Valikko

Sony α6600 runko + E 18-135mm F3.5-5.6 OSS

Tuotekoodi:
ILCE6600MB.CEC
1 995,00 €
4-6 päivää

Huippulaadukas automaattitarkennus takaa upeat kuvat

Sonyn innovatiivisten tekniikoiden ja nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta ikuistat ohikiitävät hetket upean yksityiskohtaisesti. Vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen 425 tarkennuspistettä ja kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennustarkennus tuottavat 0,02 sekunnin13 nopeuden, ja tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka seuraa arvaamattomastikin liikkuvia kohteita. [1] Vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (425 pistettä) [2] kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (425 pistettä)Reaaliaikainen seuranta pitää kohteet tarkennettuina

Kun seuraat nopeasti liikkuvaa kohdetta, kameran liikeseuranta käyttää entistä parempaa kohteen tunnistusalgoritmia (AI)14. Algoritmi tunnistaa kohteen värien, kuvioiden (kirkkauden), etäisyyden (syvyyden) ja silmien/kasvojen tunnistuksen avulla ja pitää sen tarkennettuna. (1) Kasvot [AI]  (2) Silmät [AI]  (3) Väri  (4) Kuvio  (5) Etäisyys  (6) Kohteen tunnistusalgoritmiParannettu reaaliaikainen Eye AF -toiminto tukee muotokuvausta

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto etsii kohteesi silmät ja tarkentaa kuvan niihin automaattisesti, kun painat laukaisinta puoliväliin. Voit halutessasi myös tarkentaa joko kohteesi vasempaan tai oikeaan silmään. Kun AF-C-toiminto on valittuna, se pitää tarkennuksen vakaana silloinkin, kun osa kasvoista on peitossa, kasvojen tausta on valaistu tai kohde katsoo alaspäin.Reaaliaikainen eläinten Eye AF

Reaaliaikaisen Eye AF -toiminnon tekniikka tukee sekä eläinten15 että ihmisten kuvaamista. Kun toiminto on aktivoitu, se mahdollistaa eläinten silmien nopean automaattisen tunnistuksen ja seuraamisen tarkkuudella, joka olisi muutoin vaikea saavuttaa – näin voit ikuistaa kauniita kuvia lemmikeistä ja villieläimistä.

Nopea jatkuva kuvaus ja AF/AE-seuranta

Ikuista nopeat tilanteet jatkuvalla kuvauksella – jopa 11 kuvaa sekunnissa16. Kamera ottaa jopa 8 kuvaa sekunnissa16 silloinkin, kun käytät hiljaista suljinta17 tai Live-View-tilaa. Näytön viive on minimoitu, ja kameralla voi kuvata sarjassa jopa 116 JPEG-kuvaa (vakio)18. Toistotilassa käytettävissä on myös ryhmänäyttö.

Tarkka automaattitarkennus heikossa valaistuksessa

Huipputarkka automaattitarkennus onnistuu kameran edistyksellisen AF-algoritmin ansiosta heikossakin valaistuksessa. Herkkä automaattitarkennus takaa luotettavan kuvanlaadun AF-S-tilassa aina valotusarvoon EV -219 asti.

Tarkennuksen hienosäätö suurennustoiminnolla sekä manuaali- että automaattitarkennustilassa

Kun tarvitaan erityisen tarkkaa tarkennusta esimerkiksi makrokuvauksessa, voit näyttää suurennetun kuvan alueesta, jossa tarkennettava kohde on, ja tarkentaa sitten tiettyyn tarkennuspisteeseen kosketusnäytössä tai tarkennuspisteen valitsimella.

Helppo manuaalinen tarkennus ja selkeä ääriviivatoiminto

Kameran ääriviivatoiminto korostaa koko kuva-alueen selvimmin terävöityneen osan, kun käytössä on manuaalinen tarkennus. Näytön ääriviivaväreihin on nyt lisätty sininen punaisen, keltaisen ja valkoisen lisäksi. Näin tarkennuksen ääriviiva-alueet näkyvät entistä selvemmin, kun kuvan tarkennusta hienosäädetään esimerkiksi makro- tai muotokuvausta varten.

Sisäänrakennettu 5-akselinen optinen kuvanvakautus

Täyden kennokoon kameroistamme tuttu sisäinen 5-akselinen optinen kuvanvakautusmekanismi toimii tässä mallissa APS-C-kennon vakainyksikkönä. Järjestelmä korjaa kameran tärinää viidessä suunnassa – vaaka- ja pystysuuntaista, horisontaali- ja vertikaaliakselin siirtymän aiheuttamaa sekä rullaavaa tärinää – joten saat vakaampia valokuvia ja videoita myös käsivaralta kuvatessasi. Erittäin tarkka gyroanturi vakauttaa kuvaa yhtä paljon kuin viisi vaihetta20 nopeampi valotusaika. Ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi zoomauksen kaukana oleviin kohteisiin, yksityiskohtaisten lähikuvien tallentamisen ja yökuvauksen ilman, että kameran tärinä aiheuttaa liikaa epätarkkuutta.

