Valikko

Sony α6300 + SEL 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS

Tuotekoodi:
ILCE6300LB.CEC
1 299,00 €
norm 1 449,00 €
4-6 päivää

Nopea tarkennus

α6300-sarja – lippulaivamalli, peilitön APS-C-kennolla varustettu kamera, vie automaattitarkennuksen, kuvausnopeuden ja suorituskyvyn aivan uudelle tasolle.

Verraton nopeus, vasteaika ja laatu kompaktissa rungossa

Maailman nopein1 (0,05 s1) automaattitarkennus ja suuri määrä2 (4252) vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen pisteitä takaavat esimerkillisen kuvanlaadun ja huikean 4K-tallennuksen.

Koe seuraava ulottuvuus

Edistyksellinen 4K-TARKENNUS seuraa jopa nopeasti liikkuvia kohteita ripeästi ja tarkasti. 

Näe uskomaton kuvanlaatu

Uusi kuvakenno tuottaa kuvia, joissa on vähemmän kohinaa, laajalla herkkyysalueella (jopa ISO 512003).

Ammattimaiset videotoiminnot

Tallenna huippulaadukkaita 4K-videoita ja nauti muista ammattilaisten suosimista videotoiminnoista.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

 

Ominaisuudet

24,2 megapikselin8 Exmor® CMOS -kenno

Uusi 24,2 megapikselin8 Exmor® CMOS -kenno vie kuvauksen uudelle tasolle. Uusi ohuempi kuparijohtokerros ja parannettu käsittelypiiri tehostavat valon keräämistä, jotta saat vähän kohinaa sisältäviä kuvia laajalla herkkyysalueella (enintään ISO 512009). Kupari lisää lukunopeutta sekä edistyneen 4K- ja Full HD -kuvauksen (120 kuvaa/s) mahdollisuuksia.

 

Huippunopea BIONZ X™ -kuvaprosessori

Miten BIONZ X -kuvaprosessorin erinomainen nopeus ja teho varmistavat, että uusi kuvakenno pääsee oikeuksiinsa? Algoritmilla, joka on optimoitu uudelle kuvakennolle, jotta se tuottaa erittäin tarkkoja, vivahteikkaita ja yksityiskohtaisia valokuvia ja videoita erityisesti keskitasoisilla ja suurilla ISO-asetuksilla

 

425 pisteen vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus

Markkinoiden suurin määrä10 (425)10 vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen pisteitä laajentaa ja tihentää automaattitarkennuspisteiden kattavuutta merkittävästi. α6300 tarkentaa entistä tarkemmin, tehokkaammin ja luotettavammin koko kuva-alueella.

 

0,05 sekunnin11 nopea automaattitarkennus

α6300 saavuttaa maailman suurimman automaattitarkennusnopeuden11 (0,05 s11), kun parannettu nopean hybridiautomaattitarkennuksen integroitu automaattitarkennustoiminto ja BIONZ X™ -kuvaprosessorin uskomaton teho käsittelevät valtavaa määrää tietoa erittäin tarkasti.

 

Tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka

Uusi, erittäin luotettavan tarkkuuden ja vakaan seurannan takaava tiheä automaattitarkennuksen tekniikka kattaa kohteen ympärillä olevan alueen noin 7,5-kertaisella tiheydellä verrattuna 6000-malliin aktivoimalla automaattitarkennuksen pisteet. Vain tämä vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus pystyy aktivoimaan automaattitarkennuksen pisteet saumattomasti ja seurata kehyksessä liikkuvia kohteita näin virheettömän tarkasti.

 

Nopea jatkuva kuvaus Live View'ssa

Ikuista toiminta selkeästi nopealla jatkuvalla kuvauksella enintään 11 kuvaa sekunnissa. Voit myös valita kuvaustilanteen mukaan jonkin kolmesta nopeudesta (enintään 8 kuvaa sekunnissa) ja tarkastella kuvaa Live View'ssa erittäin pienellä viiveellä EVF- tai LCD-näytössä – kuin kuvaisit käyttämällä optista etsintä.

