Sony A7 Mk III runko

Tuotekoodi:
ILCE7M3B.CEC
2 099,00 €
Varastossa

Sony A7 mk III 

Varmista luova vapaus

α7 III -kameran upeat kuvausominaisuudet, nopeus ja kompakti koko takaavat tehon, terävyyden ja joustavuuden, joilla voit ikuistaa ainutkertaisia hetkiä kuten haluat.

Realistisen yksityiskohtaiset kuvat

Uusi taustavalaistu kuvatunnistin ja edistynyt kuvankäsittelyjärjestelmä täyttävät monenlaiset kuvaustarpeet laadukkailla kuvaominaisuuksilla, jotka yhdistetään yleensä vain täyden kennokoon kameraan.

Uusi kenno, kehittynyt kuvaprosessori - Uusimman tekniikan ansiosta saavutetaan huipputason prosessointinopeus

Uusi ja nyt taustavalaistu versio 24,2 megapikselin5 Exmor R™ CMOS -kennosta on yhdistetty uusimpaan BIONZ X™ -kuvaprosessoriin ja alkupään suurtiheysintegrointiin. Tämän yhdistelmän ansiosta tietojen lukunopeus on kaksinkertainen6 ja tietojen prosessointikapasiteetti 1,8 kertainen aiempaan verrattuna.

Taustavalaistu täyden koon kenno - Herkempi ja nopeampi

Kameran 35 mm:n täyden koon CMOS-kuvakenno ja taustavalaistu rakenne tehostavat valon keräämistä ja laajentavat virtapiirialuetta, ja kuparijohdot nopeuttavat tiedonsiirtoa. Siten kamera tallentaa tietoa erittäin nopeasti ja minimoi kohinan, jotta kuvien yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

Vähentää tarkkojen kuvien kohinaa - Jopa 1,5 askeleen parannus kuvanlaadussa

Vakio-ISO-alue on ISO 100-51200 (laajennettavissa ISO 50-2048007 asti still-kuvissa), ja parannettu yksityiskohtien toisto ja aluekohtainen kohinanpoisto säilyttävät kuvan yksityiskohdat ja vähentävät kohinaa. Keskitason ja korkean herkkyyden alueiden tehon ansiosta voit kuvata suurilla ISO-tasoilla miettimättä kohinaa ja kuvanlaadun heikkenemistä.

Tarkka värien toisto - Tarkka värien toisto suoraan kamerasta

Värien toistoa on parannettu merkittävästi, jotta kuvattujen kohteiden värit näyttävät luonnollisilta ja oikeilta. Siksi muotokuvien ihonsävyt, maisemakuvien sininen taivas ja still-kuvien eloisat sävyt näyttävät todentuntuisilta.

Vakaat kuvat 5-akselisella vakaimella

Uusin tarkka vakain saavuttaa vakainyksikön, gyro-tunnistimien ja algoritmien avulla 5,0 aukon edun valotusajassa. Järjestelmä kompensoi viiden tyyppistä kameran tärinää laajalla objektiivisarjalla ja takaa erinomaisen suorituskyvyn.

14-bittinen RAW-kuva ja täyteläiset sävyt

Uusin BIONZ X -kuvaprosessori ja alkupään LSI käsittelevät kuvasignaaleja 16-bittisinä ja varmistavat tasaiset, luonnolliset sävyt. Prosessori mahdollistaa myös 14-bittisten RAW-kuvatietojen käytön myös hiljaisessa ja jatkuvassa kuvaustilassa

4D FOCUS — automaattitarkennus kehittyy

Automaattitarkennusta on parannettu käyttämällä samoja AF-parannuksia kuin α9-mallissa optimaalisesti, joten kun α7 III kuvaa arvaamattomasti liikkuvia kohteita, kuten tanssijoita, nyrkkeilijöitä ja villieläimiä, se pystyy seuraamaan niitä erinomaisesti.

Luotettava AF jopa EV-3-valotusarvolla

Kehittyneet automaattitarkennuksen algoritmit tukevat tarkkaa automaattitarkennusta niinkin alhaisella kuin EV-3-valotusarvolla luotettavasti myös hämärässä.

Polttotason vaiheentunn. per. AF A-tyypin objekt.

693 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus kattaa laajan alueen ja vastaa nopeasti. Lisäksi se tarjoaa nopean seurannan edut myös käytettäessä objektiivisovittimella LA-EA3 kiinnitettyä A-tyypin objektiivia

Eye AF mullistaa muotokuvauksen

α7 III -kamerassa Eye AF -toimintoa voi käyttää AF-C-tilassa, jossa se havaitsee silmät ja seuraa niitä nopeasti still-kuvauksen aikana. Liikkuvien kohteiden optimaalisen tarkennuksen helppo ylläpito mullistaa muotokuvauksen.

Suuren tarkkuuden 4K HDR

Kameralla voi tallentaa upeita 4K-videoita 2,4-kertaisen näytteenoton ansiosta. Lisäksi siinä on uusi HLG (Hybrid Log-Gamma) -kuvaprofiili, joka tukee nopeaa HDR-työnkulkua.