Innovatiivinen kuvankäsittelyjärjestelmä

Kameran APS-C-kokoinen 24,2 megapikselin21 Exmor™ CMOS -kenno tuottaa laajan herkkyysalueen ja laadukkaan kohinattoman kuvan. Yhdessä uusimman sukupolven BIONZ X™ -kuvaprosessorin kanssa se tuottaa kauniit, selkeät ja yksityiskohtaiset teräväpiirtokuvat.

Upea kuvanlaatu, ei kohinaa ja laaja ISO-herkkyysalue

Vakiotasoinen ISO-herkkyysalue ulottuu arvoon ISO 100–32 000 asti (laajennettavissa arvoon ISO 50–102 400 valokuvissa). Kuvausalgoritmeihin, yksityiskohtien toistotekniikkaan sekä aluekohtaiseen kohinanpoistoon on tehty parannuksia. Tuloksena ovat entistä todenmukaisemmat kuvat, entistä selkeämmät varjokohtien yksityiskohdat ja entistä elävämmät värit ja esimerkiksi ihon ja erilaisten kasvien värisävyt.

14-bittinen RAW-kuva ja täyteläiset sävyt

Tehokas suurtiheysintegrointi ja BIONZ X -kuvaprosessori tuottavat 14-bittisiä RAW-kuvia. Kuvien sävyt ovat tasaisia ja luonnollisia, koska käsittely tapahtuu 16-bittisesti. Tämän ansiosta lopulliseen 14-bittiseen RAW-kuvaan ei pääse sirottelu- tai käsittelyvirheitä. [1] Kuvatunnistin [2] Alkupään suurtiheysintegrointi [a] 16-bittinen kuvankäsittely

4K-videotallennus suuren bittinopeuden XAVC S -muodossa

4K-videotallennus Super 35 mm -muodossa, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista, mahdollistaa noin 2,4-kertaisen23 määrän tietoa 4K-laatuvaatimuksiin nähden (QFHD: 3 840 x 2 160). Skaalaamalla alaspäin 6K:ta vastaavasta tarkkuudesta voit tallentaa entistä realistisempia ja syvempiä videoita. XAVC S22 -videokoodekin suuri bittinopeus (4K 30p/24p -tallennuksessa jopa 100 Mb/s) takaa ammattitason kuvanlaadun kuluttajaystävällisessä muodossa.

Tarkka automaattitarkennus ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto – kuvaa parempia videoita

Nopea hybridiautomaattitarkennus tarkentaa nopeasti ja tarkasti ja seuraa kohdetta. Näin se tuottaa 4K-videoihin laadukkaan automaattitarkennuksen. Automaattitarkennuksen herkkyyttä voi säätää kuvauskohteelle sopivaksi sen mukaan, halutaanko tarkennus pitää vakaana vai onko kuvaa tarkennettava uudelleen kuvauksen aikana. Touch Tracking -toiminnolla voit aloittaa liikkuvan kohteen seurannan helposti koskettamalla LCD-näyttöä. Reaaliaikainen Eye AF -toiminto on nyt käytettävissä myös videokuvauksessa.

S-Gamut-/S-Log-kuvaus

S-Log-kuvauksella24 voit luoda vaikuttavia videoita joustavasti määrittämällä värit jälkeenpäin. S-Log3- ja S-Log2-gammakäyrien laaja dynaaminen alue (jopa 1 300 % suurempi kuin Rec. 709) auttaa vähentämään ylivalottumista ja varjoalueita. S-Log3-gamma-asetuksessa on myös vaikuttava 14 askelen dynaaminen alue.

Luovia mahdollisuuksia videokuvaukseen

Voit ottaa intervallikuvia25 määrittämällä aikaväliksi 1–60 sekuntia ja luoda sitten kuvista intervallivideon tietokoneellasi. Voit myös katsella kuvia suoraan kamerassa yksinkertaisella vaihtelevanopeuksisella esikatselutoiminnolla. Voit tallentaa kameralla myös hidastettua (jopa 5x) ja nopeutettua (jopa 60x) videota – jälkikäsittelyä ei tarvita26. Lisäksi voit luoda laadukkaita hidastettuja videoita jälkituotannossa kuvaamalla Full HD -tilassa jopa nopeudella 120 kuvaa/s.

Ulkoinen mikrofoni ja äänitulo sekä kuulokeliitäntä

Ulkoisen mikrofonin voi liittää mikrofoniliitäntään. Erikseen myytävän XLR-sovitinsarjan ja XLR-liitäntöjen kautta käytettävissä on myös linjatulo, johon voi liittää laadukkaita mikrofoneja ja tallentaa siten ammattilaistasoista ääntä. Lisäksi käytettävissä on kuulokeliitäntä, joten voit seurata videon ääniraitaa tallennuksen aikana.