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus A-tyypin objektiiveille

α6300-kameran vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus toimii myös A-tyypin objektiivin12 kanssa, kun käytössä on Sonyn objektiivisovitin (LA-EA3). Siten voit hyödyntää automaattitarkennusjärjestelmän ainutlaatuisen laajaa 425 pisteen vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen aluetta ja nopeaa, sujuvaa seurantaa kuvatessasi muilla objektiiveilla tai E-tyypin objektiiveilla.

 

 

XGA OLED Tru-Finder™ -etsin

 

α6300-kamerassa on suuren kontrastin ja tarkkuuden XGA OLED Tru-Finder™ -etsin, joka toistaa tummuuden ja värit erittäin yksityiskohtaisesti. Lisäksi siinä on tila, joka näyttää kuvat suurella kuvataajuudella (120/100 kuvaa/s), jotta liike näyttää sujuvalta ja voit seurata sitä helposti elektronisessa etsimessä.

 

4K-videotallennus

4K-videotallennus Super 35 mm13 -muodossa, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista, mahdollistaa noin 2,4-kertaisen14 määrän tietoa 4K-vähimmäisvaatimuksiin nähden (QFHD: 3 840 x 2 160). Itse asiassa näin tarkat tiedot vastaavat 6K-tietoja, joten 4K-kuvat pääsevät todellakin oikeuksiinsa.

 

Full HD -tallennus 120 kuvaa sekunnissa ja 4x/5x hidastettu tallennus

Voit kuvata laadukasta Full HD15 -materiaalia myös 120 (100) kuvaa sekunnissa Full HD -muotoon käyttäen automaattitarkennuksen seurantaa ja suurta kuvanopeutta (enintään 100 Mb/s). Muutoin kameralla voi tallentaa hidastettua 4x/5x-videokuvaa sisäisesti, kun kuvanopeus on 30p (25p) tai 24p.

 

S-Gamut-/S-Log-kuvaus

S-Gamut-/S-Log-kuvauksella voit luoda joustavasti entistä vaikuttavampia videoita määrittämällä värit jälkeenpäin. S-Log3- ja S-Log2-gammakäyrien laaja dynaaminen alue (enintään 1 300 %) vähentää puhki palamista sekä ylitummumista. Lisäksi α6300-mallissa on vaikuttava 14 askeleen alue S-Log3-gamma-asetuksessa. Kamera tukee myös S-Gamut- ja S-Gamut3-väritilaa. Sonyn Cine-väritila. *S-Log2 ja S-Log3 on suunniteltu kuvankäsittelyyn.

 

Hiljaista kuvaamista

Hiljaisen kuvaamisen tila laukaisee sulkimen äänettömästi myös jatkuvan kuvauksen tilassa noin kolmen kuvan sekuntinopeudella AF/AE-kuvauksessa, joten se on erityisen kätevä, kun et halua aiheuttaa häiriötä kuvatessasi sisätiloissa, luonnossa tai muissa tilanteissa, joissa hiljaisuus on valttia. Kun määrität tilan mukautettavaan painikkeeseen, voit ottaa sen käyttöön ja poistaa sen käytöstä intuitiivisesti ja huomaamattomasti.

 

One touch -kaukosäädin / One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjaimen ansiosta voit käyttää älypuhelinta tai tablet-laitetta etsimenä/kauko-ohjaimena. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen SNS-jakoa varten. Asenna vain PlayMemories Mobile™ -sovellus Wi-Fi®-yhteyden kautta NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää, koska laitteet voi liittää myös uudella QR-kooditoiminnolla.