 

Taustavalaistu 24,2 MP:n12 täyden koon kenno

35 mm:n täyden koon Exmor R™ CMOS -kuvakennossa on 24,2 megapikselin tarkkuus, taustavalaisu ja aukoton mikrolinssirakenne. Tämä takaa poikkeuksellisen herkkyyden ja dynaamisen alueen. Kaksinkertainen 13 lukunopeus on kuparijohtojen ja alkupään suurtiheysintegroinnin ansiota.

Entistä parempi kuvaprosessorijärjestelmä

Uuden sukupolven kuvankäsittelyjärjestelmän ja uuden kennon yhdistelmällä saavutetaan jopa 1,5 askeleen parannus kuvanlaadussa. Vakiona on jopa ISO 51 200 -herkkyys, ja pienen herkkyyden asetuksilla toteutuva dynaaminen alue on enintään noin 1514 askelta. Parannettu yksityiskohtien toisto ja aluekohtainen kohinanpoisto vaimentavat kohinaa ja säilyttävät suuren kokonaistarkkuuden tunteen. Erityisesti ihonsävyjen ja luontokuvien väritoistoa on parannettu merkittävästi. α7 III -kamera tukee myös 14-bittistä RAW-kuvaa jopa hiljaisen kuvauksen ja jatkuvan kuvauksen aikana

Laajempi, nopeampi ja vakaampi AF-suorituskyky

Kehittynyt kuvaprosessorijärjestelmä ja α7 III -kameralle optimoidut α9-kameran automaattitarkennuksen algoritmit parantavat automaattitarkennuksen nopeutta, tarkkuutta ja seurantaa. 693 pisteen automaattitarkennuksen vaiheentunnistus ja 425 pisteen automaattitarkennuksen kontrastintunnistus takaavat laajan kattavuuden. Jopa kaksi kertaa nopeamman automaattitarkennuksen17 ja entistä tarkemman automaattitarkennuksen seurannan ansiosta voit kuvata ja tarkentaa arvaamattomasti ja nopeasti liikkuvia kohteita. α7 III:ssa on myös luotettava automaattitarkennus jopa EV-3-valotusarvolle

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus A-tyypin objektiiveilla

Automaattitarkennuksen vaiheentunnistus toimii, vaikka A-tyypin objektiivi on kiinnitetty α7 III -kameraan LA-EA3-sovittimella. 693 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus kattaa laajan kuva-alan, toimii nopeasti ja seuraa tarkennusta luotettavasti.

Eye AF -toiminto tukee AF-C-tarkennustilaa

Eye AF -toiminto tukee nykyään tarkempaa AF-C-tilaa, mikä parantaa merkittävästi muotokuvausta. Lisäksi se tukee nopeampaa automaattitarkennusta, mikä helpottaa liikkuvan kohteen kuvausta – myös jos kohde katsoo alas- tai poispäin tai jos vastavalo jättää kohteen kasvot varjoon. α7 III -kamera tukee Eye AF -toimintoa A-tyypin objektiiveille20, jotka on kiinnitetty sovittimen avulla.

AF-ON-painike ja monivalitsin

Uusi AF-ON-painike aktivoi automaattitarkennuksen ilman, että laukaisin täytyy painaa puoliväliin. Näin voit keskittyä paremmin laukaisimen vapauttamiseen ja tärkein hetkien taltioimiseen. Monivalitsimen avulla voit siirtää tarkennuspistettä nopeasti ja tehokkaasti. Voit valita tarkennuspisteen ja siirtää sitä intuitiivisesti, joten liikkuvat kohteet eivät mene sinulta sivu suun.

Kattavan automaattitarkennuksen helppous

Tarkennusalueen ulkopuolelle siirtyviä kohteita valokuvatessa automaattitarkennuksen herkkyyttä voi säätää viisiportaisella asteikolla. Kuvaustilanteesta riippuen automaattitarkennusalueet ja -pisteet pysyvät samoina tai muuttuvat vaaka- tai pystysuuntaan vaihdettaessa. Automaattitarkennusalueen rekisteröintitoiminnon avulla usein käytettyjä tarkennusalueasetuksia voi tallentaa muistiin mukautettavilla painikkeilla nopeaa käyttöä varten.

 

Jopa 10 kuvaa/s AF/AE-seurannan kanssa

Koska α7 III -kamerassa on uusi suljinyksikkö ja parannettu kuvaprosessorijärjestelmä, jatkuvan kuvauksen nopeus on jopa 10 kuvaa/s. Sitä voi käyttää AF/AE-seurannan kanssa (enintään 8 kuvaa/s, jolloin reaaliaikaisen jatkuvan kuvauksen viive on minimaalinen) aktiivisten kohteiden helppoa ja vakaata kuvausta varten. Samassa sarjassa voi kuvata enintään noin 177 täyden resoluution JPEG-vakiokuvaa, 89 pakattua RAW-kuvaa tai 40 pakkaamatonta RAW-kuvaa22. Elektronisen sulkimen ansiosta voit kuvata villieläimiä ja muita hiljaisuutta vaativia tilanteita hiljaisesti ja ilman tärinää, eivätkä upeat otokset jää väliin.

