Valikko

Sony α7 runko, demo

Tuotekoodi:
ILCE7B.CE
799,00 €
norm 1 399,00 €
Varastossa

Täydellisyys kuuluu kaikille

Tutustu kompaktiin täyden koon α7:ään. Kun DSLR-kameroita puolta kevyempään runkoon on pakattu 24,3 Mpx:n ja 35 mm:n täyden koon kenno, kyseessä on uusi virstanpylväs kompakteissa täyden koon kennoissa.

Täydellisyys kuuluu kaikille

Tutustu kompaktiin täyden koon α7:ään. Kun DSLR-kameroita puolta kevyempään runkoon on pakattu 24,3 Mpx:n ja 35 mm:n täyden koon kenno, kyseessä on uusi virstanpylväs kompakteissa täyden koon kennoissa.

Laadukkaalla Exmor®-kennolla pääset lähelle

Poikkeuksellinen täyden koon Exmor®-kenno: Rinnakkainen signaalinkäsittely ja pienemmät analogiapiirit. Laajan dynaamisen alueensa ja sävyntoistonsa ansiosta kenno tuottaa riittävän tarkkuuden myös suuriin tulosteisiin.

Aina luonnolliset otokset

Sonyn uusimman prosessorin yksityiskohtien toisto ja valon taittumista ehkäisevä tekniikka. Aluekohtainen kohinanpoisto, 16-bittinen prosessointi ja 14-bittiset RAW-kuvat.

Ensiluokkaista asiantuntemusta

Sony pyrki α7-kameran suunnittelussa ottamaan huomioon niin valokuvaajien tarvitsemat tarkat säätömahdollisuudet kuin heidän kaipaamansa ergonomiankin. Niinpä kameran painikkeet ja valitsimet on suunniteltu huolella, asetusten säätömahdollisuudet ovat monipuoliset ja toimintoja sekä tallennus- ja liitäntävaihtoehtoja on paljon. Kaiken huipuksi kevyt runko on 25 % markkinoiden johtavia järjestelmäkameroita pienempi.

Tarkkuutta ja nopeutta

α7: nopea vaiheentunnistus (117 pistettä), kontrastintunnistus, Spatial Object Detection -algoritmi, tarkempi punasilmäisyyden tunnistus, lukittuva automaattitarkennus ja tarkennusalueen säätövalinnat.

XGA OLED TRU-FINDER™ -ETSIN - Parempia kuvia älykkäällä etsimellä

OLED (XGA) Tru-finder™ -etsin ei ole pelkkä sommittelun apuväline vaan todellinen lisäetu. Sen peitto on 100 %, tarkkuus 1 024 x 768 ja kontrasti erinomainen, asetusten muutokset näkyvät reaaliajassa ja taustan pehmennys näkyy todenmukaisena. Ammattimaisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös viisi näyttötilaa sekä värilämpötilan ja kirkkauden säätö.

Kameran arvoiset objektiivit

Saatavilla valikoima uusia E-objektiiveja. Myös vanhemmissa α-malleissa voidaan käyttää E-objektiiveja – ja sovittimen kanssa myös A-objektiiveja. Tällöin tarjolla on yli 50 ammattitason objektiivia.

 

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

  • 24,3 Mpx:n Exmor® CMOS -kenno

  • BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan

  • E-tyypin vaihto-objektiivijärjestelmä

  • Suuren kontrastin ja korkean resoluution XGA OLED Tru-Finder™ -etsin

  • Wi-Fi® ja NFC One touch helppoon jakamiseen ja hallintaan

Objektiivin yhteensopivuus

Sonyn E-tyypin objektiivit

Kennon tyyppi

35 mm:n täysikokoinen kenno (35,8 × 23,9 mm), Exmor® CMOS -kenno

Teholliset pikselit

Noin 24,3 megapikseliä

ISO-herkkyys

Still-kuvat: ISO 100-25600 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 50), AUTO (ISO 100-6400, ala- ja yläraja valittavissa), Videot: ISO 200-25600 vastaavuus, AUTO (ISO 200-6400 vastaavuus)

Etsimen tyyppi

XGA OLED, 1,3 cm:n (0.5-tyyppi) elektroninen etsin (väri)

Akunkesto (CIPA, still-kuvat)

Noin 270 kuvaa (etsin) / noin 340 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)

Näytön tyyppi

Käytössä / ei käytössä

 

Ominaisuudet

24,3 Mpx:n 35 mm:n täyden koon kenno

Maailman johtaviin kuvakennojen valmistajiin kuuluva Sony yhdisti parhaat uusimmat tekniikkansa. Näin saatiin aikaan historian suurin kuvatarkkuus ja paras kuvanlaatu. Tämä vallankumouksellinen 35 mm:n täyden koon Exmor® CMOS -kuvakenno kerää valoa ennätyksellisen tehokkaasti. Näin saavutetaan suuri herkkyys, laaja dynaaminen alue sekä uskomattoman todellinen kuvaustulos. Samalla kuvakohina vähenee merkittävästi.

