Valikko

Fujifilm Instax Square SQ6 pikakamera - Harmaa

Tuotekoodi:
SQ6GG
139,00 €
norm 149,00 €
Varastossa

Fujifilm Instax Square SQ6 analoginen pikakamera

Suositun, neliönmuotoista kuvaa tulostavan Fujifilm Instax Square SQ10 kameran rinnalle julkistettu Fujifilm Instax Square SQ6 on täysin analoginen kamera. Siinä missä Hybrid-kamera SQ10 tallensi otetut kuvat muistikortille, niin Square SQ6 toimii perinteisen Instax-kameran tavoin eli kaikki kuvatut kuvat tulostuvat Instax-paperille.

SQ6 on Fujifilmin toinen neliönmuotoista kuvaa tulostava pikakamera. Instax SQ6 valottaa kuvan 62mm x 62 mm neliöformaatissa. Neliökuvissa on hyvin tilaa ja formaatti mahdollistaa uusia kuvamahdollisuuksia. Instagrammin ja sosiaalisten palveluiden aikakautena retrohenkinen neliökuvaformaatti on tullut todella suosituiksi. Instax SQ6 on laadukkaasti muotoiltu pikakamera, joka kunnioittaa Instax-kameroiden muotokieltä. Symmetrinen kamera on helppo pitää kädessä ja laukaisu onnistuu helposti kummallakin kädellä.

Kamerassa on etsin, automaattinen valotuksensäätö ja automaattitarkennus. Valotukseen on valittavissa normaalitilan lisäksi kirkkaampi ja tummempi tila. Tarkennus onnistuu zone-tyyppisesti, eli vaihtoehtoina on 0,3–0,5 metrin päähän ampuva makrotila, 0,5–2 metriin yltävä perustila ja kolmanneksi yli 2 m päähän kurottava maisemakuvaustila. Kamerassa on myös kaksoisvalotustila, joka yhdistää kaksi kuvaa, sekä ajastin. Kaiken tämän lisäksi löytyy myös muista Instax-kameroistat tuttu selfie-tila, jonka käytössä auttaa edessä oleva peili.

  • Neliön muotoinen Instax Square Filmi (86 x 72mm)
  • Kaksi laukaisunappia
  • Lähin tarkennusetäisyys 30cm
  • Jalustakierre

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.