Jatkuvan kuvauksen parempi käytettävyys

Jatkuvassa kuvaustilassa otettuja kuvia voi katsoa sarjana, ja sarjojen poistaminen ja suojaaminen on helppoa. Lisäksi nopeaan jatkuvaan kuvaukseen soveltuva ja UHS-II-yhteensopiva kamera sujuvoittaa tietojen tallentamista muistikortteihin. Asetuksia voi vaihtaa heti jatkuvan kuvauksen jälkeen Fn-painikkeella ja menu-painikkeella, kun tiedon tallentaminen on kesken23.

Kuvaus ilman välkkymistä

Loisteputkien ja muiden keinovalojen välkkyminen havaitaan automaattisesti ja suljin on ajastettu siten, että se vähentää välkkymisen vaikutuksen valokuvissa. Tämä vähentää valotuksen ja värien poikkeamia, jotka saattavat näkyä kuvan ylä- ja alareunoissa pienellä valotusajalla kuvattaessa, sekä valotuksen ja värien epätasaisuutta jatkuvan kuvauksen aikana. Tämä helpottaa kuvaamista ulkona.

Selkeät, luonnolliset ja realistiset 4K-videot

Tarkoissa täyden koon 4K-videoissa, joissa kuvatietojen luku pikseleitä pakkaamatta mahdollistaa noin 2,4-kertaisesti26 4K-videoiden tarvitseman tietomäärän pakkaamisen (QFHD: 3 840 x 2 160), on vain vähän moiré-ilmiötä ja rosoisuutta. Kehittyneen kuvaprosessorin ansiosta voit tallentaa täyden koon 4K-videoita huikealla kuvanlaadulla ISO-alueen keski- ja yläosissa. Näin saat parhaan irti 4K-videomuodosta jokaisella kuvauskerralla. Super 35 mm -muodon voi tarvittaessa valita täyden koon tilan sijasta.

Tukee monipuolisesti HDR-videoita

α7 III -kamera tukee HDR-videoita monipuolisesti. Laajaskaalaiset S-Log3- ja S-Log2-gammakäyrät tehostavat värien määrityksen jälkikäsittelyä[1]. Lisäksi uusi HLG (Hybrid Log-Gamma)27 -kuvaprofiili takaa huippunopean HDR-työnkulun. Värien määritystä ei tarvita laadukkaiden, luonnollisten kuvien [2] välittömään toistoon ilman varjoja tai ylivalottuneita kohtia HDR (HLG) -yhteensopivassa televisiossa.

Monipuoliset videokuvaustoiminnot

α7 III -kamerassa on paljon videokuvauksen ammattilaisten työnkulkuja helpottavia toimintoja. Näitä ovat muun muassa puhdas HDMI-lähtö, aikakoodi / käyttäjän lisäämät tiedot (TC/UB), tallennuksen hallinta, näytön merkintä/asetus, varjostus, hidastus ja nopeat liiketehosteet28, samanaikainen välivideotallennus, valokuvan poiminta ja erillinen tallennus videosta ja gammanäyttötoiminto.

Entistä nopeampi hybridiautomaattitarkennus videokuvaukseen

Tehokas yhdistelmä polttotason vaiheentunnistukseen perustuvaa ja kontrastintunnistukseen perustuvaa automaattitarkennusta lukitsee nopeastikin liikkuvat kohteet ja seuraa niitä sulavasti videokuvauksen aikana. Videoiden automaattitarkennusalue on melkein yhtä laaja kuin valokuvien, joten kun huipputarkka automaattitarkennusjärjestelmä lukitsee liikkuvan kohteen, kamera ryhtyy seuraamaan sitä. Kolmen AF-nopeusasetuksen ansiosta voit käyttää videokuvauksessa hidastustehosteita.

Oma valikko ja uuden valikon liittymä

Omaan valikkoon voi tallentaa jopa 30 valikkokohdetta, ja ne voi järjestää käyttötarpeen mukaan nopeaa hakua varten. Käyttämättömät kohteet voi poistaa tarvittaessa. Tiettyihin kuvaustarpeisiin voi luoda mukautetun valikon. α7 III -kamerassa on päävalikoita, jotka on järjestetty haun helpottamiseksi siten, että ryhmien nimet ja sivunumerot ovat näyttöjen yläosassa.

Luokitustoiminto on kätevä kuvien lajitteluun kuvauspaikalla

Valokuviin voi lisätä 1–5 tähden luokituksia, ja ne pysyvät, kun kuvat siirretään PlayMemories Home -ohjelmistoon tai Sonyn uuteen Imaging Edge -ohjelmistoon tietokoneeseen. Tämän toiminnon ja kuvan tahattoman poiston estävän suojaustoiminnon voi määrittää mukautettuun painikkeeseen (C3 on oletus suojaustoiminnolle). Luokituksia ja suojausta voi käyttää kelaustoistonäytössä. Jatkuvia ryhmiä voi tarkastella, suojata ja poistaa kuvauspaikalla tai matkalla.