 

Parannettu nopea hybridiautomaattitarkennus videokuvaukseen

Nyt videoiden automaattitarkennus toimii erityisen tarkasti nopean hybridiautomaattitarkennuksen ansiosta, mikä on keskeisen tärkeää 4K-kuvauksessa. Erittäin tiheän vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen pistejärjestelmän lisäksi tämän α6300-mallin järjestelmän säädettävä AF-nopeus ja AF-seurannan herkkyys edistävät luovuutta, kun voit muuttaa tarkennusta niin pitkälle kuin olosuhteet ja mielikuvituksesi sallivat.

 

Automaattitarkennus tarkennuksen suurennustoiminnossa

Voit käyttää automaattitarkennusta myös suurentaessasi tiettyä kuvan aluetta etsimessä tai LCD-näytössä esimerkiksi tarkennuksen hienosäätämiseksi. Tämä on erityisen kätevää makrokuvauksen yhteydessä, missä oikea tarkennus on keskeisen tärkeää.

Lukittuva automaattitarkennus

Tämä toiminto pitää tarkennuksen liikkuvassa kohteessa automaattisesti. Kohdista vain kehys seurattavaan kohteeseen ja paina keskipainiketta. Jos kadotat kohteen, kamera havaitsee sen ja jatkaa lukittuvaa automaattitarkennusta, kun kohde ilmestyy takaisin näyttöön.

 

Laajennettu joustava pistetarkennus

Jos valittu automaattitarkennuksen piste ei pysy kohteessa tai sitä ei ole asetettu liikkuvaan kohteeseen, laajennettava joustava piste palauttaa tarkennuksen kohteeseen ohjaamalla ympärillä olevat automaattitarkennuksen pisteet siihen automaattisesti.

 

Eye AF -toiminto AF-C-tarkennustilassa

Eye AF -toiminto on käytettävissä tämän kameran AF-C-tarkennustilassa. Siten se tarkentaa automaattisesti kohteen silmään ja seuraa sitä kasvojen liikkuessa, mikä lisää kuvan rajausmahdollisuuksia. 

 

Erinomainen äänenlaatu (mikrofoniliitäntä, XLR-sovitinsarja) 

Kamera tukee liitettävien mikrofonien lisäksi linjatuloa ammattilaistason äänilaitteista, joissa on XLR-liitäntä, kun käytössä on erikseen myytävä XLR-sovitinsarja (XLR-K2M/XLR-K1M), joka mahdollistaa liittämisen monenlaisiin huipputason mikrofoneihin. Siksi voit hienosäätää ääniasetuksia ja tallentaa erittäin laadukasta ja vähän kohinaa sisältävää ääntä videokuvauksen yhteydessä.

Puhdas HDMI-lähtö

Tämä toiminto tukee 4K- ja Full HD -tarkkuuksia15 ja mahdollistaa pakkaamattomien videotiedostojen siirron ulkoiseen tallennuslaitteeseen tai näyttöön. Kuvan voi tallentaa kameraan16 myös silloin, kun signaaleja siirretään tätä toimintoa käyttämällä.

Gammanäyttötoiminto

Tällä toiminnolla voit tarkastella kuvia niin, että niiden kontrasti on luonnollinen, kun tallennat S-Log Gamma -asetuksella, muunnat S-Log2- ja S-Log3-gammat ITU709 (800 %) -gammaksi kuvien seurantaa 17 varten tai tarkastat tarkennuksen kuvaa suurennettaessa joko LCD-näytössä tai etsimessä.

 

Entistä parempi varjostustoiminto

Yksinkertaista valotuksen seurantaa erityisesti, kun kuvaat käyttämällä S-Log-gamma-asetusta. Valitse videosignaalin taso vaihtoehdoista 0–109 ja sovella siihen aluetta (+10...-10 %). Seeprakuvio osoittaa kuva-alueet, jotka sopivat kyseiseen tasoon tai alueeseen. Uusi kirkkauden vähimmäistasoasetus varoittaa luotettavasti ylivalottumisesta.

