Valikko

Nikon D200 järjestelmäkamera runko -Käytetty-

Tuotekoodi:
3053258
190,00 €
Varastossa

Käytetty Nikon D200 järjestelmäkamerarunko (laukaisumäärä 15.500)

10.2 megapikselin DX formaatin CCD kuvakenno tuottaa poikkeuksellisen yksityiskohtaiset, huipputarkat kuvat joissa värit ovat kirkkaat ja elävät.

D200-kamerassa käytetään kehittynyttä Multi-CAM 1000 AF -kennomoduulia, joka mahdollistaa 11 alueen automaattitarkennuksen. Tuloksena on johdonmukainen, nopea ja tarkka tarkennuksen lukitus vaihtelevissakin kuvausolosuhteissa (sama kuin D2-sarjan laiteissa)

Nikonin 3D-Color Matrix Metering II -mittausjärjestelmän ansiosta Nikonin 1 005 pikselin RGB-tyyppinen valotus- ja värimatriisimittauskenno pystyy määrittämään kirkkaiden tai varjoisten alueiden sijainnin ja koon entistä tarkemmin ja säätämään kuvan valotuksen optimaaliseksi.

Kuvausvalmis 0.15 sekunnissa. Suljinviive vain50-millisekunttia. Etsinkuvan 105-millisekunnin pimeä hetki.

Mahdollisuus hyödyntää GPS laitteita (Global Positioning System) erillisen GPS MC-35 johdon avulla.

Uudessa EN-EL3e-litiumioniakussa riittää virtaa noin 1 800 kuvan ottamiseen yhdellä latauskerralla. Akun varausmittari näyttää jäljellä olevan varauksen prosenttiosuuden, edellisen latauksen jälkeen otetun kuvamäärän sekä tiedot akun käyttöiästä.

Ergonominen MB-D200 yhdistää vakauden hyviin kuvausominaisuuksiin. Akkuperässä voidaan käyttää joko kuutta AA-koon paristoa tai kahta EN-EL3e-akkua*. Lisäksi tässä akkuperässä on oma valitsin, laukaisinpainike sekä automaattitarkennuspainike. Nyt voit ottaa myös pystykuvia helpommin.

Langaton lähetin WT-3 tekee käytöstä vieläkin helpompaa. Langaton lähetin toimii IEEE 802.11b/g -protokollan mukaisesti ja mahdollistaa kuvien siirron langattomasti yhteensopivaan tietokoneeseen. Lähetin tukee monta eri verkko- ja suojausprotokollaa. (Saatavilla maissa jotka sallivat 13 taajuuksisten kanavavien käytön)

D200 on yhteensopiva Nikonin Total Imaging järjestelmän kanssa, mukaanlukien objektiivit, i.TTL salamalaitteet, kaukolaukaisimet, lähikuvausvälineet sekä ohjelmistot kaikkia mahdollisia kuvaustilanteita varten.

Kestävä magnesium runko

i-TTL salamanhallinta ja 1/250 sek. salaman tahdistus

2,5 tuumaa, 230 000 pisteen matalan lämpötilan polysilikoni-TFT-näyttö, jossa kirkkauden säätö

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.