Nopeasti mukautettava

Kameran asetukset voi tallentaa (kameran muisti 2, muistikortti 4) käytettäviksi nopeasti tilavalitsimella. Mukautettavia painikkeita on 11, ja niihin voi määrittää jopa 81 toimintoa. Lisäksi valokuvia, videoita ja toistoa varten voi määrittää mukautettuja toimintoja. Mukautetun asetuksen palauttaminen pitotilassa -toiminnolla voit helposti käyttää mukautetun toiminnon pitämällä painiketta painettuna.

Tarkka suuren kontrastin XGA OLED Tru-Finder™ -etsin

OLED-etsinten etuina ovat erinomainen resoluutio ja kontrasti sekä värisävyt ja väritoisto. XGA OLED Tru-Finder -etsimen (noin 2 359 000 kuvapistettä) kuvissa on kirkas näkyvyys kulmasta kulmaan. Suurennus on 0,78-kertainen (lävistäjältään noin 38,5 asteen kuva-ala). ZEISS T* -pinnoite vähentää merkittävästi häiritseviä objektiivin heijastumia. Käynnistys sujuu noin 40 % nopeammin kuin α7 II -mallissa, kun kamera käynnistetään. Katselutilaksi voidaan asettaa High (korkea), jolloin kuvista tulee tarkempia ja luonnollisempia. Näin hyödynnetään mahdollisimman hyvin 24,2 tehollisen megapikselin kennosta luettuja tietoja.

LCD-kosketusnäyttö helppoon ja nopeaan tarkennukseen

3,0 tuuman LCD-näyttöä (922 000 kuvapistettä) käytetään kosketusnäyttönä, ja se näyttää kirkkaalta ja selkeältä myös ulkona. Kosketustarkennuksella voit tarkentaa näytössä tai kosketuslevyssä koskettamaasi pisteeseen. Voit vetää LCD-näytön tarkennuskehystä sormenpäällä samalla, kun katsot etsimen läpi. LCD-näyttö kallistuu jopa 107 astetta ylös ja 41 astetta alas. Sen vuoksi kameran pitäminen ja kuvauksen seuraaminen sujuu kätevästi. 

Sisäinen 5-akselinen kuvanvakautus ja 5,0 askeleen valotusaika

Kattava järjestelmä korjaa viittä erilaista kameran tärinää, jotka sumentavat kuvia: vaaka- ja pystysuuntainen tärinä pitkillä polttoväleillä, X/Y-tärinä lähikuvissa (sekä makrokuvauksessa) rullauksen aiheuttama tärinä valokuvauksessa yöllä sekä videoissa. Koska α7 III -kamerassa on 5,0 askelta lyhyempi valotusaika, laadukkaista kuvaominaisuuksista ja reaaliaikaisesta kuvasta saadaan paras irti. Lisäksi se on yhteensopiva sovittimella kiinnitettyjen A-tyypin objektiivien kanssa. Se on yhteensopiva myös E-tyypin objektiivien kanssa.

Sijaintitietojen linkitys Bluetooth-yhteydellä

Voit yhdistää kameran sijaintitietojen hakemista varten yhteensopivaan matkapuhelimeen tai tablet-laitteeseen asennettuun PlayMemories Mobile -sovellukseen. Voit lisätä sijaintitiedot valokuviin ja käyttää niitä kameran päiväyksen, kellonajan ja sijaintiasetusten korjaamiseen. PlayMemories Home -sovelluksella voit järjestää tietokoneeseen tuodut valokuvat kartalle.

Sulava etäkuvaus tietokoneesta USB 3.1 Gen 1 -liitännän kautta

USB Type-C™ -liitäntä , joka tukee nopeaa USB 3.1 Gen 1 -yhteyttä, helpottaa suurten RAW-tiedostojen nopeaa etäsiirtoa tietokoneelle. Näin voit tarkastella kuvia nopeasti tietokoneella ja jatkaa kuvaamista välittömästi. Lisäksi asetus, jolla voit siirtää tietokoneeseen vain JPEG-tiedostot, mahdollistaa kuvien tarkastelun tietokoneella entistä vieläkin nopeammin jatkuvan kuvauksen jälkeen, koska kameran ei tarvitse lähettää suurta määrää RAW-tietoja.

Pitkä akunkesto ammattimaiseen pitkäkestoiseen kuvaukseen

NP-FZ100-akku mahdollistaa pitkän kuvausajan, koska siinä on noin 2,2 kertaa enemmän kapasiteettia kuin NP-FW50-akussa. Sillä voi ottaa jopa noin 710 valokuvaa yhdellä latauksella. Lisävarusteena hankittavassa VG-C3EM-pystykahvassa on kaksi akkupaikkaa. USB Type-C™- ja Multi/Micro USB -liitäntöjen kautta kameraan voi liittää ulkoisia akkuja pitkäkestoista kuvausta varten. Käyttömukavuutta lisää se, että esimerkiksi kauko-ohjainta voi käyttää Multi/Micro USB -liitännän kautta samalla kun virtaa syötetään USB Type-C™ -liitännän kautta. Lisävarusteena saatavalla BC-QZ1-laturilla lataat akun nopeammin kuin USB-yhteydellä.