Tyylikkäät toiminnot tekevät videokuvauksesta helppoa

Ammattilaistasoiseen videokuvaamiseen sopivan α6600-kameran ominaisuuksiin lukeutuvat pakkaamaton HDMI-lähtö, tallennuksen hallinta, aikakoodi (TC/UB), vaihdettavat kuvataajuudet ja välillinen tallennus. Kamerassa on myös useita videotallennuksen tarkkuutta parantavia toimintoja, kuten näyttömerkit ja ruudukot, valotusmittaus sekä ISO-arvojen näyttö ISO Auto -tilassa.

Tehokas Z-sarjan akku pitkäkestoiseen kuvaamiseen

α6600 sopii erinomaisesti myös pitkäkestoiseen kuvaamiseen, sillä sen virtalähteenä on useista täyden kennokoon kameroistamme27 tuttu NP-FZ100-akku. Kamera ei silti ole edestä katsottuna juurikaan aiempia 6000-sarjan malleja suurempi. NP-FZ100-akun kokonaiskapasiteetti on noin 2,2-kertainen vakioakkuumme verrattuna. Lisäksi se auttaa tekemään kädensijasta entistä ergonomisemman. Lisävarusteena saatavaan moniakkusovittimeen mahtuu neljä NP-FZ100-akkua, joten voit keskittyä huoletta kuvaamiseen, vaikka sessio kestäisikin kauan.

Kestävä laite toimii luotettavasti

Kameran värähtelemätön suljinmekanismi kestää testatusti noin 200 000 laukaisua28. Sen runko, yläkansi, etukansi, sisäkehys ja takakansi on valmistettu kevyestä mutta jämäkästä magnesiumseoksesta. Tärkeimmät painikkeet ja säätimet on suojattu, ja kotelon kaksikerroksinen rakenne pitää pölyn ja kosteuden poissa laitteesta29.

Entistä ergonomisempi kädensija

α6600-mallin kädensija on 6,5 mm paksumpi aiempaan malliin verrattuna. Kädensijan kokoa on kasvatettu yhteensä 15 %, minkä ansiosta kameraa on helpompi käsitellä. Paranneltu runkomateriaali takaa entistä vakaamman yleistuntuman. Lisäksi laukaisimen kiinnityskulmaa on muokattu niin, että kuvien ja videoiden ottaminen on entistä helpompaa.

Mukautettavat toiminnot helpottavat käyttöä

Aiempaan malliin verrattuna kameraan on lisätty vielä yksi mukautettu painike (C-painike). Mukautettuja painikkeita on nyt yhteensä neljä. Toimintoja 91 kuvaus- tai toistotoiminnon valikoimasta voi nyt määrittää 11 painikkeeseen (aiemmassa mallissa 10 painikkeeseen). Usein käytettyjä toimintoja voi myös määrittää toimintovalitsimeen ja säätöpyörään omalla säätöpyörällä. Omassa valikossa voi määrittää joustavasti 30 valikkokohdetta, ja ne pysyvät järjestyksessä mukautetussa asetusnäytössä. Pääset lukemaan valikkokohteiden ohjeita yhdellä painalluksella valikkonäytöstä.

Muokattava automaattitarkennuksen alueen näyttö ja ISO-näyttöjen rajoitus

Automaattitarkennuksen alueen asetusnäytössä on uusi ominaisuus, joka avulla voit valita näytettäviksi vain eniten käyttämäsi tarkennusaluetyypit. Toisena uutena ominaisuutena ISO-asetusnäytössä näkyvät vain usein käytetyt ISO-alueet. Tämän ansiosta pystyt säätämään asetuksia tehokkaammin kuvatessasi. Näitä ominaisuuksia voi käyttää silloinkin, kun tarkennusalueen vaihtokäsky on liitetty mukautettuun painikkeeseen.

Entistä parempi valkotasapainoasetusten hallinta

Etukäteen määritetyn automaattisen valkotasapainon voi nyt lukita tai vapauttaa milloin tahansa. Näin värisävyt ovat entistä tasalaatuisemmat, kun käytetään useita valonlähteitä. Mukautettua valkotasapainoasetusta on nyt yksinkertaistettu, ja keinovalaistuksessa voi nyt valita automaattisen valkotasapainoasetuksen – Atmosphere Priority (Tunnelman ensisijaisuus) tuottaa lämpimän vaikutelman ja White Priority (Valkoisen ensisijaisuus) tuottaa puhtaat valkoisen sävyt.

Entistä helpommat luokitukset ja poistosuojaus

Toistotilassa valokuvat voi luokitella tai suojata poistolta. Molempia toimintoja voi käyttää esimääritetyillä mukautettavilla painikkeilla.

Monipuoliset salamatoiminnot

Yhteensopivaa langatonta salamaa käytettäessä voi valita entistä enemmän luovia valaistusvaihtoehtoja takasuojuksen täsmäyksen30 ja hitaan täsmäyksen ansiosta.

