Valikko

Nikkor AF-S DX 16-85mm F3.5-5.6G ED VR -Käytetty-

Tuotekoodi:
22035648
399,00 €
Varastossa

Siisti, vähän käytetty laadukas zoom objektiivi kuvanvakaimella Nikon APS-C kennon kameroille.

 Kätevästi mukana kulkeva, tehokas ja laadukasta optiikkaa hyödyntävä zoom-objektiivi Nikonin digitaalisille DX-koon järjestelmäkameroille. Objektiivin 5,3-kertainen zoomaus ja 16–85 mm:n polttoväli tuovat monipuolisuutta erilaisiin kuvaustilanteisiin. Nikonin toisen sukupolven tärinänvaimennusjärjestelmä ja SWM-ultraäänimoottori takaavat erinomaisen suorituskyvyn heikossakin valossa, tasaisen laadukkaan kuvakennon ja etsimen kuvan sekä nopean ja äänettömän automaattisen tarkennuksen. Ihanteellinen, monipuolinen objektiivi nykyisiin tarkkoihin järjestelmäkameroihin.

 

Pääominaisuudet

Tehokas 5,3-kertainen zoom ja 16–85 mm:n polttoväli (vastaa 35 mm:n objektiivin arvoja 24–127,5 mm), sopii kaikkiin tilanteisiin muotokuvauksesta sisätila-, arkkitehtuuri- ja maisemakuvaukseen.

Toisen sukupolven tärinänvaimennusjärjestelmän (VR II) ansiosta voit kuvata entistä joustavammin käsivaralta ja jopa 3,5* aukkoa pidemmällä suljinajalla.

Poikkeuksellisen hyvä optinen suorituskyky on suunniteltu erityisesti Nikonin DX-koon digitaalisten järjestelmäkameroiden kennoa varten.

Lähin tarkennusetäisyys: 0,38 m.

Erittäin pienen hajonnan ED-lasielementit ja asfääriset linssielementit vähentävät pallopoikkeamaa, hajataittoa ja muita vääristymiä ja takaavat hyvän tarkkuuden ja kontrastin.

SWM-ultraäänimoottori nopeaan ja hiljaiseen automaattitarkennukseen.

Nikon SIC -monikalvopäällyste vähentää huomattavasti haamukuvia ja heijastuksia sekä takaa loistavan värintoiston.

Yhteensopiva 67 mm:n suodinkierteiden kanssa.

*Perustuu CIPA-standardiin. Tämä arvo saavutetaan seuraavissa olosuhteissa: FX-yhteensopivat objektiivit on kiinnitetty FX-koon digitaaliseen järjestelmäkameraan, DX-objektiivit on kiinnitetty DX-koon digitaaliseen järjestelmäkameraan ja zoom-objektiivit ovat suurimmalla teleasetuksella.

Tekniset tiedot

Polttoväli 16–85 mm
Suurin aukko f/3,5–5,6
Pienin aukko f/22–36
Objektiivin rakenne 17 elementtiä 11 ryhmässä (2 ED-lasielementtiä, 3 asfääristä linssiä)
Kuvakulma 83° - 18°50’
Lyhin tarkennusetäisyys 0,38 m (koko zoomausalueella)
Suurin kuvaussuhde 1:4,6
Himmenninlehtien määrä 7 (pyöristetty)
Suodinkoko 67 mm
Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä) Noin 72 x 85 mm
Paino Noin 485 g
Vakiovarusteet 67 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-67, objektiivin takasuojus LF-1, bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja HB-39, pehmeä objektiivilaukku CL-1015

 

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.