Valikko

Olympus M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro

Tuotekoodi:
V312040BW000
249,00 €
norm 299,00 €
Loppuunmyyty

Kiinteäpolttovälinen M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro -objektiivi tarjoaa ennennäkemättömän suurennuksen ja tarkennusetäisyyden

Luokkansa suorituskykyisin ja lähimmälle tarkentava makro-objektiivi

Olympus julkaisi Micro Four Thirds - järjestelmäkameroiden luokkaan uuden makro-objektiivin: kevyt M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro, joka tarjoaa parhaimman* suurennuksen (2,5x**) sekä lyhimmän, vain 9,5 cm:n tarkennusetäisyyden. Sen ansiosta kunnianhimoiset harrastajakuvaajat voivat hyödyntää luovuuttaan taltioidakseen luonnon lumoavia yksityiskohtia, joita on hankala erottaa paljaalla silmällä. Toinen luontokuvaajia houkutteleva ominaisuus on objektiivin kevyt rakenne ja lähes äänetön tarkennusmekanismi, joka tarjoaa testien mukaan jopa 20–30 % paremman automaattitarkennusvasteen perinteisiin makro-objektiiveihin verrattuna.

Uusi M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro -objektiivi asettuu polttoväliltään Olympuksen Premium-mallistoon kahden valovoimaisen sisarmallin, eli 25mm 1:1.8 -normaaliobjektiivin ja 45mm 1:1.8 -potrettiobjektiivin, väliin. Sen optinen laatu ulottuu näiden molempien huippuluokan objektiivien tasolle. Se tarjoaa kauniin, ympyrämäisen boken, ja se on lähes vapaa kaikista vääristymistä, joita esiintyy 1:3.5 -makroluokan edullisemmissa objektiiveissa. Tämäntasoista laatua ei useinkaan saavuteta äärimmäisen suurilla suurennuksilla, eikä varsinkaan nopeasti tarkentavissa ja kompakteissa makro-objektiiveissa. Lisäetuna on yhteensopivuus tiettyjen Olympus-kameroiden tarkennuksen haarukoinnin kanssa – tämä toiminto taltioi automaattisesti useita versioita yhdestä kohteesta eri tarkennusasetuksilla, joten voit valita niistä parhaan.

Vedenalainen maailma tarjoaa luonnollisesti valtavan määrän kohteita makrokuvaajille, ja uusi objektiivi on yhteensopiva Olympuksen kasvavan sukellusvarustevalikoiman kanssa. Tarjolla on muun muassa vesitiiviitä koteloita monille kameroille, ja sukeltajat voivat varustaa ne esimerkiksi heijastukset poistavalla renkaalla ja erityisillä tarkennusvälineillä manuaalisten säätöjen tekemiseksi veden alla.

M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm* 1:3.5 Macro Premium -objektiivi

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Helposti mukaan otettava, kiinteäpolttovälinen Micro Four Thirds -objektiivi luokkansa parhaalla* 2,5-kertaisella** suurennuksella ja 9,5 cm:n lähitarkennusetäisyydellä.
 • Poikkeuksellisen laadukas makrokuvanlaatu ja hienostunut, ympyrämäinen boke ilman merkittäviä vääristymiä, jopa suurimmalla suurennuksella.
 •  Erittäin nopea ja lähes äänetön automaattitarkennus merkitsee, että voit hyödyntää myös silmänräpäyksessä ohimenevät kuvausmahdollisuudet kuvatessasi nopeasti liikkuvia luonnonkappaleita.
 •  Soveltuu spontaaniin käsivaralähikuvaukseen
 • Polttoväli: 30 mm
 • Aukko: 3.5
 •  Lähin tarkennusetäisyys: 9,5 cm
 • Suurin kuvasuurennus: 2,5x**
 • 7 linssielementtiä 6 ryhmässä
 • Halkaisija: 57 mm
 • Syvyys: 60 mm
 • Paino: 128 g
 • Suodinkoko: 46 mm
 • Kuvanvakaaja: rungon sisäinen

Lens type

Prime lens

Max Format size

FourThirds

Focal length

30 mm

Image stabilization

No

Lens mount

Micro Four Thirds

Aperture

Maximum aperture

F3.5

Minimum aperture

F22

Aperture ring

No

Number of diaphragm blades

7

Optics

Elements

7

Groups

6

Special elements / coatings

1 aspherical, 1 ED, 1 dual super aspheric

Focus

Minimum focus

0.10 m (3.94″)

Maximum magnification

1.25×

Autofocus

Yes

Motor type

Micromotor

Full time manual

No

Focus method

Internal

Distance scale

No

DoF scale

No

Physical

Weight

128 g (0.28 lb)

Diameter

57 mm (2.24″)

Length

60 mm (2.36″)

Sealing

No

Colour

Black

Filter thread

46.0 mm

Hood supplied

No

Tripod collar

No

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.