1:1-kuvasuhde sosiaalisen median kuvia varten

Kuvasuhteiden (leveys:korkeus) 3:2 ja 16:9 lisäksi asetusvalikoimassa on nyt myös sosiaalisessa mediassa yleisesti käytetty 1:1-kuvasuhde. Näin sinun ei enää tarvitse muokata kuviasi manuaalisesti ennen niiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa.

Kuvan selkeä näyttö OLED-etsimestä

Suurikontrastinen tarkka XGA OLED Tru-Finder™ tuottaa selkeän kuvan, tarkat yksityiskohdat myös tummilla alueilla, tarkat värit ja sulavan liikkeen 60 tai 120 kuvaa sekunnissa. Kuvataajuuden voi valita tilanteen mukaan. Laatuasetukseksi voi sekä etsimessä että LCD-näytössä valita vakiolaadun tai korkean laadun.

180 astetta kallistuva LCD-näyttö, jossa monipuoliset kosketustoiminnot

Suuren tarkkuuden 921 000 kuvapisteen 3,0 tuuman LCD-näyttö kallistuu ylöspäin 180 asteen kulmassa ja alaspäin 74 asteen kulmassa, joten selfieiden ja videoblogien rajaus on helppoa. LCD-näytön kosketustoimintoja on helppo käyttää. Kosketuslevytoiminnolla on helppo siirtää tarkennuspistettä, Touch Focus -toiminnolla voi asettaa tarkennuspisteen, Touch Shutter -toiminnolla voi vapauttaa laukaisimen ja Touch Tracking -toiminnolla voi ottaa käyttöön reaaliaikaisen automaattitarkennuksen.

One touch -kaukosäädin, One touch- jakaminen, sijaintitietojen linkitys

One touch -kauko-ohjaintoiminto muuttaa mobiililaitteesi etsimeksi ja kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen mahdollistaa valokuvien ja videoiden siirron mobiililaitteeseen, josta ne voi ladata sosiaaliseen mediaan. Kamera voi käyttää Bluetooth®-yhteyden kautta myös matkapuhelimesi sijaintitietoja, jotta voit lisätä kuviisi kuvauspaikan tunnisteen31. (Nämä mobiililaitteen toiminnot ovat käytettävissä Sonyn Imaging Edge -mobiilisovelluksella32.)

Imaging Edge -työpöytäsovellukset

Imaging Edge™ -työpöytäsovellukset33 nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin

 

Ominaisuudet:

  • Nopea 0,02 sekunnin automaattitarkennus
  • 425 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä
  • Reaaliaikainen seuranta ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto tunnistavat liikkuvat kohteet ja pitävät ne kuvassa
  • 5-akselinen optinen kuvanvakautus takaa virheettömän lopputuloksen
  • 24,2 megapikselin APS-C Exmor™ CMOS -kuvatunnistin
  • Suuren tarkkuuden 4K HDR (HLG) -videotallennus ja useita videotoimintoja
  • Objektiivin yhteensopivuus: Sonyn E-tyypin objektiivit
  • Etsimen tyyppi: 1,0 cm:nelektroninen etsin
  • Näyttötyyppi: 7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

Tekniset tiedot

Tuotteen keskeisimmät ominaisuudet

Objektiivi

OBJEKTIIVIN KIINNITYS

E-tyyppi

 

OBJEKTIIVIN YHTEENSOPIVUUS

Sonyn E-tyypin objektiivit

 

Kuvakenno

KENNON TYYPPI

APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno

 

KUVASUHDE

3:2

 

PÖLYNESTOJÄRJESTELMÄ

Jännitteeltä suojaava pinnoite optiikan suotimessa ja kennonväristysmekanismi

 

PIKSELIMÄÄRÄ (YHTEENSÄ)

Noin 25,0 megapikseliä

 

PIKSELIMÄÄRÄ (TEHOLLISET)

Noin 24,2 megapikseliä

 

Tallennus (still-kuvat)

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ), [PANORAAMATILA]

-

 

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ), [3:2]

L-koko: 6 000 x 4 000 (24 M), M-koko: 4 240 X 2 832 (12 M), S: 3 008 x 2 000 (6,0 M)

 

KUVANLAATUTILAT

RAW, RAW ja JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)

 

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ) [1:1]

L: 4 000 x 4 000 (16 M), M: 2 832 x 2 832 (8,0 M), S: 2 000 x 2 000 (4,0 M)

 

TALLENNUSFORMAATTI

JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver 2.31, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto)

 

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ), [16:9]

L: 6 000 x 3 376 (20 M), M-koko: 4 240 x 2 400 (10 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M)

 

PAKKAAMATON RAW

-

 

14BIT RAW

Kyllä

 

VÄRIAVARUUS

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva sRGB-standardi (sYCC-väriavaruus) ja Adobe® RGB-standardi

 

DYNAAMISEN ALUEEN TOIMINNOT

Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso (1–5)); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero; valotuksen eron taso (1–6 EV 1,0 EV:n välein))