Mikrotekniikan kehitys

Kuvakennon poikkeuksellinen suorituskyky saavutettiin erilaisten kehittyneiden kenno-ominaisuuksien avulla. Ensinnäkin virtapiirien merkittävän lyhentämisen avulla lisätään jokaisen pikselin keräämän valon määrää. Fotodiodien suurennustekniikalla lisätään puolestaan jokaisen pikselin fotodiodin kokoa kennon dynaamisen alueen parantamiseksi ja herkkyyden nostamiseksi edelleen. Samalla säilytetään pieni kohinataso ja saavutetaan korkea S/N-suhde.

BIONZ X -prosessori

Sony esittelee ylpeänä BIONZ X -kuvaprosessorin, joka toistaa tarkasti ja reaaliaikaisesti paljaalla silmällä näkemäsi rakenteet ja yksityiskohdat erittäin nopean kuvankäsittelykykynsä ansiosta. Yhdessä kuvankäsittelyä ensimmäisissä vaiheissa nopeuttavan alkupään LSI:n (suurtiheysintegroinnin) kanssa se takaa luonnollisemmat yksityiskohdat, realistisemmat kuvat, runsaamman värierojen kirjon ja vähemmän kohinaa sekä valokuvia otettaessa että videoita kuvatessa.

Yksityiskohtien toisto ja diffraktion poisto

Kahden uuden tekniikan ansiosta voit nauttia kennon ja objektiivien täydestä suorituskyvystä. Yksityiskohtien toisto estää ääriviivojen ylikorostumisen, joka vaivaa suurinta osaa digitaalisista kuvista. Diffraktion poisto vaimentaa diffraktion vaikutuksia, joiden vuoksi valoisat kohdat näyttävät sumeilta erityisesti pienillä aukkoasetuksilla (suuret F-numerot). Tämä tekniikka ottaa huomioon aukkoasetukset ja palauttaa uskollisesti valoisten kohtien ja muiden hienojen yksityiskohtien selkeyden, jotta voit nauttia kauniista maisema- ja muotokuvista ja paljon muusta.

Aluekohtainen kohinanpoisto

Aluekohtainen kohinanpoisto on nyt tehokkaampi kuin koskaan. Se jakaa kuvan valikoiden malleihin (reunat, rakenteet ja sinisen taivaan kaltaiset tasaisesti väritetyt alueet) perustuviin alueisiin ja käyttää sen jälkeen kohinanpoistoa tarvittavissa määrin kullakin alueella kuvanlaadun parantamiseksi erityisesti erittäin herkillä asetuksilla. Yhdessä Sonyn yksityiskohtien toiston kanssa se takaa ensiluokkaisen kirkkaat ja tarkat kuvat.

16-bit-käsittely + 14-bit RAW

16-bittinen kuvankäsittely ja 14-bittiset RAW-kuvat auttavat säilyttämään mahdollisimman paljon yksityiskohtia ja tuottavat erittäin laadukkaita kuvia, joissa on runsas värierojen kirjo. 14-bittinen RAW (Sony ARW) -tiedostomuoto takaa parhaan mahdollisen laadun kuvan myöhempää säätämistä varten (Image Data Converterilla tai muulla ohjelmistolla).

Ohjaimet, mukauttaminen ja navigointi

Kompakteista mittasuhteistaan huolimatta α7:ssä on valitsimet edessä ja takana valotuksen intuitiivista säätämistä varten, säätöpyörä ISO-asetusten säätämiseen sekä valotuksen korjaussäädin. Quick Navi Pro -käyttöliittymä näyttää kaikki tärkeimmät kuvausmahdollisuudet LCD-näytöllä, jotta voit vahvistaa nopeasti asetukset ja säätää niitä haluamallasi tavalla ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi erillisiä valikoita. Näppäinten mukauttamisen avulla voit kuvata juuri haluamallasi tavalla ja määrittää eniten käyttämäsi toiminnot haluamillesi näppäimille. Voit määrittää helposti minkä tahansa 46 toiminnosta mille tahansa 9 näppäimestä; Fn-näppäimelle voi määrittää jopa 12 tärkeää toimintoa niiden nopeaa käyttämistä varten.

Kallistuva LCD-näyttö

7,5 cm:n ja 1,2 miljoonan pisteen LCD takaa suuren tarkkuuden ja joustavat sommittelumahdollisuudet.

Magnesiumseosrunko

Uskomattoman kevyen ja vahvan metallin ansiosta α7 painaa akun kanssa 411 grammaa – alle puolet parhaista DSLR-kameroista –, mutta kestää vuosikausia.

Tukeva ja ergonominen kädensija

α7 on 25 % kevyempi kuin parhaat DSLR-kamerat. Siinä on silti täysikokoinen kädensija, joka takaa kuvausmukavuuden vaikka koko päiväksi.

Pölynpoistojärjestelmä ja pölyä hylkivä pinnoite

Virheettömien kuvien ottamiseksi pölynestomekanismi värisee ultraäänisesti aina kun kamera sammutetaan, jotta kaikki kennoon tarttuvat hiukkaset karisevat pois. Lisäksi antistaattinen pinnoite auttaa estämään pölyä ja muita pienhiukkasia tarttumasta kennoon objektiivia vaihdettaessa.

