Valikko

FOCUS CAPTAIN 7X50 COMPASS

Tuotekoodi:
107924
199,00 €
3-5 päivää

Captain 7x50 Compass on Focuksen Captain-sarjan edistyneitä merikiikareita aktiivisille veneilijöille, hyvällä valikoimalla ominaisuuksia sekä rakenteessa että optisessa suorituskyvyssä. Korkealuokkaisten BaK-4 kattoprismojen ansiosta sileät, kompaktit ja iskunkestävät kiikarit kulkevat kaikenkoisten veneiden kapteenien mukana säästä riippumatta.

Korkeakitkainen kumipinnoite tarjoaa sekä hyvän otteen että suojaa iskuilta - keveä kiikari toimii helposti yhdellä kädellä, joten sitä voi käyttää myös kovemmassa merenkäynnissä.

Vakaatoiminen sisäänrakennettu kompassi näyttää suunnan ja tekee navigoinnista helpompaa. Näkymässä on myös mittakaavaristikko joka helpottaa etäisyyksien ja kohteiden koon arviointia.

BaK-4 prismat on valmistettu Barium Crown-lasista ja käsitelty hopeapinnoitteella täyden heijastustehon saavuttamiseksi, ja vaihekorjattu terävyyden ja valonlähetyskyvyn parantamiseksi. Edistynyt monikerrospinnoite (Full Broadband Multi Coating, FBMC) vastustaa heijastuksia kaikilla lasipinnoilla, ja tuottaa kirkkaan ja terävän kuvan jopa suorassa auringonvalossa.

Kierrettävät silmäsuppilot helpottavat silmäetäisyyden säätämistä ja tekevät käytöstä helpompaa parhaalla lopputuloksella. Kiikarien leveyssäätö on silmien leveydelle välillä 56-73mm. Kiitos pitkän 17.6mm silmän etäisyyden okulaarista, kiikarit toimivat helposti silmälasien kanssa. Pitkän syväterävyysalueen ansiosta Captain 7x50 Compass vähentää tarvetta säätää tarkennusta. Terävä kuva kahdesta metristä äärettömään koko näkökentällä!

Kantopussi, kelluva kantohihna ja akku sisältyvät pakkaukseen.

Diopterin säätö
+/- 3
Silmäsuppilot
Ylöskäännettävä
Prisma
Kattoprisma
Jalustasovitin
Kyllä
Objektiivin halkaisija (mm)
50 mm
Suurennos (x)
7 x
Optinen pinnoite
Phase Coating, FMC
Hämäräluku
19
Lasin tyyppi
BaK-4
Vesitiivis
Kyllä
Näkökenttä (kulma) (°)
6,7 °
Ulostulopupilli Ø (mm)
7.1 mm
Näkökenttä (näennäinen) (°)
47 °
Silmäetäisyys (mm)
17 mm
Näkökenttä (1000m) (m)
116 m
Lähin tarkennus (m)
2 m
Pupilliväli
56-73 mm
Warranty
5 year(s)
Käyttötarkoitus
Veneily
Mitat (SxLxK) (mm)
130 x 175 x 58 mm
Paino (g)
933 g

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.