 

LUOVA TYYLI

Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3...+3 vaihetta], kyllästys [-3...+3 vaihetta], terävyys [-3...+3 vaihetta])

 

KUVAPROFIILI

Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa

 

KUVATEHOSTE

8 tyyppiä: Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy, yksityiskohtainen mustavalko

 

Tallennus (video)

LUOVA TYYLI

Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3...+3 vaihetta], kyllästys [-3...+3 vaihetta], terävyys [-3...+3 vaihetta])

 

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ), PAL

XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (25p, 100 M), 3 840 x 2 160 (25p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (100p, 100 M), 1 920 x 1 080 (100p, 60 M), 1 920 x 1 080 (50p, 50 M), 1 920 x 1 080 (25p, 50 M), 1 920 x 1 080 (50p, 25 M), 1 920 x 1 080 (25p, 16 M) AVCHD: 1 920 x 1 080 (50i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (50i, 17 M, FH)

 

TALLENNUSFORMAATTI

XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa

 

VIDEOTOIMINNOT

Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, PAL/NTSC-valitsin, välillinen tallentaminen (1 280 x 720 [noin 9 Mb/s]), TC/UB (TC-esiasetus / UB-esiasetus / TC Format / TC Run / TC Make / UB-ajastin), automaattinen hidas suljin, tallennuksen hallinta, pakkaamattoman HDMI-lähdön tiedot (ON/OFF (käytössä / ei käytössä)), gammanäyttötoiminto

 

KUVATEHOSTE

Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy

 

VIDEON PAKKAUSMUOTO

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

 

KUVAPROFIILI

Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa

 

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ), NTSC

XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (30p, 100 M), 3 840 x 2 160 (24p, 100 M), 3 840 x 2 160 (30p, 60 M), 3 840 x 2 160 (24p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (120p, 100 M), 1 920 x 1 080 (120p, 60 M), 1 920 x 1 080 (60p, 50 M), 1 920 x 1 080 (30p, 50 M), 1 920 x 1 080 (24p, 50 M), 1 920 x 1 080 (60p, 25 M), 1 920 x 1 080 (30p, 16 M), AVCHD: 1 920 x 1 080 (60i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (60i, 17 M, FH)

 

VÄRIAVARUUS

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva xvYCC-standardi (x.v.Color HDMI-kaapelilla liitettynä)

 

HIDASTUS JA NOPEUTUS (KUVAUSNOPEUS)

NTSC-tila: 1, 2, 4, 8, 15, 30, 60 tai 120 kuvaa/s, PAL-tila: 1, 2, 3, 6, 12, 25, 50 tai 100 kuvaa/s

 

ÄÄNEN TALLENNUSMUOTO

XAVC S: LPCM 2-kanavainen, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen, Dolby® Digital Stereo Creator

 

HDMI®-LÄHTÖ

3 840 x 2 160 (30p), 3 840 x 2 160 (25p), 3 840 x 2 160 (24p), 1 920 x 1 080 (60p), 1 920 x 1 080 (60i), 1 920 x 1 080 (50p), 1 920 x 1 080 (50i), 1 920 x 1 080 (24p), YCbCr 4:2:2 8 bittiä / RGB 8 bittiä

 

HIDASTUS JA NOPEUTUS (VIDEOKUVAUSNOPEUS JA KUVAKOKO)

NTSC-tila: 1 920 x 1 080 (60p, 30p, 24p), PAL-tila: 1 920 x 1 080 (50p, 25p)

 

Tallennusjärjestelmä

MUISTIKORTTIPAIKKA

Yhdistelmäkorttipaikka Memory Stick Duo™-/SD-muistikorteille

 

MEDIA

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti 1

 

SIJAINTITIETOJEN LINKITYS ÄLYPUHELIMESTA

Kyllä

 

Kohinanvaimennus

MULTI FRAME -KOHINANVAIMENNUS

Automaattinen / ISO 100–102 400

 

KOHINANVAIMENNUS

Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä yhtä sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali/matala/ei käytössä

 

Valkotasapaino

ESIVALINTA AWB-TILASSA

Kyllä

 

SULKIMEN AWB-LUKITUS

Kyllä (suljin puoliväliin / jatkuva kuvaus / pois)

 

AWB-MIKROSÄÄTÖ

Kyllä (G7–M7, 57 vaihetta) (A7–B7, 29 vaihetta)

 

HAARUKOINTI

3 kuvaa, H/L-valinta

 

VALKOTASAPAINOTILAT

Automaattinen / Päivänvalo / Varjoisa / Pilvinen / Hehkulamppu / Loisteputkivalaistus / Lämmin valkoinen / Kylmä valkoinen / Päivänvalon valkoinen / Päivänvalo / Salama / Vedenalainen / Värilämpötila 2 500–9 900 K ja värisuodin G7–M7 (57 vaihetta), A7–B7 (29 vaihetta) / Mukautettava

 