Kestävä magnesiumseosrunko

Kevyt ja erittäin kestävä magnesiumseoksesta valmistettu sisäkehys ja taka-, ylä- ja etusuojus vahvistavat α6300-kameran runkoa ja tekevät siitä kestävän. Kamera on suunniteltu toimimaan luotettavasti, ja sen vakaa käsiteltävyys sekä pienikokoinen ja kevyt runko tekevät siitä oikean valinnan myös kenttäolosuhteisiin.  

Hylkii pölyä ja kosteutta

Voit kuvata vaivatta hankalissakin ympäristöissä, koska kameran kattavat pölyä ja kosteutta hylkivät18 ominaisuudet estävät veden ja pölyn pääsyn rungon sisälle. Ominaisuuksia ovat painikkeiden ja valitsinten ympärillä olevat tiiviisteet ja suojaava kaksikerroksinen rakenne paneelien ja komponenttien ympärillä.

Vankka bajonetti

Kameran runko ja objektiivin kiinnitys ovat erityisen vankat ja kestävät, joten suuret ja raskaatkin objektiivit – kuten pitkät tele-objektiivit ja videokuvauksessa suositut objektiivit – pysyvät paikoillaan tukevasti.

USB-virtalähde 

Kamera voi saada virtaa USB-yhteyden kautta tietokoneesta tai mobiililaitteesta. Tämä säästää kameran akkua ja pidentää sen käyttöaikaa. Kun kamerasta katkaistaan virta, akku voidaan ladata saman liitännän kautta.

14-bittinen RAW-kuva

16-bittinen kuvankäsittely ja 14-bittiset RAW-kuvat auttavat säilyttämään mahdollisimman paljon yksityiskohtia ja tuottavat erittäin laadukkaita kuvia, joissa on runsas värierojen kirjo. 14-bittinen RAW (Sony ARW) -tiedostomuoto takaa parhaan mahdollisen laadun kuvan myöhempää säätämistä varten (Image Data Converterilla tai muulla ohjelmistolla).

ISO Auto -vähimmäisvalotusaika

Estä epätarkkuudet liikkuvan kohteen kuvauksessa asettamalla valotusaika, jolloin ISO-herkkyys alkaa muuttua ISO AUTO -tilan ollessa valittuna (kun P-, A- tai Multi-frame-kohinanvaimennustila on käytössä).

Kirkkauden valvonta

Tämä esimerkiksi kuvan kirkkautta valotusaikaa vaihtamalla lisäävä toiminto voidaan määrittää mukautettavaan painikkeeseen, jolloin sitä on helppo käyttää vaikkapa tähtitaivasta tai muuta kohdetta heikossa valaistuksessa kuvattaessa.

PlayMemories Camera Apps™

Lisää luovuutta valokuviin tällä sovellustenlatauspalvelulla, jolla voit lisätä kameraan uusia toimintoja19. Valittavia sovelluksia ovat esimerkiksi Time-lapse, jolla voit yhdistää tietyin väliajoin tallennettuja kuvia, Smart Remote Control, jolla voit hallita asetuksia älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, Sky HDR (high-dynamic-range-imaging), Star Trail, Liveview Grading ja Smooth Reflection.

Tuki: Capture One Express (for Sony) 

Capture One Express (for Sony) on yksi maailman parhaista RAW-muuntimista. Se tuottaa tarkat värit ja upeat yksityiskohdat. Tämä räätälöitävä ja integroitu ratkaisu tarjoaa joustavan digitaalisten ominaisuuksien hallinnan, kaikki keskeiset säätötyökalut ja nopean suorituskyvyn yhdessä paketissa. * Jos sinulla on kysyttävää Capture Onen hankinnasta, käytöstä tai tuesta, ota yhteyttä Phase Oneen.