Kaksi korttipaikkaa ja UHS-II-yhteensopivuus

Kamerassa on kaksi muistikorttipaikkaa SD-korteille (UHS-II-yhteensopivuus nopeaan tallennukseen) ja SD-korteille/muistikorteille. Kun kamerassa on kaksi korttia, voit tallentaa molemmille yhtä aikaa, vaihtaa tallennusvälinettä, erottaa RAW-tiedot JPEG-tiedoista, erottaa valokuvat videoista ja kopioida tietoja kortilta toiselle. Muistikorttipaikan kannen voi lukita, jotta sitä ei voi avata vahingossa.

Erittäin kestävä ja toimiva ankarissa olosuhteissa

α7 III -kamera toimii luotettavasti haastavissa olosuhteissa. Kevyt, jämäkkä magnesiumseos ylä- ja etukannessa ja sisäisessä rungossa varmistaa rungon kestävyyden. Objektiivin kiinnittävien ruuvien määrää on lisätty neljästä kuuteen jämäkkyyden parantamiseksi. Tärkeimmät painikkeet ja säätimet on suojattu. Rungon tiivisteet estävät pölyn ja kosteuden pääsyä kameraan34.

One touch -kauko-ohjain ja One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjain muuttaa älypuhelimen tai tablet-laitteen etsimeksi tai kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen SNS-jakoa varten. Asenna vain PlayMemories Mobile -sovellus Wi-Fi-yhteydellä NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Jos NFC-toimintoa ei ole, yhdistä laitteet QR-koodilla.

Sonyn uusi Imaging Edge -ohjelmisto

Tuottavuutta parantavan Imaging Edge -ohjelmiston hienosäätötoiminnoilla saat RAW-tiedostoista huippulaadukkaita kuvia. Voit hallita kuvausta Remote-sovelluksella samalla, kun tarkastelet reaaliaikaista kuvaa tietokoneen näytöstä, Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia ja Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet ja arvioit kuvia ja valitset niitä kuvaluettelosta.   
Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
   
Objektiivin kiinnitys
E-tyyppi
   
Kuvasuhde
3:02
   
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
   
Pikselimäärä (yhteensä)
Noin 25,3 megapikseliä
   
Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,6 × 23,8 mm) Exmor R CMOS -kenno
   
Pölynestojärjestelmä
Jännitteeltä suojaava pinnoite optiikan suotimessa ja kennonväristysmekanismi
   
Tallennusformaatti
JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver 2.31, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto)
   
Kuvan koko (pikseliä), [3:2]
35 mm:n täysikokoinen kenno, L: 6 000 x 4 000 (24 M), M-koko: 3 936 x 2 624 (10 M), S-koko: 3 008 x 2 000 (6,0 M), APS-C L-koko: 3 936 x 2 624 (10 M), M-koko: 3 008 x 2 000 (6,0 M), S-koko: 1 968 x 1 312 (2,6 M)
   
Kuvan koko (pikseliä), [16:9]
35 mm:n täysikokoinen kenno, L: 6 000 x 3 376 (20 M), M-koko: 3 936 x 2 216 (8,7 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M), APS-C, L-koko: 3 936 x 2 216 (8,7 M), M-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M), S-koko: 1 968 x 1 112 (2,2 M)
   
Kuvan koko (pikseliä), [panoraamatila]
-
   
Kuvanlaatutilat
RAW, RAW ja JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)
   
Kuvatehoste
8 tyyppiä: Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy, yksityiskohtainen mustavalko
   
Luova tyyli
Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3...+3 vaihetta], kyllästys [-3...+3 vaihetta], terävyys [-3...+3 vaihetta])
   
Kuvaprofiili
Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa
   
Dynaamisen alueen toiminnot
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso (1–5)); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero; valotuksen eron taso (1–6 EV 1,0 EV välein))
   
Väriavaruus
TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva sRGB-standardi (sYCC-väriavaruus) ja Adobe RGB -standardi
   
14bit RAW
Kyllä
   
Pakkaamaton RAW
Kyllä
   
Tallennusformaatti
XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa
   
Videon pakkausmuoto
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264
   
Äänen tallennusmuoto
XAVC S: LPCM 2-kanavainen, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen, Dolby® Digital Stereo Creator
   
Väriavaruus
TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva xvYCC-standardi (x.v.Color HDMI-kaapelilla liitettynä)
   
Kuvatehoste
Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy
   
Luova tyyli
Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3...+3 vaihetta], kyllästys [-3...+3 vaihetta], terävyys [-3...+3 vaihetta])
   
Kuvaprofiili
Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa
   
Kuvan koko (pikseliä), NTSC
XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (30p, 100 M), 3 840 x 2 160 (24p, 100 M), 3 840 x 2 160 (30p, 60 M), 3 840 x 2 160 (24p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (120p, 100 M), 1 920 x 1 080 (120p, 60 M), 1 920 x 1 080 (60p, 50 M), 1 920 x 1 080 (30p, 50 M), 1 920 x 1 080 (24p, 50 M), 1 920 x 1 080 (60p, 25 M), 1 920 x 1 080 (30p, 16 M), AVCHD: 1 920 x 1 080 (60i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (60i, 17 M, FH)
   
