Valikko

Sony Vario-Tessar T* FE 24–70mm F4 ZA OSS

Tuotekoodi:
SEL2470Z.AE
1 099,00 €
norm 1 149,00 €
4-6 päivää

Kompakti zoom, täysikokoinen kenno – aina tarkka

Vario-Tessar® T* FE 24–70 mm F4 ZA OSS -objektiivi (SEL2470Z)

Tämä kompakti ja monikäyttöinen 24–70 mm:n zoom-objektiivi tuo tunnetun ZEISS-tarkkuuden ja kontrastin moniin eri kuvaustilanteisiin – luontotutkielmista muoto- ja maisemakuviin. F4-enimmäisaukko koko polttovälialueella ja sisäänrakennettu kuvanvakautus takaavat, että objektiivi toimii hyvin myös hämärässä.

ZEISS-muotoilua

Vuonna 1846 perustettu ZEISS AG on kameraoptiikan alalla legendaarinen nimi. Yhtiön objektiivit tunnetaan poikkeuksellisesta selkeydestä, kirkkaudesta, tarkkuudesta ja kontrastista. Tässä objektiivissa on laadukas ZEISS T* -pinnoite, joka vähentää sisäisiä heijastuksia ja minimoi heijastumat ja haamukuvat.

Pehmennä sulavasti

Perinteisen monikulmaisen himmenninaukon sijaan objektiivissa on 7-lamellinen pyöreä aukko, joka tuottaa luonnollisemman taustan pehmennyksen.

Hienostunut optinen suorituskyky

Asfääriset linssielementit minimoivat vääristymät, ja Extra-Low Dispersion (ED) -lasielementit varmistavat ylivoimaisen kontrastin, tarkkuuden ja värientoiston.

Nopea, näppärä tarkennus

Objektiivissa on sisäinen tarkennusmekanismi, eli sen runko ei liiku tarkennettaessa. Tämä mahdollistaa pienemmän koon, nopeamman automaattitarkennuksen ja lyhemmän tarkennusetäisyyden.

Kauniita ja teräviä otoksia

Sisäänrakennetun optisen SteadyShot™-kuvanvakaimen ansiosta objektiivi tuottaa kauniita ja teräviä kuvia ja videoita myös käsivaralta.

 

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

 

 • 35 mm:n täyden kennokoon ZEISS-vakiozoom-objektiivi
 • Suurin F4-vakioaukko koko zoomausalueella
 • ZEISS T* -pinnoite minimoi heijastukset
 • 7-lamellinen pyöreä aukko tuottaa kauniin pehmennyksen
 • Hylkii pölyä ja kosteutta
 • Tuotenimi Vario-Tessar® T* FE 24–70 mm F4 ZA OSS
 • Vähimmäistarkennusetäisyys: 0,4 m
 • Suurin suurennussuhde: 0,20x
 • Suotimen halkaisija:67 mmPaino: 426 g
 • Laatikon sisältö: Suojus (ALC-SH130), Objektiivin etusuojus, Objektiivin takasuojus, Kotelo

ZEISS Vario-Sonnar® T -objektiivi

F4 ZEISS Vario-Sonnar® T päästää enemmän valoa objektiiviin ja takaa häikäisevät tulokset. Ainutlaatuinen T*-objektiivipinnoite takaa terävät ja aidot kuvat ilman heijastumia tai haamukuvia. Suuren aukon ansiosta voit myös hallita kuvan etu- ja takaosan sumennustasoa ja ottaa entistä luovempia kuvia. Jatkuva F4-aukkoleveys soveltuu erityisesti telekuvaukseen ja myös videoiden tallentamiseen.

35 mm:n täyden koon kuvantaminen

Tämä 35 mm:n täyden kennokoon kiinteän polttovälin objektiivi on suunniteltu toimimaan yhdessä Sonyn uusimpien täyden kennokoon E-tyypin kameroiden kanssa. Objektiivi takaa kuvien nurkkiin asti ulottuvan uskomattoman kontrastin ja tarkkuuden.

Edistynyt asfäärinen linssitekniikka

Asfäärinen objektiivitekniikka maksimoi kannettavuuden uhraamatta kuvantamistehoa. Objektiivissa on viisi asfääristä elementtiä ja yksi ED-lasielementti, mikä takaa erittäin tarkan kuvanlaadun ja henkeäsalpaavat taustat – ilman samankaltaisiin DSLR-objektiiveihin tavallisesti liittyvää kömpelöä muotoilua.

Extra-low Dispersion -lasielementti

Objektiivit, jotka on valmistettu tavanomaisesta optisesta lasista, aiheuttavat väripoikkeamia polttovälin kasvaessa. Extra-low Dispersion (ED) -lasi vastaa näihin ongelmiin taaten erinomaisen kontrastin ja värien laadun polttovälistä riippumatta – myös suurta aukkoa käytettäessä.

Optinen SteadyShot -kuvanvakausjärjestelmä

Optinen SteadyShot pitää kuvat vakaina silloinkin, kun kätesi tärisevät. Optinen SteadyShot tasoittaa käden liikkeiden aiheuttamat sumentumat ja vääristymät ja takaa loistavat kuvaustulokset – myös suurilla zoom-asetuksilla.

7-lamellinen pyöreä himmenninaukko

7-lamellisen himmenninaukon ansiosta voit nauttia kuviesi sulavammasta ja luonnollisemmasta pehmennyksestä. Käytä luovasti taiteellista boke-sumennusta ja hallitse syväterävyyttä paremmin.

Jatkuva F4-enimmäisaukonleveys

Kun kuvaat F4-vakioaukolla koko 24–70 mm:n polttovälillä, saat aina teräviä ja hallittuja kuvia. Täysillä zoom-asetuksilla voit laskea ISO-asetusta ja lisätä valotusaikaa, jotta saat vangittua jokaisen vauhdikkaan hetken ilman huolta kohinasta.

 

 

Mitat (L x K x S)
73 x 94,5 mm
Paino
426 g

Tuotenimi
Vario-Tessar® T* FE 24–70 mm F4 ZA OSS
Polttoväli
24–70 mm (35 mm:n täysi koko)
Polttoväli (35 mm) (APS-C)
36–105 mm (APS-C)
Objektiivin ryhmät/osat
10-12
Kuvakulma (APS-C)
61°–23°
Kuvakulma (APS-C)
61–23° (APS-C), 84–34° (35 mm:n täysi koko)
Kuvakulma (35 mm)
84°–34°
Kuvakulma (35 mm)
12 elementtiä / 10 ryhmää
Aukkoalue
F4–22
Aukkosuojukset
7 suojusta
Pyöreä aukko
Kyllä
Pienin aukko (F)
22
Suurin suurennussuhde
0,2x
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,4 m
Suotimen halkaisija
67 mm

 • Suojus (ALC-SH130)
 • Objektiivin etusuojus
 • Objektiivin takasuojus
 • Kotelo

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.