Valikko

TAMRON 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD -Sony FE-

Tuotekoodi:
A057S
1 489,00 €
norm 1 689,00 €
3-5 päivää

Säästä nyt 200€. Kampanja voimassa 31.12.2021 asti. Alennus suoraan hinnassa.

Uusi 150-500mm F5-6.7 ultratelezoom-objektiivi on suunniteltu täyskennoisille peiliittömille Sony E-tyypin kameroille, ja se on rakennettu korostamalla pienikokoisuutta ja käytettävyyttä kuvanlaadusta tinkimättä.

Objektiivi on vain 209,6 mm pitkä ja maksimihalkaisija 93 mm, hämmästyttävän pienikokoinen 500 mm ultratelezoomille, joka on suunniteltu täyskennoisille peilittömille kameroille. Jopa 500 mm telefotoon avattuna, objektiivi on silti huomattavan pienikokoinen, vain 283 mm pitkä, paino 1725 g ilman jalustakiinnitystä.

Uudesta objektiivista löydät monia uusia jännittäviä toimintoja, kuten Flex Zoom -lukituksen, hihnanpidikkeen ja sisäänrakennetun Arca-swiss-pikakiinnityksen.

Flex Zoom -lukituksen avulla valokuvaaja voi lukita objektiivin välittömästi mihin tahansa zoomausasentoon liu'uttamalla zoomausrengasta edestakaisin.

Tämä estää objektiiviputken tahattoman liikkumisen objektiivin painosta johtuen. Tavanomainen zoomauksen lukituskytkin on myös asennettu estämään objektiiviputkea liukumasta alas omalla painollaan kuljetuksen aikana.

Pikakiinnitys on Arca Swiss -yhteensopiva ja kahvan muotoilu on suunniteltu helppoon pitämiseen. Se on valmistettu magnesiumista painon vähentämiseksi, mikä puolestaan vähentää kädessä pidettävää taakkaa, ja sisältää hihnan kiinnitysreiän.

150-500mm objektiivissa on arvostettu lineearimoottorilla toimiva VXD AF -tarkennusmekanismi, joka tarjoaa erittäin nopean ja tarkan liikkeen ja varmistaa erittäin reagoivan suorituskyvyn.

Jopa telefoto-asetuksella kuvattaessa 150-500mm tarjoaa nopean, mukavan ja tarkan tarkennuksen kaikilla kuvausetäisyyksillä, läheltä kauas.

Seurantatarkennusta on parannettu huomattavasti helpottamaan nopeasti liikkuvien kohteiden, kuten urheilutapahtumien, lintujen ja ilmailuvalokuvien, sieppaamista. Näin varmistetaan, että dramaattiset, toiminnantäyteiset hetket eivät koskaan jää kuvaamatta, riippumatta siitä, otatko valokuvia tai videoita. Lisäksi lineaarimoottori vähentää myös tarkennuksen aikana syntyvää melua ja tärinää, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä valokuvien että videoiden kuvaamiseen hiljaisessa ympäristössä.

Objektiivissa on Tamronin suosittu VC-tärinänkorjaustila, joka pitää jopa neljä aukkoarvoa ja jonka avulla voit vaihtaa kolmen asetuksen välillä (Tila 1: Vakio, Tila 2: Yksinomaan panorointiin, ja Tila 3: Rajaus prioriteetti). Tämä toiminto tarjoaa erinomaisen kuvanvakautusominaisuuden, mikä mahdollistaa kameran tärinän aiheuttaman kuvan epätarkkuuden tehokkaan vähentämisen.

Optinen rakenne koostuu 25 elementistä 16 ryhmässä, mukaan lukien yksi XLD (erittäin matala dispersio), viisi LD (matala dispersio) ja kaksi hybridistä asfääristä linssielementtiä, jotka hallitsevat perusteellisesti poikkeamia, mukaan lukien aksiaaliset kromaattiset poikkeamat. Linsseissä on Tamronin kuuluisa BBAR-G2-pinnoite, joka vaimentaa haamukuvat ja heijastukset minimiin ja auttaa parantamaan kuvan yksityiskohtia.

Objektiivin MOD (kohteen pienin etäisyys) on 0,6 metriä 150 mm laajakulmapäässä ja 1,8 metriä 500 mm telepäässä.

Objektiivissa on kosteutta kestävä rakenne ja fluoripinnoite, joka varmistaa käytön myös ankarissa sääolosuhteissa. Se on yhteensopiva monien suosittujen ominaisuuksien kanssa, jotka Sony rakentaa kameroihinsa, mukaan lukien Fast Hybrid AF ja Eye AF.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kompakti ultratelezoom-objektiivi
  • Upea kuvanlaatu
  • Nopea automaattitarkennus
  • VC-tärinänkorjaustila, johon mahtuu jopa neljä aukkoarvoa
  • Kosteutta kestävä rakenne
  • Zoomin kiertokulma 150 - 500 mm välillä on vain 75 astetta
  • Objektiivinsuojus joustavalla, suojaavalla etuosalla

Halkaisija (mm):  93

Himmenninlehdet:  7

Suodinkierre (mm):  82

Tarkennuksen tyyppi:  Automaattitarkennus

Pituus (mm):  2,096

Linssielementti/ryhmä:  25/16

Piirtoympyrä:  Täyskenno

Objektiivin kiinnitys:  Sony FE

Suurin aukkoarvo:  5.0-6.7

Maksimisuurennos (x):  1:3,1 (WIDE), 1:3,7 (TELE)

Pienin aukkoarvo:  22-32

Lähin tarkennusetäisyys (cm):  6

Paino (g):  1,725

Polttovälialue:  150-500 mm

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.