Valikko

Tamron SP 70-200mm F2.8 Di VC USD G2 - Nikon - Käytetty

Tuotekoodi:
70200g2k
949,00 €
Varastossa

Käytetty, uudenveroinen Tamron SP 70-200mm F2.8 Di VC USD G2 Nikon kiinnityksellä (FX, DX)

Valovoimaisen telezoom-objektiivin SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 myötä Tamron tarjoaa entistäkin monipuolisemman objektiivin niin vaativaan liikkuvan kohteen kuvaamiseen, luontokuvaamiseen kuin muotokuviinkin, jopa monipuolisemman kuin suosittu edeltäjänsä. G2 tulee sanoista Generation 2, ja tehtyjen parannusten myötä se todella on toisen sukupolven objektiivi.

Objektiivin ilme on tyylikäs, sileän mustalla viimeistelty metallirunko, joka on yhdenmukainen uuden SP-sarjan kanssa. Käsituntuma on erinoimainen, ja objektiivi on kevyt mutta kestävä. Objektiivi on luonnollisesti myös sääsuojattu kestämään kosteutta ja pölyä vastaan. Jalustakiinnitys on uudessa G2-versiossa Arca-Swiss -yhteensopiva.

Tarkempi ja vakaampi

Automaattitarkennus on Tamron USD -tarkennusmoottorin (Ultrasonic Silent Drive -ultraäänimoottori) ansiosta nopeampi ja varmempi kuin ennen, kiitos kahden tehokkaan mikroprosessorin ja hienosäädetyn tarkennusalgoritmin. Lähin tarkennusetäisyys on lyhentynyt jopa 0,95 metriin aikaisemman 1,2 metrin sijaan.

Uuden sukupolven objektiivin VC-kuvanvakaaja (Vibration Compensation) pystyy vakauttamaan kameran liikettä jopa 5 aukon verran. Kuvanvakaajassa on kaksi uutta kuvaustilaa normaalin vakautuksen lisäksi; panoroinnin vakautus (vaakasuunnassa) sekä vakautus vain valotushetkellä, joka takaa terävimmän mahdollisen lopputuloksen.

Päivitetty optiikka uusiin vaatimuksiin

Tamron on päivittänyt optisen rakenteen uusiin G2-objektiiveihinsa. Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 -zoomobjektiivin 23 linssielementin joukossa on sekä LD- (Low Dispersion) että XLD-linssejä (Extra Low Dispersion), jotka poistavat kromaattisen aberraation aiheuttamat värivirheet ja parantavat kuvan terävyyttä. Parannettu valmistus- ja kokoonpanoprosessi parantavat entisestään hyvää kuvanlaatua. Tamronin suunnitelema eBand-pinnoite (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) maksimoi valonläpäisyn ja torjuu tehokkaasti heijastuksia ja hajavaloa.

Myös "bokeh"-efekti on nyt helpommin saavutettavissa uudella G2-zoom-objektiivilla, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi hääkuvaukseen. Lisäksi etulinssin fluoriittipinnoite hylkii tehokkaasti likaa ja rasvaa, joka tekee siitä todella helpon puhdistaa.

Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 on yhteensopiva Tamron telejatkeiden kanssa, mikä laajentaa objektiivin polttoväliä 1,4- tai 2,0-kertaiseksi.

Ominaisuudet

  • Parannettu optinen rakenne - LD, XLD, eBAND
  • VC-kuvanvakaaja (Vibration Compensation)
  • Nopeampi ja tarkempi USD-moottori (Ultrasonic Silent Drive)
  • Lyhin tarkennusetäisyys 0,95 metriä
  • Uudistettu metallikuorinen ulkoasu
  • Fluoriittipinnoitettu etulinssi ja sääsuojattu runko
  • Arca Swiss -yhteensopiva jalustapanta
  • Elektromagneettinen aukonsäätö
  • Tamron TAP-in Console yhteensopiva
  • Lisävarusteena kaksi telejatketta: 1,4x ja 2,0x

 

Polttoväli [mm] 70-200
Suurin aukko F/2,8
Kohteen pienin etäisyys [m] 0,95
Suurin suurennussuhde 1:6,1
Suodatinkoko [mm] 77
Paino [g] 1500g Canon / 1485g Nikon
Tuotenro A025
Ryhmäelementit 17 - 23
Kuvakulma 34°21'-12°21
Himmentimen osat 9
Pienin aukko F/22
Halkaisija x pituus [mm] 88mm x 193,8mm
Saatavissa olevat värit Musta

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.