Tarkennus

TARKENNUSPISTE

425 pistettä (vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus) / 425 pistettä (kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus)

 

TARKENNUKSEN TUNNISTIN

Exmor CMOS -kenno

 

TARKENNUKSEN HERKKYYSALUE

EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)

 

TARKENNUKSEN TYYPPI

Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen mittaus/kontrastintunnistus)

 

AUTOMAATTITARK. APUVALON ALUE

Noin 0,3 m – noin 3,0 m (E PZ 16-50 mm:n F3,5–5,6 OSS-objektiivi asennettuna)

 

MUUT OMINAISUUDET

Eye-Start-automaattitarkennus (kun erikseen myytävä LA-EA2 tai LA-EA4 liitettynä), kohteen seuranta, Eye AF -toiminto (valokuvat): ihminen (oikean/vasemman silmän valinta) / eläin, Eye AF (video): ihminen (oikean/vasemman silmän valinta), automaattitarkennuksen mikrosäätö (myydään erikseen), LA-EA2:n tai LA-EA4:n kanssa, ennakoiva hallinta, tarkennuksen lukitus, pysty-/vaakasuuntaisen AF-alueen vaihto, AF-alueen rekisteröinti, tarkennuspisteen ympyröinti

 

AF-ESIVALAISU

Kyllä (sisäänrakennettu LED-tyyppi)

 

TARKENNUSTILA

AF-A (automaattitarkennus), AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus), AF-C (jatkuva automaattitarkennus), DMF (suora manuaalitarkennus), manuaalitarkennus

 

TARKENNUKSEN TYYPPI LA-EA3:LLA (MYYDÄÄN ERIKSEEN)

Vaihetunnistus

 

TARKENNUSALUE

Laaja (425 pistettä [vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus], 425 pistettä [kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus]) / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus (S/M/L) / laajennettu joustava pistetarkennus / seuranta (laaja, vyöhyke, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L], laajennettu joustava pistetarkennus)

 

Valotus

MITTAUSHERKKYYS

EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)

 

VALOTUKSEN HAARUKOINTI

Haarukointi: jatkuva, haarukointi: yksittäinen kuva, valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV tai 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai 1,0 EV.

 

MITTAUKSEN TYYPPI

1200-alueen arvioiva mittaus

 

KOHTAUKSEN VALINTA

Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto

 

VALOTUSTILAT

AUTO (iAuto), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), valotusajan esivalinta (S), manuaalinen (M), video (ohjelmoitu AE [P]) / aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), hidastus ja nopeutus (ohjelmoitu AE [P]), aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), kohtauksen valinta

 

ISO-HERKKYYS (RECOMMENDED EXPOSURE INDEX)

Valokuvat: ISO 100–32 000 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 50 – ISO 102 400), AUTO (ISO 100–6 400, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100–32 000 -vastaava, AUTO (ISO 100–6 400, ylä- ja alaraja valittavissa)

 

MITTAUSTILA

Monialuemittaus, keskipainotteinen, pistetarkennus, pistetarkennus (vakio/suuri), koko näytön tila keskim., korostus

 

VALOTUKSEN SÄÄTÖ

+/- 5,0 EV (valittavissa 1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välein)

 

AE-LUKITUS

Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Saatavana AE:n lukituspainikkeella. (käytössä/pois/automaattinen)

 

MITTAUSTUNNISTIN

Exmor CMOS -kenno

 

Etsin

KUVA-ALA

100 %

 

KIRKKAUDEN SÄÄTÖ (ETSIN)

Automaattinen/manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2)

 

VÄRILÄMPÖTILAN ASETUKSET

Manuaalinen (5 vaihetta)

 

ETSIMEN TYYPPI

1,0 cm:n (0,39 tuuman) elektroninen etsin (väri)

 

PISTEIDEN MÄÄRÄ

2 359 296 pistettä

 

ETSIMEN KUVATAAJUUDEN VALINTA

NTSC-tila: STD 60 kuvaa/s / HI 120 kuvaa/s, PAL-tila: STD 50 kuvaa/s, HI 100 kuvaa/s

 

SUURENNUS

Noin 1,07x (vastaa 35 mm:n kameraa: noin 0,70 x 50 mm:n objektiivi / ääretön, -1 m-1

 

NÄYTÖN SISÄLTÖ

Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei tietoja, digitaalinen tasomittari, histogrammi

 

ETSIMEN KATSELUETÄISYYS

Noin 23 mm etsimestä, 21,4 mm etsinkehyksestä säädöllä -1 m-1 (CIPA-standardi)

 

DIOPTERIN SÄÄTÖ

-4,0 – +3,0 m-1

 

LCD-näyttö

QUICK NAVI

Kyllä

 

NÄYTÖN SISÄLTÖ

Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei tietojen näyttämistä, digitaalinen tasomittari, histogrammi, etsintä varten, näyttö pois

 

MUUT

WhiteMagic, ruudukko (kolmannesten sääntö / neliöruudukko / viisto- ja neliöruudukko / ei käytössä); videomerkitsin (keskikohta/suhde/turva-alue/ohjauskehys)

