Valikko

Canon EF 2X III

Tuotekoodi:
4410B005
479,00 €
5-7 päivää

Canon Extender EF 2x III

Suurenna objektiivin polttoväliä 2-kertaisesti kuvanlaadusta tinkimättä

Tämä polttovälin muuttaja suurentaa Canonin L-sarjan tele- ja telezoom-objektiivien polttoväliä 2-kertaisesti ja parantaa automaattitarkennuksen tarkkuutta sekä kameran ja objektiivin yhteistoimintaa. Laite sopii erinomaisesti lehdistö-, urheilu- ja luontokuvaukseen.

Edut

  • Suurentaa pääobjektiivin polttoväliä 2-kertaisesti
  • Erinomainen kuvanlaatu
  • Kestää hyvin pölyä ja vettä
  • Parannettu kameran ja objektiivin yhteistoiminta
  • Optimoidut linssipinnoitteet
  • Yhteensopiva L-sarjan tele- ja telezoom-objektiivien kanssa

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Polttovälin suurennus superteleobjektiiveille

Extender EF 2x III on suunniteltu toimimaan erityisesti L-sarjan IS-superteleobjektiivien kanssa, ja se suurentaa niiden polttoväliä 2-kertaisesti. Polttovälin muuttaja on suunniteltu siten, ettei objektiivin suorituskyky tai kuvanlaatu kärsi.

Laadukas rakenne

Parannetut heijastusta estävät materiaalit objektiivin rungon sisällä sekä linssielementtien ulkoreunojen pinnoite vähentävät heijastumia. Rakenne kestää hyvin pölyä ja vettä, mikä osaltaan helpottaa kuvien laadun ylläpitämistä.

Parannettu kameran ja objektiivin yhteistoiminta

Sisäinen mikroprosessori varmistaa tarkan tiedonsiirron objektiivin ja kameran välillä ja tehostaa automaattitarkennusta ja valonmittausta.

Yhteensopiva L-sarjan tele- ja telezoom-objektiivien kanssa

Extender EF 2x III on yhteensopiva useimpien Canonin L-sarjan tele- ja telezoom-objektiivien kanssa. L-sarja on Canonin ammattikäyttöön tarkoitettu lippulaivamallisto. Se suurentaa objektiivin polttoväliä, mutta pienentää objektiivin tehokasta aukkoa vain kaksi askelta.

Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää) 9/5
Pölyä/kosteutta hylkivä kyllä¹
Suurin halkaisija x pituus (mm) 72,0 × 52,7
Paino (g) 325
Soft case LP811
Pölyä/kosteutta hylkivä ¹ Pölyä/kosteutta hylkivien objektiivien kiinnikkeessä on kumitiiviste, joka voi aiheuttaa pientä kulumista kameran rungon bajonettiosassa. Tämä ei vaikuta objektiivin tai kameran suorituskykyyn.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.