Maksuton lataus (siirry Phase One -sivustoon)    
Laatikon sisältö
Ladattava akku NP-FW50, olkahihna, rungon suojus, lisävarustesovittimen suojus, etsimen suojus, Micro-USB-kaapeli
   
Objektiivin kiinnitys
E-tyyppi
   
Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
   
Kennon tyyppi
APS-C
   
Kennon tyyppi
APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno
   
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
   
Pikselimäärä (yhteensä)
Noin 25,0 megapikseliä
   
Kuvakennon kuvasuhde
0,13
   
Pölyltä suojaava järjestelmä
Jännitteeltä suojaava pinnoite optiikan suotimessa ja ultraäänellä toimiva värinämekanismi
   
Tallennusmuoto (still-kuvat)
JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver 2.3, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto)
   
Kuvan koko (pikseliä), 3:2
L: 6 000 x 4 000 (24 M), M: 4 240 X 2 832 (12 M), S: 3 008 x 2 000 (6,0 M)
   
Kuvan koko (pikseliä), 16:9
L-koko: 6 000 x 3 376 (20 megapikseliä), M-koko: 4 240 X 2 400 (10 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M)
   
Kuvan koko (pikseliä), panoraama
Laaja: vaaka 12 416 x 1 856 (23 megapikseliä), pysty 5 536 x 2 160 (12 megapikseliä), Tavallinen: vaaka 8 192 x 1 856 (15 megapikseliä), pysty 3 872 x 2 160 (8,4 megapikseliä)
   
Kuvanlaatutilat
RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard
   
RAW-lähtö
14 bittiä
   
Kuvatehoste
13 tilaa: Posterisaatio (väri, mustavalko); pirteät värit; retrokuva; osittainen väri (R, G, B, Y); suuren kontrastin mustavalko; lelukamera; pehmeä yläsävy; pehmeä tarkennus; HDR-maalaus; yksityiskohtainen mustavalko; miniatyyri; vesiväri; kuvitus
   
Luova tyyli
Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia (kontrasti -3...+3 vaihetta, kyllästys -3...+3 vaihetta, terävyys -3...+3 vaihetta), tyylilaatikko (1–6)
   
Dynaamisen alueen toiminnot
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso [1–5]); automaattinen suuri dynaaminen alue: automaattivalotuksen ero; valotuksen eron taso (1,0–6,0 EV, 1,0 EV:n välein)
   
Väriavaruus
TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva sRGB-standardi (sYCC-väriavaruus) ja Adobe® RGB-standardi
   
Tallennusmuoto
XAVC S / AVCHD-versio 2.0 -yhteensopiva / MP4
   
Videon pakkausmuoto
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264
   
Äänen tallennusmuoto
XAVC S: LPCM 2-kanavainen, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen, Dolby® Digital Stereo Creator, MP4: MPEG-4 AAC-LC 2-kanav.
   
Kuvan koko (pikseliä)
XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (30p / 100 Mb/s, 30p / 60 Mb/s, 24p / 100 Mb/s, 24p / 60 Mb/s), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (60p / 50 Mb/s, 30p / 50 Mb/s, 24p / 50 Mb/s, 120p / 100 Mb/s, 120p / 60 Mb/s), AVCHD: 1 920 x 1 080 (60p / 28 Mb/s / PS, 60i / 24 Mb/s / FX, 60i / 17 Mb/s / FH, 24p / 24 Mb/s / FX, 24p / 17 Mb/s / FH), MP4: 1 920 x 1 080 (60p / 28 Mb/s, 30p / 16 Mb/s), 1 280 x 720 (30p / 6 Mb/s)
   
Kuvan koko (pikseliä), PAL
XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (25p / 100 Mb/s, 25p / 60 Mb/s), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (50p / 50 Mb/s, 25p / 50 Mb/s, 100p / 100 Mb/s, 100p / 60 Mb/s); AVCHD: 1 920 x 1 080 (50p / 28 Mb/s / PS, 50i / 24 Mb/s / FX, 50i / 17 Mb/s / FH, 25p / 24 Mb/s / FX, 25p / 17 Mb/s / FH), MP4: 1 920 x 1 080 (50p / 28 Mb/s, 25p / 16 Mb/s), 1 280 x 720 (25p / 6 Mb/s)
   