Hylkii pölyä ja kosteutta

Kestävyyttä parantavia ominaisuuksia ovat painikkeiden ja valitsinten ympärillä olevat tiiviisteet ja suojaava kaksikerroksinen rakenne paneelien ja komponenttien ympärillä.

XGA OLED Tru-Finder™ -etsin

Tässä etsimessä on kompaktista rungostaan huolimatta korkea 1024 x 768 -tarkkuus, OLED-parannukset ja sama kolmen objektiivin optinen järjestelmä kuin lippulaivamallissa α99. Etsin näyttää kamera-asetusten tehosteet, jotta voit seurata tarkasti tuloksia. Nautit runsaasta värierojen kirjosta ja kolme kertaa suuremmasta kontrastista kuin α99:llä. Lisäksi etsimessä on muita korkeatasoisia ominaisuuksia, kuten 100 % etsimen peitto, laaja katselukulma, tietojen näyttö, ääriviivatoiminto ja suurennustoiminto.

Kuvausta täysikokoisella kennolla

Ainutlaatuisen 35 mm:n täyden koon kennon, äänentoisto-ominaisuuksien ja objektiivien joustavien vaihtomahdollisuuksien yhdistelmän ansiosta pääset uudelle kannettavan elokuvakuvauksen tasolle. Uusi nopeampi BIONZ X -kuvaprosessori tarjoaa myös ensimmäistä kertaa videokuvaukseen aluekohtaisen kohinanpoiston ja yksityiskohtien toiston, minkä ansiosta voit nauttia äärimmäisen tarkoista yksityiskohdista ja poikkeuksellisen vähäisestä kohinasta. Picture Effect, täysi HDMI®-lähtö ulkoiselle näytölle, P/A/S/M-tilat, täysi 1080p AVCHD Progressive -formaatti ja valittavana oleva 60p/24p-tallennus takaavat entistä laajemmat mahdollisuudet.

Äänen tallennus ja tarkkailu

Voit tarkkailla ääntä videoiden kuvaamisen ja toistamisen aikana kytkemällä kuulokkeet α7:n kuulokeliitäntään. Voit tarkistaa tasot näytön ohjainten avulla tai liittää kameraan ammattilaismaiset äänilaitteet käyttämällä XLR-liitäntöjen standardisovitinsarjaa.

Tehostettu hybridiautomaattitarkennus

α7:n automaattitarkennus koostuu monista eri ominaisuuksista: uusi salamannopea BIONZ X -kuvaprosessori, täyden koon kuvakenno ja uudelleen kehitetty tilakohteentunnistusalgoritmi, joka analysoi tarkennuksen reaaliaikaisesti käyttämällä tilataajuustietoja. Näin linssien hallinta on aina optimaalista.

Uusi silmien automaattitarkennus

Tarkennus tarkentaa kasvot teräviksi silloinkin, kun kohde on kääntynyt osittain poispäin kamerasta, ja pitää syväterävyysalueen pienenä. Tämä on parannetun silmientunnistuksen ansiota. Voit tarkentaa vaikka yhteen silmäterään. Vahvistaminen on helppoa, sillä valitun silmän päälle ilmestyy vihreä kehys, kun tarkennus on valmis. Eye AF -toimintoa voidaan käyttää, kun se on määritetty mukautettavalle painikkeelle. Näin käyttäjät voivat aktivoida sen välittömästi tilanteesta riippuen.

Lukittuva automaattitarkennus ja tarkennusalueen säätövalinnat

Lukittuva automaattitarkennus säätää kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan. Lisäksi se valitsee laajan automaattitarkennusalueen tarkennuspisteistä sopivimman. Näin automaattitarkennus on sulavaa ja vakaata. Voit aktivoida sen painamalla laukaisimen puoliväliin. Uusi BIONZ X -prosessori takaa nopeamman kohteen seurannan ja tunnistuksen kuin koskaan aiemmin. Joustavan pistetarkennuksen alueasetuksista voidaan valita pieni, keskikokoinen tai suuri automaattitarkennusalue kohteen koon mukaisesti. Näin varmistetaan, että kamera tarkentaa halutulle alueelle. Käytettävissä ovat myös laajan ja aluetarkennusalueen asetukset.

Uudet automaattitarkennusalueen säätövalinnat

Joustavan pistetarkennuksen alueasetuksista voidaan valita pieni, keskikokoinen tai suuri automaattitarkennusalue kohteen koon mukaisesti. Näin varmistetaan, että kamera tarkentaa halutulle alueelle. Käytettävissä ovat myös laajan ja aluetarkennusalueen asetukset.

Full HD 60p -videokuvaus

Kuvaa uskomattoman selkeitä ja erittäin sulavasti toistuvia videoita tallentamalla ne Full HD -tarkkuudella (1920 x 1080 pikseliä) AVCHD Ver. 2.0 (progressiivinen) -muodossa erittäin nopealla 60 fps:n tallennusnopeudella. α7 tukee myös 24p-videotallennusta, joka takaa videoillesi hienostuneen elokuvamaisen tyylin.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.