Valikko

Sony Sonnar T FE 55mm F1.8 ZA

Tuotekoodi:
SEL55F18Z.AE
979,00 €
norm 1 099,00 €
4-6 päivää

Täyden kennokoon kiinteän polttovälin objektiivi

Kiinteäpolttovälinen Sonnar T* FE 55 mm F1,8 ZA -objektiivi (SEL55F18Z)

Tällä monikäyttöisellä 55 mm:n polttovälin, kirkkaan F1,8-enimmäisaukon ja kiinteän polttovälin objektiivilla kuvaat uskomattomat muotokuvat, luontotutkielmat ja paljon muuta. Laadukas ZEISS-optiikka takaa erinomaisen tarkkuuden ja kontrastin, ja pölyn- ja vedenkestävyyden ansiosta voit kuvata huoletta ulkona.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

ZEISS Vario-Sonnar® -objektiivi

Suuriaukkoinen F1,8 ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi päästää enemmän valoa kameraan. Ainutlaatuinen T*-objektiivipinnoite takaa terävät ja aidot kuvat ilman heijastumia tai haamukuvia. Suuren aukon ansiosta voit myös hallita kuvan etu- ja takaosan sumennustasoa ja ottaa entistä luovempia kuvia.

9-lamellinen pyöreä himmenninaukko

Ainutlaatuinen 9-lamellinen himmenninaukko pysyy lähes täydellisen pyöreänä kaikilla aukkoarvoilla. Tämän ansiosta kuviin tulee sulavampi ja luonnollisempi pehmennys, kuten taiteellinen sumennus eli boke, ja syväterävyyden hallitseminen on tarkempaa.

35 mm:n täyden koon kuvantaminen

Tämä 35 mm:n täyden kennokoon kiinteän polttovälin objektiivi toimii parhaiten Sonyn uusimpien täyden kennokoon E-tyypin kameroiden kanssa ja tuottaa huipputasoisen kontrastin ja tarkkuuden koko kuvaan.

Edistynyt asfäärinen linssitekniikka

Asfäärinen objektiivitekniikka maksimoi kannettavuuden uhraamatta kuvantamistehoa. Objektiivissa on kolme asfääristä elementtiä ja yksi ED-lasielementti, mikä takaa erittäin tarkan kuvanlaadun ja henkeäsalpaavat taustat – ilman samankaltaisiin DSLR-objektiiveihin tavallisesti liittyvää kömpelöä muotoilua.

Suuri aukkoarvo F1,8

Suurin aukkoarvo F1,8 päästää enemmän valoa objektiivin tunnistimeen, mikä mahdollistaa terävien ja kohinattomien kuvien ottamisen hankalissa ulko-olosuhteissa tai hämärässä.

Sonnar T* FE 55mm:n F1,8 ZA
POLTTOVÄLI (35 mm:n täysi koko) 55 mm
POLTTOVÄLI (APS-C) 82,5 mm
OBJEKTIIVIN RYHMÄT/OSAT 5–7
KUVAKULMA (APS-C) 29°
KUVAKULMA (35 mm:n täysi koko) 43°
AUKKOALUE F1.8–22
AUKKOSUOJUKSET 9 suojusta
PIENIN AUKKO (F) 22
SUURIN SUURENNUSSUHDE 0,14
VÄHIMMÄISTARKENNUSETÄISYYS 0,5 m
SUOTIMEN HALKAISIJA 49 mm
MITAT (L X K X S) 64,4 x 70,5 mm
PAINO 281 g

Laatikon sisältö: Suojus (ALC-SH131), Objektiivin etusuojus, Objektiivin takasuojus, Kotelo

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.