Valikko

Nikon Monarch 82ED-A kaukoputki

Tuotekoodi:
BDA151WA
1 489,00 €
Varastossa

Nikon Monarch 82ED-A kaukoputki (ilman okulaaria)

Nauti MONARCH-kaukoputken tarkasta optiikasta ja korkeasta kontrastista.

Tarkkailitpa lintuja tai luonnon kauneutta, erittäin pienen hajonnan ED-lasia sisältävä kehittynyt optinen apokromaattijärjestelmä vähentää värivirheitä tuottaen poikkeuksellisen selkeän näkökentän. Tasokorjattu linssijärjestelmä tarjoaa yhtenäisen terävyyden reunoille asti.

Optimoitu tarkennusjärjestelmä tarjoaa eri nopeuksia yhdellä tarkennusrenkaalla – hienosäätö etäisille kohteille ja karkeampi säätö lähellä oleville kohteille – taaten tarkan hallinnan luonnollisella liikkeellä.

MONARCH-kaukoputki on ihanteellinen ulkokäyttöön, koska se on vesitiivis ja huurtumaton. Se on vankka ja kestävä joka säässä.

ERINOMAINEN OPTINEN SUORITUSKYKY REUNASTA REUNAAN

Kehittyneen optisen apokromaattijärjestelmän ansiosta näkymä on tarkka ja korkeakontrastinen jopa heikoissa valo-olosuhteissa. Siinä on erittäin pienen hajonnan ED-lasi, joka korjaa myös violetin väriaberraation punaisen, sinisen ja vihreän lisäksi. Tasokorjattu linssijärjestelmä korjaa näkökentän kaarevuuden tuottaen yhdenmukaisen terävyyden reunasta reunaan. Näkymä on aina kirkas ja selkeä koko näkökentän laajuudella.

OPTIMOITU MEKAANINEN SUORITUSKYKY

Tarkenna kohteisiisi nopeammin ja varmemmin optimoidulla tarkennusjärjestelmällä. Se tarjoaa erilaisia tarkennusnopeuksia optimaaliseen käyttöön yhdellä tarkennusrenkaalla taaten nopean pääsyn tarkennuksen hienosäätöön etäällä oleville kohteille ja karkeampaan säätöön lähellä oleville kohteille. Yksinkertainen ja optimoitu käyttö tarjoaa erinomaisen mekaanisen suorituskyvyn.

SUUNNITELTU KAIKKEEN ULKOKÄYTTÖÖN

Tarkkailitpa lintuja suoalueella tai ihailitpa yötaivasta kosteissa olosuhteissa, voit rentoutua, sillä kaukoputkesi on suunniteltu kestämään joka säätä. Typpikaasu takaa MONARCH-kaukoputken huurtumattomuuden. Lisäksi se on vesitiivis jopa 1 metrin syvyyteen saakka 10 minuutin ajan.

KORKEALAATUINEN, ERITTÄIN KESTÄVÄ

MONARCH-kaukoputken luja ja kestävä runko on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Matkustitpa miten kauan tahansa ääriolosuhteissa, kaukoputkesi on suunniteltu selviytymään kaikista haasteista.

Mallin nimi:                                                   MONARCH 82ED-A

Objektiivin ulkohalkaisija (mm):                    82 mm

Lähin tarkennusetäisyys (m):                         5 m

Suodinkoko (mm):                                         86 mm (P = 1)

Pituus (mm):                                                  3341mm (pelkkä runko)   3642mm (vastavalosuoja ulosvedettynä)

Korkeus x leveys (mm):                                  112 x 108   (ilman suojuksia)

Paino (g):                                                       1 640 g   (ilman suojuksia)

Vesitiivis:                                                       Kaukoputkiyksikkö: Vesitiivis ja huurtumaton (jopa 1 metrin syvyyteen 10 minuutin ajan, typpitäytetty

 

Edellä mainitut tiedot eivät sisällä okulaareja.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.