Valikko

Nikkor AF-S 200-500mm F5.6 E ED VR

Tuotekoodi:
JAA822DA
1 399,00 €
norm 1 549,00 €
3-6 päivää

 

Nikkor AF-S 200-500mm F5.6 E ED VR

Tämä FX-koon objektiivi tuo supertelekuvaukseen 200-500 mm:n polttovälialueen ja kiinteän aukon f/5,6 ansiosta uudenlaista joustavuutta.

Tämä objektiivi takaa vankkumattoman suorituskyvyn muun muassa villieläimiä, lintuja, lentokoneita tai nopeatempoisia urheilutapahtumia kuvattaessa. 200-500 mm:n alue tarjoaa erinomaisen ulottuvuuden. Kiinteä suurin aukko f/5,6 mahdollistaa miellyttävän ja tasaisen valotuksen ja syväterävyyden hallinnan koko zoomausalueella. Nikonin vaikuttavalla tärinänvaimennusjärjestelmällä voi kuvata jopa 4,5 askelta tavallista pidemmällä suljinajalla, ja SPORT-tärinänvaimennustilasta on hyötyä nopeaa toimintaa seurattaessa. Sähkömagneettinen himmennin varmistaa valotuksen tarkkuuden nopean sarjakuvauksen aikana.

FX-koon supertelezoom-objektiivi: mahdollistaa monipuolisen 200–500 mm:n polttovälialueen käytön (DX-koon vastaavuus: 300–750 mm). Sopii erinomaisesti villieläimien, lintujen, lentokoneiden ja nopeatempoisten urheilutapahtumien kuvaamiseen.

Kiinteä valovoima f/5,6: tuo käyttöön tasaisen suljinajan ja syväterävyyden hallinnan koko zoomausalueella.

Erinomainen optinen suorituskyky: kolme erittäin pienen hajonnan ED-lasielementtiä vähentävät väriaberraatiota.

Tärinänvaimennus (VR): vähentää kuvan tärähtämistä ja mahdollistaa kuvauksen jopa 4,5 askelta pidemmällä suljinajalla.¹ SPORT-tärinänvaimennustila vakauttaa etsinkuvaa kuvattaessa nopeasti liikkuvia kohteita. Sarjakuvauksen kuvausnopeus ja laukaisun aikaviive ovat samaa luokkaa kuin silloin, kun tärinänvaimennus on poissa käytöstä. SPORT-tärinänvaimennustila soveltuu täydellisesti lentävien lintujen kaltaisten liikkuvien kohteiden tai nopeatempoisten urheilulajien kuvaamiseen.

Nopea automaattitarkennus: Nikonin SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa erittäin nopean ja erittäin hiljaisen automaattitarkennuksen sekä saumattoman siirtymisen käsitarkennukseen.

Sähkömagneettinen himmennin: takaa yhtenäisen ja täsmällisen valotuksen nopean sarjakuvauksen aikana.

Lyhin tarkennusetäisyys: 2,2 m.

Zoomin lukituskytkin: estää objektiivin ”vaeltamisen”, kun kameraa ei käytetä.

Jalustajalka: parantaa objektiivin vakautta jalustaa käytettäessä.

Automaattitarkennus telejatkeiden kanssa: kiinteä suurin aukko f/5,6 mahdollistaa automaattitarkennuksen jopa 1,4-kertaista telejatketta käytettäessä (liitettynä f/8-yhteensopivaan kameraan).

Vakiovarusteet: irrotettava vastavalosuoja ja pehmeä laukku.

Polttoväli

200–500 mm

Suurin aukko

f/5,6

Pienin aukko

f/32

Objektiivin rakenne

19 elementtiä 12 ryhmässä (mukana 3 ED-lasielementtiä)

Kuvakulma

Nikonin filmijärjestelmäkamerat ja FX-koon digitaaliset järjestelmäkamerat: 12°20′ - 5°00′. Nikonin DX-koon digitaaliset järjestelmäkamerat: 8°00′ - 3°10′

Lyhin tarkennusetäisyys

2,2 m polttotasolta (koko zoomausalueella)

Suurin kuvaussuhde

0,22-kertainen

Himmenninlehtien määrä

9 (pyöristetty himmenninaukko)

Suodinkoko

95 mm

Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 108 mm × 267,5 mm

Paino

Noin 2 300 g (mukaan lukien jalustarengas) Noin 2 090 g (ilman jalustarengasta)

Vakiovarusteet

95 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-95, bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja HB-71, objektiivin takasuojus LF-4, puolikova laukku CL-1434

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.