Tallennus suurella kuvataajuudella
NTSC: 1 920 x 1 080 (24p / 12 Mb/s, 30p / 16 Mb/s), PAL: 1 920 x 1 080 (25p / 16 Mb/s)
   
Kuvaprofiili
Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP9), asetukset: Mustan taso, gamma (Movie, Still, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila (Movie, Still, Cinema, Pro, ITU709 Matrix, White&Black, S-Gamut, S-Gamut3.Cine, S-Gamut3), värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa
   
Videotoiminnot
Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, automaattinen hidas suljin, HDMI-tiedot. Näyttö (käytössä / ei käytössä valittavissa), aikakoodi / käyttäjän lisäämät tiedot, kuvaprofiili, luovat tyyliasetukset, kuvatehoste, tallennuksen hallinta, kahden videon tallennus, merkkikuva-asetus, PAL/NTSC-valitsin, gammanäyttötoiminto
   
Väriavaruus
TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva xvYCC-standardi (x.v.Color HDMI-kaapelilla liitettynä)
   
Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick PRO™ Duo, Memory Stick PRO™-HG Duo, Memory Stick Micro™ (M2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti
   
Tallennusvälineen korttipaikka
Yhdistelmäkorttipaikka Memory Stick Duo™-/SD-muistikorteille
   
Kohinanvaimennus
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä yhtä sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: valittavissa normaali / pieni / ei käytössä
   
Multi Frame -kohinanvaimennus
Automaattinen / ISO 100–51200
   
Valkotasapainotilat
Automaattinen valkotasapaino / päivänvalo / varjoisa / pilvinen / hehkulamppu / loisteputki (lämmin valkoinen / kylmä valkoinen / päivänvalon valkoinen / päivänvalo) / salama / värin lämpötila (2500–9900K) ja suodatin (G7–M7): 57-portainen, A7 - B7: 29-portainen) / mukautettu / vedenalainen
   
AWB-mikrosäätö
G7 - M7 (57-portainen), A7 - B7 (29-portainen)
   
Haarukointi
3 kuvaa, H/L-valinta
   
Tarkennuksen tyyppi
Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen mittaus/kontrastintunnistus)
   
Tarkennuspiste
425 pisteen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus) / 169 pisteen (automaattitarkennuksen kontrastintunnistus)
   
Tarkennuksen herkkyysalue
EV-1–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)
   
Automaattitarkennustila
Automaattitarkennus (AF-A), yhden kuvan automaattitarkennus (AF-S), jatkuva automaattitarkennus (AF-C), suora manuaalitarkennus (DMF), manuaalitarkennus
   
Tarkennusalue
Laaja (425 pistettä [automaattitarkennuksen vaiheentunnistus], 169 pistettä [automaattitarkennuksen kontrastintunnistus]) / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus (S/M/L) / laajennettava joustava piste / lukittuva automaattitarkennus (laaja, vyöhyke, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L], laajennettava joustava piste)
   
Muut ominaisuudet
Lukittuva automaattitarkennus, Eye AF -tarkennus, tarkennuksen lukitus; Eye-Start- ja automaattitarkennuksen mikrotason säätö (molemmat käytettävissä vain, kun LA-EA2- tai LA-EA4-lisävaruste on kiinnitetty), automaattitarkennuksen valo (kiinteä, LED, kantama: noin 0,30–3 m), automaattitarkennus käytössä
   
Mittauksen tyyppi
1200-alueen arvioiva mittaus
   
Mittaustunnistin
Exmor CMOS -kenno
   
Mittausherkkyys
EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)
   
Mittaustila
Monialuemittaus; keskipainotteinen; pistetarkennus
   
Valotustilat
Auto (iAuto-/Superior-automaattitila), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), suljinnopeuden esivalinta (S), manuaalinen (M), panoraamatila, kohtauksen valinta, videotila / äärimmäisen nopea (HFR) videotallennus (ohjelmoitu AE [P] / aukon esivalinta [A] / suljinnopeuden esivalinta [S] / manuaalinen [M])
   
Kohtauksen valinta
Pysty, vaaka, makro, urheilu, auringonlasku, yökuva, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, sumentumisenesto
   
Valotuksen säätö
+/-5 EV (1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välit)
   
Automaattinen (AE) haarukointi
Haarukointi: yksi kuva / haarukointi: jatkuva, valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV tai 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV.
   
