Valikko

Sony E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS

Tuotekoodi:
SEL70350G.SYX
949,00 €
Varastossa

Sony E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS

Hienot yksityiskohdat välillä 70–350 mm

Optimoitu optinen ja mekaaninen rakenne takaa huippuluokan zoomaussuorituskyvyn APS-C-rungoilla (vastaa: 105–525 mm). G Lens -objektiivien laatu pysyy hyvänä koko zoomausalueella kuvan reunoihin asti. Kaikki tämä on koottu kompaktiin, mukana kulkevaan 5x superteleobjektiiviin, jossa on sisäänrakennettu kuvanvakautus.

 

Laadukas G Lens -enimmäispolttoväli 350 mm

Huipputarkan optisen rakenteen yksi asfäärinen elementti ja kolme ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä poistavat vääristymät ja teleobjektiivien pitkillä polttoväleillä yleiset väripoikkeamat koko zoomausalueella. Kuvista tulee kauttaaltaan teräviä ja selkeitä kaikilla zoomausasetuksilla. G Lens -teleobjektiivi tuottaa kuviin myös upean boke-sumennuksen.

 

Kompakti superteleobjektiivi, 5x zoomaus

Laajasta 5-kertaisesta zoomausalueesta huolimatta objektiivi painaa vain 625 grammaa. Sen pieni koko helpottaa koko kameran käsittelyä. Polttoväli 70–350 mm (vastaa 105–525 mm:iä) sopii monipuolisten kohteiden kuvaamiseen. Sisäänrakennettu optinen kuvanvakautus estää liikesumentumia ja auttaa saamaan teräviä kuvia kuvattaessa käsivaralta pitkillä telepolttoväleillä.

 

Lineaarinen XD-moottori APS-C-objektiivissa

APS-C-objektiivissa käytetään Sonyn XD (Extreme Dynamic) -moottoritekniikkaa, joka takaa huippuluokan nopean, tarkan ja sinnikkään automaattitarkennuksen. Automaattitarkennuksen kanssa uusimmat kompaktit APS-C-rungot ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä järjestelmiä, joilla kuvata maisemia, luontoa ja paljon muuta.

 

Monipuolinen, luotettava ja helposti hallittava

Optinen SteadyShot-kytkin, mukautettava tarkennuksen pitopainike ja zoomin lukituskytkin parantavat objektiivin käsittelyominaisuuksia, ja pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne2 takaa luotettavan toiminnan hankalissakin olosuhteissa. Kätevän kokonsa ansiosta saumattoman luotettava ammattitasoinen objektiivi kulkee kätevästi mukana missä tahansa.

  • G Lens -superteleobjektiivi, jossa 5x suurennusalue
  • Lineaarinen XD-moottori takaa erinomaisen vasteen ja vähäisen tärinän – tuloksena on nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus
  • Yksi asfäärinen elementti ja kolme ED-lasia – suuri tarkkuus koko zoomausalueella
  • Optical SteadyShot -toiminto takaa tarkat kuvat käsivaralta kuvatessa
  • Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne
  • Vähimmäistarkennusetäisyys: 1,1–1,5 m (3,61–4,93 ft)
  • Suurin suurennussuhde (x) 0,23
  • Suodattimen halkaisija (mm) 67
  • Paino 625 g

Paketin sisältö

Sony E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS

Suojus (malli): ALC-SH160

Objektiivin etusuojus: ALC-F67S

Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.