 

REAALIAIKAISEN KUVAN SÄÄDÖN NÄYTTÖ (LCD)

Käytössä / ei käytössä

 

KOSKETUSNÄYTTÖ

Kyllä

 

KIRKKAUDEN SÄÄTÖ

Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2 ), aurinkoisen sään tila

 

PISTEIDEN MÄÄRÄ

921 600 pistettä

 

NÄYTTÖTYYPPI

7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

 

VARJOSTUS

Kyllä (valittava taso + alue tai alaraja mukautettavana asetuksena)

 

SUURENNUSTOIMINTO

Kyllä Tarkennuksen suurennus (5,9x, 11,7x)

 

SÄÄDETTÄVÄ KULMA

Ylös noin 180 astetta, alas noin 74 astetta

 

ÄÄRIVIIVAT, MF

Kyllä (tasoasetus: suuri / keskitaso / pieni / ei käytössä, väri: punainen/keltainen/sininen/valkoinen)

 

Muut ominaisuudet

CLEAR IMAGE ZOOM

Valokuvat: Noin 2x, videot: Noin 1,5x (4K), noin 2x (HD)

 

PLAYMEMORIES CAMERA APPS™

-

 

MUUT

Intervallikuvaus 2 (1–60 sekunnin välein, 1–9 999 kuvaa, AE-lukitus/AE-seuranta (suuri/keskitaso/pieni)), Touch Shutter, Touch Focus: kyllä (Touch Focus / kosketuslevy / Touch Tracking), ISO AUTO, pienin valotusaika, kirkkauden valvonta, tekijänoikeustiedot, tiedostonimen määritys, ohje, alueasetus, Shop Front -tila, kierrettävä zoom-rengas

 

OMAKUVA-AJASTIN

Kyllä

 

DIGITAALINEN ZOOM

Smart Zoom (valokuvat): M: noin 1,4x, S: noin 2x, digitaalinen zoom (valokuvat): L: noin 4x, M: noin 5,7x, S: noin 8x, digitaalinen zoom (video): Noin 4x

 

KASVONTUNNISTUS

Tilat: Kasvojen esivalinta automaattitarkennuksessa (käytössä / ei käytössä), kasvojen esivalinta monimittauksessa (käytössä / ei käytössä), rekisteröityjen kasvojen esivalinta (käytössä / ei käytössä), kasvojen rekisteröinti, tunnistettavien kasvojen enimmäismäärä: 8 kasvot

 

Suljin

SALAMATÄSMÄYS: NOPEUS

1/160 s 3

 

VALOTUSAIKA

Valokuvat: 1/4000–30 s, aikavalotus; videot: 1/4000–1/4 (vaihe 1/3), enintään 1/60 AUTO-tilassa (enintään 1/30 automaattisen hitaan sulkimen tilassa)

 

MALLI

Elektronisesti säädettävä, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin

 

HILJAINEN KUVAUS

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

 

ELEKTRONINEN SULKIMEN ETUVERHO

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

 

Kuvanvakautus

KORJAUSTEHOSTE

5,0 vaihetta (perustuu CIPA-standardiin) Vain vaaka- ja pystysuuntainen tärinä. Sonnar T* FE 55 mm F1,8 ZA -objektiivi kiinnitettynä. Pitkän valotusajan kohinanvaimennus poissa käytöstä.)

 

MALLI

Kennonväristysmekanismi ja viisiakselinen korjaus (korjaus objektiivin ominaisuuksien mukaan)

 

Salaman ohjaus

LATAUTUMISAIKA

-

 

SALAMATILAT

Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, punasilmäisyyden vähennys (valittavissa käytössä / ei käytössä), langaton hallinta 4, nopea täsmäys 4

 

OHJAUS

TTL-esisalama

 

SALAMAN KUVA-ALA

-

 

SALAMAN KOMPENSAATIO

+/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)

 

LANGATON OHJAIN

Kyllä (valosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, hidas täsmäys, nopea täsmäys / radiosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, takatäsmäys, hidas täsmäys, nopea täsmäys)

 

FE-TASOLUKKO

Kyllä

 

OHJELUKU

-

 

MALLI

-

 

ULKOISEN SALAMAN YHTEENSOPIVUUS

Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa

 

SALAMAN HAARUKOINTI

Valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV.

 

Asema

TALLENNETTAVIEN KUVIEN MÄÄRÄ (NOIN)

JPEG Extra fine L: 99 kuvaa, JPEG Fine L: 115 kuvaa, JPEG Standard L: 116 kuvaa, RAW: 46 kuvaa, RAW ja JPG: 44 kuvaa 5 6

 

OMAKUVA-AJASTIN

10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin (3 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen) / haarukointi-itselaukaisin (pois käytöstä / 2 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 10 sekunnin viive)

 

JATKUVAN SEURANNAN NOPEUS (NOIN ENINT.)