AE-lukitus
Saatavana AE:n lukituspainikkeella. Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Voidaan poistaa käytöstä valikon kautta.
   
ISO-herkkyys
Valokuvat: ISO 100-25 600 (laajennettavissa arvoon 51 200), AUTO (ISO 100-6 400, ylä- ja alaraja valittavissa); videot: ISO 100–25 600 -vastaava, AUTO (ISO 100–6 400, ylä- ja alaraja valittavissa)
   
Etsimen tyyppi
XGA OLED, 1,0 cm:n (0.39-tyyppi) elektroninen etsin (väri)
   
Pisteiden määrä
2 359 296 pistettä
   
Kirkkauden säätö (etsin)
Automaattinen/manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2)
   
Värilämpötilan asetukset
Manuaalinen (5 vaihetta)
   
Kuva-ala
1,00
   
Suurennus
Noin 1,07x (vastaa 35 mm:n kameraa: noin 0,70 x 50 mm:n objektiivi / ääretön, -1 m-1
   
Diopterin säätö
-4,0...+3,0 m-1
   
Etsimen katseluetäisyys
Noin 23 mm etsimestä, 21,4 mm etsinkehyksestä säädöllä -1 m-1 (CIPA-standardi)
   
Etsimen näyttö
Graafinen näyttö / kaikkien tietojen näyttö, / ei tietojen näyttämistä / histogrammi / digitaalinen tasomittari
   
Reaaliaikaisen kuvan säädön näyttö
Käytössä / ei käytössä
   
Etsimen kuvataajuuden valinta
Kyllä (1x, 2x)
   
Näytön tyyppi
7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT
   
Pisteiden kokonaismäärä
921 600 pistettä
   
Kirkkauden säätö (LCD)
Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2 ), aurinkoisen sään tila
   
Säädettävä kulma
Ylös noin 90 astetta, alas noin 45 astetta
   
Näytön valitsin (etsin/LCD)
Automaattinen/manuaalinen
   
LCD-näyttö
Graafinen näyttö / kaikkien tietojen näyttö, / ei tietojen näyttämistä / histogrammi / digitaalinen tasomittari / etsintilan kuvaustiedot
   
Reaaliaikaisen kuvan säädön näyttö (LCD)
Käytössä / ei käytössä
   
Suurennustoiminto
5,9x, 11,7x
   
Varjostus
Kyllä (valittava taso + alue tai alaraja mukautettavana asetuksena)
   
Ääriviivat, MF
Kyllä (tasoasetus: suuri / keskitaso / pieni / ei käytössä, väri: valkoinen/punainen/keltainen)
   
Kasvontunnistus
Käytössä / käytössä (rekisteröinti: kasvot) / ei käytössä, kasvojen rekisteröinti, kasvojen valinta (tunnistettavien kasvojen määrä: 8)
   
Automaattinen kohteen sommittelutoiminto
Kyllä
   
Clear Image Zoom
Still-kuva/video: Noin 2x
   
Smart Zoom (still-kuva)
M: noin 1,4x, S: noin 2,0x
   
Digitaalinen zoom (still-kuva)
L: noin 4x, M: noin 5,7x, S: noin 8x
   
Digitaalinen zoom (video)
Noin 4x
   
PlayMemories Camera Apps™
Kyllä
   
Objektiivin korjaus
Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä
   
Kierrettävä zoom-rengas
Kyllä
   
Kuvaprosessori
BIONZ X™
   
Sulkimen tyyppi
Elektronisesti säädettävä, vertical-traverse-, focal-plane- tyyppinen
   
