Valikko

Nikkor Z 70-200mm f/2.8 VR S

Tuotekoodi:
JMA709DA
2 699,00 €
norm 2 899,00 €
kysy saatavuutta

Nikkor Z 70-200mm f/2.8 VR S – Keskipitkä f/2,8-telezoomobjektiivi ammattilaisille

Aina valmiina. 70–200 mm:n polttovälialue, edistyksellinen optiikka ja säänkestävä rakenne takaavat, että tämä valovoimainen täyden kennokoon peilittömän järjestelmän objektiivi kattaa kaikki kuvaustilanteet. Olipa kyse urheilu-, tapahtuma- tai reportaasikuvauksesta, poikkeuksellisen pieni koko antaa vapauden kulkea rajoituksitta.

Kuvaatpa toimintaa valokuviin tai videoihin, voit luottaa NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S:n tuloksiin. Tarkennus toimii sulavasti, nopeasti ja äänettömästi. Näkymän jokainen osanen toistuu poikkeuksellisen selkeänä. Kuvausasetukset voi varmistaa suoraan objektiivista. Vankka rakenne kestää jatkuvan ammattimaisen käytön.

Kaunis boke-efekti

Suuri Z-bajonetti sekä muuttumaton pyöristetty 9-lehtinen f/2,8-himmenninaukko mahdollistavat erinomaisen suorituskyvyn missä tahansa valaistuksessa. Tämän telezoomobjektiivin tuottama luonnollinen boke-efekti voimistuu tasaisesti kuvan reunoja kohti.

Tarkkaakin tarkempi

Terävyys on erinomainen koko kuva-alueella – myös kuvattaessa suurimmalla aukolla tai lähietäisyyksillä. Lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,5 m zoomausalueen laajakulmapäässä ja telekuvauspäässäkin 1 m.

Ei enää linssiheijastuksia

ARNEO- ja nanokidepinnoite torjuvat haamukuvia ja heijastuksia. Nikonin ED- ja SR-lasi vähentävät väriaberraatiota. SR-lasi korjaa vaikeammin hallittavaa sinistä valoa. Kuvat ovat teräviä, ja niissä on erinomainen kontrasti.

Videovalmiudet

Jos tarina kaipaa videokuvaa, otosten hallinta on sujuvaa ja täsmällistä. Objektiivin näytössä on syväterävyysasteikko, joten kullekin aukolle soveltuva vähimmäis- ja enimmäisetäisyys on helppo selvittää. Kuvakulman muuttuminen tarkennuksessa on lähes olematonta. Vakaa aukon hallinta tekee valotuksen muutoksista luonnollisia koko kuva-alassa.

Kaikkiin olosuhteisiin

Tämä täysin säänkestävä objektiivi on suunniteltu selviämään haastavimmistakin tilanteista. Fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua.

Vaivaton

Zoomaus- ja tarkennusrenkaiden kiertoon tarvitaan juuri sopivasti vääntövoimaa. Äänettömällä ohjausrenkaalla voi säätää aukkoa, ISO-herkkyyttä tai valotuksen korjausta.

Muuntautumiskykyinen

Tarkennuksen lukituksesta valotuksen mittaukseen, haarukointiin ja niin edelleen. Objektiivin Fn-painikkeille voi määrittää jopa 21 eri toimintoa.

Tarkka

OLED-tietonäytön ansiosta aukon, tarkennusetäisyyden, tarkan polttovälin, ISO-herkkyyden ja syväterävyyden voi tarkistaa nopeasti suoraan objektiivista.

Enemmän valoa. Enemmän vapautta.

Reportaasit. Häät. Mainoskuvaukset. Kuvasitpa mitä tahansa, näkymän jokainen yksityiskohta piirtyy luonnollisen terävänä. Jopa tähdet ja katuvalot toistuvat kauniin pyöreinä pisteinä.

Kun haluat tallentaa videokuvaa, voit hallita syväterävyyttä täsmällisesti suoraan objektiivista.

Yksi objektiivi. Lähes mikä tahansa tilanne.

Objektiivi on suojattu täysin säänkestäväksi ja se kestää jatkuvan ammattimaisen käytön. Fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa kuvanlaadun kärsimättä.

VAIVATON

Zoomaus- ja tarkennusrenkaiden säätöön tarvitaan juuri sopivasti vääntövoimaa. Ohjausrengasta voidaan käyttää äänettömään aukon hallintaan tai valotuksen korjaukseen.

MUUNTAUTUMISKYKYINEN

Tarkennuksen lukituksesta mittaukseen, haarukointiin ja niin edelleen. Voit määrittää objektiivin Fn-painikkeelle jopa 21 eri toimintoa.

TARKKA

OLED-tietonäytön ansiosta voit nopeasti tarkistaa aukon, tarkennusetäisyyden, tarkan polttovälin ja syväterävyyden suoraan objektiivista.

 

SISÄLTYVÄT VARUSTEET

Objektiivilaukku CL-C2

 NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S -objektiivin vastavalosuoja HB-87

 Objektiivin suojus LC-82B

 Takasuojus LF-N1 Nikonin Z-bajonetilla varustetuille objektiiveille

 

Tyyppi

Nikonin Z-bajonetti

Kennokoko

FX / 35 mm

Polttoväli

70–200 mm

Suurin aukko

f/2,8

Pienin aukko

f/22

Objektiivin rakenne

21 elementtiä 18 ryhmässä (sis. 6 ED-linssielementtiä, 2 asfääristä elementtiä, 1 fluoriittielementin, 1 SR-linssielementin, nanokide- ja ARNEO-pinnoitettuja elementtejä sekä fluoripinnoitetun etulinssielementin)

Kuvakulma

FX-muoto: 34° 20’–12° 20′, DX-muoto: 22° 50’–8°

Polttoväliasteikko

Merkitty millimetreinä (70, 85, 105, 135, 200)

Tarkennusjärjestelmä

Sisäinen tarkennusjärjestelmä

Lyhin tarkennusetäisyys

70 mm:n zoomausasento: 0,5 m, 85 mm:n zoomausasento: 0,63 m, 105 mm:n zoomausasento: 0,68 m, 135 mm:n zoomausasento: 0,8 m, 200 mm:n zoomausasento: 1,0 m (mitattu polttotasolta)

Suurin kuvaussuhde

0,2-kertainen

Tärinänvaimennus

Kyllä. Linssin siirto äänikelamoottoreilla (VCM)

Himmenninlehtien määrä

9 (pyöristetty himmenninaukko)

Suodinkoko

77 mm (P = 0,75 mm)

Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 89 mm (enimmäishalkaisija) x 220 mm (pituus objektiivin kiinnitysrenkaasta)

Paino

Noin 1 440 g (sis. jalustarenkaan), noin 1 360 g (ilman jalustarengasta)

Automaattitarkennus

Kyllä

Sisäinen tarkennus

Kyllä

Tarkennus

Automaattinen, käsisäätö

Vakiovarusteet

Objektiivin etusuojus LC-77B, objektiivin takasuojus LF-N1, vastavalosuoja HB-92, objektiivilaukku CL-C3

 

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.