Kuvan koko (pikseliä), PAL
XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (25p, 100 M), 3 840 x 2 160 (25p, 60 M), XAVC S HD:1 920 x 1 080 (100p, 100 M), 1 920 x 1 080 (100p, 60 M), 1 920 x 1 080 (50p, 50 M), 1 920 x 1 080 (25p, 50 M), AVCHD:1 920 x 1 080 (50i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (50i, 17M, FH)
   
Kuvan kuvataajuus
NTSC-tila: 1, 2, 4, 8, 15, 30, 60 tai 120 kuvaa/s, PAL-tila: 1, 2, 3, 6, 12, 25, 50 tai 100 kuvaa/s
   
Kuvan koko (kuvataajuus)
NTSC-tila: 1 920 x 1 080 (60p, 30p, 24p), PAL-tila: 1 920 x 1 080 (50p, 25p)
   
Videotoiminnot
Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, PAL/NTSC-valitsin, kyllä (1 280 x 720 (noin 9 Mb/s)), TC/UB (TC-esiasetus / UB-esiasetus / TC Format / TC Run / TC Make / UB-ajastin), automaattinen hidas suljin, tallennuksen hallinta, pakkaamattoman HDMI-lähdön tiedot. (ON/OFF (käytössä / ei käytössä)), gammanäyttötoiminto
   
Puhdas HDMI-lähtö
3 840 x 2 160 (25p), 1 920 x 1 080 (50p), 1 920 x 1 080 (50i), 1 920 x 1 080 (24p), 1 920 x 1 080 (60p), 1 920 x 1 080 (60i), 3 840 x 2 160 (30p), 3 840 x 2 160 (24p), YCbCr 4:2:2 8 bittiä / RGB 8 bittiä
   
Sijaintitietojen linkitys älypuhelimesta
Kyllä
   
Media
Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti
   
Muistikorttipaikka
KORTTIPAIKKA 1: SD-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), KORTTIPAIKKA 2: Yhdistelmäkorttipaikka Memory Stick Duo-/SD-muistikorteille (UHS-I-yhteensopiva)
   
Tallennus kahdelle muistikortille
Samanaikainen tallennus (valokuva), samanaikainen tallennus (video), samanaikainen tallennus (valokuva/video), lajittelu (JPEG/RAW), lajittelu (valokuva/video), automaattinen medialähteiden vaihto (käytössä / ei käytössä), kopiointi
   
Kohinanvaimennus
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä yhtä sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali/matala/ei käytössä
   
Multi Frame -kohinanvaimennus
-
   
Valkotasapainotilat
Automaattinen / päivänvalo / varjoisa / pilvinen / hehkulamppu / loisteputkivalaistus /,lämmin valkoinen / kylmä valkoinen / päivänvalon valkoinen / päivänvalo/ salama / vedenalainen / värilämpötila2 500–9 900 K ja värisuodinG7–M7 (väli 57), A7–B7 (väli 29)/ mukautettava
   
AWB-mikrosäätö
Kyllä G7–M7, 57 vaihetta A7–B7, 29-portainen
   
Esivalinta AWB-tilassa
Kyllä
   
Haarukointi
3 kuvaa, H/L-valinta
   
Tarkennuksen tyyppi
   
Tarkennuksen tunnistin
Exmor R™ CMOS -kenno
   
Tarkennuspiste
35 mm:n täysikokoinen kenno: 693-pisteinen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus), APS-C-tila ja täyden koon objektiivi: 299-pisteinen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus), APS-C-objektiivi: 221 pistettä (vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus) / 425 pistettä (kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus)
   
Tarkennuksen herkkyysalue
EV-3–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi kiinnitettynä)
   
Tarkennustila
AF-A (automaattitarkennus), AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus), AF-C (jatkuva automaattitarkennus), DMF (suora manuaalitarkennus), manuaalitarkennus
   
Tarkennusalue
Laaja (693 pistettä [vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus], 425 pistettä [kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus]) / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus (S/M/L) / laajennettu joustava pistetarkennus / lukittuva automaattitarkennus (laaja, vyöhyke, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L], laajennettu joustava pistetarkennus)
   
Muut ominaisuudet
Eye-start-automaattitarkennus (kun erikseen myytävä LA-EA2 tai LA-EA4 liitettynä), lukittuva automaattitarkennus, Eye AF -toiminto, automaattitarkennuksen mikrosäätö LA-EA2:n tai LA-EA4:n kanssa (myydään erikseen), ennakoiva hallinta, tarkennuksen lukitus, AF-seurannan herkkyys, pysty-/vaakasuuntaisen AF-alueen vaihto, AF-alueen rekisteröinti
   
AF-esivalaisu
Kyllä (sisäänrakennettu LED-tyyppi)
   
Automaattitark. apuvalon alue
Noin 0,3 m – noin 3,0 m (FE 28–70 mm:n F3,5–5,6 OSS asennettuna)
   
Tarkennuksen tyyppi LA-EA3:lla (myydään erikseen)
valittavissa (vaiheentunnistus, kontrastintunnistus)
   
Mittauksen tyyppi
1200-alueen arvioiva mittaus
   
Mittaustunnistin
Exmor R™ CMOS -kenno
   
Mittausherkkyys
EV-3–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)
   
Mittaustila
Monialuemittaus, keskipainotteinen, pistetarkennus, pistetarkennus (vakio/suuri), koko näytön tila keskim., korostus
   
