Valikko

Nikkor AF-S 80–400mm F4.5-5.6G ED VR

Tuotekoodi:
JAA817EA
2 699,00 €
Varastossa

Tehokas telezoom-objektiivi, jota voidaan käyttää FX-koon järjestelmäkameroissa.

Tässä objektiivissa on laaja 80–400 mm:n polttoväli ja ensiluokkainen optinen rakenne, joten se sopii monenlaisille kohteille, esimerkiksi luonto-, maisema- ja urheilukuvaukseen.

Nikonin tärinänvaimennusjärjestelmän ansiosta voit kuvata jopa neljä askelta pidemmällä suljinajalla, jolloin saat vakaita kuvia millä tahansa polttovälillä, kun kuvaat käsivaralta. Neljä ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä ja yksi Super ED -lasielementti korjaavat väriaberraatiota ja optisia värivirheitä, joita voi ilmetä pitkillä polttoväleillä.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu

Pääominaisuudet

FX-koon telezoom-objektiivi, jossa 80–400 mm:n polttoväli (120–600 mm käytettäessä Nikonin DX-koon järjestelmäkamerassa).

Erinomainen optinen suorituskyky: neljä ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä ja yksi Super ED -lasielementti korjaavat väriaberraatiota ja optisia värivirheitä, joita voi ilmetä pitkillä polttoväleillä.

Nanokidepinnoite: vähentää huomattavasti haamukuvia ja heijastuksia jopa vastavaloon kuvattaessa.

Tärinänvaimennusjärjestelmä (VR), jossa normaali tila, aktiivinen tila ja jalustatila. Vähentää kameran tärähtämistä ja mahdollistaa kuvauksen jopa neljä askelta pidemmällä suljinajalla.

Silent Wave Motor (SWM) -ultraäänimoottori mahdollistaa nopean, hiljaisen ja tarkan automaattitarkennuksen.

Kolme tarkennustilaa: A/M (automaattitarkennus, jossa on käsisäätömahdollisuus, automaattitarkennusta painottava tila), M/A (automaattitarkennus, jossa on käsisäätömahdollisuus, käsisäätöä painottava tila) ja M (käsitarkennus).

Automaattinen tarkennus telejatkeella: Automaattitarkennus toimii jopa silloin, kun 1,4-kertainen telejatke on kiinnitetty f/8-aukkoarvon kanssa yhteensopivaan kameraan.

Tarkennuksen rajoituskytkin:”FULL” ja ∞-6m, jolla voit vähentää tarkennusaikaa kuvattaessa tietyllä etäisyydellä.

Objektiivin putken lukitus (kun putki on sisäänvedetty 80 mm:n asennossa) estää putken pitenemisen omasta painostaan, kun objektiivi ei ole käytössä.

Irrotettava jalustajalkavakiovarusteena.

Tekniset tiedot

Polttoväli 80–400 mm
Suurin aukko f/4,5–5,6
Pienin aukko f/32–40
Objektiivin rakenne 20 elementtiä 12 ryhmässä (mukana 4 ED-linssielementtiä, 1 Super ED -linssielementti ja nanokidepinnoitettuja linssielementtejä)
Kuvakulma 30° 10′–6° 10′ (20°–4° Nikonin DX-koko)
Lyhin tarkennusetäisyys Automaattitarkennus: 1,75 m polttotasolta kaikissa zoomausasennoissa Käsitarkennus: 1,5 m polttotasolta kaikissa zoomausasennoissa
Suurin kuvaussuhde Noin 1/5-kertainen
Himmenninlehtien määrä 9 (pyöristetty himmenninaukko)
Suodinkoko 77 mm (P = 0,75 mm)
Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä) Noin 95,5 mm (enimmäishalkaisija) x 203 mm (pituus objektiivin kiinnitysrenkaasta)
Paino Noin 1 570 g, mukaan lukien jalustarengas Noin 1 480 g ilman jalustarengasta
Vakiovarusteet 77 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-77, objektiivin takasuojus LF-4, objektiivilaukku CL-M2, vastavalosuoja HB-65

 

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.