Jatkuva kuvaus: Hi+ (korkea+): 11 kuvaa/s, Hi (korkea): 8 kuvaa/s, Mid (keski): 6 kuvaa/s, Lo (matala): 3 kuvaa/s 6

 

DRIVE-KUVAUSTILAT

Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa Hi+/Hi/Mid/Lo [korkea+/korkea/keski/matala]), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi: yksi kuva, haarukointi: jatkuva, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi

 

PIKSELISIIRTO MONIKUVAUKSESSA

-

 

Toisto

KUVAKAAPPAUS

Kyllä

 

TILAT

Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), RGB-histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, 12/30 kuvan hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (L-koko: 16,7x, M-koko: 11,8x, S-koko: 8,3x), automaattinen tarkistus (10/5/2 s, pois käytöstä), kuvan suunta (automaattinen / manuaalinen / pois käytöstä), diaesitys, kansion valinta (päivämäärä / valokuva / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K), kelaus eteen/taakse (video), poisto, suojaus, luokitus, näyttö ryhmänä

 

Liittymä

BLUETOOTH®

Kyllä (Bluetooth® Standard, versio 4.1 [2,4 GHz:n taajuus])

 

LANGATON LÄHIVERKKO (SISÄÄNRAKENNETTU)

Kyllä (Wi-Fi-yhteensopiva, IEEE 802.11b/g/n (2,4 GHz:n taajuus)) 7, toisto älypuhelimissa, kauko-ohjaus älypuhelimella, lähetys tietokoneeseen, toisto televisiossa

 

HD-LÄHTÖ

HDMI-mikroliitin (D-tyyppi), BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), PhotoTV HD, 4K-videolähtö / 4K-valokuvien toisto

 

KUULOKELIITÄNTÄ

Kyllä

 

KAUKO-OHJAIN (LANGATON)

Kyllä (infrapunakauko-ohjain/Bluetooth-kauko-ohjain)

 

NFC™

Kyllä (NFC Forum Type 3 Tag -yhteensopiva), One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen

 

MIKROFONILIITÄNTÄ

Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)

 

MONIKÄYTTÖINEN LISÄVARUSTESOVITIN

Kyllä 8

 

PC-KAUKO-OHJAIN

Kyllä

 

DC IN -LIITÄNTÄ

-

 

PC-LIITÄNTÄ

Massamuisti, MTP, PC-kauko-ohjain

 

MULTI-/MICRO-USB-LIITÄNTÄ

Kyllä 9

 

PYSTYKAHVAN LIITIN

-

 

TÄSMÄYSLIITÄNTÄ

-

 

Ääni

MIKROFONI

Sisäänrakennettu, stereo

 

KAIUTIN

Sisäänrakennettu, mono

 

Tulosta

YHTEENSOPIVAT STANDARDIT

Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus

 

Mukautettu toiminto

MALLI

Mukautettavat painikeasetukset, ohjelmoitavat asetukset (kameran muisti 2, muistikortti 4), Oma valikko, Oman säätöpyörän asetukset, Tallenna mukautettuja kuvausasetuksia

 

Objektiivin korjaus

ASETUS

Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä

 

Teho

VIRRANKULUTUS (ETSIN)

Valokuvat: noin 2,7 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 3,9 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)

 

AKUNKESTO (VALOKUVAT)

Noin 720 kuvaa (etsin) / noin 810 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi) 10

 

ULKOINEN VIRTALÄHDE

-

 

AKUNKESTO (VIDEO, JATKUVA TALLENNUS)

Noin 250 minuuttia (etsin) / noin 250 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)

 

USB-VIRTALÄHDE

Kyllä

 

AKUNKESTO (VIDEO, VARSINAINEN TALLENNUS)

Noin 140 minuuttia (etsin) / noin 150 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi) 11

 

VIRRANKULUTUS (LCD-NÄYTTÖ)

Valokuvat: noin 2,4 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 3,9 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)

 

SISÄINEN AKUN LATAUS

Kyllä

 

VAKIOAKKU

Yksi ladattava akku NP-FZ100

 

Muut

KÄYTTÖLÄMPÖTILA

0–40 °C / 32–104 °F

 

Koko ja paino

MITAT (L X K X S)

Noin 120,0 mm x 66,9 mm x 69,3 mm, noin 120,0 mm x 66,9 mm x 59,0 mm (kahvasta näyttöön) / noin 4 3/4 x 2 3/4 x 2 3/4 tuumaa, noin 4 3/4 x 2 3/4 x 2 3/8 tuumaa (kahvasta näyttöön)

 

PAINO (AKUN JA MUISTIKORTIN KANSSA)

Noin 503 g / noin 1 lb 1,8 oz

 

Toimituksen sisältö

VirtajohtoLadattava akku: NP-FZ100Verkkolaite: AC-UUE12OlkahihnaRungon suojusLisävarustesovittimen suojusEtsimen suojusMicro-USB-kaapeli

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.