Valikko

Canon EF-S 60 2.8 USM MACRO -Käytetty-

Tuotekoodi:
4432101680
329,00 €
Varastossa

Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM. Vaihtolaite. Erittäin siisti

EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM on EF-S-sarjan ensimmäinen makro-objektiivi. Dynaaminen, pienikokoinen ja nopeasti tarkentava objektiivi ikuistaa pienimmätkin yksityiskohdat.

Edut

  • noin 96 mm:n polttoväli (35 mm:n vastaavuus)
  • Pieni ja kevyt
  • Suuri kontrasti ja tarkkuus ja korkea kuvanlaatu koko kuva-alalla
  • Nopea ja lähes äänetön automaattitarkennus ultraäänimoottorilla
  • Käsintarkennus koko ajan käytettävissä
  • Super Spectra -pinnoite

Lähikuvaus

EF-S-sarjaan kuuluvalla EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM -objektiivilla voi tarkentaa luonnollisen kokoisia kuvia. Objektiivin 35 mm:n kinofilmikameran noin 96 mm:n polttoväliä vastaava polttoväli tuottaa kauniit lähikuvat. Lyhin tarkennusetäisyys on vain 20 cm, joten pääset objektiivilla todella lähelle kohdetta ja saat kuvaan haluamasi yksityiskohdat.

Pienoismaailma

Löydät valokuvauksen uudet ulottuvuudet kiinnittämällä EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM -objektiivin EF-S-kiinnityksellä varustettuun EOS-kameraan. Luontokuvaajat arvostavat objektiivin kykyä ikuistaa pienimpienkin yksityiskohtien kauneus. Objektiivi tallentaa kohteen luonnollisessa koossa, joten se tuottaa pienoismaailmasta hyvin todenmukaiset kuvat.

Taustan pehmennys

Suuren valovoiman ansiosta voidaan kaventaa terävyysaluetta ja muodostaa kaunis taustan pehmennys. Näin kohde saadaan erottumaan hyvin taustasta.

Kevyt matkakumppani

EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM on monipuolinen ja kevyt objektiivi. Lähes äänetön ultraäänimoottori mahdollistaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ja koko ajan käytössä olevan käsintarkennuksen.

Tarkka ja laadukas

Yli 60 vuoden kokemus optisesta suunnittelusta on mahdollistanut objektiivin, joka nostaa kuvanlaadun uudelle tasolle. Canonin objektiivitekniikka tarjoaa tarkat kuvat reunasta reunaan ja takaa kuvien kirkkauden, kontrastin ja tasapainoisen värientoiston kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

Laadukasta digitaalikuvausta

Digitaalikuvaukseen suunnitellun objektiivin erityismuotoilluissa linssielementeissä on Super Spectra -pinnoite, joka vähentää digitaalikameran kennon mahdollisesti aiheuttamia haamukuvia ja heijastumia. Lisävarusteena saatava vastavalosuoja vähentää heijastumia entisestään.

35 mm:n kinofilmin polttovälivastaavuus noin 96
Kuvakulma (vaaka, pysty, kulmittain) 20° 40', 14° 10', 24° 30'
Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää) 12/8
Himmenninlevyjen määrä 7
Pienin himmenninaukko 32
Lähin tarkennusetäisyys (m) 0.20
Suurin suurennuskerroin (x) 1.00
Etäisyystieto rungolle kyllä
Kuvanvakain ei¹
Automaattitarkennuksen moottori ultraäänimoottori¹
Suotimen halkaisija (mm) 52
Halkaisija x pituus enintään (mm) 73 x 69,8
Paino (g) 335
Suurennus loittorenkaalla EF12 II 1,28–0,20¹
Suurennus loittorenkaalla EF25 II 1.61 - 0.44
Objektiivin suojus E-52U/E-52II
Vastavalosuoja ET-67B
Pehmeä laukku LP1016
Kuvanvakain ¹ Perustuu valotusaikaan 1/polttoväli sekuntia, jonka katsotaan olevan ilman kuvanvakautusta tapahtuvan valokuvauksen raja.
Automaattitarkennuksen moottori ¹ Tarkennuksen käsisäätö mahdollinen ilman erillistä kytkintä.
Suurennus loittorenkaalla EF12 II ¹ Loittorengasta EF12 II voidaan käyttää EF-objektiivien kanssa lukuun ottamatta mallia EF 14 mm f/2,8L USM ja objektiiveja, joissa ei ole käsintarkennusmahdollisuutta.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.