Valotuksen säätö
+/-5,0 EV (valittavissa 1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välit) (valotuksen korjaussäätimellä: +/-3 (1/3 EV:n välein))
   
Valotuksen haarukointi
Haarukointi: jatkuva, haarukointi: yksittäinen kuva, valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV tai 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV
   
AE-lukitus
Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Saatavana automaattivalotuksen lukituspainikkeella (On/Off/Auto (käytössä/pois/automaattinen))
   
Valotustilat
AUTO (iAuto), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), valotusajan esivalinta (S), manuaalinen (M), video (ohjelmoitu AE [P]) / aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), hidastus ja nopeutus (ohjelmoitu AE [P]), aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), kohtauksen valinta
   
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuvat: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 204800), AUTO (ISO 100–12800, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa enintään ISO 102400), AUTO (ISO 100–12800, ala- ja yläraja valittavissa)
   
Kuvaus ilman välkkymistä
Kyllä
   
Kohtauksen valinta
Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, muotokuva hämärässä
   
Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0,5 tuuman) elektroninen etsin (väri), XGA OLED
   
Pisteiden määrä
2 359 296 pistettä
   
Kirkkauden säätö (etsin)
Automaattinen/manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2)
   
Värilämpötilan asetukset
Manuaalinen (5 vaihetta)
   
Kuva-ala
100 %
   
Suurennus
Noin 0,78x (50 mm:n objektiivi tarkennettuna äärettömyyteen, -1 m -1)
   
Diopterin säätö
-4,0...+3,0 m -1
   
Etsimen katseluetäisyys
Noin 23 mm okulaarista, 18,5 mm okulaarikehyksestä säädöllä -1 m -1 (CIPA-standardi)
   
Etsimen kuvataajuuden valinta
-
   
Näytön sisältö
Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei Tiedot, digitaalinen tasomittari, histogrammi
   
Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
   
Pisteiden määrä
921 600 pistettä
   
Kosketusnäyttö
Kyllä
   
Kirkkauden säätö
Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2 ), aurinkoisen sään tila
   
Säädettävä kulma
Ylös noin 107 astetta, alas noin 41 astetta
   
Näytön valitsin (etsin/LCD)
Kyllä (automaattinen / manuaalinen)
   
Reaaliaikaisen kuvan säädön näyttö (LCD)
Käytössä / ei käytössä
   
Quick Navi
Kyllä
   
Suurennustoiminto
Kyllä (35 mm:n täysikokoinen kenno: 5,9x, 11,7x, APS-C: 3,8x, 7,7x)
   
Varjostus
Kyllä (valittava taso + alue tai alaraja mukautettavana asetuksena)
   
Ääriviivat, MF
Kyllä (tasoasetus: suuri / keskitaso / pieni / ei käytössä, väri: valkoinen/punainen/keltainen)
   
Muut
Ruudukko (kolmannesten sääntö / neliöruudukko / viisto- ja neliöruudukko / ei käytössä); videomerkitsin (keskikohta/suhde/turva-alue/ohjauskehys)
   
Näytön sisältö
Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei tietojen näyttämistä, digitaalinen tasomittari, histogrammi, etsintä varten, näyttö pois
   
PlayMemories Camera Apps™
-
   
Clear Image Zoom
Valokuvat: Noin 2x, videot: noin 1,5x (4K), noin 2x (HD)
   
Digitaalinen zoom
Smart Zoom (valokuvat): 35 mm:n täysikokoinen kenno: M: noin 1,5x, S: noin 2x, APS-C: M: noin 1,3x, S: noin 2x, digitaalinen zoom (valokuvat): 35 mm:n täysikokoinen kenno: L: noin 4x, M: noin 6,1x, S: noin 8x, APS-C: L: noin 4x, M: noin 5,2x, S: noin 8x, digitaalinen zoom (video): 35 mm:n täysikokoinen kenno: noin 4x, APS-C: noin 4x
   
Kasvontunnistus
Tilat: Kasvojen esivalinta automaattitarkennuksessa (käytössä / ei käytössä), kasvojen esivalinta monimittauksessa (käytössä / ei käytössä), rekisteröityjen kasvojen esivalinta (käytössä / ei käytössä), kasvojen rekisteröinti, tunnistettavien kasvojen enimmäismäärä: 8
   
Omakuva-ajastin
-
   
Muut
Touch Focus: kyllä (kun käytössä LCD-näyttö tai etsin), ISO AUTO, pienin valotusaika, kirkkauden valvonta, tiedostonimen määritys, FTP-siirtotoiminto, ohje, alueasetus, Shop Front -tila, videon valotila, kierrettävä zoom-rengas
   
Eye-Fi-yhteensopiva
-
   
Malli
Elektronisesti säädettävä, vertical-traverse-, focal-plane- tyyppinen
   
Sulkimen tyyppi
-
   
Valotusaika
Valokuvat: 1/8 000–30 s, aikavalotus; videot: 1/8 000–1/4 (väli 1/3), enintään 1/60 AUTO-tilassa (enintään 1/30 automaattisen hitaan sulkimen tilassa),
   
Salamatäsmäys: Nopeus
   
Elektroninen sulkimen etuverho
Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)
   
Hiljainen kuvaus
Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)
   
Malli
Kennonväristysmekanismi ja viisiakselinen korjaus (korjaus objektiivin ominaisuuksien mukaan)
   
Korjaustehoste
5,0 arvoa (Perustuu CIPA-standardiin. Vain vaaka- ja pystysuuntainen tärinä. Planar T* FE 50 mm F1,4 ZA -objektiivi kiinnitettynä. Pitkän valotusajan kohinanvaimennus poissa käytöstä.)
   
