Valikko

Kenko 82 mm REALPRO protector - suodin

Tuotekoodi:
228277
87,00 €
3-5 päivää

REALPRO-suotimet ovat suunniteltu noudattaen Kenkon korkeimpia laatustandardeja ja käyttäen hyödyksi Kenkon pitkää kokemusta valokuvaus-suotimien valmistuksesta. REALPRO-sarjan tavoite on tavoittaa ammattilaisten- ja amatöörikuvaajien tarkat vaatimukset.

Suodin joka pysyy puhtaana pitkän aikaa.
REALPRON uusi tärkeä ominaisuus on "Anti-Stain Coating" (ASC), joka edustaa Kenkon uutta suodinteknologiaa. Uuden pinnoitemateriaalin ansiosta kosteus ja vesipisarat valuvat pois REALPRO-suotimen pinnalta, jättäen suotimen puhtaaksi. Täten sinun ei tarvitse puhdistaa suodinta pitkään aikaan ja suotimen ylläpito tulee olemaan helpompaa ja turvallisempaa. Sileän pinnan ansiosta pöly ja tahrat pystytään helposti pyyhkimään pois, koska ne eivät tartu suotimen pintaan vahvasti. Aika jonka käytät jälkipuhdistukseen tulee olemaan huomattavasti lyhyempi ja puhditus prosessi ei haittaa sinua enää. Tämä ominaisuus on erittäin arvostettu etenkin extreme valokuvaajien parissa, jotka kuvaavat vaikeissa ulkoilma olosuhteissa.

Suojaa arvokasta objektiivisiasi pölyltä, naarmuilta ja kolhuilta.
REALPRO Protector on täydellinen vaihtoehto nille jotka haluavat käyttää objektiiviaan turvallisesti ja suojata sitä yllättäviltä fyysisiltä vahingoilta. REALPRO Protector on valmistettu hienosta ja kirkkaasta lasista, joka ei vaikuta yleiseen kuvanlaatuun. Suositellaan kaikille objektiiveille ja etenkin aktiivisille ulkoilma valokuvaajille, jotka työskentelevät vaikeissa olosuhteissa.

  • Vain 3mm paksu suodin
  • Suotimen päässä on kiinnityskierrettä vastaava naaraskierre.
  • Made in Japan
  • Anti-Stain Coating
  • Antaa erittäin tarkan kontrastin ja kirkkaat värit
  • Pakkaus suojaa suodinta UV-säteiltä, joka pidentää sen käyttöikään
  • Suotimessa on musta ulkoreuna vähentämään mahdollista vinjetointia
Tämän tuotteen takuu: 24 kuukautta
Linkki valmistajan kotisivuille:KENKO
Lisää tuotetietoja:KENKO FILTER REALPRO PROTECTOR
 
 

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.