Valikko

KOWA BDII-XD 10x42 WA

Tuotekoodi:
BDII42-10XD
499,00 €
norm 529,00 €
2-3 päivää

Laajennettua näkökulmaa

Kowa BDII-XD kiikarisarjan merkittävimpiä ominaisuuksia on luokkansa huippua oleva laajakulmasuorituskyky, jonka ansiosta kuva-alan koko ja terävyys koko kuva-alalla ovat ennennäkemättömiä. Laajan kuva-alan ansiosta löydät tarkastelukohteen nopeammin ja varmemmin.

Ei ihan tavallinen ED-linssi

BDII-XD omaa Kowan legendaarisen tupla XD-objektiivilinssin. Tämä luontoystävällinen ED-lasilinssi sisältää paljon fluoriittimineraalia, jonka valonläpäisyky on paras tunnetuista materiaaleista. Tämän ansiosta näkymä on kirkas kuva-alan reunasta reunaan ilman värivuotoa. Kowan vuosikymmeniä kehittämä pinnoiteteknologia viimeistelee huippuluokan valonläpäisykyvyn linsseille.

Kowa BDII-XD kiikarit tuottavat aamusta iltaruskoon tarkkoja, luonnollisen värisiä näkymiä joista näkee uskomattoman tarkkoja yksityiskohtia.

Luotettavaa pitkäikäistä kestävyyttä

BDII-XD -sarjan rungot on valmistettu magnesiumlejeeringistä joka on yhtä kestävää kuin teräs mutta painaa paljon vähemmän. Kevyt ja kestävä rakenne kestää rankimmatkin olosuhteet.

Magnesiumrungon ympärillä on kuminen panssarointi joka tarjoaa erinomaisen otepinnan ja vielä entisestäänkin parantaa kiikarien kestävyyttä.

Kiikarit ovat täysin vedepitävät ja ne on täytetty typpikaasulla linssien huurtumisen estämiseksi. Kowan ainutlaatuinen KR-suojapinnoite torjuu likaa ja estää tahrojen kertymisen linssipinnoille.

Käyttömukavuutta kaikille käyttäjille

Herkästi liikkuva, hyvävasteinen tarkennusrengas tarjoaa tarkkuutta ja pehmeästi kierrettävät silmäsuojat tarjoaat kaikille käyttäjille miellyttävän toimivan katseluasetuksen, myös lasien kanssa käytettynä. Helpon diopterisäädön ansiosta BDII-XD mukautuu tarkalleen käyttäjän tarpeisiin.

Diopterin säätö +/-4

Silmäsuppilot Ylöskäännettävä

Prisma Kattoprisma

Jalustasovitin Kyllä

Objektiivin halkaisija (mm) 42 mm

Suurennos (x) 8x

Optinen pinnoite Phase Coating, KR Coating, FMC, C3

Hämäräluku 18.3

Lasin tyyppi XD

Näkökenttä (kulma) (°)  8,2 °

Ulostulopupilli Ø (mm) 5,3 mm

Näkökenttä (näennäinen) (°) 72 °

Silmäetäisyys (mm) 17 mm

Näkökenttä (1000m) (m) 143 m

Lähin tarkennus (m) 1,8 m

Pupilliväli 57-76 mm

Warranty 10 year(s)

Käyttötarkoitus Matkustus, Luonnon tarkkailu, Metsästys, Lintujen tarkkailu

Paino (g)640g

Mitat (SxLxK) (mm)  128 x 139 x 52,5 mm

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.