Ohjaus
TTL-esisalama
   
Salaman kompensaatio
+/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)
   
Salaman haarukointi
valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV.
   
Salamatilat
Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, punasilmäisyyden vähennys (valittavissa käytössä / ei käytössä), langaton4, nopea täsmäys4
   
Ulkoisen salaman yhteensopivuus
Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa
   
FE-tasolukko
Kyllä
   
Langaton ohjain
Kyllä (valosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, hidas täsmäys, nopea täsmäys / radiosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, takatäsmäys, hidas täsmäys, nopea täsmäys)
   
Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa Hi+/Hi/Mid/Lo [korkea+/korkea/keski/matala]), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi: yksi kuva, haarukointi: jatkuva, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi
   
Jatkuvan seurannan nopeus (noin enint.)
   
Tallennettavien kuvien määrä (noin)
   
Omakuva-ajastin
10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin (3 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen) / haarukointi-itselaukaisin
   
Kuvakaappaus
Kyllä
   
Tilat
Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), RGB-histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, 9/25 kuvan hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (L-koko: 18,8x, M-koko: 12,3x, S-koko: 9,4x), automaattinen tarkistus (10/5/2 s, pois käytöstä), kuvan suunta (automaattinen / manuaalinen / pois käytöstä), diaesitys, kansion valinta (päivämäärä / valokuva / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K), kelaus eteen/taakse (video), poisto, suojaus, luokitus, Disp Cont Shoot Grp
   
PC-liitäntä
Massamuisti, MTP, PC-kauko-ohjain
   
Multi-/Micro-USB-liitäntä
   
USB Type-C™ -liitäntä
Kyllä, (SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) -yhteensopiva)
   
NFC™
Kyllä (NFC Forum Type 3 Tag -yhteensopiva) One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen
   
Langaton lähiverkko (sisäänrakennettu)
Wi-Fi-yhteensopiva, IEEE 802.11b/g/n (2,4 GHz:n taajuus), toisto älypuhelimissa, kauko-ohjaus älypuhelimella, lähetys tietokoneeseen, toisto televisiossa
   
Bluetooth®
Kyllä (Bluetooth® Standard, versio 4.1 [2,4 GHz:n taajuus])
   
HD-lähtö
HDMI-mikroliitin (D-tyyppi), BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), PhotoTV HD, 4K-videolähtö / 4K-valokuvien toisto
   
monikäyttöinen lisävarustesovitin
   
Autom. lukittuva lisävarustesovitin
-
   
Lisävarusteliitäntä 2
-
   
Mikrofoniliitäntä
Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)
   
DC IN -pääte
-
   
Täsmäysliitäntä
-
   
Kuulokeliitäntä
Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)
   
Pystykahvan liitin
Kyllä
   
PC-kauko-ohjain
Kyllä
   
LAN-pääte
-
   
Mikrofoni
Kiinteä stereomikrofoni tai XLR-K2M/XLR-K1M/ECM-XYST1M (myydään erikseen)
   
Kaiutin
Sisäänrakennettu, mono
   
Yhteensopivat standardit
Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus
   
Malli
Mukautettavat painikeasetukset, ohjelmoitavat asetukset (kameran muisti 2, muistikortti 4), Oma valikko, Tallenna mukautettuja kuvausasetuksia
   
Asetus
Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä
   
Vakioakku
Yksi ladattava akku NP-FZ100
   
Akunkesto (valokuvat)
   
Akunkesto (video, varsinainen tallennus)
Noin 115 minuuttia (etsin) / noin 125 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)910
   
Akunkesto (video, jatkuva tallennus)
Noin 200 minuuttia (etsin) / noin 210 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)911
   
Sisäinen akun lataus
Kyllä (Multi/Micro USB -liitäntä tai USB Type-C -liitäntä)
   
Virrankulutus (etsin)
Valokuvat: noin 3,2 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 4,9 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)
   
Virrankulutus (LCD-näyttö)
Valokuvat: noin 2,8 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 4,7 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)
   
USB-virtalähde
Kyllä (Multi/Micro USB -liitäntä tai USB Type-C -liitäntä)
   
Käyttölämpötila
0–40 °C / 32–104 °F
   
Paino (akun ja muistikortin kanssa)
Noin 650 g (1 pauna 7,0 unssia)
   
Mitat (L x K x S)
Noin 126,9 mm x 95,6 mm x 73,7 mm, noin 126,9 mm x 95,6 mm x 62,7 mm (kahvasta näyttöön) / noin 5 x 3 7/8 x 3 tuumaa, noin 5 x 3 7/8 x 2 1/2 tuumaa (kahvasta näyttöön)

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.