Valikko

Nisi MAS näytönsuoja - Canon EOS 5D MK II

Tuotekoodi:
MASLCDPROT5DII
29,90 €
1-2 päivää

MAS-näytönsuoja - Valmistettu Japanilaisesta optisesta lasista

Superior Lasimateriaali: MAS LCD-näytön suojus on valmistettu Japanilaisesta optisesta lasista jonka pinta hienokiillotettu. Se on korkealuokkaista materiaalia ja se on helppo puhdistaa.

Liimaa ja ikääntymien: MAS LCD-näytön suojus kiinnittyy näyttöön sähköstaattisesti. MAS suoja ei sisällä liima-aineita koko näytön alalla jolloin liimapinnan ikääntymiseltä vältytään eikä näyttöön tartu liimaa missään tilanteessa. Tiukka sähköstaattinen kiinnittyminen tekee asennuksesta helppoa. Sen voi myös poistaa kameran näytöstä jälkiä jättämättä.

Soveltuvuus kosketusnäyttöjen kanssa: MAS LCD-näytönsuojusta voidaan käyttää kaikenlaisissa kameroissa jossa on ​​ kapasitiivinen kosketusnäyttö.

Iskut ja kuluminen: MAS LCD-näytönsuojus on suojakalvolla varustettu lasi, joka minimoi vahingot isku tilanteessa . Suojattu pinta auttaa saavuttamaan pitkän käyttöiän ja korkean suojan myös naarmuilta.

Super vahva suojus: Vaikka MAS LCD-näytön suojus on rikki, näytönsuoja pysyy yhdessä osassa ja ei koskaan tipu paloina pois. Siten voidaan varmistaa turvallisuus LCD-näytölle  ja ​​käyttäjälle.

Erittäin ohut ja korkea läpäisykyky: MAS LCD-näytön suojus on valmistettu erittäin ohuesta Japanilaisesta optisesta lasista. Läpäisevyys voi olla jopa 95% tai enemmän testauksen jälkeen. Suojus  se ei vaikuta läpinäkyvyyttä.

UV suojaus: MAS LCD-näyttösuojuksessa on erikoinen monikerros kalvo joka suojaa  ultravioletti säteiltä jotka vahingoittavat LCD-näyttöä.

Helppo asentaa ja poistaa: Puhdista nestekidenäyttö ensin, kohdista suojus oikein LCD-näyttöön ja sitten kiinnitä kevyesti. Näytön alle jääneet kuplat voi lastalla poistaa

 

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.