikoihin, jälkiverhon täsmäys, pois; automaattista nopeaa FP-täsmäystä tuetaan
Salaman korjaus –3...+1 EV 1/3 tai 1/2 EV:n välein
Salaman haarukointi 2–9 kuvaa 1/3, 1/2, 2/3 tai 1 EV:n välein. 2–5 kuvaa 2 tai 3 EV:n välein
Salaman valmiusilmaisin Valo syttyy, kun yhdysrakenteinen salama tai lisävarusteena saatava salamalaite on latautunut; valo vilkkuu, kun salama on välähtänyt täydellä teholla
Varusteluisti ISO 518 -salamakenkä, jossa on täsmäys- ja dataliittimet sekä turvalukitus
Nikonin luova valaistusjärjestelmä Tukee Nikonin luovaa valaistusjärjestelmää, ohjaintilavaihtoehto käytettävissä
Täsmäysliitäntä Täsmäysliitännän sovitin AS-15 (saatavana erikseen)
Valkotasapaino Automaattinen (2 vaihtoehtoa), hehkulamppu, loisteputkivalo (7 vaihtoehtoa), suora auringonvalo, salama, pilvinen, varjo, esiasetus käsin (enintään 6 arvoa voidaan tallentaa, valkotasapainon pistemittaus käytettävissä reaaliaikanäkymässä), värilämpötilan valinta (2 500–10 000 K), kaikissa hienosäätömahdollisuus
Valkotasapainon haarukointi 2–3 kuvaa 1, 2 tai 3 yksikön välein
Reaaliaikanäkymä - Tilat Reaaliaikanäkymäkuvaus (valokuvat), elokuvan reaaliaikanäkymä (elokuvat)
Reaaliaikanäkymä - Tarkennustavat Automaattitarkennus (AF): kertatarkennus (AF-S); kokoaikainen automaattitarkennus (AF-F) Käsitarkennus (M)
Reaaliaikanäkymä - Tarkennusaluetila Automaattinen kasvotarkennus, leveä alue, normaali alue ja kohteen seuranta
Reaaliaikanäkymä - Automaattitarkennus Kontrastin havaitseva automaattinen tarkennus missä tahansa kuvan kohdassa (kamera valitsee tarkennuspisteen automaattisesti, kun automaattinen kasvotarkennus tai kohteen seuranta on valittuna)
Video - Valotuksen mittaus TTL-valotusmittaus ensisijaisen kuvakennon avulla
Video - Mittaustapa Matriisi, keskustapainotteinen tai huippuvalopainotteinen
Video - kuvakoko (kuvapistettä) ja kuvataajuus 1 920 x 1 080; 60 p (progressiivinen), 50 p, 30 p, 25 p, 24 p. 1 280 x 720; 60 p, 50 p. Vaihtoehtojen 60 p, 50 p, 30 p, 25 p ja 24 p todelliset kuvataajuudet ovat 59,94, 50, 29,97, 25 ja 23,976 kuvaa/s; kaikki vaihtoehdot tukevat sekä korkeatasoista että normaalia kuvanlaatua
Video - Tiedostomuoto MOV
Video - Videon pakkaus H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Video - Äänentallennusmuoto Lineaarinen PCM
Video - Äänentallennuslaite Yhdysrakenteinen tai ulkoinen stereomikrofoni; herkkyys on säädettävissä
Näyttö 8 cm (3,2 tuumaa). Matalalämpötilainen kallistuva polysilikoni-TFT-nestekidenäyttö, jossa noin 170 asteen katselukulma, noin 100 %:n kuva-ala sekä kirkkauden ja kulman säätö. Noin 1 229 000 pistettä (VGA; 640 x RGBW x 480 = 1 228 800 pistettä)
Toisto Täyskuva- ja pienoiskuvatoisto (4, 9 tai 72 kuvaa tai kalenteri) toiston zoomauksella, elokuvan toisto, valokuvien tai elokuvien diaesitykset, histogramminäyttö, valoalueet, kuvan tiedot, sijaintitietojen näyttö ja automaattinen kuvan kääntö
USB Hi-Speed USB; suositellaan liitäntää yhdysrakenteiseen USB-porttiin
HDMI-lähtö Tyypin C HDMI-liitin
Äänitulo Pieninapainen stereoliitin (halkaisija 3,5 mm; tuetaan virransaantia laitteesta)
Äänilähtö Pieninapainen stereoliitin (halkaisija 3,5 mm)
Lisälaiteliitäntä Langattomat kauko-ohjaimet: WR-1, WR-R10 (saatavana erikseen). Langallinen kauko-ohjain: MC-DC2 (saatavana erikseen). GPS-laite: GP-1/GP-1A (saatavana erikseen)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -standardit IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -tiedonsiirtoprotokollat IEEE 802.11b: DSSS/CCK IEEE 802.11g: OFDM
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -toimintataajuus 2 412–2 462 MHz (kanavat 1–11)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöalue (esteetön näkyvyys) Noin 30 m (ilman häiriöitä; signaalin voimakkuus ja esteet voivat vaikuttaa kantamaan)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -siirtonopeudet (todelliset mitatut arvot) 54 Mbit/s. Suurimmat teoreettiset tiedonsiirtonopeudet IEEE-standardin mukaisesti. Todelliset nopeudet voivat vaihdella.
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -suojaus Todennus: Avoin järjestelmä, WPA2-PSK. Salaus: AES
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöprotokollat Infrastruktuuri
Tuetut kielet Arabia, bengali, bulgaria, englanti, espanja, hindi, hollanti, indonesia, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen), korea, kreikka, marathi, norja, persia, portugali, brasilianportugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, suomi, tamili, tanska, telugu, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, venäjä, vietnam
Akku Litiumioniakku EN-EL15
Akkuperä Lisävarusteena saatavaan MB-D16-monitoimiakkuperään mahtuu yksi Nikon EN-EL15 -litiumioniakku tai kuusi AA-kokoista alkali- tai litiumparistoa tai NiMH-akkua
Verkkolaite Verkkolaite EH-5b; edellyttää virtaliitäntää EP-5B (saatavana erikseen)
Jalustakierre 1/4 tuumaa (ISO 1222)
Mitat (L x K x S) Noin 140,5 x 113 x 78 mm
Paino Noin 840 g akun ja muistikortin kanssa mutta ilman rungon suojusta; noin 750 g (vain kameran runko)
Käyttöympäristö - Lämpötila 0–40 °C
Käyttöympäristö - Kosteus enintään 85 % (ei tiivistymistä)
Vakiovarusteet Kuminen silmäsuppilo DK-21, rungon suojus BF-1B, litiumioniakku EN-EL15 ja liitinsuojus, akkulaturi MH-25a (mukana toimitettavan pistokesovittimen tai virtajohdon tyyppi ja muoto vaihtelevat myyntimaan tai -alueen mukaan), okulaarisuojus DK-5, USB-kaapeli UC-E17, hihna AN-DC14, ViewNX 2 -asennusohjelma

 

  • Kaikki arvot koskevat kameraa, jonka akku on ladattu täyteen ja joka toimii Camera and Imaging Products Associationin (CIPA) määrittämässä lämpötilassa: 23 ±3 °C.
  • Nikon varaa oikeuden muuttaa tässä kuvattuja laitteistojen ja ohjelmistojen teknisiä tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Nikon ei vastaa vahingoista, joita voi aiheutua näiden teknisten tietojen mahdollisesti sisältämistä virheistä.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.