Valotusaika
Valokuvat: 1/4 000–30 s, aikavalotus; videot: 1/4 000–1/4 (väli 1/3), NTSC: enintään 1/60 AUTO-tilassa (enintään 1/30 automaattisen hitaan sulkimen tilassa), PAL: enintään 1/50 AUTO-tilassa (enintään 1/25 automaattisen hitaan sulkimen tilassa)
   
Salamatäsmäys: nopeus
1/160 s
   
Elektronisen etusulkimen suojus
Kyllä, käytössä / ei käytössä
   
Hiljaista kuvaamista
Kyllä, käytössä / ei käytössä
   
SteadyShot
Ei tueta (kuvanvakautus objektiivissa)
   
Salaman ohjaus
Sisäänrakennettu salama
   
Salaman kompensaatio
+/-3,0 EV (vaihdettavissa 1/3 ja 1/2 EV välien välillä)
   
Salaman haarukointi
valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV.
   
Salamatilat
Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, punasilmäisyyden vähennys (valittavissa käytössä / ei käytössä), nopea täsmäys1, langaton1
   
Ulkoisen salaman yhteensopivuus
Sony α -salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa. Sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa.
   
FE-tasolukko
Kyllä
   
Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa korkea+/korkea/keski/matala) itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi (jatkuva, yksi kuva, valkotasapaino, DRO)
   
Omakuva-ajastin
10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin (3 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen) / haarukointi-itselaukaisin (pois käytöstä / 2 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 10 sekunnin viive)
   
Nopeus (noin, enintään)
   
Tallennettavien kuvien määrä (noin)
   
Toistotilat
Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), RGB-histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, 12/30 kuvan hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (enimmäissuurennus, L: 16,7x, M-koko: 11,8x, S-koko: 8,3x); automaattinen tarkistus (10/5/2 s, pois käytöstä); kuvan suunta (valittavissa automaattinen/manuaalinen/pois käytöstä); diaesitys; panoraaman vieritys; kansion valinta (valokuva / päivämäärä / MP4 / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K); kelaus eteen / taakse (video); poisto; suojaus
   
PC-liitäntä
Massamuisti, MTP, PC-kauko-ohjain
   
Multi-/micro-USB-liitäntä
   
Langaton lähiverkko (sisäänrakennettu)
   
NFC™
Kyllä (NFC Forum Type 3 Tag -yhteensopiva, One touch -kaukosäädin, One touch -jakaminen)
   
HD-lähtö
HDMI-mikroliitin (D-tyyppi), BRAVIA Sync (linkkivalikko), PhotoTV HD, 4K-videolähtö, 4K-still-kuvien toisto
   
Monikäyttöinen lisävarustesovitin
Kyllä
   
Muut
Mikrofoniliitäntä (3,5 mm:n stereominiliitin)
   
Mikrofoni
Kiinteä stereomikrofoni tai XLR-K2M/XLR-K1M/ECM-XYST1M (myydään erikseen)
   
Kaiutin
Sisäänrakennettu, mono
   
Yhteensopivat standardit
Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus
   
Mukautetun toiminnon tyyppi
Mukautettavat painikeasetukset; ohjelmoitavat asetukset
   
Muistitoiminto
Kyllä (2 settiä)
   
Vakioakku
Akku NP-FW50
   
Akunkesto (still-kuvat)
Noin 350 kuvaa (etsin) / noin 400 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
   
Akunkesto (videot)
Todellinen 56: noin 70 min (etsin) / noin 75 min (LCD-näyttö) (CIPA standardi); jatkuva 57: noin 115 minuuttia (etsin) / noin 115 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
   
Ulkoinen virtalähde
Verkkolaite AC-PW20 (myydään erikseen)
   
Mitat (L x K x S)
Noin 120 x 66,9 x 48,8 mm
   
Paino
Noin 361 g (vain runko) / noin 404 g (akun ja Memory Stick PRO Duo™ -kortin kanssa)
   
Käyttölämpötila
0–40 °C / 32–104 °F

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.